Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Ναι. Αλλιώς δεν θα το έγραφα. Το είδα κιόλας. Με πλήρες ελληνικό μενού; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 elpizw na einai oloklhrh rom. Δεν θα είναι... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 μπορεί κάποιος να τους ρωτήσει αν θα γίνει το ίδιο και με το Touch Pro; Πολύ αμφιβάλω γιατί το λειτουργικό είναι σχεδόν το ίδιο με το Diamond. Εξάλλου ο εκπρόσωπος της ACE Hellas είπε ότι η HTC απέτυχε (:wacko:) να φτιάξει ελληνική ROM για το Diamond! Γιατί να πετύχει για το Touch Pro; Μακάρι βέβαια μιας και υποθετικά μιλάμε πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Edw leei oti einai dwrean ...ean einai etsi thelw duo....:clap::clap::clap::clap: http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Handsets&portlet_66_1_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_1&sku=E00-0151-0000-052 Εξελιγμένο site!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Με πλήρες ελληνικό μενού; :confused: Ναι. Οπως όλα τα προηγούμενα της Htc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Κι αν δεν το πάρουμε αύριο δηλαδή και το πάρουμε την άλλη εβδομάδα, τι θα αλλάξει; Το θεμα ειναι οταν σκασει μυτη... να το παρουμε πρεφα την ιδια μερα... μην σου πω την ιδια ωρα... γιατι θα γινει out of stock σε χρονο dt!!! και δεν αντεχουμε αλλο να περιμενουμε. Προσωπικα λυσαξα... :lol: Το θελω τωρα... Αιντε να δουμε. Αυριο θα περασω μια βολτα απο Cosmote μπας και... η εστω να το προπαραγγειλω. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Το θέμα είναι κι άλλο...να το χτυπήσουμε στα ελληνικά ή μας συμφέρουν αγγλικά καλύτερα;; Καμιά απάντηση σ' αυτό;; Γιατί σα νιούφης που είμαι σε WM έχω προβληματιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Το θέμα είναι κι άλλο...να το χτυπήσουμε στα ελληνικά ή μας συμφέρουν αγγλικά καλύτερα;; Καμιά απάντηση σ' αυτό;; Γιατί σα νιούφης που είμαι σε WM έχω προβληματιστεί. απο την στιγμη που δεν θα ερθει κατευθειαν με ελληνικη rom απο την htc αλλα θα την περασουν απο την ace,εγω προσωπικα πιστευω οτι αξιζει να παρεις το ελληνικο,και αν δεν θες ελληνικα δεν τα περνας. δεν μου αρεσε η ιδεα του εξεληνισμενου diamond. μου αρεσει να εχω την επιλογη του αγγλικου μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Μισό λίγο, γιατί είμαι και άσχετος. Στο ελληνικό δηλ, μπορώ να έχω επιλογή αν θα έχω ελληνικά ή αγγλικα μενού; Θα μπορώ κανονικά να του βγάλω το ελληνικό patch λοιπόν που θα βάλει η ace και να έχω αγγλικά; Αυτό εννοείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 επιτελους μπορουμε να αφαιρεσουμε επιλογες απο το TF3d !!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamond_gets_a_beefier_battery_users_cheer-news-544.php Μια μίνι παρουσίαση της Original νέας μπαταρίας και της 1800mah που θα έχει και επίπεδο καπάκι. @ Domal - ωραίος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Μισό λίγο, γιατί είμαι και άσχετος. Στο ελληνικό δηλ, μπορώ να έχω επιλογή αν θα έχω ελληνικά ή αγγλικα μενού; Θα μπορώ κανονικά να του βγάλω το ελληνικό patch λοιπόν που θα βάλει η ace και να έχω αγγλικά; Αυτό εννοείς ; φυσικα αφου τα ελληνικα θα μπαινουν παλι με αρχειο οπως μεχρι στιγμης σε ολες τις htc συσκευες και αν θες δεν το περνας. μπορεις να τα απενεργωποιησεις και να εχεις μια αγγλικη rom. αν κανω κατι λαθος παρακαλω καποιος να με διορθωσει. ετσι και αλλιως ελληνικα μπορεις να γραφεις με ενα πληκτρολογιο τυπου resko keyboard η pcm keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Ευχαριστώ jimlost :) Όπως το θέτεις όμως, είτε το πάρουμε με ελληνικό Patch είτε όχι, πάλι θα μπορούμε να βάλουμε το ελληνικό patch πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 οχι το ελληνικο θα μπαινει μονο σε συσκευες ace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Ευχαριστώ jimlost :) Όπως το θέτεις όμως, είτε το πάρουμε με ελληνικό Patch είτε όχι, πάλι θα μπορούμε να βάλουμε το ελληνικό patch πάνω; aν το παρεις αγγλικο απο expansys π.χ δεν θα εχεις την δυνατοτητα να του περασεις την επισημη rom της ace,αυτο θα μπορεις να το κανεις μονο αν παρεις ελληνικο diamond. απλα σου λεω οτι υπαρχει τροπος να εχεις ελληνικα σε μια συσκευη απο αγγλια π.χ αλλα ωs εκει. ολα τα αλλα θα ειναι με αγγλικο μενου. και εγω προτειμουσα να το παρω απο εξω αλλα τωρα σκεφτωμαι για ελληνικο. αν φυσικα δεν καταληξω στο touch pro:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 οχι το ελληνικο θα μπαινει μονο σε συσκευες ace με προλαβε οπως παντα ο γιαννης και απαντησε πρωτος. τι διαβασα πιο πανω?? εχεις το diamond???????? τι λεει σαν συσκευη γιαννη?? αξιζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Έγινε παιδιά, σας ευχαριστώ και τους 2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 δεν κανει τιποτα φιλε ektel. καλως ηρθες στα windows mobile. αλλα για να σιγουρευτεις παρε και ενα τηλ στην ace. αλλα ετσι οπως στα λεει ο γιαννης και εγω ειναι. αν θες απενεργοποιεις τα ελληνικα σε συσκευη της ace.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 O πωλητης οντως δεν οφειλει να ξερει...η εταιρεια που θέλει αποκλειστικοτητα πρεπει να ξέρει και να ενημερωσει τους πώλητες...Αλλιως η αποκλειστικοτητα και το ανταγωνιστικο πλεονέκτημα τις γυρνάει μπουμερανκ... Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 με προλαβε οπως παντα ο γιαννης και απαντησε πρωτος. τι διαβασα πιο πανω?? εχεις το diamond???????? τι λεει σαν συσκευη γιαννη?? αξιζει??εμφανισιακα κουκλα:)για καποιον που δεν τον πειραζει να μην εχει πληκτρολογιο και το οτι δεν εχει καρτα(απλα ειναι ψυχολογικο το θεμα συν οτι αργει πολυ στην μεταφορα αρχειων) ειναι μια χαρα,το εχω μια βδομαδα και δουλευει πολυ καλα μεχρι στιγμης(αν μπορουν να βγουν συμπερασματα σε 6 μερες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Είσαι με official rom? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Πράγματι είναι ένα εκπληκτικό μικρό θαύμα! Ακόμα το σετάρω, κι έχω μέλλον απ'ότι φαίνεται... Ένα hard reset ήδη το έκανα. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 επιτελους μπορουμε να αφαιρεσουμε επιλογες απο το TF3d !!!!! Μου λεει οτι ειναι corrupt. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 επιτελους μπορουμε να αφαιρεσουμε επιλογες απο το TF3d !!!!! Μιας και πρόκειται για πολύ αξιόλογη δουλειά, καλό είναι βέβαια να αναφέρουμε την πηγή και να πούμε ένα μπράβο στον sushilange που έφτιαξε αυτό το toolάκι! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405749 Να το παρακολουθείτε το link συχνά - πυκνά γιατί το παλικάρι το αναβαθμίζει συνέχεια! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Μιας και πρόκειται για πολύ αξιόλογη δουλειά, καλό είναι βέβαια να αναφέρουμε την πηγή και να πούμε ένα μπράβο στον sushilange που έφτιαξε αυτό το toolάκι! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=405749 Να το παρακολουθείτε το link συχνά - πυκνά γιατί το παλικάρι το αναβαθμίζει συνέχεια! ;) φυσικα και δεν ηθελα να αποκρυψω την πηγη απλα προσπαθησα να το περασω εδω ως ποιο αμεσα ..... το παλικαρι ειναι και πολυ μαγκας Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts