konandrio Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 υπαρχει η δυνατοτητα να γινει καποια cooked rom με το αρχειο των ελληνικων απο ace?οχι οτι με πειραζει που το χω στα αγγλικα, απλα ηθελα λιγο να παιξω με αυτο.τι εργαλεια χρειαζομαι για να κανω μια cooked rom?το nbh tools κανουν? Δες στους xda, αμα εχεις ορεξη για δουλειά γινεται, υπαρχει κίνδυνος να καταστρέψεις την συσκευή σου. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultralord Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 παιδια ξερετε καμια υπηρεσια του watsup Cosmote που να πληρωνεις καποια χρηματα ωστε να εχεις internet στο κινητο οπου και να εισαι?? (να κανεις view sites/msn) και κατι ακομα.. οταν μπαινω σε sites για να δω video οπως youtube θελει να βαλω flash για να τα παικει πιο Plugin ειναι? thnx :worry::worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 παιδια ξερετε καμια υπηρεσια του watsup Cosmote που να πληρωνεις καποια χρηματα ωστε να εχεις internet στο κινητο οπου και να εισαι?? (να κανεις view sites/msn) και κατι ακομα.. οταν μπαινω σε sites για να δω video οπως youtube θελει να βαλω flash για να τα παικει πιο Plugin ειναι? thnx Κανε μια αναζητηση flash player ppc, υπαρχει η κανονικη και ο flash player light. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 υπαρχει η δυνατοτητα να γινει καποια cooked rom με το αρχειο των ελληνικων απο ace?οχι οτι με πειραζει που το χω στα αγγλικα, απλα ηθελα λιγο να παιξω με αυτο.τι εργαλεια χρειαζομαι για να κανω μια cooked rom?το nbh tools κανουν? Cooked rom μπορείς να φτιάξεις! Αλλά Ελληνικά της Ace είναι αδύνατο να περάσεις γιατί ελέχουν το ΙΜΕΙ της συσκευής σου και μόλις δουν το Αγγλικό θα κλειδώσει! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 http://i49.servimg.com/u/f49/11/69/84/64/diamon10.gif Νέα έκδοση του DiamondTweak 0.3.2 απο τον MonteCristoffOn Μεταφρασμένη στα Ελληνικά απο εμένα!:) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Μπραβο φιλε koukoulaki.Πολυ σημαντικη η συνισφορα σου,μιας και η συγκεκριμενη εφαρμογη περιλαμβανει δυσκολες αγγλικες λεξεις,για εμας του λοουερ....:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Καλημέρα παιδιά. Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι μπορειτε να μου πείτε κάτι...το κινητό δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ή έχω καταλάβει άλλα αντί άλλων?? Το μενού είναι στα ελληνικά?? Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Καλημέρα παιδιά. Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι μπορειτε να μου πείτε κάτι...το κινητό δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες ή έχω καταλάβει άλλα αντί άλλων?? Το μενού είναι στα ελληνικά?? Αν το αγοράσεις απο τον Γερμανο-Cosmote-Oteshop έχει Ελληνικά! Αν το πάρεις απο οπουδήποτε αλλού δεν έχει και δεν μπορούν να μπούνε(υπάρχει μερική Ελληνοποίηση,αλλά πρέπει να μπείς σε βαθιά νερά) Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Αν το αγοράσεις απο τον Γερμανο-Cosmote-Oteshop έχει Ελληνικά! Αν το πάρεις απο οπουδήποτε αλλού δεν έχει και δεν μπορούν να μπούνε(υπάρχει μερική Ελληνοποίηση,αλλά πρέπει να μπείς σε βαθιά νερά) Ας προσθέσουμε και το e-shop.gr!Το εχει κι αυτο με Ελληνικά(ace hellas);) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Φιλε μου βαλε opera mini, με ΙΕ σερφαρεις χωρίς προβλημα αλλά ειναι πολύ αργός. aytos pou exei mesa den einai o mini opera;ontos einai poli argos o Iexplorer.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Δηλαδη στην ουσια μονο το Πλαισιο πλεον διαθετει τη συσκευη χωρις υποστηριξη ελληνικων.. Weird.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Παιδιά...έγινε το εξής: Είχα βάλει κάποιο media player να δοκιμάσω και χάλασε το association για τα .mp3 - έβαλα μετά το Total Commander και το ξανάφτιαξα. Τώρα παίζουν οκ μέσω του Windows media player, αλλά όταν τα επιλέγω ως Ringtones δε μπορεί να τα παίξει το κινητό... δε θυμάμαι καν αν μπορούμε να διαλέξουμε .mp3 ως Ringtones, τα default είναι .wma ...για πείτε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Μπορεις να διαλεξεις κανονικα μπ3 σαν ηχο κλησης. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ε, υπάρχει πρόβλημα τότε..δυστυχώς ενώ μπορώ να το διαλέξω, δε μπορεί να το παίξει...και όλα αυτά απο 1 κ....Player... με βλέπω για Hard Reset... μόνο τα προγράμματα χάνουμε στο στο Hard Reset;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varvag Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ε, υπάρχει πρόβλημα τότε..δυστυχώς ενώ μπορώ να το διαλέξω, δε μπορεί να το παίξει...και όλα αυτά απο 1 κ....Player... με βλέπω για Hard Reset... μόνο τα προγράμματα χάνουμε στο στο Hard Reset;; Ολα τα χανεις στο hard reset! τραβα ενα back up επαφες κα μηνυματα μεσω pim back up και θα εισαι ενταξει... τουλαχιστον για εμενα αυτα ειναι τα σημαντικα... οι εφαρμογες σου περνουν χρονο αλλα τις ξαναπερνας ενω τις επαφες αντε να τις ξαναβρεις... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ....Μάλιστα... να σαι καλά varvag :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Κατέβασα την αναβάθμηση απο htc ελλάς την έκανα unzip αλλά στον φάκελο το πρόγραμμα δεν το τρέχει ο υπολογιστής Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETRAKAS Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Ακυρο το προηγούμενο τελικά ήθελε winrar Παράθεση Καλύτερη η πορεία απο τον προορισμό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 εχω μια απορια εβαλα το destinator 7 αλλα δεν ξερω πως να φτιαξω μια διαδρομη να παω απο ενα μερος σε ενα αλλο.ειμαι λιγο ασχετος γιαυτο αν μπορει να βοηθησει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Τελικά δεν άντεξα...το πηρααααα!!!! Καλορίζικο να μου είναι. Μετά από 10 χρόνια με Nokia η πρώτη μη Nokia συσκευή. Αξίζει όμως νομίζω. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Τελικά δεν άντεξα...το πηρααααα!!!! Καλορίζικο να μου είναι. Μετά από 10 χρόνια με Nokia η πρώτη μη Nokia συσκευή. Αξίζει όμως νομίζω. Μεγεια φιλε αντε και καλα ψαξηματα τωρα :) :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Τελικά δεν άντεξα...το πηρααααα!!!! Καλορίζικο να μου είναι. Μετά από 10 χρόνια με Nokia η πρώτη μη Nokia συσκευή. Αξίζει όμως νομίζω. Καλορίζικο!Ελληνικό ή Αγγλικό πήρες! Εγώ ήμουν πάντα κατά τον ΝΟΚΙΑ:D εχω μια απορια εβαλα το destinator 7 αλλα δεν ξερω πως να φτιαξω μια διαδρομη να παω απο ενα μερος σε ενα αλλο.ειμαι λιγο ασχετος γιαυτο αν μπορει να βοηθησει καποιος Βγες έγω να κλειδώσει δορυφόρους και μετα πατάς μετάβαση και βάζεις τη διεύθυνση που θές! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektel Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Παιδιά, τελικά βρήκαμε άκρη για μηνύματα 160 ελληνικών χαρακτήρων με το αγγλικό διαμαντάκι;; Γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει κάτι... Υ.Γ δε με νοιάζει το Τ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Καλορίζικο!Ελληνικό ή Αγγλικό πήρες! Εγώ ήμουν πάντα κατά τον ΝΟΚΙΑ:D Ευχαριστώ πολυ! Ελληνικάτατο είναι. Από κατάστημα COSMOTE. Έρωτας με την πρώτη ματιά! Καλό ψάξιμο τώρα! ...και καλές διακοπές να έχουμε! Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 παραγγειλα την μεγαλη μπαταρια απο expansys,την εχει παρει κανεις να πει εντυπωσεις? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts