Jump to content

Περί Facebook

rodriguez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια το φορουμ μας εχει κανα γκρουπ η σελιδα στο facebook?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι, αν και θά 'πρεπε κατά τη γνώμη μου.

καποιος μπαινει με το λογαριασμο μου και παιζει παιχνιδια. μπορω να βρω ποιος ειναι? :p

μονο απο το δικο μου pc μπαινω fb και των κωδικο δεν τον εχω πει σε κανεναν....

καποιος μπαινει με το λογαριασμο μου και παιζει παιχνιδια. μπορω να βρω ποιος ειναι? :p

μονο απο το δικο μου pc μπαινω fb και των κωδικο δεν τον εχω πει σε κανεναν....

Να βρεις ποιος είναι...λίγο δύσκολο!

Θα σε συμβούλευα πάντως να αλλάξεις τον κωδικό σου.

Όχι, αν και θά 'πρεπε κατά τη γνώμη μου.

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=16704748163&ref=ts

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

διαβασα μια ερευνα οτι σιγα σιγα ο κοσμος φευγει απο το φεις! και κυριως ηλικιες 18-24 και οι περισσοτεροι λογω επαγελματικων υποχρεωσεων και κατα δευτερον οτι ειναι και οι γονεις τους στο φεισμπουκ!! χεχε...

Δεν μπορω να επεξεργαστω απο χθες τις πληροφοριες στα ενδιαφεροντα και ασχολιες :confused: ..Απλα δεν μου βγαζει καθολου την επιλογη επεξεργασια ενω στα υπολοιπα την βγαζει. Καμια ιδεα??

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

διαβασα μια ερευνα οτι σιγα σιγα ο κοσμος φευγει απο το φεις! και κυριως ηλικιες 18-24 και οι περισσοτεροι λογω επαγελματικων υποχρεωσεων και κατα δευτερον οτι ειναι και οι γονεις τους στο φεισμπουκ!! χεχε...

Εγώ πάντως άρχισα να το ψιλοβαριέμαι...

Τον πρώτο καιρό έμπαινα πολύ συχνότερα.

ενταξει ειναι οπως το παρει κανεις.. εγω κραταω επαφη με παιδια απο το σχολειο που εχουμε χαθει οποτε το θεωρω πολυτιμο.. δν το εχω για τπτ παραπανω.. μερικες φορες για να περασει κ η ωρα παιζω κ εγω κανενα ποκερακι...

Παιδια να ρωτησω κατι στις επιλογης απορρητου στις βασικες ρυθμισεις εκει που λεει για friend list αν το βαλεις να μην φαινεται απλα δεν θα φαινονται οι φιλοι σου η δε θα φαινεται η λιστα φιλων σου και ταυτοχρονα οι κοινοι φιλοι?

νομιζω εννοεις οτι το προφιλ σου θα εμφανιζεται μονο στους φιλους σου και οχι στο υπολοιπο facebook..

μα οι κοινοι φαινονται ετσι και αλλιως... παντα φαινονται ειτε αυτος που εχει το προφιλ εχει αφησει ελευθερο το προφιλ του η οχι.

Ναι αλλα γιατι διπλα απο την επιλογη γραφει Αυτό βοηθάει τους φίλους που έχετε στην πραγματική σας ζωή να σας εντοπίσουν μέσω κοινών σας φίλων.Δηλαδη αν δε επιλεξεις αυτο το πραγμα κοινοι φιλοι δε σε βρισκουν?

Για παραβίαση του νόμου κατηγορείται το Facebook στην Γερμανία

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/facebook_07.html

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω αν ειμαι εκτος,ενος φιλου μου του απενεργοποιησαν το λογαριασμο στο facebook και πατησαμε στο ''Why was my personal Facebook account disabled'' και πηγαμε εκει που λεει ''If you believe your account was disabled by mistake, click here''. μετα οταν το καναμε του ηρθε email και σε καποια στιγμη και ζηταει αυτο:

• Copy the exact email address you see in the "From" field of this email (ending in @support.facebook.com).

• Log in to the email account under which your disabled Facebook profile was registered.

• Compose a new email. Paste the address you copied (ending in @support.facebook.com) into the "To" field, let us know you're responding from your disabled email address in the body, and click "Send."

Για το πρωτο το καταλαβαμε αλλα για τα αλλα δυο δεν καταλαβαμε τι πρεπει ακριβως να κανουμε ?

το δευτερο μερος λεει να μπεις στο email σου με το οποιο ειχες κανει την εγγραφη στο facebooκ.

και το τριτο μερος λεει να στειλεις ενα καινουργιο email στην διευθυνση απο την οποια πηρες το email με κειμενο οτι τους στελνεις για το θεμα οτι απενεργοποηθηκε το προφιλ σου. Το κανουν αυτο απλα για πιστοποιηση οτι το κανεις εσυ και οχι καποιος αλλος για το προφιλ σου.. δεν ξερω αμα εγινε σαφεις οτι θες ρωτα..

και μενα οταν μου ειχαν απενεργοποιησει το λογαριασμο,αυτα ειχα κανει νομιζω...

δεν ηξερα βεβαια γιατι ειχε γινει αυτο αλλα τεσπα.

παντως τωρα τελευταια το facebook εχει ενα θεμα με τους κωδικους.μου βγαζει συνεχεια οτι βαζω λαθος κωδικο και μου ζηταει password reset.

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...και δεν ξερω αν σας εχει συνεβει κ εσας στο fcbk δεν μπορω να κανω αλλαγη ονοματος...εχω κανει ποσες αιτησεις...εχω στειλει κ μυνημα σε αυτους...ολο προωθειτε στην ομαδα...και αυτη την στιγμη θελω να αλλαξω ονομα...κ η μονη λυση ειναι να σβησω το προφιλ αυτο κ να κανω καινουριο...αλλα ποιος κανει 1500-1700 ατομα παλι friends?:P

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...και δεν ξερω αν σας εχει συνεβει κ εσας στο fcbk δεν μπορω να κανω αλλαγη ονοματος...εχω κανει ποσες αιτησεις...εχω στειλει κ μυνημα σε αυτους...ολο προωθειτε στην ομαδα...και αυτη την στιγμη θελω να αλλαξω ονομα...κ η μονη λυση ειναι να σβησω το προφιλ αυτο κ να κανω καινουριο...αλλα ποιος κανει 1500-1700 ατομα παλι friends?:P

Μία γνωστή μου πάντως που ήθελε να κάνει αλλαγή ονόματος, το κατάφερε μετά από 5-6 απόπειρες...

μονο ετσι.. αλλα το αλλαζουν δεν ειανι τιποτα... παλια παντως γινοτανε να το αλλαζεις μονο σου.. πλεον το καταργησανε ε?

Ρε,παιδια πως κλειδωνετε ολοι τους φιλους σας και σε μενα δεν υπαρχει καμια τετοια επιλογη..?!

Θελω να κλειδωσω τους φιλους απο ολους τους Φιλους μου...!

με λιγα λογια να φαινονται μονο οι κοινοι φιλοι....!

αλλα δεν εχει καμια τετοια επιλογη σε εμενα...!!

:p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear