Jump to content

wolf_2002

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wolf_2002

  1. Καλησπερα παιδια! Εχω ενα nokia c2-01 κλιεδωμενο απο orange uk και θα ηθελα να το ξεκλειδωσω οπως επισης και να του βαλω ελληνικο λογισμικο γιατι εχει μονο αγγλικα. υπαρχει κατι? Ευχαριστω πολυ;) Να προσθεσω το IMEI ειναι 357911041007631 Νοκια c2-01 Orange network UK ...
  2. καλησπερα παιδια. λειτουργω το navigon 2100 maxκαι μολις αντιμετωπισα ενα προβλημα. μπαινω κανονικα μεσα και βρισκει κανονικα δορυφορους. τωρα οταν παω στο "νεοι προορισμοι- αναζητηση ειδικου προορισμου-κοντα,-παταω ολες τις κατηγοριες μου βγαζει τον πληκτρολογιο και με το που παταω ενα γραμμα με γυρναει στο αρχικο μενου που εχει "πλοηγηση" και "εικονες", κοινως με πεταει εξω. εχω κανει reset αλλα παλι τιποτα τα ιδια! γιατι γινεται αυτο? καμμια λυση?
  3. Καλημερα ! σε ευχαριστω πολυ. εβαλα αυτη την εκδοση 7.0.0.588.11 και δεν εχει προβληματα. να δουμε αν θα βγει κατι στην πορεια...;)
  4. xaxaxa!:lol: αμε θα το προσπαθησω να διωξω την συννεφια! εχεις υποψην σου καποια εκδοση του destinator που να μην εχει προβληματα τετοια? την 7 εβαλα εγω... τωρα ποια 7 θα σε γελασω!
  5. α μαλιστα.σε ευχαριστω. οποτε ειναι αναποφευκτο αυτο αν εχουμε παραπανω απο δυο πλοηγους. σε ευχαριστω παντως. πως πιανει δορυφορους γενικοτερα? χθες το βραδυ επιασα 6 σημερα τιποτα...πρεπει να κανω κατι εγω? πρεπει να ρυθμισω κατι?
  6. καπου διαβασα οτι κ καποιος αλλος ειχε το ιδιο προβλημα με μενα , εβαλε μια SD 4GB κ δεν του εβγαλε ποτε το ιδιο μυνημα.
  7. Καλημερα παιδια! νομιζω τα καταφερα... το μονο προβλημα προς το παρον ειναι οτι οταν παταω απο το μενου το destinator ενω ξεκιναει να φορτωνει μου βγαζει "CEV Map Error: ResizeMApCanvas >No Free Memory..." γιατι? τι πρεπει να κανω? η μνημη που εχω ειναι 2GB.
  8. Καλημερα! ναι στιν sd τα εχω βαλει. Χρειαζεται να τα βαλω καπου συγκεκριμενα? ι απλα με το που μπω στην μνημη εκει τα βαζω?
  9. Καταφερα επισης οταν ανοιγω το gps να μου βγαζει το μενου με : destinator, Navigon, eikones, mousiki klp klp αλλα οταν παταω πανω σε καποιο μου λεει "cannot find destinator . make sure the path and filename are correct ......!" πως και που βαζω το destinator μεσα στην μνημη??
  10. Καλημερα παιδια! μολις απεκτησα το navigon 2100 max και θελω την βοηθεια σας. προσπαθω να περασω και το destinator μεσα αλλα δεν τα καταφερνω. καταφερα αυτο που μπαινεις σε περιβαλλον windows αλλα μετα κολλαω παρα τις οδηγιες που εχετε δωσει στις αρχες του topic ... τι κανω μετα? Ευχαριστω πολυ...
  11. καλημέρα παιδιά!! την πήρε κανένας την τριλογία για να μου πει τι ποιότητας είναι οι ταινίες? ευχαριστώ πολύ!!:)
  12. καλησπερα παιδια.πριν 2 μερες πηρα το samsung j 700.εχει μνημη 25 mb κ τ εβαλα επεκταση micro sd 1 gb.περναω λοιπον τραγουδια απο τον υπολογιστη στη καρτα μνημης.οταν θελω ομως να βαλω καποιο για ηχο κλησης πρεπει να το περασω πρωτα στο τηλεφωνο το οποιο χωραει 25 mb οποτε 3-4 τραγουδια το πολυ.μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να τα βαζω για ηχο κλησης κατευθειαν απ τη καρτα χωρις να κανω τη διαδικασια? επισης αν μπορουν να αποθηκευονται τα μηνυματα που στελνω αυτοματα!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!:worry:
×
×
  • Create New...