zerokill Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ερωτηση: Υπαρχει τροπος καποιος να εχει καποια φωτογραφια προφιλ χωρις ομως να μπορει να την δουν καποιοι στην λιστα φιλων.??? ΠΧ καποια φωτογραφια που την εχω να την βλεπω μονο εγω και 2-3 αλλοι μονο...Αν μπει φωτο προφιλ την βλεπουν ολοι? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ερωτηση: Υπαρχει τροπος καποιος να εχει καποια φωτογραφια προφιλ χωρις ομως να μπορει να την δουν καποιοι στην λιστα φιλων.??? ΠΧ καποια φωτογραφια που την εχω να την βλεπω μονο εγω και 2-3 αλλοι μονο...Αν μπει φωτο προφιλ την βλεπουν ολοι? ναι..μπορεις να επιλεξεις να μην φαινονται τα αλμπουμ σε αλλους η φοτο προφιλ ειναι παντα φανερη...μπορεις να επιλεξεις να μην βλεπουν τις φωτογραφιες προφιλ...αλλα αυτη που εχεις για φωτο προφιλ φαινεται παντα;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 ναι..μπορεις να επιλεξεις να μην φαινονται τα αλμπουμ σε αλλους η φοτο προφιλ ειναι παντα φανερη...μπορεις να επιλεξεις να μην βλεπουν τις φωτογραφιες προφιλ...αλλα αυτη που εχεις για φωτο προφιλ φαινεται παντα;) Οκ καταλαβα μονο δηλαδη τα αλμπουν μπορουν να γινουν αορατα προς καποιους η ολους... αλλα η φωτογραφια προφιλ ποτε... ευχαριστω πολυ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ακριβως οπως ειναι η ομαδες που επισκεπτομαι δεν ειναι ειναι κατι πολυ πιο απλο,μου εχει βεβαια να κοινοποιω συνδεσμους φωτογραφιες κλπ,εβαλα περιγραφη,προσκαλεσα ατομα,αλλα δε μποτω να βαλω αλλα στοιχεια επικοινωνιας που βλεπω σε αλλες ομαδες,οπως επισης και να επιλεξω κατηγορια αυτο το κανεις απο τις πληροφοριες Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Και που λεει πληροφοριες δε το βλεπω πουθενα Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Και που λεει πληροφοριες δε το βλεπω πουθενα δωσε μας να δουμε μια φωτο απο την ομαδα... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 http://img18.imageshack.us/img18/3049/46344566.png' alt='46344566.png'> Uploaded with ImageShack.us Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 το ξαναχαλάσανε το facebook. χθες προσπαθούσα επί μία ώρα να μιλήσω με πατώντας τη φωτογραφία του στ'αριστερά και δεν άνοιγε το παράθυρο συνομιλίας με τίποτα!! έτσι το έβρισα, έκλεισα το facebook και μπήκα msn :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 μπορουσες να ανοιξεις νεα καρτελα με το φειςμπουκ και να δουλεψει...το εχω παθει και εχει πετυχει Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Μου ετυχε σημερα, να παω να μπω στο προφιλ μια επαφης μου, και το avast, μου εβγαλε αυτο το μηνυμα και δεν την ανοιξε τη σελιδα: http://img824.imageshack.us/img824/7450/76585322.jpg Τι να συνέβη? Το προφιλ εκεινο, δεν κοβω και το χερι μου για την αξιοπιστια του, αλλα πρωτη φορα μου τυχαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 http://img18.imageshack.us/img18/3049/46344566.png' alt='46344566.png'> Uploaded with ImageShack.us Όπως είπαμε και πιο πάνω, αυτό που έκανες είναι ομάδα για να βάλεις κάποιους συγκεκριμένους φίλους σου... Όπως π.χ. στο msn ή στις επαφές του κινητού, έχει οικογένεια, φίλοι, σχολή, δουλειά... Τέτοιου είδους ομάδα είναι αυτή που έφτιαξες και φαίνεται στην εικόνα... Για να φτιάξεις ομάδα όπως μας το εξήγησες και σωστά καταλάβαμε, πηγαίνεις εκεί που λέει Ομάδες(κάτω από το dod Games και πάνω από το Εφαρμογές) και όταν το πατήσεις, θα σου βγάλει στο κέντρο της οθόνης όλες τις ομάδες στις οποίες είσαι μέλος. Πάνω δεξιά, γράφει +Δημιουργία Ομάδας... Ελπίζω τώρα να κατάλαβες Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 και εκει που λες μου βγαζει μετα παλι αυτο http://img143.imageshack.us/img143/2783/25152063.png To οποιο μου το εβγαζε και πριν οταν εκανα την παραπανω ομαδα,το ιδιο πραγμα δεν ειναι? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 και εκει που λες μου βγαζει μετα παλι αυτο http://img143.imageshack.us/img143/2783/25152063.png To οποιο μου το εβγαζε και πριν οταν εκανα την παραπανω ομαδα,το ιδιο πραγμα δεν ειναι? και εγω με αφορμη το ποστ το εκανα και ειναι το ιδιο...παλι το αλαξανε το φειςμπουκ.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 και ομαδα δηλαδη πως δημιουργεις τωρα? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_MG Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Παιδες.. εχω κανει ενα αιτημα φιλιας θελω να το ακυρωσω γιατι μιλησα με το ατομο με τα μηνυματα και δεν θελησε να το δεχτει.. μου γραφει ομως ακομα Αναμονή επιβεβαίωσης φιλίας! και οταν παω να πατησω ακυρωση μου γραφει το εξης.. Προσωρινή Διακοπή. "Συγνώμη αλλά η σύνδεση σας απέτυχε. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά." Εχω προσπαθησει ποσες φορες και τιποτα..!! Ξανα μιλησα με το ιδιο ατομο μεσω μηνυματων και του απαντησα αν το αιτημα φιλιας το εχει καταχωρησει σαν spam και μου ειπε οτι απλα το αρνηθηκε!! Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 στο χ που εχει πατησες..διπλα απο την αναμονη φιλιας...οπως εισαι στον browser ανοιξε νεα σελιδα με το προφιλ του ατομου και ξαναπηγαινε αρνησου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris_MG Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 Μπα τιποτα φιλε μου.. εκανα οτι μου ειπες.. ειχα δυο σελιδες με το ιδιο ατομο και πατησα στην δευτερη σελιδα το χ και μου εγραψε παλι.. Προσωρινή Διακοπή.Συγνώμη αλλά η σύνδεση σας απέτυχε. Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά. Τα εχει παιξει μου φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 (edited) βγαλε φωτογραφια να μας διξεις τι σου βγαζει αν μπορεις...εχεις βγει και εχεις ξανασυνδεθει και παλι? παιδια αν μπορειτε γινεται μελη στην σελιδα μου και αν θελετε.. θελω να κανω 2 ερωτησεις... οταν σχολιαζω κατι μου βγαινει η επιλογη μου αρεσει στην δημοσιευση που σχολιαζω και πρεπει να κανω refresh για να βγει ξερετε τι φταιει?? η 2η ειναι οτι δεν μου βγαζει δημοσιευσεις απο τις σελιδες που εχω γινει μελος..νομιζω οτι ειναι επειδη εχω γινει σε πολλες Edited October 30, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 με οπερα εδω και λιγες μερες δεν μου ανοιγει το τσατ.με ιντερνετ εξπλορερ δεν εχει κανενα προβλημα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Εμένα με Opera λειτουργεί κανονικά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 τι πρεπει να επιλεξω για να μη μπορει καποιος να βρει το προφιλ μου? δε θελω να φαινομαι ουτε στους φιλους των φιλων μου. γινεται αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 τι πρεπει να επιλεξω για να μη μπορει καποιος να βρει το προφιλ μου? δε θελω να φαινομαι ουτε στους φιλους των φιλων μου. γινεται αυτο? για την αναζητηση μιλας? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 γενικά μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 (edited) παιδια σημερα παρατηρησα οτι οταν παταω στο λογαριασμος δεν μου βγαζει το ρυθμισεις εφαρμογων:( παρατηρησα και κατι αλλο...εβγαλε το facebook αυτο με το friendship...διχνει οτι κοινο εχεις με ενα ατομο τις συνομιλιες σου μεσω τοιχων...ειναι φοβεροο Edited October 31, 2010 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts