axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα με wind plus. Εχει κανεις αλλος προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα με wind plus. Εχει κανεις αλλος προβλημα? δεν μας ειπες με το gps λυθηκε το προβλημα σου? για το wind plus θες να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Paidia mhpws perase kaneis thn kainouria ROM giati emena den kanei custom RUU....kai den pernaei.. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Apo ektenestero diavasma eida osoi exoume to spl 1.34 den m poroume na perasoume thn kainouria ROM. Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ολα οκ Το μονο προβλημα ειναι οτι πιανει μονο gprs και οχι Hspda που επιανε ακριβως στο ιδιο σημειο το TytnII. Eχει καμια ρυθμιση? Ή απλα συμπτωση ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Φίλε achilleas42 ποσο το πήρες κι απο που, αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Apo VNP sta 640 Alla tora eida to pda4u sta 599 Opote exasa 40 euro. Sosta? I kano kapio lathos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Σε ρώτησα γιατί μέχρι τις 11.30 το πρωί σήμερα ήσουν προβληματισμένος... Πότε πρόλαβες και το πήρες? Το VNP είναι κανονικό κατάστημα ή e-shop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 λαθος κανεις 41 εχασες! :p Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Στην Αγια Παρασκευη ειναι. Το πηρα το μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atkol Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Με γεια σου-να το χαρείς! Μπορεί να έδωσες 41 Ευρώ παραπάνω, αλλά η διαθεσιμότητα στο άλλο κατάστημα που γράφεις θα ισχύει από μέσα Ιουλίου. Οπότε το έχεις ένα μήνα πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Me geia sou file mou kai na to xerese... theleis na mou peis pia ekdwsei ROM exei? Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Εχει μονο 113,08 mb total mnimi gia ta programs. Eprepe na exi 192 sosta? kai storage 85.69mb total Tin rom pos tin blepis? Giayto malon den paei toso grigora Mporo na po pai pio arga apo to TytnII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Από το vpn, όσοι το πείρατε, είναι η ελληνική έκδοση ή μπα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Aggliki einai. Me tin mnimi ti kanume? Sto kuti leei 192 kai mesa exi 113 ti kano? To girizo piso? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Αποφάσισα να το πάρω κι εγώ, διαβάζω τα καλύτερα, θα είναι το πρώτο pda μου, ήθελα κινητό που να έχει οπωσδήποτε και GPS, αρκετή μνήμη, και να είναι στυλάτο! Νομίζω το Diamond τα καλύπτει αυτά! Το πρόγραμμα για navigation πως το εγκαθιστουμε? Μέσω usb? Το iGO που πωλείται σε κάρα μνήμης πώς μπορείς να το περάσεις στην συσκευή? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Aggliki einai. Me tin mnimi ti kanume? Sto kuti leei 192 kai mesa exi 113 ti kano? To girizo piso? Πως γινετε ρε παιδια, να εχει 113 μβ και τα δικα μας να εχουν γυρω στα 60;;;;;;;; Εισαι συγουρος αχιλεα;;; Για ξανακοιτα λιγο. Ποσα σου δειχνει για "Storage" kai poso gia "Program" Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
as32 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Πως γινετε ρε παιδια, να εχει 113 μβ και τα δικα μας να εχουν γυρω στα 60;;;;;;;; Εισαι συγουρος αχιλεα;;; Για ξανακοιτα λιγο. Ποσα σου δειχνει για "Storage" kai poso gia "Program" Koita pwsa einai eleuthera h posa einai total? Παράθεση www.Auto-View.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Εχεις δικιο. Απο την λαχταρα μου δεν το προσεξα. :O Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 @axileas42: Το ότι σου λέει 192 μνήμη δεν σημαίνει ότι θα βλέπεις και 192, όπως και σε αυτά που είχαν 128 δεν έβλεπες 128 και στο δικό που έχει 64 δεν βλέπω 64 αλλά 48,97. Τα 6.1 έχουν και περισσότερες απαιτήσεις, αλλά όχι δεν υπάρχει πρόβλημα! Μια χαρά είναι η συσκευή σου.Καλορίζικη!! @konadrio: Εσύ είσια δικός μου!!!!!! Κι εγώ έχω 1 GB στο Ρ3600 αλλά ένα ψυχολογικό με το ότι το Diamond δεν έχει card slot το έχω!!!:lol::lol::lol: Πολύ καλά τα νέα της μπαταρίας!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Κανενας video player που να παιζει και υποτοιλτους υπαρχει; Εχω την εκδοση με υποτοιτλους με τον tcpmp, αλλα δεν ανοιγει στα WM6.1. O core player ακομη δεν εβγαλε Subtitle εκδοση. Kαι δεν εχω καμια ορεξη να τους ενσωματωνο μεσα στο βιντεο. Πολυ χρονοβορο. Εχω αρκετες ταινιες ετοιμες για pc, οι οποιες παιζουν στο ppc, αλλα ποιο προγραμμα παιζει στο ppc srt, smi ....;;; Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cribo Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Άντε και Επίσημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.htc.com.gr/diamond.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cribo Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Είναι Ελληνικότατη. Έχουν κάνει λάθος στο κείμενο! Είμαι πελάτης τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 To leo ksekathara sto keimeno mu. TOTAL 113mb programs Kai TOTAL 83 storage Esas exei mono 63 total? Diladi emena mia xara einai? K stus alus toso exei? Toso prepei na exi? Kai tote giati paei poli pio arga apo TYTNII? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Δεν σου λέω ότι δεν λέει TOTAL 113, σου λέω ότι είναι φυσιολογικό!!! Τώρα το αν πάει πιο αργά από το Κάιζερ και γαιτί είναι ένα άλλο θέμα που εκσαρτάται από το αν το Κάιζερ το είχες με official rom, πως το είχες στημένο κ.λ.π, κ.λ.π. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts