Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, τελικά βρήκαμε άκρη για μηνύματα 160 ελληνικών χαρακτήρων με το αγγλικό διαμαντάκι;; Γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι...

Υ.Γ δε με νοιάζει το Τ9

Τα εχω δοκιμασει ολα και εχω αποφασησει οτι το καλυτερο ειναι το Send Greek SMS.Ειναι http://www.navimania.gr/showthread.php?t=9234 εδω κατω κατω στο ποστ του Πανου.Απλα πρεπει να ανοιγεις την εφαρμογη,να γραφεις το μηνυμα σου,και μετα προσθετεις παραληπτη.Καντου και μια συντομευση οπου σε βολευει και θα ειναι οκ.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, τελικά βρήκαμε άκρη για μηνύματα 160 ελληνικών χαρακτήρων με το αγγλικό διαμαντάκι;; Γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι...

Υ.Γ δε με νοιάζει το Τ9

Κι εγω δουλευω τα μηνυματα οπως ειπε ο Ηλιας77 πιο πανω, με το send Greek sms.

Δεν ειναι κατι το δυσκολο. Γιατι τα πληκτρολογια της HTC ειναι παρα πολυ καλα.

Περιμενουμε κ απο μερα σε μερα να τελειοποιηθει και αυτο:

http://www.cootek.com/forum/forum_posts.asp?TID=622

Κωστας - Κατερινη

΄

Φιλε konandrio εκανα οτι λες εδω,την παιρνει την πολη αλλα δεν βγαζει σωστη θερμοκρασια.Οι υπαρχοντες πολεις ειναι σωστες ενω αυτες που προσθετω η θερμοκρασια ειναι λαθος.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΤΣΙ

accuweather&locCode=EUR|GR|GR000|ΑΡΤΑ|&u=1

και να ξέρεις το |&u=1 δινει την θερμοκρασία και τα σωστά γενικά στοιχεία της περιοχής :):):)

Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΤΣΙ

accuweather&locCode=EUR|GR|GR000|ΑΡΤΑ|&u=1

και να ξέρεις το |&u=1 δινει την θερμοκρασία και τα σωστά γενικά στοιχεία της περιοχής :):):)

Δηλαδη το |&u=1 στο τελος τι παραπανω στοιχεια μπορει να δωσει;΄

Παντως το accuweather με το meteo δεν συμφωνουν στις θερμοκρασιες.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

aytos pou exei mesa den einai o mini opera;ontos einai poli argos o Iexplorer....

Οχι, πρεπει να τον κατεβασεις .

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

ρε φιλαρακια μια βοηθεια. εκανα το update και τωρα που παω να περασω τα προγραμματα Schaps_AdvancedConfig_v2.1.0.0 και Boinger66 diamond advanced config v .51 δεν τα βλεπει .cab τα βλεπει σαν .xml με αποτελεσμα να μην μπορει να γινη εγκατασταση. ξερει κανεις κατι να βοηθηση ευχαριστω εκ τον προτερων

Μόλις τώρα μου έβγαλε ένα δορυφορικό πιάτο πάνω δεξιά και λέει ότι ''τα δεδομένα δορυφόρου της συσκευή σας έχουν λήξει. Ανοίξτε το QuickGPS για να λάβετε τα πλέον πρόσφατα δεδομένα''

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Δεν έχω βάλει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης ακόμα.

Θα χρεωθώ αν το κάνω αυτό;:blink:

Κι εγω δουλευω τα μηνυματα οπως ειπε ο Ηλιας77 πιο πανω, με το send Greek sms.

Δεν ειναι κατι το δυσκολο. Γιατι τα πληκτρολογια της HTC ειναι παρα πολυ καλα.

Περιμενουμε κ απο μερα σε μερα να τελειοποιηθει και αυτο:

http://www.cootek.com/forum/forum_posts.asp?TID=622

Για να δούμε παιδιά...το χα βάλει νομίζω το Greek sms αλλά είχα πρόβλημα. Θα ξαναδοκιμάσω μήπως είχα κάνει τπτ λάθος.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά :)

Καλησπέρα

Μια βοήθεια αν είναι δυνατό παιδιά....

Ενώ του έχω βάλει το Destinator 7 και δουλεύει μια χαρά δεν έχω φωνή καθόλου.

Λεπτομέρεια ο φάκελος Voice υπάρχει κανονικά με τα αρχεία για τα ελληνικά μέσα.

όταν όμως μέσα απο το Dest πάω στις επιλογές να του δηλώσω φωνή και γλώσσα δεν έχει τίποτα να επιλέξω.....καμιά ιδέα????

Παιδια,εχω προβλημα με το Quick gps!Δεν συγχρονιζει ουτε με wi fi ουτε μεσω pc!Παρα μονο μεσω gprs!Ο καιρος συγχρονιζει κανονικα.Δοκιμασα και μεσα απο ρυθμισεις-συνδεσεις με"my isp" και παλι τιποτα.Ειχα το ιδιο προβλημα και με ενα cruse,αλλα το διορθωσα με το"fix quick gps"η καπως ετσι.Το δοκιμασα κι εδω,αλλα τιποτα.Τι να κανω εκτος απο φορματ?

Apple iPhone 14 Pro Max

Παιδια,εχω προβλημα με το Quick gps!Δεν συγχρονιζει ουτε με wi fi ουτε μεσω pc!Παρα μονο μεσω gprs!Ο καιρος συγχρονιζει κανονικα.Δοκιμασα και μεσα απο ρυθμισεις-συνδεσεις με"my isp" και παλι τιποτα.Ειχα το ιδιο προβλημα και με ενα cruse,αλλα το διορθωσα με το"fix quick gps"η καπως ετσι.Το δοκιμασα κι εδω,αλλα τιποτα.Τι να κανω εκτος απο φορματ?

Τελικα,εκανα φορματ:mad:

Apple iPhone 14 Pro Max

Το diamond το ειχα αγορασει απο Γερμανο. Την Παρασκευη έκανα την αναβαθμιση στη νεα rom περασα και το αρχειο της ace για Ελληνικα και όλα δουλευαν ρολοι. Μεχρι το Σαββατο το πρωι που μου κολλησε η οθονη αφης. Παταγα με δακτυλα γραφιδες παπαδες αλλα τιποτα μηδενικη αποκριση. Τα πληκτρα του τηλεφωνου δουλευαν, τηλεφωνο με επερναν και απαντουσα και μιλαγα κανονικα εναλλαγη οθονων με το πολυπρυκτρο γινοταν αλλα οσο και οτι και να παταγα στην οθονη αφης δεν εκανε τιποτα. Ξαναπερναω την καινουρια rom το αρχειο της ace για Ελληνικα και όλα δουλευαν ρολοι για δυο ωρες περιπου οσπου ξανακολλησε η οθονη αφης.Αυτη τη φορα κανω hard reset και το τηλεφωνο αρχισε να δουλευει παλι κανονικα δηλαδη αρχισε να δουλευει η οθονη αφης, ωσπου μια ωρα περιπου μετα ξανακολησε. Ξανακανω hard reset αλλα αυτη τη φορα η οθονη αφης ειχε φαει γερη φρικη και δεν εκανε τιποτα. Οπως καταλαβαινεται εχω μεινει με το..... στο χερι. Τωρα σε ποιον να παω; στον Γερμανο ή στην ace και ποιος θα δεχτει οτι είναι προβλημα της rom και οχι και δικο μου λαθος και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Σας παρακαλω αν καποιος ξερει κατι ας με βοηθησει. Ευχαριστω :confused:

Swift-Red-Arrow:ninja:

Το diamond το ειχα αγορασει απο Γερμανο. Την Παρασκευη έκανα την αναβαθμιση στη νεα rom περασα και το αρχειο της ace για Ελληνικα και όλα δουλευαν ρολοι. Μεχρι το Σαββατο το πρωι που μου κολλησε η οθονη αφης. Παταγα με δακτυλα γραφιδες παπαδες αλλα τιποτα μηδενικη αποκριση. Τα πληκτρα του τηλεφωνου δουλευαν, τηλεφωνο με επερναν και απαντουσα και μιλαγα κανονικα εναλλαγη οθονων με το πολυπρυκτρο γινοταν αλλα οσο και οτι και να παταγα στην οθονη αφης δεν εκανε τιποτα. Ξαναπερναω την καινουρια rom το αρχειο της ace για Ελληνικα και όλα δουλευαν ρολοι για δυο ωρες περιπου οσπου ξανακολλησε η οθονη αφης.Αυτη τη φορα κανω hard reset και το τηλεφωνο αρχισε να δουλευει παλι κανονικα δηλαδη αρχισε να δουλευει η οθονη αφης, ωσπου μια ωρα περιπου μετα ξανακολησε. Ξανακανω hard reset αλλα αυτη τη φορα η οθονη αφης ειχε φαει γερη φρικη και δεν εκανε τιποτα. Οπως καταλαβαινεται εχω μεινει με το..... στο χερι. Τωρα σε ποιον να παω; στον Γερμανο ή στην ace και ποιος θα δεχτει οτι είναι προβλημα της rom και οχι και δικο μου λαθος και αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

Στειλτο στην ace οποσδηποτε.Και στο γερμανο να το πας το ιδιο θα κανουν και αυτοι.Οποτε στειλτο μονος σου πιο γρηγορα θα παει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δηλαδη το |&u=1 στο τελος τι παραπανω στοιχεια μπορει να δωσει;΄

Παντως το accuweather με το meteo δεν συμφωνουν στις θερμοκρασιες.

Δεν είμαι σίγουρος αλλά με το |&U=1 πρεπει να παίρνει και τις σωστές θερμοκρασίες

χθές που τις τσεκάρισα ήταν σωστές θα δω και σήμερα

Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό

Καλημέρα παιδιά! Δύο ερωτήσεις...

1. το ακουστικό δεν ακούγεται χαμηλά? Υκτός από την αυξομείωση με τα δύο πλαϊνα κουμπιά, υπάρχει καμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να γνωρίζω?

2. πως ενεργοποιώ το GPS?

Συγνώμη εάν ρωτάω χαζά πράγματα αλλά είναι το πρώτο κινητό με windows mobile και εχω χαθεί λίγο.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Καλύτερα στην Ace απευθείας με την απόδειξη αγοράς. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μη σου καλύψουν την επισκευή. Η ρομ που πήγες να περάσεις είναι επίσημη και όχι cooked οπότε δεν θα σου δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Καλημέρα παιδιά! Δύο ερωτήσεις...

1. το ακουστικό δεν ακούγεται χαμηλά? Υκτός από την αυξομείωση με τα δύο πλαϊνα κουμπιά, υπάρχει καμία άλλη ρύθμιση που πρέπει να γνωρίζω?

2. πως ενεργοποιώ το GPS?

Συγνώμη εάν ρωτάω χαζά πράγματα αλλά είναι το πρώτο κινητό με windows mobile και εχω χαθεί λίγο.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στα wm.

1. Είναι γεγονός ότι είναι λίγο χαμηλό το ακουστικό. Βεβαιώσου ότι και το system volume & το ring volume είναι στο τέρμα. Μπορείς να πας από το ένα στο άλλο με το βελάκι που βρίσκεται πάνω από τη μπάρα έντασης όταν πατάς ένα από τα δύο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις. Αν πας και στα settings και από κει στο Sound θα δεις ότι μπορείς να το αυξομειώσεις και από κει αλλά επί της ουσίας είναι το ίδιο.

2. Τι εννοείς να ενεργοποιήσεις το gps? Το Gps για να δουλέψει πρέπει να περάσεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης στη συσκευή (destinator, Igo, tomtom, garmin κλπ κλπ) και τους ανάλογους χάρτες και μετά θα το δεις να δουλεύει. Δε χρειάζεται να πατήσεις κάτι για να το ενεργοποιήσεις. Αν μάλιστα έχεις και κάποια data σύνδεση μπορείς να βγεις στο δρόμο, να ανοίξεις το google maps και μετά να πατήσεις εκεί "use gps" και μετά "My location" και θα βρει που είσαι. Αλλά για πλοήγηση κανονική χρειάζεσαι αυτά που σου είπα.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στα wm.

1. Είναι γεγονός ότι είναι λίγο χαμηλό το ακουστικό. Βεβαιώσου ότι και το system volume & το ring volume είναι στο τέρμα. Μπορείς να πας από το ένα στο άλλο με το βελάκι που βρίσκεται πάνω από τη μπάρα έντασης όταν πατάς ένα από τα δύο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις. Αν πας και στα settings και από κει στο Sound θα δεις ότι μπορείς να το αυξομειώσεις και από κει αλλά επί της ουσίας είναι το ίδιο.

2. Τι εννοείς να ενεργοποιήσεις το gps? Το Gps για να δουλέψει πρέπει να περάσεις ένα πρόγραμμα πλοήγησης στη συσκευή (destinator, Igo, tomtom, garmin κλπ κλπ) και τους ανάλογους χάρτες και μετά θα το δεις να δουλεύει. Δε χρειάζεται να πατήσεις κάτι για να το ενεργοποιήσεις. Αν μάλιστα έχεις και κάποια data σύνδεση μπορείς να βγεις στο δρόμο, να ανοίξεις το google maps και μετά να πατήσεις εκεί "use gps" και μετά "My location" και θα βρει που είσαι. Αλλά για πλοήγηση κανονική χρειάζεσαι αυτά που σου είπα.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! Έχω πολύ δουλειά ακόμα για να το μάθω...

Καλό μεσημέρι.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! Έχω πολύ δουλειά ακόμα για να το μάθω...

Καλό μεσημέρι.

http://www.modmydiamond.info/

Καλή αρχή :)

Καλύτερα στην Ace απευθείας με την απόδειξη αγοράς. Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση να μη σου καλύψουν την επισκευή. Η ρομ που πήγες να περάσεις είναι επίσημη και όχι cooked οπότε δεν θα σου δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ. Άυριο λοιπόν έφυγα για Αγία Παρασκευή και αλλάγή (ελπίζω) του διαμαντιού.

Swift-Red-Arrow:ninja:

Ευχαριστώ πολύ. Άυριο λοιπόν έφυγα για Αγία Παρασκευή και αλλάγή (ελπίζω) του διαμαντιού.

Δεν ξέρω αν θα σου το αλλάξουν αμέσως. Μην πας με την ελπίδα ότι πας, το δείχνεις, σου λένε εκείνη την ώρα ότι έχει πρόβλημα και παίρνεις επί τόπου καινούριο. Μπορεί να γίνει κι αυτό αλλά φαντάζομαι ότι πρώτα θα το κρατήσουν να δουν τι έχει, αν φτιάχνεται και αν όχι να σου το αντικαταστήσουν.

Ίσως κάνω μια χαζή ερώτηση τώρα! Έχω μια σύνδεση με την cosmote internet on the go με 250ΜΒ τον μήνα. Μπορώ να βάζω την κάρτα στο κινητό για να κάνω updates τον καιρό κτλ. για να έχω τον έλεγχο με τις χρεώσεις; :O

Μόλις τώρα μου έβγαλε ένα δορυφορικό πιάτο πάνω δεξιά και λέει ότι ''τα δεδομένα δορυφόρου της συσκευή σας έχουν λήξει. Ανοίξτε το QuickGPS για να λάβετε τα πλέον πρόσφατα δεδομένα''

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Δεν έχω βάλει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης ακόμα.

Θα χρεωθώ αν το κάνω αυτό;:blink:

Ξέρει κανείς; :confused:

Ξέρει κανείς; :confused:

Για το δευτερο που ρωτας,το QuickGPS ειναι απλα μια εφαρμογη που βοηθαει στο να βρισκεις πιο ευκολα δορυφορους.Δεν ειναι αναγκη να εχεις εγκαταστησει καποια εφαρμογη,Απλα συνδεσε το diamond με τον υπολογιστη σου,μεσω activesync,και κανε download.Τιποτα παραπανω,και δεν υπαρχει καμια χρεωση.(Μεσω πσ η' μεσω wi-fi).

Για την πρωτη σου ερωτηση,λογικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.Πιστευω να σε αφηνει να κατεβαζεις καιρο,και οτι αλλο θες.Προσωπικα το κανω απο τον υπολογιστη η' μεσω wi-fi.

Και αν τελικα σε χρεωνει,ειναι πολυ λιγα τα k/b που θα κατεβουν οποτε και παλι δεν θα εχεις προβλημα.

Για το δευτερο που ρωτας,το QuickGPS ειναι απλα μια εφαρμογη που βοηθαει στο να βρισκεις πιο ευκολα δορυφορους.Δεν ειναι αναγκη να εχεις εγκαταστησει καποια εφαρμογη,Απλα συνδεσε το diamond με τον υπολογιστη σου,μεσω activesync,και κανε download.Τιποτα παραπανω,και δεν υπαρχει καμια χρεωση.(Μεσω πσ η' μεσω wi-fi).

Για την πρωτη σου ερωτηση,λογικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.Πιστευω να σε αφηνει να κατεβαζεις καιρο,και οτι αλλο θες.Προσωπικα το κανω απο τον υπολογιστη η' μεσω wi-fi.

Και αν τελικα σε χρεωνει,ειναι πολυ λιγα τα k/b που θα κατεβουν οποτε και παλι δεν θα εχεις προβλημα.

Ευχαριστώ φίλε Ηλία! Θα το δοκιμάσω!

Ευχαριστώ φίλε Ηλία! Θα το δοκιμάσω!

Φιλε,χρεωνεσαι λιγο μονο αν κανεις ληψη μεσω gprs(quick gps)!Με οποιονδηποτε αλλο τροπο δεν χρεωνεσαι ΤΙΠΟΤΑ;)

Apple iPhone 14 Pro Max