Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
1) Για ηχογράφηση συνομιλίας πρέπει να βάλω κάποιο πρόγραμμα έτσι δεν είναι; Δοκίμασα να ηχογραφήσω με τις "Σημειώσεις" του diamond αλλά ο άλλος δεν ακούγεται καθόλου, είτε τον έχω σε ανοιχτή ακρόαση είτε όχι.

Βάλε το Vito Audio Notes Touch v1.02

5) Στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, καρτέλα "Μπάντα" έχω αλλάξει τη ρύθμιση από auto σε GSM, με το σκεπτικό να μην ψάχνει για 3G δίκτυο και σώνει την μπαταρία αφού δεν μου χρειάζεται. Είναι σωστό αυτό ή λέω βλακείες;

Σωστό.

6) Τέλος, προβληματίζομαι σχετικά με την νέα ROM που έχει βγει. Άλλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα με το wifi, άλλοι ότι βελτιώθηκε το wifi, άλλοι ότι δεν τρέχει το Destinator και πολλά άλλα. Έχω ψιλοτρομοκρατηθεί, δεδομένου ότι δεν έχω την παρούσα ROM αποθηκευμένη κάπου ώστε να την ξαναπεράσω σε περίπτωση που το μετανιώσω. Από την άλλη, κάθε update υποτίθεται ότι διορθώνει bugs και γενικά βελτιώνει τη συσκευή. Εσείς τί λέτε;

Η καινούργιες ROM είναι αξιοσημείωτα καλύτερες από τις προηγούμενες κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στην απόδοση και απόκριση της συσκευής.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
- sorry gia ta greeklish - grafw apo to diamond k den exw perasei elliniko keyboard

Πως και δεν προτιμάς την ενεργοποίηση των ελληνικών που ήδη υπάρχουν μέσα στα πληκτρολόγια της HTC;

Modpic.gif

• Administrators
επειδη δεν εχω ασχοληθει με μπαταριες κτλ τι εννοεις 1.800 mAh ? ειναι ποσο ενεργεια διαθετει και οτι κραταει πολυ ωρα? ή κανω λαθος :confused:

Όσα περισσότερα τα mah τόσο καλύτερη και η απόδοση της μπαταρίας.

Modpic.gif

1) Για ηχογράφηση συνομιλίας πρέπει να βάλω κάποιο πρόγραμμα έτσι δεν είναι; Δοκίμασα να ηχογραφήσω με τις "Σημειώσεις" του diamond αλλά ο άλλος δεν ακούγεται καθόλου, είτε τον έχω σε ανοιχτή ακρόαση είτε όχι.

Vito Audio Notes (Την έκδοση touch 1.02)

2) Για να έχω μετρητές κλήσεων και να τους μηδενίζω χειροκίνητα επίσης χρειάζομαι πρόγραμμα από όσο έχω καταλάβει.

Έχει επιλογή στα settings > device information > call duration για να τους δεις αλλά δεν μηδενίζουν από κει. Για να κάνεις αυτό που θες υπάρχουν προγράμματα. Αν χρησιμοποιείς το second today θα πρότειναι το battery status που είναι Plugin (προσοχή δεν είναι πρόγραμμα) Για άλλα προγράμματα ας προτείνουν κι άλλοι.

3) Έχω αφήσει την default ρύθμιση να πηγαίνει σε standby μετά από 40secs. Όταν όμως χτυπάει το ξυπνητήρι (αυτό που έχει το diamond, όχι κάποιο άλλο) μετά από 40secs μπαίνει το standby και σταματάει να χτυπάει! Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό πέρα από το να απενεργοποιώ το standby μετά από 40 κάθε φορά που βάζω ξυπνητήρι;

Νομίζω αν βάλεις το πρόγραμμα Ptravelalarm μπορείς να το διορθώσεις αυτό + ότι έχεις καλύτερο alarm. Δοκίμασέ το.

4) Στις ρυθμίσεις του GPS έχω ορίσει την COM4 για να παίρνουν τα προγράμματα δεδομένα και το Destinator μου τρέχει μια χαρά. Όμως δεν μπορώ με τίποτα να αλλάξω το baud rate στην καρτέλα "Υλικό" από 4800. Με το που πατάω ΟΚ και βγαίνω από την εφαρμογή, γυρνάει αυτόματα σε 4800 πάλι! Το επισημαίνω γιατί έχει αναφερθεί ότι καλό είναι να το βάζουμε στα 57600. Επίσης η θύρα στην καρτέλα "Υλικό" είναι στο κανένα.

COM 4 στα 4800 και είσαι μια χαρά.

5) Στις ρυθμίσεις τηλεφώνου, καρτέλα "Μπάντα" έχω αλλάξει τη ρύθμιση από auto σε GSM, με το σκεπτικό να μην ψάχνει για 3G δίκτυο και σώνει την μπαταρία αφού δεν μου χρειάζεται. Είναι σωστό αυτό ή λέω βλακείες;

Σωστό

6) Τέλος, προβληματίζομαι σχετικά με την νέα ROM που έχει βγει. Άλλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα με το wifi, άλλοι ότι βελτιώθηκε το wifi, άλλοι ότι δεν τρέχει το Destinator και πολλά άλλα. Έχω ψιλοτρομοκρατηθεί, δεδομένου ότι δεν έχω την παρούσα ROM αποθηκευμένη κάπου ώστε να την ξαναπεράσω σε περίπτωση που το μετανιώσω. Από την άλλη, κάθε update υποτίθεται ότι διορθώνει bugs και γενικά βελτιώνει τη συσκευή. Εσείς τί λέτε;

Πάρε ένα backup με το sprite. Πέρνα την καινούρια και στήσε από την αρχή τη συσκευή σου χωρίς να κάνεις restore το backup από το sprite. Αν δεις ότι έχει πρόβλημα πες ποιά ρομ έχεις τώρα και μην ανησυχείς, λογικά κάπου θα βρεθεί για να την περάσεις. Αν επιστρέψεις στη ρομ που έχεις τώρα κάνεις restore από το sprite για να μη στήνεις δύο φορές τη συσκευή. Στην τελική, πες ποιά ρομ έχεις και αν έχεις ελληνική ή αγγλική συσκευή και τα παιδιά εδώ θα σου δώσουν λινκ να κατεβάσεις.

Παιδια εχετε εντοπισει καμμια καλη θηκη που να εφαρμοζει στό διαμαντακι μας;
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Πως και δεν προτιμάς την ενεργοποίηση των ελληνικών που ήδη υπάρχουν μέσα στα πληκτρολόγια της HTC;

Είμαι με τη Shine 0.8 του Πάνου και δεν έχει ενεργοποιημένα το ελληνικό της htc μέσα. Είναι φρεσκοφλασαρισμένο το τηλέφωνο και για την ακρίβεια σήμερα που πήγα να γράψω το πρόσεξα ότι δεν είναι activated.

• Administrators

Τα silicone cases εφαρμόζουν άψογα χωρίς να δίνουν όγκο στη συσκευή και με πολύ αποτελεσματική προστασία.

Modpic.gif

• Administrators
Είμαι με τη Shine 0.8 του Πάνου και δεν έχει ενεργοποιημένα το ελληνικό της htc μέσα. Είναι φρεσκοφλασαρισμένο το τηλέφωνο και για την ακρίβεια σήμερα που πήγα να γράψω το πρόσεξα ότι δεν είναι activated.

Ένα cabάκι είναι όλη και όλη η ενεργοποίησή του. Θα το έχεις στα υπόψιν είμαι σίγουρος. :rolleyes:

Modpic.gif

Τα silicone cases εφαρμόζουν άψογα χωρίς να δίνουν όγκο στη συσκευή και με πολύ αποτελεσματική προστασία.

Που θα τις βρουμε φιλε athanaso77;

Δεκάδες. Εξαρτάται τι ψάχνεις. Δέρμα, πλαστικό, σιλικόνη, να ανοίγει από πάνω, να ανοίγει στα πλάγια, να δένει στη μέση...

Ένα cabάκι είναι όλη και όλη η ενεργοποίησή του. Θα το έχεις στα υπόψιν είμαι σίγουρος. :rolleyes:

Προφανώς. Και ήδη το πέρασα. Απλά δεν είχα δει ότι έλειπαν. :)

Δεκάδες. Εξαρτάται τι ψάχνεις. Δέρμα, πλαστικό, σιλικόνη, να ανοίγει από πάνω, να ανοίγει στα πλάγια, να δένει στη μέση...
΄

Δερμα να πιανει στη ζωνη του παντελονιου πλαγια...

΄

Δερμα να πιανει στη ζωνη του παντελονιου πλαγια...

Πάρε μια ιδέα

Εγώ προτιμώ το HTC Action Screen.

Σου δουλεύει στο diamond? Εμένα ούτε για πλάκα. Γίνεται Install αλλά ούτε κάνει assign στο δεξί soft key (πες οκ αυτό το κάνω μόνος μου) αλλά εκτός αυτού δεν τραβάει σε όλη την οθόνη. Απεικονίζεται στο 1/3 πάνω αριστερά.

Εχει βάλει κανείς την γραμμή γρήγορης κύλισης στις επαφές? Και αν ναι πως ? Ο τρόπος που λέει το manual δεν δουλεύει..... Το δοκίμασε κανείς?

• Administrators
Απεικονίζεται στο 1/3 πάνω αριστερά.

Ναι γιατί αυτό που έχεις είναι για QVGA οθόνη. Κάπου είχα δει και έκδοση για VGA.

Για να το κάνεις assign στα soft keys του manila θέλει άλλο τρόπο.

Modpic.gif

Παιδιά ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για τις ταχύτατες απαντήσεις στις πολλές ομολογουμένως ερωτήσεις μου (ιδιαιτέρως τους athanaso77 και CarpeNoctum). Είστε όλοι καταπληκτικοί και βοηθάτε πολύ κόσμο. Με έχετε βοηθήσει να κατατοπιστώ στα wm και από πολύ πριν πάρω τη συσκευή, αφού παρακολουθώ το νήμα από την εκατόν κάτι σελίδα!

Για την ιστορία έχω ελληνική συσκευή από γερμανό (λίγο περίεργο ακούγεται αυτό :lol:) με τη rom 1.37 και τα ελληνικά της ace. Θα δοκιμάσω το βράδυ να περάσω την καινούργια με την ελπίδα να πάνε όλα καλά.

http://www.expansys.com.gr/a.aspx?i=167599&atype=Cases#tab_content

Ολες είναι εδώ

Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Μα σου απάντησα και στο άλλο thread που ρώτησες ;) Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2438129#post2438129

ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ DIAMOND ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ WIND PLUS NON STOP ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Δεν παίζει το msn, η ενημέρωση του καιρού στο touchflo3d κ.α. Ο pocket internet explorer συνδέεται κανονικά ;)

ΠΩΩΩΩΣΣΣΣ? ΤΙ ΠΑΤΑΜΕ??? ΑΠΟ ΠΟΥ???? SORRY ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ...

ΠΩΩΩΩΣΣΣΣ? ΤΙ ΠΑΤΑΜΕ??? ΑΠΟ ΠΟΥ???? SORRY ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ...

Άλλη μια φορά

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2438129#post2438129

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884

Πού δυσκολεύεσαι? Δεν ξέρεις πώς να περάσεις τις ρυθμίσεις που είναι στο πρώτο λινκ?

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αντιγράψω στη sim ένα μήνυμα από τα εισερχόμενα; Η επιλογή "αντιγραφή στη sim" από το μενού είναι γκριζαρισμένη! Είναι το μόνο πράγμα που θέλω να κάνω προτού ξεκινήσω να βάζω την καινούργια rom!