Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλορίζικο! Διάβασε στο παρακάτω

http://www.navimania.gr/forumdisplay.php?f=181

Soft reset: στην είσοδο που μπαίνει το πενάκι έχει ενα κόκκινο κουμπάκι. το πατάς με την μύτη της γραφίδας.

hard reset:

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9188

Thank you My friend

8a ti perasw to vradu:p

Dld Later:)

Vrika mia mpataria 1340 mah mazi me kapaki gia to diamond sto eshop alla kostizei gurw sta 50 eurw:p

Mporw na to vrw to paketaki apo kapou f8inotera>>>??<<

Filika

NikolaS:lol::w00t:

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μυτιληνιός κ εσύ?

δοκίμασα οτι λύσεις προτείνει εκεί για τους 160 χαρακτήρες,αλλά τίποτα.

είτε δεν ξεκινάει καν,είτε συνεχίζει με τους 70 χαρακτήρες.

δοκίμασα το dynatype k to spb full screen keyboard κυρίως.

εσύ ποιό έχεις?

Ναι Μυτιληνιός! Εγώ έχω την επίσημη ακόμα, δεν έχω προλάβει να βάλω cooked rom. Τσέκαρε εδώ λέει οτι με το Resco Keyboard μπορείς.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Thank you My friend

8a ti perasw to vradu:p

Dld Later:)

Vrika mia mpataria 1340 mah mazi me kapaki gia to diamond sto eshop alla kostizei gurw sta 50 eurw:p

Mporw na to vrw to paketaki apo kapou f8inotera>>>??<<

Filika

NikolaS:lol::w00t:

Τίποτα φίλε μου. Τσέκαρε στο netimes. Έχω ακούσει πολλούς να αγοράζουν απο εκεί και είναι πάμφθηνα.

http://www.netimes.com/shop/

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Γεια χαρά,

αφού διάβασα αυτές τις 521 σελίδες στο φόρουμ (και σε άλλα),έχω να ρωτήσω τα ακόλουθα ως νέος κάτοχος του διαμαντιού:

1. Έχω δει βιντεάκι στο youtube για κάποιο υγρό με το οποίο ψεκάζουν τα χέρια και το screen protector προφανώς για να μην αφήνει αποτυπώματα και έπειτα το κολάνε.που το βρίσκουμε αυτό σε Ελλάδα;(εννοώ κατάστημα με αντικαταβολή,δεν με ενδιαφέρει πιστωτική κάρτα)

2. Ποιο πρόγραμμα προτείνετε για απόκρυψη των sms μηνυμάτων;δε θέλω κάτι σαν το Ez Secret Sms,θέλω κάτι που απλά έχοντας φτιάξει ένα φάκελο μέσα από τον υπάρχοντα sms manager της συσκεής να μπορώ να βάλω password και όποιος σκαλίζει το κινητό απλά να μη μπορεί να μπει.Δε χρειάζομαι απόκρυψη μηνυμάτων πχ να μη βλέπει το amore τα μηνύματα όπως κάνει το προαναφερθέν εργαλείο.Εξάλλου, από ότι είδα, αυτό τα κρύβει εντελώς τα μημύματα.Υπάρχει η δυνατότητα εκείνα μετά τα μηνύματα που κρύβει να γίνουν κανονικά διαθέσιμα ή και να συγκρονιστούν με το outlook;Δε νομίζω, αν το χρησιμοποίησα σωστα.

3. Ποιο πρόγραμμα προτείνεται για να βάζουμε password αντίστοιχα σε φάκελο πχ με φωτογραφίες που δε θέλουμε να δει όποιος θα σκαλίσει το κινητό;

4. Έχω εγκαταστήσει Flash Player 7.Υπάρχουν κάποιες ιστοσελίδες (http://www.msfree.gr) που απαιτούν λένε το 9, που όμως δεν υπάρχει διαθέσιμο για Windows Mobile. Το Flash Lite 3 διορθώνει αυτό το πρόβλημα;

5. Υπάρχει κάποιος Youtube Downloader που να δουλεύει;Δοκίμασα έναν ομώνυμο αλλά τίποτα.

6. Πίστευα ότι ο TCMP και ο Core Player είναι το ίδιο αλλά πλέον έχω μπερδευτεί με όσα διάβασα. Δεν είναι TCMP Player = The Core Media Pocket Player; Υπάρχει είδα έκδοση 0.72 νομίζω κάτι τέτοιο για τον πρώτο και 1.2.5 κάτι για τον άλλο.Τι βάζουμε;Επίσης, στο video mode, ποια νομίζετε είναι καλύτερη από πλευράς απόδοσης;GDI ίσως;

7. Έχω βάλει και το ActiveSync Killer,έχω φτιάξει και Fake Server που να κάνει συγχρονισμό manually. Αν δούλευαν όμως, πιστεύω κάθε φορά που συνέδεα το κινητό με τον υπολογιστή δε θα έκανε σύνδεση με το activesync παρά μόνο όταν χειροκίνητα του το ζητούσα. Έχω άδικο;γιατί συνδέεται μόνο του;

ΥΓ. Έχουν πολλοί δίκιο όσοι έχουν προαναφέρει για το χαμό στα φόρουμ (θέμα γενικό). Ενδεχομένως οι administrators έχουν και καλύτερα πράγματα να κάνουν, αλλά ίσως θα έπρεπε όπως έκατσα εγώ και κάθε καημένος να διαβάσουν απ' την αρχή το κάθε thread, ειδικά σαν αυτό, το επισημασμένο για κάθε συσκευή και να σβήσουν πχ απ τις 500 σελίδες τις...490;;Το είπε κάποιος,οι πρώτες 200 πλέον μιλάτε μεταξύ σας για το πότε θα έρθει η συσκευή.Αν θέλετε να τα πείτε βάλτε msn.Εδώ να σέβεστε αυτόν που θα έρθει αύριο να ψάξει κάτι.Εγώ πχ δεν ήθελα κάτι συγκεκριμένο ώστε να κάνω αναζήτηση.Ήθελα να διαβάσω όλο το thread για να δω γενικά τι μπορώ να κάνω και να βάλω στο κινητό μου. Έχασα πολύ χρόνο απ΄τη ζωή μου για βλακείες.Είναι δυνατόν κάποιο αστέρι να ποστάρει μήνυμα σε φόρουμ και να γράφει "φορτίζει σε 5 λεπτά και σου στέλνω εντυπώσεις";;;;Είσαι τόσο τούρμπο ρε φίλε;γιατί μας γεμίζεις spam;;;κάτσε 5 λεπτά και στείλτο μετα το beep το μήμυμα.Έλεος

Euxaristw pragmatika para polu ola ta paidia pou me voi8isan:)

Molis exw newtera 8a enimerwsw:)

Poies einai oi must have efarmoges kata tin gnwmi sas???

Filika

Nikolas:D

Euxaristw pragmatika para polu ola ta paidia pou me voi8isan:)

Molis exw newtera 8a enimerwsw:)

Poies einai oi must have efarmoges kata tin gnwmi sas???

Filika

Nikolas:D

Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβεις.;)

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=441

WARNING OFF-TOPIC :p

Δεν κάνει τίποτα man. Η γνώμη μου είναι οτι τα φορα είναι για να βοηθάει ο ένας χρήστης τον άλλον.(αν και πρέπει να διαβάζει τα προηγούμενα Posts o newbie πριν αρχίσει τις ερωτήσεις, και αν τελικά δεν μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημά του τότε να προσφύγει στις ερωτήσεις.);) Αλλά ας μην ανοίξουμε πάλι αυτο το θέμα.:D

paidia se ligo 8a kanw to hard spl 1.93:p

8elw na valw tin rom tou panosha:P

EXEI Ellinika mesa auti???An oxi me poion tropo ginete na valw meta???:p

Filika:D

Γεια σας παιδιά, είμαι υποψήφιος αγοραστής του diamond και θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους το έχουν ήδη: το έχέτε δουλέψει καθόλου σε true vga mode??

έχω συνηθήσει με το dell x51v μου σε true vga (π.χ. με OzVga η realVGA) και πραγματικά είναι απολαυστικό, υπάρχει άπλετος χώρος. αλλά και η οθόνη του ωστόσο δεν είναι μικρή σαν του diamond, οπότε το μέγεθος των γραμμάτων και των εικονιδίων είναι σχετικά καλό. Το diamond όμως έχει πολύ μικρότερη οθόνη, άρα φαντάζομαι πως άμα το γυρίσω σε true vga mode τότε δεν θα μπορώ να διαβάσω τίποτα από γράμματα και όλα θα φαίνοντε υπερβολικά μικροσκοπικά. το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό να μου πεί?

εχω την συσκευη απο ACE εδω και αρκετο καιρο και σκεφτομαι να βαλω την ROM του panosha.. τι μου προτεινετε? θα εχω καλιτερες αποδοσεις? σε ταχυτητα? κτλ? ποια ειναι τα βηματα εγκαταστασης νεας ROM? δεν ξερω καθολου και φοβαμαι μην κανω καμια μεγαλη βλακεια..

στο συστημα τα Info Που λεει ειναι τα εξης:

ΕΚΔΟΣΗ ROM: 1.93.401.2 WWE

Ημερομηνια ROM: 07/10/08

Εκδοση Ραδιο/α: 1.00.25.05

Εκδοση προτοκ/ου: 52.29.25.12H

thnx

Λοιπόν μετά από 40 μέρες χρήσης της ιμιτασιόν μπαταρίας από NETIMES, σας λέω με σιγουριά μην πετάτε τα λεφτά σας για original HTC . Και οι 2 είναι κατασκευασμένες στην Κίνα. Η γνήσια κρατά αποδεδειγμένα πολύ λιγότερο. Σήμερα το μεσημέρι ήθελα να φλασαρω μια ρομ. Βάζω την γνήσια που ήταν πλήρως φορτισμένη από χθες. Περνάω την ρομ και κάνω εγκατάσταση κάποια προγράμματα. Δεν ασχολήθηκα πολύ γιατί έστηνα ένα καινούργιο laptop. Την sim την είχα βάλει σε άλλο κινητό επειδή δεν είχα τελειώσει με τα προγράμματα. Αργά το βράδι ξανά πιάσα το διαμάντι να τελειώσω. Μετά από λίγο άρχισε να βαραει για να αλλάξω την μπαταρία. Έβαλα την ιμιτασιόν πρόσθεσα όλα τα προγράμματα, έκανα τις ρυθμίσεις σερφαρισα λίγο για δοκιμή, πήρα backup και η μπαταρία είναι στο 65%. Μην ακούω λοιπόν για γνήσια 1350 με 50 ευρώ συν μεταφορικά. Με τα μίσα λεφτά θα πάρεις όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για το διαμάντι. Εχω πάρει 2 μπαταρίες συν τη γνήσια. Μια στο τηλεφωνο, μια στην τσέπη και μια στην τσάντα του laptop. Δεν μένω πότε. Φυσικά αν είμαι στο γραφείο δεν χρειάζεται να αντικαταστήσω την μπαταρία αφού το εχω συνέχεια συνδεδεμένο στο κομπιούτερ οπότε με φτάνει και για την επόμενη μέρα.

εχω την συσκευη απο ACE εδω και αρκετο καιρο και σκεφτομαι να βαλω την ROM του panosha.. τι μου προτεινετε? θα εχω καλιτερες αποδοσεις? σε ταχυτητα? κτλ? ποια ειναι τα βηματα εγκαταστασης νεας ROM? δεν ξερω καθολου και φοβαμαι μην κανω καμια μεγαλη βλακεια..

thnx

Αν δεν σε πειράζει που δεν θα έχεις ελληνικό μενού και δεν σκέπτεσαι να το πουλήσεις σύντομα, πέρασε την 2.4 foul dynamic. Μην φοβάσαι. Διάβασε καλά τις οδηγίες για το πως αλλάζεις το hard spl και προχωρά. Να ξέρεις μόνο ότι για να ισχύει η εγγύηση πρέπει να ξανά περάσεις το παλιό hard spl.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

paidia ekana to hard SPL ola ok alla exw prob otan paw na perasw tin rom tou panosha!!!

kanw diplw click to exe kai vgazei sfalma re gmt:(

Plz help meeee:p

• Administrators
paidia ekana to hard SPL ola ok alla exw prob otan paw na perasw tin rom tou panosha!!!

kanw diplw click to exe kai vgazei sfalma re gmt:(

Plz help meeee:p

Otan i syskevi mpainei se bootloader blepeis sto SPL Olinex? Ean nai afto simainei oti exei ginei swsta to hard-spl. Ean oxi prepei na to ksanakaneis. Gia to pws mpaineis sto bootloader tha breis odigies sto post pou anaferei kai to hard-spl.

Ti sfalma akribws sou bgazei?

διαβασα οτι το μενου γινετε ελληνικο αν βαλεις την ROM του panosha.. ειναι ευκολο ομως?

Den ginetai to menou elliniko me tou panosha. Mono to TF3D exeis ti dynatotita na to exeis elliniko kati pou mporeis na kaneis kai stin official ROM giati apla yparxei idi mesa sti syskevi afti i dynatotita.

Modpic.gif

Είναι δυνατόν να αλλάξει το κουμπί βιντεοκλήση με απλή κλήση στον Dialer του τηλεφώνου. Εδω που είμαι δεν έχει 3g οπότε μου είναι άχρηστο.

Θάσος το πράσινο νησί

http://villakoukoudis.com

http://www.thassos-rent-a-bike.com

Otan i syskevi mpainei se bootloader blepeis sto SPL Olinex? Ean nai afto simainei oti exei ginei swsta to hard-spl. Ean oxi prepei na to ksanakaneis. Gia to pws mpaineis sto bootloader tha breis odigies sto post pou anaferei kai to hard-spl.

Ti sfalma akribws sou bgazei?

File eimai se allo pc otan paw sto allo spiti 8a to anoiksw kai 8a sou pw ti sfalma dinei:)

1.93 olinex leei exei perastei kanonikotata:)

Den ginetai to menou elliniko me tou panosha. Mono to TF3D exeis ti dynatotita na to exeis elliniko kati pou mporeis na kaneis kai stin official ROM giati apla yparxei idi mesa sti syskevi afti i dynatotita.

Ginete meta me kapoio tropo na valw xeirokinita ta ellinika???

Θέλω να μου εμφανίζει μεγάλη τη φωτό του ατόμου που με καλεί όπως στο iphone. :confused:

Βρέθηκε λύση!!!

:D

:)

• Administrators
Ginete meta me kapoio tropo na valw xeirokinita ta ellinika???

Sto menou les? Me ta ellinika tis episimis ellinikis den mporeis na kaneis tipota..

Mporeis na baleis omws tin cooked ROM tou panosha pou einai plirws elliniki.

Mexri ekei omws.

Είναι δυνατόν να αλλάξει το κουμπί βιντεοκλήση με απλή κλήση στον Dialer του τηλεφώνου. Εδω που είμαι δεν έχει 3g οπότε μου είναι άχρηστο.

Arketoi to exoun zitisei afto alla den exei brethei tropos (mexri twra) na allaksei afto.

Modpic.gif

Βρέθηκε λύση!!!

:D

Ρε παιδια δεν εβγαλα ακρη αν θελω μονο την φωτο αυτου που με καλει μεγαλη αν βαλω ολο αυτο ειναι σιγουρο θα παιξει ?

Επιτρεψτε μου να αμφιβαλω(Αν και δεν γνωριζω καλα).

Αν παρολα αυτα εχει καποιος την διαθεση να μας το εξηγησει δεν θα ελεγα οχι αν και για WM γινεται πολυ παιχνιδιαρικο μετα .

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sto menou les? Me ta ellinika tis episimis ellinikis den mporeis na kaneis tipota..

Mporeis na baleis omws tin cooked ROM tou panosha pou einai plirws elliniki.

Mexri ekei omws.

ok euxaristw:D:):p

Des ligo to problem pou exw plz:)

http://www.imageshack.gr/files/3dju86696przj3zuc760.jpg

Δοκιμασε αυτο

"Αν θέλετε να κερδίσετε κάπου 9 ΜΒ μνήμης για εκτέλεση προγραμμάτων απενεργοποιήστε το HTC Phone Skin (μόνο αν δεν κάνετε video κλήσεις).

HKEY_LOCAL_MACHINE/Security/Phone/Skin ---> Enabled

αλλάζουμε την τιμή από 1 σε 0, then RESET."

http://www.navimania.gr/showpost.php?p=119450&postcount=83

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Administrators
Δοκιμασε αυτο

"Αν θέλετε να κερδίσετε κάπου 9 ΜΒ μνήμης για εκτέλεση προγραμμάτων απενεργοποιήστε το HTC Phone Skin (μόνο αν δεν κάνετε video κλήσεις).

Kata ti gnwmi mou pantws den aksizei na kerdiseis 9MB gia na epaneltheis sto palio klassiko phonepad. Apopseis einai afta bebaia!

Modpic.gif

Ρε παιδια δεν εβγαλα ακρη αν θελω μονο την φωτο αυτου που με καλει μεγαλη αν βαλω ολο αυτο ειναι σιγουρο θα παιξει ?

Επιτρεψτε μου να αμφιβαλω(Αν και δεν γνωριζω καλα).

Εγώ το έχω βάλει ήδη και δουλεύει.

:)

καλησπέρα,τελικά με τα shortcuts μπορούμε να κάνουμε τίποτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Έχει δοκιμάσει κανένας το:

?

Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι:

Θέλω να μου εμφανίζει μεγάλη τη φωτό του ατόμου που με καλεί όπως στο iphone. :confused:

Γεια σου φιλε. Το εχω βαλει εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενοσ. Εμφανιζει την φωτογραφια πολυ μεγαλη γεμιζει ολη την οθονη και εχει επισης πολλεσ επειλογες.

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..