Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μην βιαζεσαι θοδωρη :)

κατσε να παραλαβω και θα μαθουμε ολοι μας τι αξιζει και τι οχι αυτο το μαραφετι :lol:

παντως εγω κραταω πολυ μικρο καλαθι ;)

μιας και δεν ειμαι υπερ των φρου φρου και των αρωματων αλλα υπερ της ουσιας ;)

Άντε πατριώτη περιμένω εναγωνίως και τις δικές σου απόψεις για το τηλέφωνο. Επίσης είναι πολύ σημάντικο για όλους τους άλλους που θα το αγοράσουν να ξέρουν ότι το χεις και συ ώστε να έχουν κάποιον να πρήζουν.

Ερώτηση.. Το Raphael θα έχει τις διαστάσεις και το βάρος του Kaiser?

Ειναι αθηνα επειδη ειμαι κοντα στο αεροδρομιο το μεσημερακι θα το εχω οποτε νεοτερα το απογευματακι .

το παράγγειλα και εγώ!!! Δεν κρατήθηκα!:D:D:D

Μέχρι Παρασκευή πρέπει να έρθει!

σιγα μην αντεχες Γιωργο :lol:

αντε με το καλο να παραλλαβεις!

μαλλον μαζι θα ρθουν τα δικα μας .και γω το βραδυ το παραγγειλα :)

Άντε πατριώτη περιμένω εναγωνίως και τις δικές σου απόψεις για το τηλέφωνο. Επίσης είναι πολύ σημάντικο για όλους τους άλλους που θα το αγοράσουν να ξέρουν ότι το χεις και συ ώστε να έχουν κάποιον να πρήζουν.

Ερώτηση.. Το Raphael θα έχει τις διαστάσεις και το βάρος του Kaiser?

ας ελπισουμε μονο μην φαμε πατατα αλλα να βολευει κιολας χωρις πληκτρολογιο...

ειναι νωρις ακομη για σιγουρα συμπερασματα για βαρος κλπ του ραφαελ

Ειναι αθηνα επειδη ειμαι κοντα στο αεροδρομιο το μεσημερακι θα το εχω οποτε νεοτερα το απογευματακι .

οποτε θα εχουμε συντομα νεα :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

σιγα μην αντεχες Γιωργο :lol:

αντε με το καλο να παραλλαβεις!

μαλλον μαζι θα ρθουν τα δικα μας .και γω το βραδυ το παραγγειλα :)

Ναι, μαζι πρεπει να φυγουν σημερα το απόγευμα !!!:D:D:D:D:D

ας ελπισουμε μονο μην φαμε πατατα αλλα να βολευει κιολας χωρις πληκτρολογιο...

Κατά την άποψή μου είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό Δημήτρη. Ξέρεις ότι πας σε συσκευή χωρίς πληκτρολόγιο και ότι δε μπορείς να γράψεις 30 σελίδες κείμενο σε αυτή. Αλλού είναι το θέμα. Ταχύτητα κ απόκριση. Το τι παίρνεις όταν δίνεις τα λεφτά (πχ. έλλειψη σλοτ κάρτας) το γνωρίζεις και για να το αγοράζεις σημαίνει ότι το ξεπερνάς. (Νίκος by the way αφού όλοι γνωρίζεστε με τα μικρά σας εδώ)

June 04, 2008 10:12 Thessaloniki - Greece Arrived at DHL Facility

ελπιζω να εχω αυριο...

...η αρχικη φορτιση?να ειναι αρκετες ωρες?

πρεπει να προσεξω κατι?

το παρελαβε τελικα κανεις?αντε κανα mini review...

June 04, 2008 10:12 Thessaloniki - Greece Arrived at DHL Facility

ελπιζω να εχω αυριο...

...η αρχικη φορτιση?να ειναι αρκετες ωρες?

πρεπει να προσεξω κατι?

το παρελαβε τελικα κανεις?αντε κανα mini review...

παρε τηλ στα γραφεια της dhl θεσσαλονικης και πες οτι επειδη φευγεις ταξιδι να παραλαβεις σημερα,οποτε πολυ απλα πηγαινε στα γραφεια της και παρτο αμεσσα. θεσσαλονικη δεν μενεις?;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Κατά την άποψή μου είναι εντελώς υποκειμενικό αυτό Δημήτρη. Ξέρεις ότι πας σε συσκευή χωρίς πληκτρολόγιο και ότι δε μπορείς να γράψεις 30 σελίδες κείμενο σε αυτή. Αλλού είναι το θέμα. Ταχύτητα κ απόκριση. Το τι παίρνεις όταν δίνεις τα λεφτά (πχ. έλλειψη σλοτ κάρτας) το γνωρίζεις και για να το αγοράζεις σημαίνει ότι το ξεπερνάς. (Νίκος by the way αφού όλοι γνωρίζεστε με τα μικρά σας εδώ)

φιλε Νικο ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι και επαυξανω:)

αλλα επειδη η ιστορια μας εχει αποδειξει οτι αλλο στα χαρτια και αλλο στην πραξη,θα συνεχισω να κραταω μικρο καλαθι μεχρι να το διαπιστωσω με τα ματια μου :)

για το πληκτρολογιο το ξερω και ειναι το μονο που 100% θα μου λειψει αμεσσα!!!

θα σου κάνω δώρο ένα με μπαταρίες :)

ριξτε μια ματια οσοι δεν το εχετε δει :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2369248#post2369248

Οτι και να πω ειναι λιγο...το τηλεφωνο ειναι ερωτας μεγαλος...μια σταλια πραγμα μα μπροστα απο ολα τα ppc....οσο για το iphone...μοιαζει σαν αντικα μπροστα του!!!

φιλε απο ebay το πηρες ετσι?με ems?530 euro ετσι χωρις τελωνειο κτλ?μπορεις να μου πεις απο ποιον πωλητη?πολλα ρωταω ε?ευχαριστω προκαταβολικα

φιλε απο ebay το πηρες ετσι?με ems?530 euro ετσι χωρις τελωνειο κτλ?μπορεις να μου πεις απο ποιον πωλητη?πολλα ρωταω ε?ευχαριστω προκαταβολικα

φιλε μου δεν θα διακινδυνευα τετοια αγορα απο ebay μονο και μονο για να γλυτωσω 30-40ε;)

549ε το εχει το expancys το ελληνικο χωρις τα ταχυδρομικα;)

φιλε μου δεν θα διακινδυνευα τετοια αγορα απο ebay μονο και μονο για να γλυτωσω 30-40ε;)

549ε το εχει το expancys το ελληνικο χωρις τα ταχυδρομικα;)

Apo to ebay to perneis 530 mazi ta taxudromika kai thn asfaleia tou courier.

Apo to ebay to perneis 530 mazi ta taxudromika kai thn asfaleia tou courier.

προς θεου φιλε μου,δεν το ειπα για να σε αμφισβητησω :!:

απλα αν δεν ειμαι 100% σιγουρος δεν θα εκανα ποτε τετοια αγορα απο e-bay :)

για να σε αμφισβητήσει το έκανε τον ξέρω εγώ. :D

πήρα το αίμα μου πίσω. Δημήτρη μου φαίνεται θα περιμένω για το Raphael. πολύ μ'αρέσει.

μακάρι να ήταν και λίγο πιο λεπτό ρε παιδί μου.

προς θεου φιλε μου,δεν το ειπα για να σε αμφισβητησω :!:

απλα αν δεν ειμαι 100% σιγουρος δεν θα εκανα ποτε τετοια αγορα απο e-bay :)

den to phra strava auto pou eipes ...apla anefera ti ginete..etsi apla.

ante na mou erthei...to perhmenw pws kai pws.

Δείτε κι αυτό:

Also today, HTC announced multiple accessories will be available for the Touch Diamond and Touch Pro including a similarly designed desktop cradle and travel charger accessory pack as well as an extended battery and slim collapsible case for the Touch Diamond. (source)

Αλλά και αυτό:

We've had a few emails stating that the boys of expansys.com have already got the first stock of the HTC Touch Diamond in the UK. However, these units appear to be "grey" imports, which means that UK warranties wouldn't apply. HTC are apparently less than happy about the situation, plus it's being sold unlocked for £509.95 - that's over £40 more than devicewire.co.uk, who will actually be getting the first official UK stock (Source)

Αν και αυτό μπορεί να λέγεται για καθαρά εμπορικούς λόγους...

χαχα, δηλαδή η Expansys κακώς άρχισε να μοιράζει pda. και πιο ακριβά.

Μα εμμέσως το καταλαβαίναμε αλλά δε λέγαμε να το πιστέψουμε. Ήταν το μόνο κατάστημα στην ευρώπη που απέκτησε ξαφνικά στοκ. Και μόνο η αγγλική η αποθήκη. Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει γιατί μπορεί όπως έγραψα να είναι ψιλο-απάτη η είδηση από το coolsmartphone γιατί ως γνωστόν αβαντάρει το devicewire. Πάντως ότι είναι ψιλοπερίεργο πώς απέκτησαν ΜΟΝΟ αυτοί στοκ είναι γεγονός.

Edit. Μόλις είδα ότι έχει και 11 (!!!!) διαθέσιμα η βέλγικη αποθήκη τους στα 579.95 ευρώ, ενώ μέχρι αργά χθες το απόγευμα έγραφαν ότι θα φτάσουν τα κομμάτια στις 20 του μήνα.

Second EDIT ============== READ!!!!!

http://www.expansys.com/ft.aspx?k=110164

όσοι αγοράσατε το Diamond λοιπόν δεν έχετε εγγύηση. μπράβο πολύ ωραία.

Επίσης η τιμή στο expansys.com ανέβηκε 20 λίρες από χθες και μέχρι πριν λίγο είχε άλλη τιμή η συσκευή και άλλη (τη χθεσινή-φθηνότερη) το διαφημιστικό μπανεράκι στα δεξιά το οποίο άλλαξαν πριν λίγο.

Δεν ξέρω τι τελικά συμβαίνει, αλλά φαίνεται ότι στην Αγγλία δεν έχει διατεθεί η συσκευή ακόμα και η expansys έχει στοκ. Ποιός είναι Αγγλία να επικοινωνήσει απευθείας με HTC?? Εκεί θα γελάσουμε νομίζω.

• Administrators

Kalo einai na min biazomaste na bgaloume symperasmata mexri na doume ti pragmatika ginetai kai na ksekatharistei i katastasi.

Modpic.gif