Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυο μηνες πριν τη ληξη της εγγυησης "τα παιξε". Τυχερος θα πειτε. Ενα μηνα στο Service (μεσω Πλαισιο) αλλαγη πλακετας. Με τη παραλαβη δεν δουλευει η ενεργοποιηση με εξαγωγη της γραφιδας, ουτε η γραφιδα πιανει καλα στο μαγνητη. Μια ματια στο ορατο μερος της πλακετας αποδειχνει οτι διαλεξαν μια απο τα σκουπιδια τους (εντονες γρατσουνιες ετικετα με ΙΜΕΙ φθαρμενη). Καλα τηλεφωνα ομως χαλανε ευκολα και το service κοροιδευει τα κοροιδα (εχω πεταξει και ενα Cruise πριν την ληξη της εγγυησης που γι αυτους ηταν καλο αλλα το τηλ επεμενε να δεχεται κλησεις οποτε αυτο ηθελε.) Τι δις εξαμαρτειν...

Το εστειλα πισω στο service μου το επεστρεψαν σε μια βδομαδα χωρις σχολιο στην ιδια κατασταση...

Το ξαναστειλα... αυριο 20/11 ληγει η εγγυηση.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.

μπορει καποιος να γραψει τις ρυθμισεις για Q card internet ?

εχω το htc diamond, στειλα sms στο 19234 αλλα μου γυρισε απαντηση "η υπηρεσια δεν υποστηριζεται απο τη συσκευη σας"

ουτε στο site της wind εχει τις ρυθμισεις για τη συγκεκριμενη συσκευη.

δοκιμασα τα παρακατω:

Όνομα Προφίλ: Q Internet

Σημείο πρόσβασης: myq

Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό)

Πόρτα: (κενό)

Αρχική σελίδα: (κενό)

Όνομα χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

αλλα χωρις αποτελεσμα.

ευχαριστω.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

• 2 weeks later...
Το εστειλα πισω στο service μου το επεστρεψαν σε μια βδομαδα χωρις σχολιο στην ιδια κατασταση...

Το ξαναστειλα... αυριο 20/11 ληγει η εγγυηση.

Ειδα σημερα οτι (ξανα)επισκευαστηκε, δωρεαν, με αντικατασταση του προβληματικου switch της γραφιδας. Βεβαια ολες οι εγγυησεις γραφουν οτι ειναι στη ευχερια του κατασκευαστη να χρησιμοποιει επισκευασμενα ανταλλακτικα. Το ερωτημα που εχω, και τους το εθεσα σ ενα mail χωρις απαντηση, ειναι αν εκτος εγγυησης πληρωσει καποιος επισκευη τι ανταλλακτικο θα βαλλουν, μεταχειρισμενο??? Γιατι δεν μπορει με μια συσκευη των 500 E (Cruise + diamond) να μην βγαζεις 2 χρονια!

Τελικα πηγα σε Android αλλης μαρκας, ισως φανω πιο τυχερος.

• Administrators
Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά τόσο εντός όσο και εκτός εγγύησης (εφόσον τα πληρώνεις για καινούργια), είναι απαράδεκτο.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα να ρτήσω όσους το έχουν δοκιμάσει και ξέρουν αν έχουν να προτείνουν καμιά άλλη rom για το διαμάντι δοκιμασμένη. Γενικά είναι δύσκολη η διαδικασία για κάτι τέτοιο?Υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ μέσα να συμβουλευτώ?

Σας ευχαριστώ!!!

Edited by M_Andreas

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα να ρτήσψ όσους το έχουν δοκιμάσει και ξέρουν αν έχουν να προτίνουν καμιά άλλη rom για το διαμάντι δοκιμασμένη. Γενικά είναι δύσκολη η διαδικασία για κάτι τέτοιο?Υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ μέσα να συμβουλευτώ?

Σας ευχαριστώ!!!

Θα χρειαστεί να διαβάσεις εδώ.

Modpic.gif

Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το διαβάσω και θα προσπαθήσω να το κάνω!!

Το έχεις δοκιμάσει να υποθέσω ε?

Φίλε Athanaso θα χρειαστώ σε κάτι τη βοηθειά σου.Όλα καλά με τον οδηγό, πέρασα καινούρια rom,μια energy.Έχω δύο ερωτήσεις, πέρασα το cab για τισ πόλεις στον καιρό τις ελληνικές αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν δουλεύει, μάλλον γιατί η rom δεν είναι ελληνική.Μικρό το κακό αυτο.Ωστόσο χρησιμοποιηούσα το fingerkeybord που είχε την επιλογή sms με 160 χαρακτήρες και με είχε βολέψει πάρα πολύ.Τώρα που το περνάω πάλι ενώ εγκαθίσταται κανονικά όταν το επιλέγεις σαν κύριο keybord δεν δουλέυει και εμφανίζεται το παλιό qwerty keybord.Μήπως έχεις καμιά ιδέα γι αυτό η να περάσω άλλο πληκτρολόγιο

Φίλε Athanaso μιας και έχεις δοκιμάσει αρκετές rom έχεις να προτείνεις καμιά καλή ,σταθερή, finger friendly και να μην είναι πολύ βαριά και να αφήνει αρκετή ελευθέρη ram?

Φίλε Athanaso μιας και έχεις δοκιμάσει αρκετές rom έχεις να προτείνεις καμιά καλή ,σταθερή, finger friendly και να μην είναι πολύ βαριά και να αφήνει αρκετή ελευθέρη ram?

Δοκιμασε του GEN Y R5.5, αγγλικη,εγω ειμαι ευχαριστημενος με την ultralight και το spb shell.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7694041&postcount=1

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3885683&postcount=1

και αυτη επισης http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3811441&postcount=1

Edited by ardimi
προσθηκη

• Administrators

Πάει πολύς καιρός από τότε που είχα τη συσκευή και κατά συνέπεια δεν έχω ακολουθήσει τις εξελίξεις του rom development. Από τους κατόχους θα πάρεις πιο συγκεκριμένες γνώμες. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators
Αμάν πια με αυτές τις energy. Ο τύπος φτιάχνει rom για όλες τις windows mobile συσκευές χωρίς να τις έχει καν! :confused:

Modpic.gif

Παιδια καλησπερα απεκτησα πριν λιγες ημερες τι δικο μου diamond εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας :O. Λοιπον εχοντας ανοιχτο το bluetooch και ορατο σε ολους οπως και τα beams ανοιχτα δεν μπορω να δεχτω αρχειο απο αλλο τηλεφωνο ενω φαινεται οτι κανει receive και στο κινητο που μου στελνει γραφει απετυχε γιατι? please help

Παιδια καλησπερα απεκτησα πριν λιγες ημερες τι δικο μου diamond εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας :O. Λοιπον εχοντας ανοιχτο το bluetooch και ορατο σε ολους οπως και τα beams ανοιχτα δεν μπορω να δεχτω αρχειο απο αλλο τηλεφωνο ενω φαινεται οτι κανει receive και στο κινητο που μου στελνει γραφει απετυχε γιατι? please help

Να στειλω μπορω κανονικα να λαβω δεν μπορω help:)

• Administrators

Έχεις δοκιμάσει να λάβεις από άλλη συσκευή;

ΥΓ. Μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" σε κάθε post.

Modpic.gif

Έδωσα και εγώ το διαμάντι μου για επισκευή λόγω ότι σταμάτησε να λειτουργεί η αφή ενώ ανοίγει κανονικά το κινητό και η οθόνη....απο το service όμως μου ζητάνε 140 ευρώ για να το φτιάξουν λόγω ότι το κινητό μέσα έχει ανεπίσημες εφαρμογές. Μου είπαν ότι ανάμεσα στην όθόνη βρέθηκε υγρό ή κάτι τέτοιο αλλά παύει να ισχύει η εγγύηση για το λόγο που σας είπα παραπάνω. Αποφάσια λοιπόν να το επισκευάσω εγώ αφού δεν έχει εγγύση αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι ποιά ανταλλακτικά χρειάζονται....μόνο το digitizer ή πρέπει να πάρω και οθόνη...???
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???

• Administrators

Να τα βάλουμε σε μια σειρά...

Το ότι έχει ανεπίσημες εφαρμογές δεν αποτελεί λόγο ακύρωσης της εγγύησης εκτός κι αν έχει ξεκλειδωθεί η συσκευή και έχει περαστεί unofficial rom.

Το υγρό ανάμεσα στην οθόνη δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω. Αν έχει προκληθεί τέτοια ζημιά δεν μπορεί να καλυφθεί από την εγγύηση γιατί είναι με υπαιτιότητα του χρήστη/κατόχου.

Μάλλον χρειάζεσαι μόνο το digitizer. Οδηγίες για το πως θα το αλλάξεις θα βρεις εδώ. Ορίστε και ένα σχετικό video.

Digitizer θα βρεις σε πολύ καλές τιμές στο ebay.

Modpic.gif

Ακριβώς η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι λόγω ανεπίσημου λογισμικού που έχει εγκατασταθεί στο κινητό (το κινητό αγορασμένο εδώ και 1.5 χρόνο απο το πλαίσιο)....unofficial rom δεν έχει περαστεί τουλάχιστον απο εμένα προσωπικά....δεν καλύπτεται η επίσκευή και μετά την ρωτάω ποιά είναι ακριβώς η ζημιά και μου λέει ότι έχει περαστεί υγρό ανάμεσα στην οθόνη....αυτά μου είπε αυτά σας λέω...έχω ψάξει ήδη στο ebay αλλά ήθελα να το σιγουρέψω μήπως χρειάζεται και μαζί καινούργια οθόνη....
http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι???