Jump to content

Gigabyte GSmart MS808

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Υ.Γ: Θα βγει τίποτα καλό γιατί σε ένα μήνα έχω κι επιδότηση και σκέφτομαι να το πάρω το Cruise ή θα το μετανιώσω?? Γιατί δεν έσχω ακούσει κ μεγάλο ενθουσιασμό!:worry:

Kane ligo ypomoni (pistevw oti aksizei) giati blepw na erxontai arketa endiaferonta pragmata!

PS. Afou exoume kai to Dimitri (zaharaki) stin omada tou Gigabyte... de fobomaste tipota!!! :cool:

Modpic.gif

• Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kane ligo ypomoni (pistevw oti aksizei) giati blepw na erxontai arketa endiaferonta pragmata!

PS. Afou exoume kai to Dimitri (zaharaki) stin omada tou Gigabyte... de fobomaste tipota!!! :cool:

ειναι πολυ εντυπωσιακο Γιαννη πραγματικα :!:

αν υπηρχε τωρα διαθεσιμο θα το ειχα ηδη παραγγειλει :worry::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
ειναι πολυ εντυπωσιακο Γιαννη πραγματικα :!:

αν υπηρχε τωρα διαθεσιμο θα το ειχα ηδη παραγγειλει :worry::lol:

Mazi tha mas ta estelnan!!! :D

Modpic.gif

οντος πολυ εντιπωσιακο!!

Να δουμε και ποσο θα εχει βεβαια...

προσωπικα δεν το κοβω για πανω απο 670-700ε :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ευχαριστώ για την απάντηση!!:):) Μάλλον έχεις δίκιο!! Κι εγώ αυτή την υποψία έχω, ότι θα το μετανιώσω αν πάρω τώρα το Cruise. Έχει διάφορες παιδικές ασθένειες και έχω διαβάσει μέτρια πράγματα.:worry:

Με το Xperia και αυτό να έρχονται λογικά θα βγουν κι άλλα ωραία!! Δεν μπορεί ο ανταγωνισμός να συνεχίσει να είναι πίσω.:O

Πάντως το Gigabyte μου αρέσει πάρα πολύ... Αν κάνει κ καλά αυτά που υπόσχεται νομίζω θα είναι εξαιρετικό!

Ωραία, να το πάρει κι ο Ζαχαράκης να είμαστε πολλοί!!:D:D

Να θυμηθώ και τις παλιές καλές εποχές που είχα κάθε μέρα απορίες γιατρέ μου!!:lol::lol:

Χρόνια Πολλά chris_7!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Φοβερό κινητάκι και οντως αυτο που ξεχωρίζει πανω του ειναι η ποιότητα κατασκευής του. Μια ερωτησούλα...το κινητό ειναι αφής; Γιατι πληκτρολόγιο δε βλέπω πουθενά. Και αν ναι, ειναι αφης στο χέρι σε στυλ iPhone ή με στυλό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Administrators
Φοβερό κινητάκι και οντως αυτο που ξεχωρίζει πανω του ειναι η ποιότητα κατασκευής του. Μια ερωτησούλα...το κινητό ειναι αφής; Γιατι πληκτρολόγιο δε βλέπω πουθενά. Και αν ναι, ειναι αφης στο χέρι σε στυλ iPhone ή με στυλό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Fysika kai einai afis opws oles oi othones twn Windows Mobile PDAs. To menu anamenetai na einai to gnwsto twn syskevwn aftwn pou ta xeirizesai kai me to daxtylo alla kai me ti grafida.

Modpic.gif

Α οκ. Δε ξέρω πολλα απο Windows Mobile PDAs για αυτο ρώτησα. Εχω το iPhone αλλα το βαρέθηκα. Οπότε ψήνομαι να περιμένω να βγει το MS808 να το πάρω.

thx για την πληροφορία

Σε ενα αλλο site διάβασα για Q2 ενω εδω λεει για Q3. Θα δείξει. Ελπίζω και πιστεύω μέχρι τον Σεπτέμβριο να το δούμε.

Υ.Γ. Η Gigabyte που το βγάζει ειναι η γνωστή Gigabyte με τις μητρικές; Και αν ναι, πως τους ήρθε η φώτηση να μπουν στο χώρο της κινητής;

• Administrators
Υ.Γ. Η Gigabyte που το βγάζει ειναι η γνωστή Gigabyte με τις μητρικές; Και αν ναι, πως τους ήρθε η φώτηση να μπουν στο χώρο της κινητής;

H gigabyte einai ontws i gnwsti kai den mpike twra akribws sto xwro twn PDAs mias kai exei bgalei merikes syskeves poly kales kai me ekseretika xaraktiristika (px i300 kai i350) alla oxi toso dimofileis eidika edw stin Ellada me kyriotero logo tin panteli elleipsi ypostiriksis sti xwra mas.

Modpic.gif

Στο ebay το i350 παιζει στα 500$. Αν έχει τόσο και το MS808, σιγουρα θα ειναι μια πολύ καλή επιλογή. Ειδικά αν το συγκρίνουμε με το XPERIA το οποίο στάνταρ θα εχει ανω των 600Ε, συμφέρει αρκετά. Αντε να βγει να το δούμε.

• Administrators
Κάπου εκεί θα παίζουν οι τιμές του, κάνω μια εκτίμηση ότι θα είναι λίγο παραπάνω από αυτές του i350, αλλά σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικές!!! :cool:

Modpic.gif

• 4 weeks later...
Γιαννη κανα νεο ?:rolleyes::rolleyes::D

στο group buy υπολογίζομαι και εγώ! (φυσικά πρώτα πρέπει να πουληθεί το kaiseraki αλλά που θα πάει θα φύγει)

απο το v900 τι διαφορές έχει?

στο group buy υπολογίζομαι και εγώ!

δεν αμφεβαλλα ουτε μια στιγμη για αυτο :lol::D

ωχ πάλι σε έξοδα θα με βάλετε. πρέπει να σταματήσω τη παρέα μαζί σας.

• Administrators
απο το v900 τι διαφορές έχει?

Oson afora tin emfanisi... einai ontws pio psilo, einai omws pio lepto kai fainetai sigoura pio poiotiko.

Kati poly simantiko einai oti exei dynatotero epeksergasti, mallon omws den exei Sirf Star III alla NMEA 0183 kai den exoume sigourepsei ean tha exei FM Radio (to V900 exei). A... kai Audio output exei to gnwsto proprietary enw to V900 2.5mm.

Afta pros to paron. :ninja:

Modpic.gif

εγώ παντός έχω την πληροφορία ότι ο δημητρης το έχει ηδει παραγγείλει ,αχ τι έχουμε να τραβήξουμε παλι :D:D:D

εγώ παντός έχω την πληροφορία ότι ο δημητρης το έχει ηδει παραγγείλει ,αχ τι έχουμε να τραβήξουμε παλι :D:D:D

μα :(:(

δεν εχει βγει ακομη στην αγορα :lol::lol: