Aragorn Δημοσιεύτηκε January 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2004 Ξερει κανεις να παιζει?Εγω ξερω και πολυ καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aragorn Δημ. January 14, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2004 Εχω,κατα την γνωμη μου. μια τελεια τραπουλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Τι είναι πάλι αυτό! Παιχνίδι; Έχει καμία σχέση με την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο; :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phadomas Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Τι έιναι αυτό το παιχνίδι? Παράθεση Symbian OS - the mobile operating system Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aragorn Δημ. January 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Παιχνιδι!εχει σχεση με τηλεοραση αλλα οπως το παιζουν το καταστρεφουν τελειος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 κάποτε έπαιζα και είχα κάνει πολυ καλή τράπουλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 re paidia phra to paixnidi gia pc YuGiOh - THE DESTINY alla den katalaba tipota...oute pos pezete....to cartoon to vlpepo kathe fora sthn tv..alla den exei kai poli sxesh me to paixnidi...kai h trapoula oti na nai dinei...kana xarti tis prokopis den dinei....! :cool: :cool: :cool: opios xerei na to paizei as boithisei ligo...kai xerete an bgei kanena allo paixnidi yugioh pou na exei kai ligo istoria?? kai na mhn einai mono me tis kartes??? Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Ιαπωνική αηδία... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Peite kanena link na kseroume kai emeis oi akseroi...!! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Wirelessly posted (Telestet GPRS: Mozilla/2.0 (compatible; MSIE 3.02; Windows CE; Smartphone; 176x220)) Αρχικό μήνυμα από τον/την aggelopas Peite kanena link na kseroume kai emeis oi akseroi...!! na sou poun ta paidia mou? :p Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (16 Ιαν. 2004 , 08:20) Wirelessly posted (Telestet GPRS: Mozilla/2.0 (compatible; MSIE 3.02; Windows CE; Smartphone; 176x220)) na sou poun ta paidia mou? :p Did i miss something...??? :blink: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas (16 Ιαν. 2004 , 12:03) Did i miss something...??? :blink: ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ρε τι εχω παθει με αυτο τα πραγμα Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. January 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2004 εδω στην Κυπρο πολλα μικρα, κυριος, παιδια εχουν τρελαθει εμ αυτο το πραγμα και εγω ακομα δεν εχω καταλαβει τι ειναι και πως παιζεται.. :blink: :wacko: :worry: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omikrone3 Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 siga re paidia mia parallagh tou Magic:the gathering einai(apo tis 100des pou yparxoun) me sxetikh epityxia logw ths ekpomphs pou paizetai ta savva/ka to prwi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aragorn Δημ. January 18, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 <Livas_D>Ola ta paixnidia exoyn ligh istoria kai ola paizontai me kartes! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 telika entaxei einai to paixnidaki...tora pou arxisa na to matheno mou arese pio poli apo prota...! alla mou thn spaei pou dixnei olo ta idia..kai leei!!! mhpos xerei kaneis an tha bgei kanena allo game yugioh pou na einai telios diaforetiko apo ayto? na exei kalytera grafika kai na einai opos kai sthn tv...(otan kanoun epitheseis ta terata...na mhn dixnei mono ena spathei...alla na einai animation...e katalabate ti thelo na po ;) ) Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aragorn Δημ. January 19, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2004 sto playstastion1,2 yparxoyn kati poly kala poy deixnoyn an thes ta terata opws thn tv otan kanoyn epithesh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aragorn Δημ. January 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2004 zhtao karta polimerismoy timh syzhthshmh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papolas Δημ. April 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2004 mporite na moy pite poy mporo na bro to paixnidi Yu gi oh gia ton ypologisti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Earendil Δημ. June 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2004 Έχω δεί οτι μέσα στον Ιούνιο κυκλοφορεί νέο παιχνίδι.Το sacred cards καλό είναι.Αξίζει να το αγοράσω?Κωδικούς έχει ατέλειωτους στο http://www.cheatplanet.com όλα τα τέρατα και κωδικοί για να τα πάρετε! Παράθεση Why men wear clothes: http://img78.photobucket.com/albums/v296/_osse_/16a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snakeman Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Paizei kaneis me kartes kanonika?? oxi sto PC. An nai tha ithele ne mou pei posa tribute prepei na kateyaso gia terata 5,6,7,8,9..... level??? Akomi ginetai na kateyaso to heri moy sto graveyard kai na trabixo oses kartes erixa??? Kai otan den exo kartes sto xeri mou poses trabao 1 h 5??? To toon world then doyleyei mono geia toon monsters??? Thanx!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Καλα ρε παιδια(οσοι παιζετε τις καρτες) τι βρισκετε σ'αυτη την αηδια? :confused:Προσπαθησα μερικες φορες να παιξω κι εγω μαζι με τον αδερφο μου & τους φιλους του(ολοι μεταξυ 11-13) & ζαλιστηκα...ασκοπο & τελειως χαζο παιχνιδι... Μη μου πειτε πως τα βλεπω ετσι επειδη δεν ειμαι παιδι...πριν ειχαμε τα ποκεμον,ντιτζιμον κλπ τωρα ηρθαν τα γιουγκιο :p ασε που ειναι & πανακριβα... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Earendil Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Εγώ παίζω στον υπολογιστή το Yu-gi-oh Kaiba the revenge.Όποιος το παίζει προτείνω να ανταλλάξουμε μερικές καρτούλες.Έχω "ξεκλειδώσει" περίπου 190/300 κάρτες. Παράθεση Why men wear clothes: http://img78.photobucket.com/albums/v296/_osse_/16a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (15 Ιαν. 2004 , 00:18) Τι είναι πάλι αυτό! Παιχνίδι; Έχει καμία σχέση με την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο; :stupid: Οντως τι είναι???? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 είναι παιχνίδι. υπάρχει και στον ps2 αλλα και σε πραγματικές κάρτες. ο αδερφός μου έχει πάθει τρελό κώλυμα!!!!!!!!!!!! :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts