Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Υ.Γ: Θα βγει τίποτα καλό γιατί σε ένα μήνα έχω κι επιδότηση και σκέφτομαι να το πάρω το Cruise ή θα το μετανιώσω?? Γιατί δεν έσχω ακούσει κ μεγάλο ενθουσιασμό!:worry: Kane ligo ypomoni (pistevw oti aksizei) giati blepw na erxontai arketa endiaferonta pragmata! PS. Afou exoume kai to Dimitri (zaharaki) stin omada tou Gigabyte... de fobomaste tipota!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Kane ligo ypomoni (pistevw oti aksizei) giati blepw na erxontai arketa endiaferonta pragmata! PS. Afou exoume kai to Dimitri (zaharaki) stin omada tou Gigabyte... de fobomaste tipota!!! :cool: ειναι πολυ εντυπωσιακο Γιαννη πραγματικα :!: αν υπηρχε τωρα διαθεσιμο θα το ειχα ηδη παραγγειλει :worry::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 ειναι πολυ εντυπωσιακο Γιαννη πραγματικα :!: αν υπηρχε τωρα διαθεσιμο θα το ειχα ηδη παραγγειλει :worry::lol: Mazi tha mas ta estelnan!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 οντος πολυ εντιπωσιακο!! Να δουμε και ποσο θα εχει βεβαια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 οντος πολυ εντιπωσιακο!! Να δουμε και ποσο θα εχει βεβαια... προσωπικα δεν το κοβω για πανω απο 670-700ε :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 De nomizw oti einai se thesi i etairia na to diathesei stin agora me mi antagwnistiki timi. (Xronia polla chris7_ :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Kane ligo ypomoni (pistevw oti aksizei) giati blepw na erxontai arketa endiaferonta pragmata! PS. Afou exoume kai to Dimitri (zaharaki) stin omada tou Gigabyte... de fobomaste tipota!!! :cool: Ευχαριστώ για την απάντηση!!:):) Μάλλον έχεις δίκιο!! Κι εγώ αυτή την υποψία έχω, ότι θα το μετανιώσω αν πάρω τώρα το Cruise. Έχει διάφορες παιδικές ασθένειες και έχω διαβάσει μέτρια πράγματα.:worry: Με το Xperia και αυτό να έρχονται λογικά θα βγουν κι άλλα ωραία!! Δεν μπορεί ο ανταγωνισμός να συνεχίσει να είναι πίσω.:O Πάντως το Gigabyte μου αρέσει πάρα πολύ... Αν κάνει κ καλά αυτά που υπόσχεται νομίζω θα είναι εξαιρετικό! Ωραία, να το πάρει κι ο Ζαχαράκης να είμαστε πολλοί!!:D:D Να θυμηθώ και τις παλιές καλές εποχές που είχα κάθε μέρα απορίες γιατρέ μου!!:lol::lol: Χρόνια Πολλά chris_7! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 To kalo einai oti mazevomaste polloi endiaferomenoi kai afto einai poly efxaristo... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Το θέμα είναι πότε θα έρθει, μέχρι τότε θα χτυπήσω το Cruise. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Φοβερό κινητάκι και οντως αυτο που ξεχωρίζει πανω του ειναι η ποιότητα κατασκευής του. Μια ερωτησούλα...το κινητό ειναι αφής; Γιατι πληκτρολόγιο δε βλέπω πουθενά. Και αν ναι, ειναι αφης στο χέρι σε στυλ iPhone ή με στυλό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Φοβερό κινητάκι και οντως αυτο που ξεχωρίζει πανω του ειναι η ποιότητα κατασκευής του. Μια ερωτησούλα...το κινητό ειναι αφής; Γιατι πληκτρολόγιο δε βλέπω πουθενά. Και αν ναι, ειναι αφης στο χέρι σε στυλ iPhone ή με στυλό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Fysika kai einai afis opws oles oi othones twn Windows Mobile PDAs. To menu anamenetai na einai to gnwsto twn syskevwn aftwn pou ta xeirizesai kai me to daxtylo alla kai me ti grafida. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Α οκ. Δε ξέρω πολλα απο Windows Mobile PDAs για αυτο ρώτησα. Εχω το iPhone αλλα το βαρέθηκα. Οπότε ψήνομαι να περιμένω να βγει το MS808 να το πάρω. thx για την πληροφορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Symfwnw me tin epilogi sou, to thema einai omws poso tha xreiastei na perimenoume... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Σε ενα αλλο site διάβασα για Q2 ενω εδω λεει για Q3. Θα δείξει. Ελπίζω και πιστεύω μέχρι τον Σεπτέμβριο να το δούμε. Υ.Γ. Η Gigabyte που το βγάζει ειναι η γνωστή Gigabyte με τις μητρικές; Και αν ναι, πως τους ήρθε η φώτηση να μπουν στο χώρο της κινητής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Υ.Γ. Η Gigabyte που το βγάζει ειναι η γνωστή Gigabyte με τις μητρικές; Και αν ναι, πως τους ήρθε η φώτηση να μπουν στο χώρο της κινητής; H gigabyte einai ontws i gnwsti kai den mpike twra akribws sto xwro twn PDAs mias kai exei bgalei merikes syskeves poly kales kai me ekseretika xaraktiristika (px i300 kai i350) alla oxi toso dimofileis eidika edw stin Ellada me kyriotero logo tin panteli elleipsi ypostiriksis sti xwra mas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Στο ebay το i350 παιζει στα 500$. Αν έχει τόσο και το MS808, σιγουρα θα ειναι μια πολύ καλή επιλογή. Ειδικά αν το συγκρίνουμε με το XPERIA το οποίο στάνταρ θα εχει ανω των 600Ε, συμφέρει αρκετά. Αντε να βγει να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Κάπου εκεί θα παίζουν οι τιμές του, κάνω μια εκτίμηση ότι θα είναι λίγο παραπάνω από αυτές του i350, αλλά σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικές!!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Γιαννη κανα νεο ?:rolleyes::rolleyes::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 στο group buy υπολογίζομαι και εγώ! (φυσικά πρώτα πρέπει να πουληθεί το kaiseraki αλλά που θα πάει θα φύγει) απο το v900 τι διαφορές έχει? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 στο group buy υπολογίζομαι και εγώ! δεν αμφεβαλλα ουτε μια στιγμη για αυτο :lol::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 ωχ πάλι σε έξοδα θα με βάλετε. πρέπει να σταματήσω τη παρέα μαζί σας. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 Γιαννη κανα νεο ?:rolleyes::rolleyes::D Akoma dystyxws tipota. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2008 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 απο το v900 τι διαφορές έχει? Oson afora tin emfanisi... einai ontws pio psilo, einai omws pio lepto kai fainetai sigoura pio poiotiko. Kati poly simantiko einai oti exei dynatotero epeksergasti, mallon omws den exei Sirf Star III alla NMEA 0183 kai den exoume sigourepsei ean tha exei FM Radio (to V900 exei). A... kai Audio output exei to gnwsto proprietary enw to V900 2.5mm. Afta pros to paron. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roker Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 εγώ παντός έχω την πληροφορία ότι ο δημητρης το έχει ηδει παραγγείλει ,αχ τι έχουμε να τραβήξουμε παλι :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2008 εγώ παντός έχω την πληροφορία ότι ο δημητρης το έχει ηδει παραγγείλει ,αχ τι έχουμε να τραβήξουμε παλι :D:D:D μα :(:( δεν εχει βγει ακομη στην αγορα :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts