petros11 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Πιστεύεται ότι αξίζει να βάλω android στο diamond μου? Ας βοηθήσει κάποιος που το έχει επιχειρήσει....;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Δεν υπάρχει κάτι πλήρως λειτουργικό και fault-free για τη συσκευή σου. Αν δεν το κάνεις για δοκιμαστικούς λόγους και μόνο... μην ασχοληθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocobillys Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το touch diamond και θέλω να κάνω μεταφορά τις επαφές μου στον υπολογιστή για να τις φτιάξω λιγάκι. Με ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το touch diamond και θέλω να κάνω μεταφορά τις επαφές μου στον υπολογιστή για να τις φτιάξω λιγάκι. Με ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτό? Με το activesync και το Outlook της σουίτας Microsoft Office του υπολογιστή σου. Κάνε μια αναζήτηση στο internet, υπάρχουν πολλοί οδηγοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Δεν υπάρχει κάτι πλήρως λειτουργικό και fault-free για τη συσκευή σου. Αν δεν το κάνεις για δοκιμαστικούς λόγους και μόνο... μην ασχοληθείς. Κατάλαβα! Προς το παρόν δεν αξίζει να το πειράξω...το αφήνω στα WM 6.1!:wacko: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocobillys Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Άντε και το έκανα sync.. Στο Outlook πως τις βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Επέλεξες στον συγχρονισμό τις επαφές; Το Outlook το άνοιξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocobillys Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Πρέπει να έχω ανοιχτό το Outlook? Και ποια είναι η διαδικασία μετά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocobillys Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 οκ το βρήκα ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistirios Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αξίζει να ασχοληθώ με αναβάθμιση σε W6.5; Το κινητό πλησιάζει τα τρία χρόνια και φοράει ακόμα τα πρώτα ελληνικά μαμίσια της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αξίζει να ασχοληθώ με αναβάθμιση σε W6.5; Αναλόγως τι ζητάς, μη περιμένεις να δεις καμιά αξιοσημείωτη διαφορά. Δεν έχεις βάλει την τελευταία επίσημη της HTC; Αν όχι... κάντο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistirios Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αναλόγως τι ζητάς, μη περιμένεις να δεις καμιά αξιοσημείωτη διαφορά. Δεν έχεις βάλει την τελευταία επίσημη της HTC; Αν όχι... κάντο. πήγα στη σελίδα της htc έβαλα το s/n και έφαγα πόρτα. το κινητό είναι αγορασμένο από την cosmote και είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. Όσο για τα 6.5 δεν ξέρω, ίσως καλύτερη διαχείριση; να πετάξω το manilla; ένα καλύτερο περιβάλλον; καλύτερη απόκριση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 πήγα στη σελίδα της htc έβαλα το s/n και έφαγα πόρτα. το κινητό είναι αγορασμένο από την cosmote και είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν. Ποια rom φοράει η συσκευή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistirios Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 1.37.401.3 ELL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 1.37.401.3 ELL Έχεις παλιά. Βάλε την τελευταία... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=79 Και μετά τα ελληνικά της... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel6 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Καλησπέρα ειμαι καινούργιος στο forum,και θα ήθελα την βοήθεια σας. Ενας γνωστός μου έδωσε δοκιμαστικά το htc diamond touch είναι σε πολυ καλη εξωτερική κατάσταση μου το δινει 60 ευρω.Ομως πραγματικα δεν βγάζω άκρη διοτι πρώτη φορά ερχομαι σε επαφή με τέτοιου τύπου (κινητό) pocet pc.Γενικά δεν ξέρω τι γίνετε με την rom τι φταίει,εχει έκδοση ROM: LT O.95 Swtos ELL.Μπαίνω κανονικά στο ιντερνετ αλλα δεν ανοίγει κανένα πρόγραμμα που κατεβάζω μου βγάζει συνέχεια ενα μήνυμα <<δεν ειναι έγκυρη εφαρμογή του pocket pc>>.Επίσης δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο,οταν μπαίνω youtube δεν παίζει τα video <<δεν υποστηρίζετε ο τύπος αρχείου ή είναι κατεστραμένο το αρχείο>> Μπορεί να διορθωθεί κάτι?Αξίζει να το πάρω με 60 ευρώ ?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Βάλε τη rom που δίνω πιο πάνω. Να υποθέσω ότι η συσκευή σου δεν είναι ελληνική, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel6 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Συγνωμη επειδη ειμαι και ψηλοασχετος εννοεις που κατασκευαστηκε?πισω λεει made in taiwan τα windows ειναι στα ελληνικα αλλα οταν γραφω μηνυμα δεν εχει ελληνικα.Να ρωτισω αν βαλω την rom θα χαθουν δεδομενα οπως οι ηχοι που ειναι αποθηκευμενοι;και λογικα θα λυθουν τα παραπανω προβληματα κυριος το οτι δεν ανοιγει κανενα προγραμμα απο αυτα που κατεβαζω;εκτος και αν δεν κανω εγω κατι σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 Δεν εννοώ που κατασκευάστηκε αλλά για που είναι προορισμένη να πωλείται η συσκευή. Όπως την έχεις τώρα φοράει ανεπίσημη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel6 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Κατέβασα την rom στο κινητο μου και δεν την βρησκω πουθενα εψαξα παντου μηπως μπορεις να μου πεις σε ποιον φακελο να ψαξω για να την κανω εγκατασταση? Edited April 4, 2011 by Angel6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel6 Δημ. April 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2011 (edited) Δεν εννοώ που κατασκευάστηκε αλλά για που είναι προορισμένη να πωλείται η συσκευή. Όπως την έχεις τώρα φοράει ανεπίσημη rom. Αυτο δεν το γνωριζω να σου πω την αληθεια απο αυτον που το πηρα δεν μου ειπε και πολλες λεπτομερειες αλλα λογικα για να το παρατησε ,γιατι ειναι σε πολυ καλη κατασταση θα τα βρηκε και αυτος σκουρα οπως και εγω... Edited April 4, 2011 by Angel6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Κατέβασα την rom στο κινητο μου και δεν την βρησκω πουθενα εψαξα παντου μηπως μπορεις να μου πεις σε ποιον φακελο να ψαξω για να την κανω εγκατασταση? Κατέβασέ την από το PC σου, σύνδεσε υπολογιστή και συσκευή και τρέξε τη rom από τον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel6 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 (edited) το συνδεσα με τον pc μολις παταω να τρεξει την rom ξεκηναει κανονικα και στο τελοσ μου βγαζει ERROR the update utility cannot connect to your PDA phone.Please check that your USB cradle/cable is connected properly between the pc and your PDA phone.Παρεπιπτωντος στην συσκευη μου στης συνδεσεις την επιλογη συνδεση δεδομενων δεν μπορω να την επιλεξω και να αλλαξω κατι, δεν την εχει διαθεσημη, ο υπολογιστης εκανε κανονικα εγκατασταση την συσκευη.Μαλλον τσαμπα ταλαιπορουμε δεν ξερω τι ακριβος εχει γινει σε αυτο το κινητο τη σοι rom ειναι αυτη που εχει ηδη λες και δεν σου επιτρεπει να το κανεις αναβαθμιση.Μαλλον θα το δωσω πισω, κριμα και φαινοταν καλη συσκευη.Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που διεθεσες!! Edited April 5, 2011 by Angel6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μην το δώσεις. Απλά θέλει λίγο ψάξιμο και διάβασμα. Δες εδώ, έχει κάποιους οδηγούς που θα σε βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά, έπεσε στα χέρια μου ένα htc diamond. Εχετε να προτείνετε καμία καλή και δοκιμασμένη rom με windows 6.1 για να μην κάθομαι και ψάχνω? Επίσης android μπορώ να του βάλω? Αν ναι πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts