leonidas1902 Δημοσιεύτηκε March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2008 (edited) http://www.elats.lv/images/elats/detail/PR_RU_Samsung_J700.jpg Samsung J700 - Full phone specifications Δείκτης SAR: 0.499 W/kg paidia iparxi kapio programa h kapio topic gia afto to kinito os oste na mporo na balo ellinika?eyxaristo poly Edited October 10, 2013 by Superuser Ενημέρωση πρώτου ποστ θέματος Παράθεση xilia signomi pou grafo me aglika alla den exo ellinika sto pc mou. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 μονος ειναι δυσκολο,αν εισαι αθηνα πηγαινε μια βολτα απο το 9volto. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_2002 Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 καλησπερα παιδια.πριν 2 μερες πηρα το samsung j 700.εχει μνημη 25 mb κ τ εβαλα επεκταση micro sd 1 gb.περναω λοιπον τραγουδια απο τον υπολογιστη στη καρτα μνημης.οταν θελω ομως να βαλω καποιο για ηχο κλησης πρεπει να το περασω πρωτα στο τηλεφωνο το οποιο χωραει 25 mb οποτε 3-4 τραγουδια το πολυ.μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να τα βαζω για ηχο κλησης κατευθειαν απ τη καρτα χωρις να κανω τη διαδικασια? επισης αν μπορουν να αποθηκευονται τα μηνυματα που στελνω αυτοματα!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2008 Πήρα σήμερα το Samsung J700v...Ξέρει κάποιος πώς θα του βγάλω το χαζοvodafone? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2008 Κανείς ρε παιδιά???? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyepower Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 πειτε μου,παρακαλω,στην συσκευασια εχει software και καλωδιο για συνδεση στο pc ? επισης μηπως καποιος εχει κανει τετοια συνδεση ? βλεπει outlook ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 ναι έχει καλώδιο... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Να ρωτήσω λίγο...Έχω το J700...στο κουτί του,με όλα τα παρελκόμενα και με απόδειξη αγοράς...Δεν υπάχουν σημάδια πάνω του που να μαρτυρούν χρήση...Αν το πάω να το δώσω σε ΄κάποιο κατάστημα για μεταζειρισμένο,πόσα λέτε θα το πάρουν? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam562 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλησπέρα. Πήρα χθες ένα Samsung J700 και εκ πρώτης όψεως είμαι ενθουσιασμένος. Δεν έχω όμως βρεί ακόμη πώς βάζουμε τόνους στο ελληνικό κείμενο (δεν λειτουργεί αυτό που έκανα με το κινητό Nokia που είχα προηγουμένως, όπου απλώς πατούσα περισσότερες φορές το κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το γράμμα τονισμένο). Επίσης ενώ με το πλήκτρο "1" μπορώ να βάλω τελεία, underscore κλπ, δεν βρήκα το κόμμα, τις παρενθέσεις κ.α. Προφανώς μπαίνουν αλλιώς. Πώς όμως; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam562 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Γεια σας. Πήρα ένα κινητό Samsung J700 πριν 3 μέρες. Προτού το πάρω μου είχανε πει πώς γενικά τα κινητά Samsung έχουνε το μειονέκτημα πώς δεν κρατάει πολύ η μπαταρία τους. Ο αδερφός μου που έχει samsung J600 λέει πώς το δικό του κρατάει περίπου 3 μέρες. Ε λοιπόν, σήμερα ενώ μόλις το είχα φορτίσει, μέσα σε 17 ώρες και με πολύ ήπια χρήση (15 λεπτά περίπου ομιλία και λιγότερα από 10 sms), με σκουρόχρωμο "θέμα" επιλεγμένο και μέτρια φωτεινότητα, η μπαταρία άδειασε εντελώς! Υπάρχει περίπτωση αυτό το πράγμα να θεωρείται φυσιολογικό; :wacko: Εννοείται πώς πάω για αντικατάσταση μπαταρίας, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Όχι φίλε μου, δεν εννοείται τπτ. Μετά από 5-6 φορτίσεις η μπαταρία του θα στρώσει και θα σου κρατάει αρκετά περισσότερο. Μπορεί να φτάνει και τις 2- 2μιση μέρες. Γενικά τα περισσότερα samsung έχουν πολύ μεγάλη κατανάλωση ρεύματος και η αυονομία τους είναι περιορισμένη. Το ότι το samsung του αδελφού σου κρατάει 3 μέρες μου ακούγεται να είναι κάτι σαν θαύμα, μιας και με όλα τα samsung που είχα ποτέ δεν κατάφερα κάτι τέτοιο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam562 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Όχι φίλε μου, δεν εννοείται τπτ. Μετά από 5-6 φορτίσεις η μπαταρία του θα στρώσει και θα σου κρατάει αρκετά περισσότερο. Μπορεί να φτάνει και τις 2- 2μιση μέρες. Γενικά τα περισσότερα samsung έχουν πολύ μεγάλη κατανάλωση ρεύματος και η αυονομία τους είναι περιορισμένη. Το ότι το samsung του αδελφού σου κρατάει 3 μέρες μου ακούγεται να είναι κάτι σαν θαύμα, μιας και με όλα τα samsung που είχα ποτέ δεν κατάφερα κάτι τέτοιο Με δυο μέρες είμαι ok, κάτι τέτοιο περιμένα.. :) Η μπαταρία του αδερφού μου έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, οπότε τόσο περίμενα ότι θα κρατούσε η δική μου. Απλά δεν θέλω να τελειώνει η μπαταρία μέσα στην ίδια μέρα. Χρήσιμη πληροφορία αυτό που λες ότι η μπαταρία πρέπει να "στρώσει".. Μου φαίνεται πώς όταν είχα κινητά Nokia, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στις πρώτες φορτίσεις και την κανονική αυτονομία της μπαταρίας. Πάντως κατα τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Samsung. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2008 Με δυο μέρες είμαι ok, κάτι τέτοιο περιμένα.. :) Η μπαταρία του αδερφού μου έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια, οπότε τόσο περίμενα ότι θα κρατούσε η δική μου. Απλά δεν θέλω να τελειώνει η μπαταρία μέσα στην ίδια μέρα. Χρήσιμη πληροφορία αυτό που λες ότι η μπαταρία πρέπει να "στρώσει".. Μου φαίνεται πώς όταν είχα κινητά Nokia, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στις πρώτες φορτίσεις και την κανονική αυτονομία της μπαταρίας. Πάντως κατα τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Samsung. Ευχαριστώ Στα 2 samsung που είχα η διαφορά μετά το στρώσιμο ήταν πολύ εμφανής. Αλλά και πάλι σου λέω οτι αν την ζορίζεις την μπαταρία μπορεί να αδειάζει πολύ γρήγορα. Επίσης, στα περισσότερα ο μετρητής δεν είναι ακριβής. Αν χάσει την πρώτη μπάρα μετά η δεύτερη και η τρίτη φεύγουν πιο γρήγορα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam562 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Έχεις δίκιο. Καταρχήν ο μετρητής δεν είναι καθόλου ακριβής. Επίσης φαίνεται πώς άρχισε να στρώνει η μπαταρία - τώρα είναι στις 24 ώρες (ενώ μίλησα και αρκετά στο τηλέφωνο) και ακόμη να αρχίσει να "πεινάει" :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Έχεις δίκιο. Καταρχήν ο μετρητής δεν είναι καθόλου ακριβής. Επίσης φαίνεται πώς άρχισε να στρώνει η μπαταρία - τώρα είναι στις 24 ώρες (ενώ μίλησα και αρκετά στο τηλέφωνο) και ακόμη να αρχίσει να "πεινάει" :-) Πιστεύω οτι θα σου βγάζει γύρω 40 ώρες με μέτρια χρήση, δλδ 2 μέρες με κλειστό το βράδυ. Θυμάμαι το z560 την πρώτη βδομάδα το είχα φορτίσει 9 φορές(!), μετά όμως έστρωσε... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam562 Δημ. May 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2008 Πιστεύω οτι θα σου βγάζει γύρω 40 ώρες με μέτρια χρήση, δλδ 2 μέρες με κλειστό το βράδυ. Θυμάμαι το z560 την πρώτη βδομάδα το είχα φορτίσει 9 φορές(!), μετά όμως έστρωσε... Μάλλον το'χουμε εξαντλήσει κάπως το θέμα, απλώς θέλω να αναφέρω πώς μετά από 3 φορτίσεις η μπαταρία πάει σούπερ...έχει ήδη κλείσει τέσσερα 24ώρα and going! :D Μπορεί βέβαια κι αυτό να είναι επειδή δεν έχει "στρώσει" και υπό κανονικές συνθήκες να κρατάει λιγότερο, γενικά όμως...not bad. Και στην χειρότερη μπορώ να πάρω extra μπαταρία. Γενικά χαίρομαι που έκανα την μετάβαση σε Samsung από Nokia. Λατρεύω το κινητό μου. [Τα φθηνά μοντέλα της Nokia έχουνε άθλια κατασκευή..καμία σχέση με την Samsung] Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και τις πληροφορίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Αν και το ομολογώ δεν το έχω πολυψάξει, δεν βλέπω και τίποτα που να αφορά εφαρμογές, screensavers, παιχνίδια κτλ. για το J700. Επίσης με το πρόγραμμα Samsung Pc studio 3 δεν μπαίνουν ελληνικοί χαρακτήρες στα Ονόματα!!!!!!!!!!!!!!:O Κάνω κάτι λάθος ?? και για εφαρμογές που κοιτάω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaNa Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Μόλις σήμερα το αγόρασα το J700 και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι και πάρα πολύ ευχαριστημένη .. βέβαια είναι στην πρίζα τώρα και φορτίζει αλλά λίγο που "έπαιξα" μαζί του μπορώ να πώ ότι ψιλοαπογοητεύτηκα .. κατ' αρχήν άρχισε η απογοήτευσή μου μόλις άνοιξα το κουτί διότι μου είπανε ότι θα μου δώσουνε το ασημένιο και μου δώσανε το γκρί (το οποίο το είχα δεί απο το κουτί και τους το είπα ότι δεν είναι το ασημένιο αλλά αυτοί της Wind μου είπανε ότι ΕΙΝΑΙ (!!) και να μην ανησυχώ!!) οπότε μπορώ να πώ ότι ήμουν αρκετά εκνευρισμένη .. τα θέματά του είναι πάρα πολύ πτωχά (μόλις 2 .. άσπρο και μαύρο) τα ringtones απαράδεκτα .. αλλά ντάξ .. ίσως με τον καιρό να το συνηθήσω (προέρχομαι απο τις οικογένειες Sony Ericsson & Sharp βλέπετε) .. Ψάχνω κι εγώ όλο το απόγευμα να βρώ θεματάκια και χρώματα και κάτι τις τεσπα για να το κάνω λίγο πιο .. "κοριτσίστικο" ή έστω λίγο πιο "κομψό" αλλά πουθενά .. υποθέτω ότι λόγω του ότι είναι κάπως καινούριο το μοντέλο ίσως ακόμα να μην έχουν κυκλοφορήσει .. ούτε στο "Samsung Fun Club" υπάρχει κάτι .. εάν κάποιος σταθεί τυχερός και βρεί κάτι ανάλογο αν έχει την καλοσύνη ας ενημερώσει το σχετικό θρέντ .. :cool: Παράθεση ... Ki omws eimai akoma edw ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. June 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2008 Νανα, Μερικά πραγματάκια (φωτό & θέματα & ήχους) θα βρεις εδω: http://www.zedge.net αλλά και πάλι όχι και τόσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 παιδια για ηχο μηνυματος μπορω να βαλω οτι θελω η μονο τα δικα του? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloom Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 γειά σας! αγόρασα το j700 πριν μια εβδομάδα κ έχω πρόβλημα με τις επαφές. μου εμφανίζει 2 φορες τον κάθε αριθμό, μια απο την sim κ μια από το τηλέφωνο. ξέρει κάποιος πως μπορώ να επιλέξω μόνο την μνήμη του τηλ. ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 παιδια για ηχο μηνυματος μπορω να βαλω οτι θελω η μονο τα δικα του? φιλε μου μπορεις να βαλεις δικους σου ηχους mp3 επειδη ομως πρεπει να τους εχεις στη μνημη του τηλεφωνου καλο θα ηταν να μην βαζεις ολοκληρο τραγουδι αλλα μερος του κατοπιν επεξεργασιας με καποιο προγραμμα ξερει καποιος αν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης θεματος αν και δεν ειναι και τοσο απαραιτητο αφου παιρνει για φοντο φωτο fullscreen και μαλιστα και κινουμενη Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeRoi Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να βάλουμε το ρολόι σαν background? Το ψάχνει μία φίλη μου και μου είπε ότι στο προηγούμενο Samsung που είχε, μπορούσε να το κάνει αυτό. Στο J700 γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakk Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Παιδια κατεβαζω απο youtube βιντεακια με save2pc pro (σαν 3gp) αλλα δεν μπορω να τα περασω σε samsung j700 με samsung pc studio 3.Δεν υποστηριζεται λεει ο ρυθμος καρε.Το ιδιο συμβαινει και οταν κανω μετατροπες αλλων βιντεο σε 3gp με το total video converter.Kαμια βοηθεια;Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslat Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 Πώς μπορώ να φορτώσω java games στο samsung(vodafone?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts