Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Απεγκατασταση πως κανω? Ean den yparxei sta Remove Programs, mporeis apla na sbiseis to fakelo DestinatorApps pou periexei olokliro to Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaleas Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ean den yparxei sta Remove Programs, mporeis apla na sbiseis to fakelo DestinatorApps pou periexei olokliro to Destinator. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 kamia elliniki cooked rom ehi vgei palikaria?mpika sto xda alla prepei na uparhoun pano apo 30 roms ekei k den eida kapoia elliniki... Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 kamia elliniki cooked rom ehi vgei palikaria?mpika sto xda alla prepei na uparhoun pano apo 30 roms ekei k den eida kapoia elliniki... Yparxei... mpes ksana sto XDA kai psakse gia afti tou xristi... swtos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Ennow akribws tin ekdosi v7.0.0.588.11 Episis, stis rythmiseis tou Destinator frontise na exeis: Thyra: COM4 Taxytita: 4800 Protokolo: NMEA Έγω που έχω ταχύτητα 115200 αλλά μου δουλεύουν όλα κανονικά, τι να κάνω; Να την αλλάξω σε 4800; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 οταν ειχα το htc diamond ειχε μια εφαρμογη για το you tube και μια που εκοβα mp3.κυκλοφορουν?μπορω να τις βρω για το xperia?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 οταν ειχα το htc diamond ειχε μια εφαρμογη για το you tube και μια που εκοβα mp3.κυκλοφορουν?μπορω να τις βρω για το xperia?? http://rapidshare.com/files/162542997/Touch-IT_Blackstone_mp3Trimmer.cab http://rapidshare.com/files/163457744/Touch-IT_Blackstone_Youtube.cab Και αν θες η οθόνη της συσκευής σου να μοιάζει με αυτή του HD... δες εδώ για περισσότερες εφαρμογές! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 http://rapidshare.com/files/162542997/Touch-IT_Blackstone_mp3Trimmer.cab http://rapidshare.com/files/163457744/Touch-IT_Blackstone_Youtube.cab Και αν θες η οθόνη της συσκευής σου να μοιάζει με αυτή του HD... δες εδώ για περισσότερες εφαρμογές! ;) εισαι αρχηγος.ευχαριστω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 Έγω που έχω ταχύτητα 115200 αλλά μου δουλεύουν όλα κανονικά, τι να κάνω; Να την αλλάξω σε 4800; Ευχαριστώ. Οι παραπάνω ρυθμίσεις που προτείνω είναι για τη βέλτιστη λειτουργία του προγράμματος. Εάν είσαι ευχαριστημένος μπορείς να μείνεις όπως είσαι. Δεν έχεις να χάσεις βέβαια τίποτα και να δοκιμάσεις και να κρίνει ποιες ρυθμίσεις είναι καλύτερες για σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 εισαι αρχηγος.ευχαριστω... φιλε μου τα περασα κανονικα.εγκατασταθηκαν αλλα δε μπορω να τα βρω πουθενα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 φιλε μου τα περασα κανονικα.εγκατασταθηκαν αλλα δε μπορω να τα βρω πουθενα... Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή για να μπορέσω να το ελέγξω. Σίγουρα δεν βρίσκεται στο Start -> Programs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 ναι σιγουρα...ελπιζω να μη χρειαζεται να το περασω ολοκληρο κ να το κανω σαν το hd Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 καλησπερα ξερει κανενας κατι γι αυτο εδω. ATI d3d driver.cab............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 καλησπερα ξερει κανενας κατι γι αυτο εδω. ATI d3d driver.cab............. Pou to brikes afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr1976 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 kalhspera paidia kai kales giortes se olous sas.mia erwthsoula exw...ti py8miseis prepei na kanw sto diamond gia asfaleia kata th diarkeia pthshs?thanks in advance!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 θα μου λύσετε μια απόρια? εχω κάποια Mp3 και σαν εξώφυλλο μια εικόνα jpg..Πως μπορώ από το ΤF3d να τα ακούω?που τα αποθηκεύω?και πως το εμφανίζω σαν album? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Gia na ta blepeis sto music tab tou TF3D petakse ta sto fakelo /Storage Card/My Documents kai meta opou theleis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 kalhspera paidia kai kales giortes se olous sas.mia erwthsoula exw...ti py8miseis prepei na kanw sto diamond gia asfaleia kata th diarkeia pthshs?thanks in advance!:) Sto CommManager epelekse to Flight Mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 θα μου λύσετε μια απόρια? εχω κάποια Mp3 και σαν εξώφυλλο μια εικόνα jpg..Πως μπορώ από το ΤF3d να τα ακούω?που τα αποθηκεύω?και πως το εμφανίζω σαν album? thanks!!! ενα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 μήνα και το έχουμε ξανασυζητήσει είναι ότι δεν κλειδώνει δορυφόρους..αρα δεν έχω πλοήγηση..και έχω ξενερώσει..έβαλα ακόμα ένα προγραμματάκι το htc gps tool και πάλι τίποτα,ασε που μου κολάει το ppc..μάλλον θα το πάω στην Ace.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 χρονια πολλα σε ολους.πως μπορω να αυξησω τον ηχο κλησης για τι δεν ακουγετε πολυ δυνατα.η ενταση ειναι στο φουλ. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 thanks!!! ενα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 μήνα και το έχουμε ξανασυζητήσει είναι ότι δεν κλειδώνει δορυφόρους..αρα δεν έχω πλοήγηση..και έχω ξενερώσει..έβαλα ακόμα ένα προγραμματάκι το htc gps tool και πάλι τίποτα,ασε που μου κολάει το ppc..μάλλον θα το πάω στην Ace..αν εχεις κανει hard reset και συνεχιζει το βιολι του τοτε πρεπει να παει σερβις:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 thanks!!! ενα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 μήνα και το έχουμε ξανασυζητήσει είναι ότι δεν κλειδώνει δορυφόρους..αρα δεν έχω πλοήγηση..και έχω ξενερώσει..έβαλα ακόμα ένα προγραμματάκι το htc gps tool και πάλι τίποτα,ασε που μου κολάει το ppc..μάλλον θα το πάω στην Ace.. Πρώτα απ όλα πές μας άν έχεις κάνει HSPL στη συσκευή σου.Άν έχεις κάνει τότε με τις αλλαγές της rom τραβάει κολλήματα μερικές φορές και δημιουργείται πρόβλημα στο radio.Η πρώτη λύση είναι να περάσεις ξανά το radio που θές και αν συνεχίσει να μην βρίσκει δορυφόρους τότε η λύση είναι να ξαναπεράσεις HSPL το οποίο όμως να ξέρεις ότι θα σου κάνει hard reset. Άν έχεις την μαμά rom και δεν έχεις κάνει HSPL τότε το πάς στν ACE Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 Πρώτα απ όλα πές μας άν έχεις κάνει HSPL στη συσκευή σου.Άν έχεις κάνει τότε με τις αλλαγές της rom τραβάει κολλήματα μερικές φορές και δημιουργείται πρόβλημα στο radio.Η πρώτη λύση είναι να περάσεις ξανά το radio που θές και αν συνεχίσει να μην βρίσκει δορυφόρους τότε η λύση είναι να ξαναπεράσεις HSPL το οποίο όμως να ξέρεις ότι θα σου κάνει hard reset. Άν έχεις την μαμά rom και δεν έχεις κάνει HSPL τότε το πάς στν ACE δεν έχω κάνει Ηspl.το διαμαντι είναι της Ace..απείραχτο.έχω κάνει hard reset έβαλα μόνο το προγραμματάκι gps test..τίποτα..κάνω αναζήτηση gps στο destinator,κάνει την σύνδεση αλλά απο δορυφόρους τίποτα..αυτό το πρόβλημα το παρουσίασε μετά από το service που το είχα στείλει για αλλαγή πλακέτας πληκτρολογίου (λόγω βλάβης του μικροφώνου) και μου έκαναν calibration το wi-fi..απλά έχω κουραστεί..(να σας θυμήσω ότι το έχω ξαναστείλει την πρώτη μέρα για αλλαγή οθόνης λόγω κιτρινίλας)..με την Ace κανένα πρόβλημα..Μάλλον είμαι λιγο γκαντέμης μ'αυτή την συσκευή..αν και μου αρέσει απίστευτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 εφαρμογες και παιχνιδια που βρησκουμε.χρειαζετε να βαλουμε καποιο antivirus Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 στο ipmart,οχι antivirus δεν το εχεις αναγκη,το μονο που θα κερδισεις θα ειναι να σου κανει αργη την συσκευη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts