Jump to content

pug_307

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pug_307

  1. Να στειλω μπορω κανονικα να λαβω δεν μπορω help:)
  2. Παιδια καλησπερα απεκτησα πριν λιγες ημερες τι δικο μου diamond εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας :O. Λοιπον εχοντας ανοιχτο το bluetooch και ορατο σε ολους οπως και τα beams ανοιχτα δεν μπορω να δεχτω αρχειο απο αλλο τηλεφωνο ενω φαινεται οτι κανει receive και στο κινητο που μου στελνει γραφει απετυχε γιατι? please help
  3. Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει γιατι ενω προσπαθω εδω και μερες να κανω αναβαθμιση στο Ν95 μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα με το που αρχιζει οτι το καλωδιο αποσυνδεθηκε ενω κατι τετοιο δεν παιζει:O υπαρχει καποια λυση? σε καμια αλλη αναβαθμιση που το εχω κανει δεν εκανε κατι τετοιο. Παρακαλω τα φωτα σας οποιος ξερει τι αλλο να κανω ευχαριστω:help:
  4. Παιδια καλημερα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε που μπορω να βρω emulators και roms για το xbox και εναν οδηγο πως τα περναμε στον σκληρο, αν ξερει καποιος ας μου πει thanks :rolleyes:
  5. Παιδια καλημερα να κανω μια ερωτηση εχω ενα n95 πριν 2 ημερες εκανα αναβαθμιση , ολα λειτουργουν καλυτερα εκτος απο οταν θελω να βαλω μια φωτογραφια για ταπετσαρια μου την παραμορφωνη την κανει ποιο μακρυα :tease: ξερετε τι μπορει να φταιει τα εχω ψαξει ολα και δεν καταλαβαινω γιατι αν ξερετε κατι:worry:
×
×
  • Create New...