Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βγαλε φωτογραφια να μας διξεις τι σου βγαζει αν μπορεις...εχεις βγει και εχεις ξανασυνδεθει και παλι?

http://img200.imageshack.us/img200/9098/32996534.jpg Uploaded with ImageShack.us

Edited by mcde

Πριν καιρό είχα στείλει αίτημα φιλίας σε έναν φίλο μου. Αν πάω στο προφίλ του μου λέει "Awaiting friend confirmation". Παρ' όλα αυτά σήμερα είδα δικές του ενημερώσεις στην αρχική σελίδα, αλλά στον τοίχο του δεν μπορώ να μπω!

Τί γίνεται??

εχει συμβει και σε μενα...μετα απο λιγο καιρο ομως σαν να δεκτικε...δεν ξερω τι ειναι

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Απο χτες κυκλοφορει στο fb ενας επικυνδινος ιος με το ονομα security tool.Προσομοιαζει προγραμμα ασφαλειας κανοντας ενα ψευτικο scan και δειχνει οτι ο υπολογιστης κινδυνευει σοβαρα απο μολυσμενα αρχεια και ζηταει τον κωδικο της πιστωτικης για να ενεργοποιηθει το προγραμμα και να αφεραιθουν τα υποτιθεμενα μολυσμενα αρχεια.Επιπλεον βγαζει συνεχως false alarms,στη συνεχεια μπλοκαρει ολα τα προγραμματα(απο google chrome μεχρι photoshop),ριχνει το firewall και παιρνει τον ελενχο του λογαριασμου του fb κανοντας τον χρηστη να στελνει αθελα του μυνηματα που περιεχουν τον ιο σε ολους τους φιλους του.Ετσι εξαπλωνεται ραγδαια αφου οποιος κολλαει τον ιο τον στελνει αυτοματα στους φιλους του.Για'υτο αμα σας ερθει μυνημα που γραφει "Ι got a surprise for you" και εχει ενα Link μεσα διαγραψτε το αμεσως γιατι το link περιεχει τον ιο.Εγω την επαθα χτες και με μεγαλη δυσκολια καταφερα να τον καταστρεψω.Τα περισσοτερα antivirus δεν τον σταματουν.

Απο χτες κυκλοφορει στο fb ενας επικυνδινος ιος με το ονομα security tool.Προσομοιαζει προγραμμα ασφαλειας κανοντας ενα ψευτικο scan και δειχνει οτι ο υπολογιστης κινδυνευει σοβαρα απο μολυσμενα αρχεια και ζηταει τον κωδικο της πιστωτικης για να ενεργοποιηθει το προγραμμα και να αφεραιθουν τα υποτιθεμενα μολυσμενα αρχεια.Επιπλεον βγαζει συνεχως false alarms,στη συνεχεια μπλοκαρει ολα τα προγραμματα(απο google chrome μεχρι photoshop),ριχνει το firewall και παιρνει τον ελενχο του λογαριασμου του fb κανοντας τον χρηστη να στελνει αθελα του μυνηματα που περιεχουν τον ιο σε ολους τους φιλους του.Ετσι εξαπλωνεται ραγδαια αφου οποιος κολλαει τον ιο τον στελνει αυτοματα στους φιλους του.Για'υτο αμα σας ερθει μυνημα που γραφει "Ι got a surprise for you" και εχει ενα Link μεσα διαγραψτε το αμεσως γιατι το link περιεχει τον ιο.Εγω την επαθα χτες και με μεγαλη δυσκολια καταφερα να τον καταστρεψω.Τα περισσοτερα antivirus δεν τον σταματουν.

τι σου προκαλεσε..???παντως με τον ιο εχουν βουηξει ολοι οι φιλοι μου με μυνηματα τοιχου...εχουν φτιαξει και σελιδα...εχω και εγω 2 ερωτησεις...μου εχει φυγει απο την επιλογη του λογαρισμου οι ρυθμισεις των εφαρμογων...και σημερα καποιες φορες μου μικρινανε τα γραμματα στην αρχικη...και μετα απο ενα λεπτο εγιναν κανονικα...

Φιλικά Γιώργος

Φίλε μου, καίγομαι, η αδερφή μου πήγε και το κατέβασε... Και τώρα προσπαθώ να τον καταστρέψω/βγάλω από το pc μου.

Δώσε μας τα φώτα σου!! Πώς τα κατάφερες?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

και σημερα καποιες φορες μου μικρινανε τα γραμματα στην αρχικη...και μετα απο ενα λεπτο εγιναν κανονικα...

Αυτο εγινε και σε μενα προχθες... τα εχει παιξει για τα καλα μου φαινεται το facebook. Τελικα δεν γνωριζει κανεις να μου πει τι στο καλο γινεται με την φωτο που δειχνω παραπανω? Παταω να γινει η ακυρωση του αιτηματος φιλιας και μου γραφει αυτο που βλεπετε στην φωτογραφια! Επισης ξανα λεω οτι το ατομο εχει κανει ignore το αιτημα!! Τελικα υπαρχει περιπτωση οταν κανεις αιτημα φιλιας να σου το εχει απορριψει ο αλλος και να γραφει ακομα για αναμονη επιβεβαίωσης φιλίας?

Αυτο εγινε και σε μενα προχθες... τα εχει παιξει για τα καλα μου φαινεται το facebook. Τελικα δεν γνωριζει κανεις να μου πει τι στο καλο γινεται με την φωτο που δειχνω παραπανω? Παταω να γινει η ακυρωση του αιτηματος φιλιας και μου γραφει αυτο που βλεπετε στην φωτογραφια! Επισης ξανα λεω οτι το ατομο εχει κανει ignore το αιτημα!! Τελικα υπαρχει περιπτωση οταν κανεις αιτημα φιλιας να σου το εχει απορριψει ο αλλος και να γραφει ακομα για αναμονη επιβεβαίωσης φιλίας?

απο οτι φαινεται μπορει...και μενα τα εχει παιξει το facebook μαλλον...γενικα σε ολους...τις μερες που οι σελιδες που εχουμε γινει μελος δημοσιευουν ολες μαζι μου βγαζει μια μερα αλλες αλλη μερα αλλες σελιδες...εχω και σελιδες που εχουν να βγουν στην αρχικη μου πανω απο 2 μηνες...αυτο οφειλεται επειδη εχω γινει μελος σε πολλες σελιδες?για αυτο που ρωτησα με τις ρυθμισεις εφαρμογων υπαρχει λυση??

Φιλικά Γιώργος

Εχω μια σελιδα στο facebook...

που ειμαστε τωρα 2 admin...!

θελουμε να βαλουμε και καποιον ακομα διαχειριστη ...

αλλα το θεμα ειναι οτι επειδη εμενα το παλιο προφιλ (στο οποιο ημουν και διμηουργος της σελιδας) μου το διαγραψε το facebook , και εκανα αλλο...

και τωρα και εγω και ο φιλος μου που ειμαστε διαχειριστες της σελιδας...αν βαλουμε καποιον αλλον μπορει πολυ απλα να μας διαγραψει απο admin της σελιδας...και να ειναι μονο αυτος...! :):p

Υπαρχει τροπος να οριστει καποιος απο τους δυο μας που ειμαστε τωρα Admin στανταρ , χωρις να εχει καποιος αλλος την δυνατοτητα να τον διαγραψει..?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

εδω και μερες, οτι παραθυρο συνομιλιας εχω ανοιξει,παραμενει ανοιχτο,ακομα και οταν πατησω "κλεισιμο"

το επαθε και καποιος αλλος???

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

εδω και μερες, οτι παραθυρο συνομιλιας εχω ανοιξει,παραμενει ανοιχτο,ακομα και οταν πατησω "κλεισιμο"

το επαθε και καποιος αλλος???

Εχω και γω το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ Opera.

Μπαινεις με ιντερνετ εξπλορερ,τα κλεινεις και ξαναμπαινεις με οπερα μετα,μεχρι να ξαναγεμισει.

αλλη λυση δεν βρηκα προς το παρον

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

το φεισμπουκ γενικα μου κανει νερα στο φορτωμα ειδικα με φφ...τωρα με οπερα παει καπως πιο καλα! καμια σχεση παντως με πριν 1,5 χρονο

το φεισμπουκ γενικα μου κανει νερα στο φορτωμα ειδικα με φφ...τωρα με οπερα παει καπως πιο καλα! καμια σχεση παντως με πριν 1,5 χρονο

Same here. Πολύ προβληματικό στο φόρτωμα τον τελευταίο καιρό.

Διεγραψα τον εαυτο μου απο διαχειριστη σε μια σελιδα που εφτιαξα στο facebook χωρις να εχω ορισει αλλον διαχειριστη και τωρα δεν μπορω να την επεξεργαστω... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο facebook.

http://news247.gr/kosmos/technology/nea_yphresia_mhnymatwn.632268.html

Πάλι;;

Τουλάχιστον αυτή τη φορά ας είναι προς το καλύτερο...

(Όχι τίποτε άλλο, αλλά τα παιχνίδια μετά από κάθε αλλαγή γίνονται απελπιστικά αργά και ακόμα και ο Chrome μου ζορίζεται).

Destiny found.

δεν καταλαβα τι θα αλλαξει...θα το καταλαβουμε λογικα μολις γινει η αλλαγη

Φιλικά Γιώργος

Το γράφει το άρθρο: οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το facebook θα παρουσιάσει τη δική του υπηρεσία email, με την αντίστοιχη εφαρμογή web κλπ. που θα συνδυάζεται με τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχει.

Τις τελευταίες ημέρες πολλοί από τους φίλους μου βάζουν αντί για τις φωτογραφίες τους, εικόνες από κινούμενα σχέδια. Αυτές τις βρίσκουμε κάπου και τις αντιγράφουμε ή βρίσκουμε στο web ότι θέλουμε και τις ανεβάζουμε ;; :happy:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Τις τελευταίες ημέρες πολλοί από τους φίλους μου βάζουν αντί για τις φωτογραφίες τους, εικόνες από κινούμενα σχέδια. Αυτές τις βρίσκουμε κάπου και τις αντιγράφουμε ή βρίσκουμε στο web ότι θέλουμε και τις ανεβάζουμε ;; :happy:

Από Google κάνε search το cartoon που θέλεις, αποθήκευσε το στο PC σου και ανέβασε τη photo ως profile picture...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

εγινε χαμως σημερα στους φιλους μου με τα παιδικα

Φιλικά Γιώργος

Από 15 έως 20 Νοέμβρη, ας αντικαταστήσουμε όλοι τις φωτογραφίες των προφίλ μας με τη φωτογραφία ενός ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να μην υπάρχει ανθρώπινη φωτογραφία για λίγες μέρες στο Facebook... Ας γίνουμε όλοι πάλι παιδιά!

Απορω παντως με την καθε βλακεια που σκεφτεται καποιος.....και το βγαζει ανακοινωση....σιγα σιγα , ολοι σαν προβατα το κανουν...!

Αλλα μπορω να πω ,αυτη η ιδεα εχει πλακα παντως...!

:lol::p:p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear