Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, μόλις άνοιξα το κουτί του κινητού (Αγγλική έκδοση) και βλέπω δαχτυλιές στο πίσω μέρος και στα μπροστά κουμπιά. Είναι νορμάλ;;

Το κουτάκι είχε 2 απλά αυτοκολλητάκια που άνοιξαν με υπερβολική ευκολία. Μήπως είχε ανοιχτεί;;

Για πείτε κι οι υπόλοιποι, γιατί πήρε το μάτι μου κάτι Β' διαλογής στο αγγλικό Expansys και δε μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω...

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από γερμανό πήρα αυτο το email

Κύριε / Κυρία

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και την υπηρεσία ΓΕΡΜΑΝΟΣ PRE ORDER και εκδηλώσατε ενδιαφέρον για την αγορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε να έχετε πρώτοι "στα χέρια σας" το νέο HTC Touch Diamond!

Το προϊόν θα βρίσκεται διαθέσιμο αποκλειστικά για σας στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που επιλέξατε ΛΕΩΦ.ΠΑΠΑΓΟΥ 77 & ΤΡΑΥΛΑΝΤΩΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και μπορείτε να το παραλάβετε μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία αποστολής του e-mail με την προσκόμιση του παρόντος e-mail.

Με εκτίμηση,

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

δηλαδή 22/7/08 και βάλε......

νομιζω , οτι θελει να πει οτι το εχουν...και μεσα σε 10 μερες πρεπει να το παρεις...μετα θα το δωσουν σε αλλον

Παιδιά, μόλις άνοιξα το κουτί του κινητού (Αγγλική έκδοση) και βλέπω δαχτυλιές στο πίσω μέρος και στα μπροστά κουμπιά. Είναι νορμάλ;;

Το κουτάκι είχε 2 απλά αυτοκολλητάκια που άνοιξαν με υπερβολική ευκολία. Μήπως είχε ανοιχτεί;;

Για πείτε κι οι υπόλοιποι, γιατί πήρε το μάτι μου κάτι Β' διαλογής στο αγγλικό Expansys και δε μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω...

Σίγουρα έχει ανοιχτεί ...

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

To diko mou to efera apo hong-kong kai ta dio aytokolita anhgan me megalh diskolia...afou telika ta ekopsa me kopidh giati mou espasan ta neura...

twra gia to diko sou den xerw...

νομιζω , οτι θελει να πει οτι το εχουν...και μεσα σε 10 μερες πρεπει να το παρεις...μετα θα το δωσουν σε αλλον

δες ξανα το email έκανα edit

Ρε γμτ, θα τα πάρω στο κρανίο αν έχει όντως ανοιχτεί...λοιπόν..

Απο VNP το πήρα στο Vodafone 200, στα 450ευρώ.

Είχε μερικά ακόμα. Έχει κανένας εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα;

as32 - Σε μένα άνοιξε υπερβολικά εύκολα το αυτοκόλλητο... και βλέπω δαχτυλιές στο πίσω μέρος και στα κουμπιά μπροστά...

Ρε γμτ, θα τα πάρω στο κρανίο αν έχει όντως ανοιχτεί...λοιπόν..

Απο VNP το πήρα στο Vodafone 200, στα 450ευρώ.

Είχε μερικά ακόμα. Έχει κανένας εμπειρία από το εν λόγω κατάστημα;

as32 - Σε μένα άνοιξε υπερβολικά εύκολα το αυτοκόλλητο... και βλέπω δαχτυλιές στο πίσω μέρος και στα κουμπιά μπροστά...

Koita emena anoixe polu diskola....twra efwswn to phres apo edw mporeis na pas na tous kaneis fasaria...alla des kalhtera tous xronous omilias ...ena exei grapsei lepta....

ean oxi tote mporei na to eixan anoixh mono kai mono gia na doun to pws einai kai tipota allo...

Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που η ACE δίνει αποκλειστικότητα σε κάποιον...γιαυτο είμαι καχυποπτος...εαν η Cosmote τα παρέλαβε σήμερα και αντι να τροφοδοτησει το δίκτυο της(ιδιως της Αθήνας,λόγο αποστασης) έστειλε τα πρώτα αποκλειστικά τηλέφωνα της στην Πάτρα...και το play247 το έστειλε την ίδια μέρα στον φίλο σου(να υποθέσω οτι μένει Πάτρα?) Ε,τότε είναι για κλάματα η Cosmote/Γερμανός και η προπαραγγελειες τους!!!

Εκτός εάν η ACE...κράτησε πχ 20 τηλέφωνα και τα έστειλε κρυφά στo play247...όπου τότε η ACE είναι... @#$%!!!

Απλώς πιστεύω(α) οτι είναι(ήταν) ένα τεχνασμα εντυπωσιασμού απο το play247...οτι ηταν ο πρώτος που παρέλαβε και παράδωσε εναντιθεση με τον Γερμανό/Cosmote...και τα υπόλοιπα κομμάτια θα τα δώσει...στην "επίσημη ημερομηνία" διάθεσης 15/7

Τεσπα...Καλορίζικο για τον φίλο σου..πες του να μπει εαν θέλει και να μας πεί της εντυπώσεις του...απο την συσκευή και ιδιαίτερα απο την ελληνική ROM.

Μα για ποι λόγο να εντυπωσιάσει;

Αφού ξαναλέω οτι και με άλλες συσκευές, το play 247 τις είχε φέρει πρώτο.

Ο φίλος μου δεν ασχολείται με κανένα φόρουμ και γενικότερα με το ίντερνετ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To έχει πάρει κανείς απο το play247...να μας το επαληθευσει.Δυσκολο μου φένεται να φτάσαν στο play247 πιο γρήγορα απο οτι στα καταστήματα της Αθήνας....

Απαντήσεις απο play247

Πρόκειται για καινούριο προϊόν και τα πρώτα κομμάτια (πραγματικά ελάχιστα) διατέθηκαν σε παραγγελίες από τις 14/6 έως και τις 17/6. Για την επόμενη παραλαβή του εξαρτόμαστε άμεσα από την ελληνική αντιπροσωπεία. Για το λόγω αυτό και δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία παράδοσης. Όπως με την Cosmote, έχει γίνει και με το κατάστημα μας ειδική συμφωνία με την αντιπροσωπεία για την διάθεση του παρακάτω προϊόντος. Θα σας ζητούσα να κάνετε υπομονή μέχρι την Τρίτη 8 Ιουλίου όπου θα υπάρχει επίσημη ενημερώσει από το κατάστημα μας για την διάθεση του HTC Diamond. Ελπίζω στην κατανόηση σας.

Πραγματικα μας μεταθετουν την παραδοση απο μερα σε μερα. Σε οτιδηποτε νεοτερο θα επικοινωνησουμε αμεσα μαζι σας.

Οι παραγγελιες πολλες και τα τεμαχια ελαχιστα. Με την σημερινη παραλαβη εξυπηρετουνται μονον παραγγελιες που τοποθετηθηκαν εως και τις 18/06.

Σε οτιδηποτε νεοτερο θα εχετε την αμεση ενημερωση σας - η επομενη παραλαβη αναμενεται στα μεσα της επομενης εβδομαδας.

Εχω κάνει παραγγελία στις 19/6!

Δεν έχω δει σε κανένα φόρουμ να εχει κάνει κάποιος παραγγελία πριν τις 19/6

Το Play247 Μας δουλεύει!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Απαντήσεις απο play247

Το Play247 Μας δουλεύει!

Paidia exw arketous filous pou exoun agorasei apo to play247 diafora kinhta...kai den asxolounte me forum kai tetia....auto den einai kritirio oti sas douleiei to magazi...

Koita emena anoixe polu diskola....twra efwswn to phres apo edw mporeis na pas na tous kaneis fasaria...alla des kalhtera tous xronous omilias ...ena exei grapsei lepta....

ean oxi tote mporei na to eixan anoixh mono kai mono gia na doun to pws einai kai tipota allo...

Στο βίντεο που είδα στο youtube άνοιξε πανεύκολα οπότε αυτό δεν έχει σχέση..

Το γεγονός ότι κάνει κανονικά setup τώρα που το άνοιξα δείχνει τπτ;

"Preparing the device for first use. Please wait..."

και με βαλε κανονικά να ρυθμίσω την οθόνη κλπ.

Στο βίντεο που είδα στο youtube άνοιξε πανεύκολα οπότε αυτό δεν έχει σχέση..

Το γεγονός ότι κάνει κανονικά setup τώρα που το άνοιξα δείχνει τπτ;

"Preparing the device for first use. Please wait..."

και με βαλε κανονικά να ρυθμίσω την οθόνη κλπ.

Auto dixnei oti to mhxanhma xekinaei prwth fora h oti tou exoun kanei hard reset....to poio mou fenete poli diskolo na katsei na kanei tetia douleia ena magazi...

exalou o xronos omoilias me to hard reset den midenizei...

egw pisteuw oti apla to eixan anoixh na doun pws einai ...kai to xana valan mesa sto kouti...tipota allo..

"No calls history"

Άρα οκ ε;

Άντε ψιλοησύχασα... :)

Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά παιδιά, είστε κορυφή!

No calls history ...einai sigouro oti den tha eixe...

pigene sto settings\device information\call duration

ekei tha deis ti ginete.

"No calls history"

Άρα οκ ε;

Άντε ψιλοησύχασα... :)

Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά παιδιά, είστε κορυφή!

start-settings-system device information-call duration.

Για δες και εκει....

Με προλαβες!

Το Play247 Μας δουλεύει!

Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;

Γιατί πιστεύεις πως όλοι όσοι έχουν κάνει παραγγελίες στο play247, ασχολούνται με κάποιο φόρουμ;

Ο φίλος μου μάλιστα, ούτε καν on line, δεν την έκανε την παραγγελία του.

Πέρασε από εκεί και άφησε προκαταβολή....

[sIGPIC][/sIGPIC]

start-settings-system device information-call duration.

Για δες και εκει....

Με προλαβες!

Λοιπόν ε...

Incoming: 2hr 36min. 17sec.

Outgoing: 2hr 29min. 15 sec

Τα παίρνω στο κρανίο ;;;;

Λοιπόν ε...

Τράβα σκιστούς, απάτη!!!!!!!!!!

Ηταν τουλαχιστον για 10 μερες σε καποια χερια.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Λοιπόν ε...

File mou xwreis na thelw na se stenaxwrisw...alla to thlefonw sou einai xrhshmopoihmenw kai polu malista...

to perneis opws einai kai to pas pisw....kai kantous polu megalh fasaria..

NA STO ALAXOUN ME ALLO KAINOURGIO MHN DEXTEIS TIPOTA ALLO...WRE APATEONES OI TYPOI

kai na tous pareis kai thlefwno na tous to peis apo twra..oti tha pas aurio gia einai xrishmopoihmenw to thlefwno..

mhn sou lenw oti ths milhses esu aytes ths wres...

Πήρα τώρα τηλ και εννοείται "να στο αλλάξουμε αύριο που έρχονται καινούρια, μπλα μπλα"

...

Του λέω έχει 5 ώρες ομιλία εδώ, δεν είναι απλό άνοιγμα.

Αύριο ξαναπάω απο κει να δούμε.

Πήρα τώρα τηλ και εννοείται "να στο αλλάξουμε αύριο που έρχονται καινούρια, μπλα μπλα"

...

Του λέω έχει 5 ώρες ομιλία εδώ, δεν είναι απλό άνοιγμα.

Αύριο ξαναπάω απο κει να δούμε.

Na pas mhn to afhseis oute wra....kai NA APETHSEIS ALAGH ,ama sou arxhsoun ta ma mou sou tou...aphlhsetous me mhnhsh.

Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα;

Γιατί πιστεύεις πως όλοι όσοι έχουν κάνει παραγγελίες στο play247, ασχολούνται με κάποιο φόρουμ;

Ο φίλος μου μάλιστα, ούτε καν on line, δεν την έκανε την παραγγελία του.

Πέρασε από εκεί και άφησε προκαταβολή....

Προκύπτει οτι η αρχική υπόσχεσή τους είναι οτι θα το είχαν το ΑΡΓΟΤΕΡΟ στο τέλος του μήνα!(30/06)

Και θα φτάσουμε στις 15/07 και δε θα το έχουν ακόμα!

Αν δε μπορούν να πούνε "συγνώμη αλλα δε μπορούμε να το έχουμε νωρίτερα",τότε απλά κοροϊδεύουν!

Το οτι το έχουν πάρει άλλοι δε με απασχολεί!

Εμένα κοροϊδεύουν όχι τους άλλους!

Σε ένα μήνα ούτος ή άλλως θα το έχουν όλα τα καταστήματα!

Αν αυτοί εξασφάλησαν 10 τεμάχια ας βγούνε να πούνε δεν έχουμε άλλα!

Οχι να κοροϊδεύουν!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Na pas mhn to afhseis oute wra....kai NA APETHSEIS ALAGH ,ama sou arxhsoun ta ma mou sou tou...aphlhsetous me mhnhsh.

Το δέχτηκε αμέσως εννοείται, πως να εξηγήσει τις 5 ώρες κλήσεων..

Μου πε πως έχουν αύριο 12-1 νέα παραλαβή και να πάω να πάρω καινούριο..

εννοείται άνοιγμα επί τόπου και τσεκάρισμα.

Άμα δεν ήσασταν και εσείς ρε παιδιά, αν το έβλεπα τυχαία θα το έβλεπα, αλλά ευτυχώς πήρε το μάτι μου τα σημάδια ( δαχτυλιές, αυτοκόλλητο που άνοιξε υπερβολικά εύκολα κλπ )

Φαντάσου τώρα αν δε σας ρωτούσα κλπ κλπ...ε γμ τις απάτες μου...

εν τω μεταξύ και η μπαταρία φορτισμένη 3/4 κουτάκια.... είναι δυνατόν να είναι τόσο φορτισμένη;;;

Υ.Γ. εν τω μεταξύ είναι ήδη κολλημένος ο screen protector που δίνουν ή και αυτό τον είχε κολλήσει αυτός που το χρησιμοποίησε;