drmdtsap Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 δεν μας λες και μας τον ""γνωστο τροπο"" να περασουμε και εμεις την ελληνικη ρομ :cool: αν δεν κανω λαθος,το ιδιο ποστ εκανες και στο qtek forum αλλα δεν εδωσες απαντηση οταν ερωτηθηκες πως :shifty: δεν καταλαβαινω γιατι μου τη λες συνεχεια.ο γνωστος τροπος λοιπον ειναι απο το xda αρκει να εχουμε λιγο υπομονη μεχρι να κυκλοφορησει η ελληνικη ρομ.στο φορουμ με το qtek s200 οταν ρωτηθηκα σε πληροφορω οτι μεσω πμ ειπα στον ενδιαφερομενο που θα βρει τα απαραιτητα αρχεια.δεν τα καταφερε κ ζητησε περαιτερω βοηθεια.του ειπα πως θα του εστελνα σε cd τα παντα +οδηγιες αλλα λογο χρονου δεν τα καταφερα ποτε και λυπαμαι για αυτο.επισης λυπαμαι που δεν μου δωθηκε η ευκαιρια να του πω συγνωμη που τον κρεμασα ετσι κ φερθηκα ανευθυνα απεναντι του.στο δικο μου branded qtek s200 καταφερα κ περασα την official greek rom.για μενα αυτο ηταν μια προκληση και συναμα ευχαριστηση που το καταφερα γιατι ηταν κατι δυσκολο σε σχεση μ αλλες branded συσκευες που ειχα. δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κοντραριζομαστε για μια συσκευη.ολοι μας εδω κανουμε την τρελλα μας πληρωνοντας την με το παραπανω.δεν υπαρχει λογος να υπαρχει αυτο το κλιμα. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 zaharaki πως σου φάνηκε η ποιότητα; Δεν το έχω δει ακόμη από κοντά αλλά φαίνεται πολύ κάτω του μετρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 οσο το βλεπω τοσο το θελω.νιωθω σαν την μυγα που την τραβαει το φως.ξερει οτι θα καει αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 zaharaki πως σου φάνηκε η ποιότητα; Δεν το έχω δει ακόμη από κοντά αλλά φαίνεται πολύ κάτω του μετρίου. :confused: Γιατί το λες αυτό; Κρίνοντας μόνο από τα βίντεο ή ξέρεις κάτι παραπάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Καλά το iphone το κάνανε 3G και ίσως πέσει και η τιμή του... Σιγά τα ωά... Εφαρμογές πότε θα μπορείς να περάσεις... Πάλι θα βγάλουν φράγκα αυτοί με τα ξεκλειδώματα... Κατά τα λοιπά το μάρκετινγκ σε όλο το μεγαλείο: μέχρι και στο CNN το είδα σαν έκτακτη είδηση!!! Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 zaharaki πως σου φάνηκε η ποιότητα; Δεν το έχω δει ακόμη από κοντά αλλά φαίνεται πολύ κάτω του μετρίου. Εγώ που την έχω στα χέρια μου μπορώ να πω ότι η ποιότητα της συσκευής βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Εγώ που την έχω στα χέρια μου μπορώ να πω ότι η ποιότητα της συσκευής βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Σε σχέση με το cruise πχ; Είναι στιβαρό, ή έχει τίποτα τζόγους εδώ κι εκεί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Εγώ που την έχω στα χέρια μου μπορώ να πω ότι η ποιότητα της συσκευής βρίσκεται σε πάρα πολύ καλά επίπεδα. Μια και την έχεις στα χέρια σου δεν μας λες κι εσύ την αποψή σου για τη συνολικότερη εικόνα?? Κάνε μας κανένα μίνι review (καλά άμα θες κάνε και maxi δεν έχω πρόιβλημα!!:p)! Έτσι να έχουμε πολλές γνώμες!!! Υ.Γ: Όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να αλλάξω και το 3600 μου κάποια στιγμή!!:lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 zaharaki πως σου φάνηκε η ποιότητα; Δεν το έχω δει ακόμη από κοντά αλλά φαίνεται πολύ κάτω του μετρίου. Γιαννη δεν εχει αυτο το κλικ ,αυτο το κατι που θα σε κανει να το θαυμασεις..:O αν ξεκινησω απο την προσοψη,μεχρι να το συνηθισεις,θα νομιζεις οτι το κατω μερος της οθονης ,στο κομματι των πληκτρων,εχει μεινει καποιο κομματι προστατευτικο πλαστικο (που κανει σκαλα ανισοπεδης επιφανειας) και μπορει και καποιος να καταφερει να το σπασει προσπαθωντας να το αφαιρεσει :lol: ειναι πολυ ποιοτικοτερο απο το καιζερ αλλα και το καιζερ δεν ηταν ποτε σημειο αναφορας στην κορυφαια ποιοτητα κατασκευης :lol: το ολο πακετο ...ναι μεν μαζεμενο,προσεγμενο, αλλα δεν σε κανει να τρελαινεσαι.........καταλαβαινεις ;) λιγο η ξερη αισθηση των πληκτρων,λιγο το 5 way κεντρικο πληκτρο με το γυροσκοπιο(που εμενα στην αρχη με ξενισε πολυ),θελει εξικοιωση, βαλε και την κορυφαια πατατα (που εμενα με αφησε αφωνο)... εχουν την υποδοχη που μπορεις να πιασεις ενα λουρακι στην κορυφη του τηλ και πανω στο καπακι,καλυμα, της μπαταριας.... τι ενοω..το λουρακι τραβαει το τηλ απο την κορυφη του...προς τα εκει ειναι και η κινηση απελευθερωσης του καπακιου της μπαταριας:p η φαση ειναι οτι αν πας να κρεμασεις το τηλ απο ενα τετοιο λουρακι.... θα παρεις χαμπαρι καποια στιγμη οτι καπου στην κοπανησε το τηλεφωνο και εχεις κρεμασμενο ενα καλυμα μπαταριας μονο:lol: ελπιζω να πηρες μια ιδεα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Η αρχική εντύπωση είναι πολύ καλή! Δεν έχω βρει χρόνο να το ζορίσω ακόμα γιαυτό και δεν θέλω να πω πολλά προς το παρόν. Η συνολική του επιφάνεια γεμίζει δαχτυλιές που δεν βγαίνουν εύκολα! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι αρκετά υψηλές θερμοκρασίες που ανεβάζει κατά τη διάρκεια της φόρτισης με τη σύνδεση στον υπολογιστή! Σαν αίσθηση είναι πολύ καλό, πραγματικά μικρό και ελαφρύ! Φοβερή οθόνη. Περισσότερα στη συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Μια και την έχεις στα χέρια σου δεν μας λες κι εσύ την αποψή σου για τη συνολικότερη εικόνα?? Κάνε μας κανένα μίνι review (καλά άμα θες κάνε και maxi δεν έχω πρόιβλημα!!:p)! Έτσι να έχουμε πολλές γνώμες!!! Υ.Γ: Όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να αλλάξω και το 3600 μου κάποια στιγμή!!:lol: κατσε με το 3600 εσυ μια χαρα εισαι ;) τωρα που βρηκαμε την ησυχια μας να αρχισεις παλι απο την αρχη :blink::blink::lol::p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 φιλε μου πηγες να βοηθησεις..αλλα δυστυχως δεν ηξερες οτι ο τυπος που εκανε το ποστ περι ""ελληνικης ρομ"" και με το emoticon της ειρωνιας (:shifty:) το συνηθιζει (απο οτι φαινεται) να πεταει ασυναρτησιες και μετα να εξαφανιζεται... εσυ εγινες αποδεκτης της πλακας που καναμε απο σποντα(εγω νομισα οτι ειχες σχεση με τον τυπο) και για αυτο ειπωθηκε οτι ειπωθηκε;) αλλα και εσυ δεν διαβασες καλα το ποστ μου προς εκεινον ...δεν υπαρχει καμια ελληνικη ρομ.. ο φιλαρακος ενοει οτι υπαρχει τροπος να βαλει τα ελληνικα της ace hellas, οπως ετσι ισχυριστηκε και στο επισημο φορουμ εκει ... στο thread του καιζερ. κατι που φυσικα δεν γινεται ;) αλλος επρεπε να τα ακουσει,ηρθες εσυ να τον στηριξεις και να τον επιβεβαιωσεις,χωρις καν να καταλαβεις για τι μιλαγαμε,και τα ακουσες :) φιλικα Δημητρης δεν χρησιμοποιησα emoticon ειρωνιας.να εισαι πιο προσεχτικος.δες την προηγουμενη σελιδα.... και θα σε παρακαλεσω να μην απευθυνεσαι σε μενα με υποτιμιτικους τιτλους προσφωνησης του στιλ ''ο φιλαρακος"...κτλ.ειπαμε,την γνωμη μου ειπα και αφορα εμενα.σορρυ για το οφτοπικ.... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 δεν χρησιμοποιησα emoticon ειρωνιας.να εισαι πιο προσεχτικος.δες την προηγουμενη σελιδα.... και θα σε παρακαλεσω να μην απευθυνεσαι σε μενα με υποτιμιτικους τιτλους προσφωνησης του στιλ ''ο φιλαρακος"...κτλ.ειπαμε,την γνωμη μου ειπα και αφορα εμενα.σορρυ για το οφτοπικ.... ηταν χαιδευτικο :D ελα ας ηρεμησουμε και ας σταματησουμε τα OT :) παντως απο την στιγμη που θελεις να αναφερεις κατι,καλα θα ηταν να εχεις και την διαθεση να το μοιραζεσαι..δεν ειναι σωστος ο τροπος του ""εγω το ξερω αλλα εσεις ψαξτε να το βρειτε"" ;) φιλικα Δημητρης :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 ηταν χαιδευτικο :D ελα ας ηρεμησουμε και ας σταματησουμε τα OT :) παντως απο την στιγμη που θελεις να αναφερεις κατι,καλα θα ηταν να εχεις και την διαθεση να το μοιραζεσαι..δεν ειναι σωστος ο τροπος του ""εγω το ξερω αλλα εσεις ψαξτε να το βρειτε"" ;) φιλικα Δημητρης :) οκ δημητρη, εχεις κ συ το δικιο σου. καλο απογευμα. Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Γιαννη δεν εχει αυτο το κλικ ,αυτο το κατι που θα σε κανει να το θαυμασεις..: αν ξεκινησω απο την προσοψη,μεχρι να το συνηθισεις,θα νομιζεις οτι το κατω μερος της οθονης ,στο κομματι των πληκτρων,εχει μεινει καποιο κομματι προστατευτικο πλαστικο (που κανει σκαλα ανισοπεδης επιφανειας) και μπορει και καποιος να καταφερει να το σπασει προσπαθωντας να το αφαιρεσει :lol: ειναι πολυ ποιοτικοτερο απο το καιζερ αλλα και το καιζερ δεν ηταν ποτε σημειο αναφορας στην κορυφαια ποιοτητα κατασκευης : το ολο πακετο ...ναι μεν μαζεμενο,προσεγμενο, αλλα δεν σε κανει να τρελαινεσαι.........καταλαβαινεις λιγο η ξερη αισθηση των πληκτρων,λιγο το 5 way κεντρικο πληκτρο με το γυροσκοπιο(που εμενα στην αρχη με ξενισε πολυ),θελει εξικοιωση, βαλε και την κορυφαια πατατα (που εμενα με αφησε αφωνο)... εχουν την υποδοχη που μπορεις να πιασεις ενα λουρακι στην κορυφη του τηλ και πανω στο καπακι,καλυμα, της μπαταριας.... τι ενοω..το λουρακι τραβαει το τηλ απο την κορυφη του...προς τα εκει ειναι και η κινηση απελευθερωσης του καπακιου της μπαταριας η φαση ειναι οτι αν πας να κρεμασεις το τηλ απο ενα τετοιο λουρακι.... θα παρεις χαμπαρι καποια στιγμη οτι καπου στην κοπανησε το τηλεφωνο και εχεις κρεμασμενο ενα καλυμα μπαταριας μονο:lol: ελπιζω να πηρες μια ιδεα :) Γμτ σου... είσαι πολύ αυστηρός κριτής.... Αλήθεια, ποια συσκευή χρησιμοποιείς ως μέτρο σύγκρισης για την ποιότητα; Ποια δηλαδή θα θεωρούσες κορυφαία σε αυτόν τον τομέα; Η αρχική εντύπωση είναι πολύ καλή! Δεν έχω βρει χρόνο να το ζορίσω ακόμα γιαυτό και δεν θέλω να πω πολλά προς το παρόν. Η συνολική του επιφάνεια γεμίζει δαχτυλιές που δεν βγαίνουν εύκολα! Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι αρκετά υψηλές θερμοκρασίες που ανεβάζει κατά τη διάρκεια της φόρτισης με τη σύνδεση στον υπολογιστή! Σαν αίσθηση είναι πολύ καλό, πραγματικά μικρό και ελαφρύ! Φοβερή οθόνη. Περισσότερα στη συνέχεια. Αυτά είναι σπουδαία νέα... Πρώτα από όλα θα έχουμε πάντα μαζί μας μερικά δακτυλικά αποτυπώματα για κάθε χρήση :lol::lol::lol: και δεύτερον, μια σόμπα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα :lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Γιαννη δεν εχει αυτο το κλικ ,αυτο το κατι που θα σε κανει να το θαυμασεις..:O αν ξεκινησω απο την προσοψη,μεχρι να το συνηθισεις,θα νομιζεις οτι το κατω μερος της οθονης ,στο κομματι των πληκτρων,εχει μεινει καποιο κομματι προστατευτικο πλαστικο (που κανει σκαλα ανισοπεδης επιφανειας) και μπορει και καποιος να καταφερει να το σπασει προσπαθωντας να το αφαιρεσει :lol: ειναι πολυ ποιοτικοτερο απο το καιζερ αλλα και το καιζερ δεν ηταν ποτε σημειο αναφορας στην κορυφαια ποιοτητα κατασκευης :lol: το ολο πακετο ...ναι μεν μαζεμενο,προσεγμενο, αλλα δεν σε κανει να τρελαινεσαι.........καταλαβαινεις ;) λιγο η ξερη αισθηση των πληκτρων,λιγο το 5 way κεντρικο πληκτρο με το γυροσκοπιο(που εμενα στην αρχη με ξενισε πολυ),θελει εξικοιωση, βαλε και την κορυφαια πατατα (που εμενα με αφησε αφωνο)... εχουν την υποδοχη που μπορεις να πιασεις ενα λουρακι στην κορυφη του τηλ και πανω στο καπακι,καλυμα, της μπαταριας.... τι ενοω..το λουρακι τραβαει το τηλ απο την κορυφη του...προς τα εκει ειναι και η κινηση απελευθερωσης του καπακιου της μπαταριας:p η φαση ειναι οτι αν πας να κρεμασεις το τηλ απο ενα τετοιο λουρακι.... θα παρεις χαμπαρι καποια στιγμη οτι καπου στην κοπανησε το τηλεφωνο και εχεις κρεμασμενο ενα καλυμα μπαταριας μονο:lol: ελπιζω να πηρες μια ιδεα :) Thanx για τις πληροφορίες Δημήτρη. Καλα αυτό με το λουράκι κορυφαίο!:D Οι ακμές του πίσω δε μου έχουν κάτσει καθόλου καλά όπως και η ποιότητα των πλαστικών φαίνεται πολύ φτηνή. Θα ήθελα να δω πως θα έχει γίνει το πίσω μέρος μετά από 1-2 μήνες καθημερινής χρήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 κατσε με το 3600 εσυ μια χαρα εισαι τωρα που βρηκαμε την ησυχια μας να αρχισεις παλι απο την αρχη :p Τι?? Δεν σου τα είπα τα νέα?? Το Touch Pro θα πάρω!! Έτσι για να σου σπάσω τα νεύρα!!!:lol::lol: Άσε που τώρα που το σκέφτομαι όποιο και να πάρω θα βρω τρόπο να σου χαλάσω την ησυχία!!!:D Γμτ σου... είσαι πολύ αυστηρός κριτής.... Αλήθεια, ποια συσκευή χρησιμοποιείς ως μέτρο σύγκρισης για την ποιότητα; Ποια δηλαδή θα θεωρούσες κορυφαία σε αυτόν τον τομέα; Μην τον ακούς!! Επίτηδες το κάνει για να μας ταράξει!!!:lol::lol: Το πήρε για 30 ώρες ίσα ίσα για να μας κάνει την καρδιά περιβόλι!!!!:p:p Αυτό με τις γωνίες του πίσω καλύματος είναι όντως θέμα. Έχω κι εγώ τηη εντύπωση ότι θα γίνει χάλια με συνοπτικές διαδικασίες..:( Αν και το σημαντικότερο από ότι φαίνεται είναι η αυτονομία του με την οποία μάλλον θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα αν όντως δεν την βγάζει τη μέρα.:O Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Καποιος απο αυτους που πρωτοι το πηραν, και μεχρι τωρα εχουν κανει καποιους κυκλους φορτισης, μηπως θα μπορουσε να δοκιμασει το ποσο "λιγη" ειναι η μπαταρια, με λογικη χρηση? Ετσι για να εχουμε μια ταξη μεγεθους σε ωρες. Επισης, ενας τροπος αξιολογησης θα ηταν να αφησει το diamond, αφου το εχει φορτισει πληρως, με αναμενη την οθονη για μια ωρα πχ., και να δει στα ποσα τις εκατο ειναι η μπαταρια. Ετσι και εμεις οι υποψηφιοι αγοραστες θα μπορουσαμε να κανουμε το ιδιο τεστ με το ppc που εχουμε, και να παρουμε μια ιδεα για το τι μας περιμενει!:) Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Aν δεν "το παίζεις συνέχεια" και με λογική χρήση η μπαταρία κρατάει άνετα μεχρι το βράδυ. Αν τον παίζεις συνέχεια θα σε φτύσει κι αυτο, λογικό είναι! Νομος της φύσης:-) Βαρεθηκα να ακουω ******** εδω μεσα για το diamond. Ολο και κάτι θα βρούνε μερικοί να ειναι δυσαρεστημένοι, το κοντό τους και το μακρύ τους. Το ενα τους βρωμάει το άλλο τους μυρίζει. Ε μην το πάρετε, απλό είναι...πάρτε Κάιζερ ή μάλλον ένα λάπτοπ να έχετε και Vista! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Γμτ σου... είσαι πολύ αυστηρός κριτής.... Αλήθεια, ποια συσκευή χρησιμοποιείς ως μέτρο σύγκρισης για την ποιότητα; Ποια δηλαδή θα θεωρούσες κορυφαία σε αυτόν τον τομέα; πιστευω οτι εχω την ευαισθησια και την ικανοτητα (οπως ολοι μας) να ξεχωριζω το καλο απο το πολυ καλο..:) αυτο δεν σημαινει φυσικα, οτι δεν θα αγοραζα ενα κινητο που μου αρεσει και με καλυπτει, σε οσο το δυνατον μεγαλυτερο βαθμο,που δεν θα ειχε κορυφαια ποιοτητα κατασκευης. δυστυχως η ευτυχως ολοι μας το εχουμε κανει και οι περισσοτεροι απο μας θα το ξανακανουν :rolleyes: Τι?? Δεν σου τα είπα τα νέα?? Το Touch Pro θα πάρω!! Έτσι για να σου σπάσω τα νεύρα!!!:lol: Άσε που τώρα που το σκέφτομαι όποιο και να πάρω θα βρω τρόπο να σου χαλάσω την ησυχία!!!:D Μην τον ακούς!! Επίτηδες το κάνει για να μας ταράξει!!!:lol: Το πήρε για 30 ώρες ίσα ίσα για να μας κάνει την καρδιά περιβόλι!!!!:p Αυτό με τις γωνίες του πίσω καλύματος είναι όντως θέμα. Έχω κι εγώ τηη εντύπωση ότι θα γίνει χάλια με συνοπτικές διαδικασίες..:( Αν και το σημαντικότερο από ότι φαίνεται είναι η αυτονομία του με την οποία μάλλον θα έχουμε σημαντικό πρόβλημα αν όντως δεν την βγάζει τη μέρα. παρε εσυ να εχεις να διαβαζεις μεχρι να το παρεις :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2375599#post2375599 Καποιος απο αυτους που πρωτοι το πηραν, και μεχρι τωρα εχουν κανει καποιους κυκλους φορτισης, μηπως θα μπορουσε να δοκιμασει το ποσο "λιγη" ειναι η μπαταρια, με λογικη χρηση? Ετσι για να εχουμε μια ταξη μεγεθους σε ωρες. Επισης, ενας τροπος αξιολογησης θα ηταν να αφησει το diamond, αφου το εχει φορτισει πληρως, με αναμενη την οθονη για μια ωρα πχ., και να δει στα ποσα τις εκατο ειναι η μπαταρια. Ετσι και εμεις οι υποψηφιοι αγοραστες θα μπορουσαμε να κανουμε το ιδιο τεστ με το ppc που εχουμε, και να παρουμε μια ιδεα για το τι μας περιμενει!:) φιλε μου σιγουρα θα παρει τα πανω της μετα απο μερικους κυκλους φορτισης η μπαταρια του diamond,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα εχει λυθει και το προβλημα... παντως δεν πιστευω οτι καποιος που του αρεσει πολυ το κινητο,θα κολησει στο να παρει μια μεγαλυτερη μπαταρια και να αυξησει τον (ελαχιστο ) ογκο του :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Aν δεν "το παίζεις συνέχεια" και με λογική χρήση η μπαταρία κρατάει άνετα μεχρι το βράδυ. Αν τον παίζεις συνέχεια θα σε φτύσει κι αυτο, λογικό είναι! Νομος της φύσης:-) Βαρεθηκα να ακουω ******** εδω μεσα για το diamond. Ολο και κάτι θα βρούνε μερικοί να ειναι δυσαρεστημένοι, το κοντό τους και το μακρύ τους. Το ενα τους βρωμάει το άλλο τους μυρίζει. Ε μην το πάρετε, απλό είναι...πάρτε Κάιζερ ή μάλλον ένα λάπτοπ να έχετε και Vista! μην το παιρνεις προσωπικα φιλε μου ;) δεν κατηγορει κανενας τπτ εδω μεσα. αναφερονται τα υπερ και τα κατα ενος κινητου που ακομη δεν ειναι ευρεως διαθεσιμο στην ελληνικη αγορα.:) μπορεις καλλιστα να μας πεις ποσο σου κραταει η μπαταρια(αυτο ειναι απο οτι βλεπεις το μεγαλο μειονεκτημα του diamond) και αυτο συζητιεται πιο πολυ. δεν βλεπω καμια κακια με το κοντο και το μακρυ του καθενος μας :) + οτι αυτου του ειδους των συσκευων τις παιρνεις για να τις ""παιζεις"" και οχι για να τις βαζεις στο ραφι με κλειστη την οθονη για μπιμπελο.αρα εχεις και απαιτηση να εχουν καποια λογικη αυτονομια,τουλαχιστον ενος 24ωρου,ωστε το βραδυ παντα να ειναι στην μπριζα για φορτιση.;) δεν ζητησε κανεις τρελα πραγματα...ενα 24ωρο να βγαζει θελει ο κοσμος απο το τηλ... και οπως διατιθεται το κινητο,αν το ""παιξεις"' δεν κλεινει ουτε 8ωρο :!: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Δεν ειπα κατι προσωπικό σε σενα (ακομα) φιλε Ζαχαράκη, αλλα αν συνεχίσεις να συγκρινεις το διαμαντι με το Καιζερ θα σου πω να πας στους Διαξιφισμους και να ανοίξεις ενα καινούργιο θέμα εκει. Εμενα μου κρατάει η μπαταρία με λογικη χρηση οπως ειπα μεχρι το βραδυ. Εξαρταται τι κανεις με το τηλεφωνο φυσικα και πως του βγαζεις τα ματια. Αν εισαι στο κρεβατι ολη μερα και παιζεις με το κινητακι σου δεν θα σε βγαλει ουτε μεχρι το μεσημερι. Αν το χρησιμοποιεις για δουλεια, τηλεφωνα, μηνυματα κλπ (μεσα σε λογικα πλαισια) σε βγαζει ανετα μεχρι το βραδυ. Ναι φυσικα θα ηθελα μια 1300άρα μπαταρια αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Κατα τ' αλλα το κινητάκι είναι μακράν καλύτερο απο όλες τις απόψεις και απο Καιζερ και απο οποιοδηποτε PPCάκι που κυκλοφορεί σήμερα. Η οθονη του δεν παιζεται, το interface του ότι καλυτερο εχει παρουσιάσει η HTC μεχρι σημερα, ολα γινονται με το ενα δαχτυλο, λεπτο και ελαφρύ σαν πούπουλο κλπ κλπ. Κι εμεις σαν επαγγελματιες ξερουμε τι σημαινει αυτο. Καλο το Καιζερ αλλα βαρυ, αβολο, μη λειτουργικο. Το σημειο που χωλαινει ειναι τα dedicated buttons οπως αυτο της καμερας και το ηχειακι του, αλλά απο πότε φημίζονταν τα PPC για ποιότητα ηχου? Εδω εχω ενα κινεζικο κινητο με TV, της πλακας των 90 ευρω που άν ακούσεις μουσική θα πάθεις ζημιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Δεν ειπα κατι προσωπικό σε σενα (ακομα) φιλε Ζαχαράκη, αλλα αν συνεχίσεις να συγκρινεις το διαμαντι με το Καιζερ θα σου πω να πας στους Διαξιφισμους. Εμενα μου κρατάει η μπαταρία με λογικη χρηση οπως ειπα μεχρι το βραδυ. Εξαρταται τι κανεις με το τηλεφωνο φυσικα και πως του βγαζεις τα ματια. Αν εισαι στο κρεβατι ολη μερα και παιζεις με το κινητακι σου δεν θα σε βγαλει ουτε μεχρι το μεσημερι. Αν το χρησιμοποιεις για δουλεια, τηλεφωνα, μηνυματα κλπ (μεσα σε λογικα πλαισια) σε βγαζει ανετα μεχρι το βραδυ. Ναι φυσικα θα ηθελα μια 1300άρα μπαταρια αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Κατα τ' αλλα το κινητάκι είναι μακράν καλύτερο απο όλες τις απόψεις και απο Καιζερ και απο οποιοδηποτε PPCάκι που κυκλοφορεί σήμερα. Η οθονη του δεν παιζεται, το interface του ότι καλυτερο εχει παρουσιάσει η HTC μεχρι σημερα, ολα γινονται με το ενα δαχτυλο, λεπτο και ελαφρύ σαν πούπουλο κλπ κλπ. Κι εμεις σαν επαγγελματιες ξερουμε τι σημαινει αυτο. Καλο το Καιζερ αλλα βαρυ, αβολο, μη λειτουργικο. Το σημειο που χωλαινει ειναι τα dedicated buttons οπως αυτο της καμερας κλπ. αλλαζει το υφος της συζητησης.... η μου φαινεται?? :O ποιος ειπε οτι το καιζερ ειναι καλυτερο απο το diamond ???:blink: αλλα και ποιος μπορει να πει οτι το diamond ειναι καλυτερο απο το καιζερ??:blink: και αν θεωρεις επαγγελματικο εργαλειο και το ενα αλλα και το αλλο....μαλλον δεν εισαι επαγγελματιας αλλα γκατζετακιας οπως οι περισσοτεροι ΜΑΣ (βαζω και μενα μεσα);) και μην ξεχνας ...δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ .αποψεις καταθετουμε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Οσο για το καπάκι της μπαταρίας που ανέφερες πως εβαλαν την υποδοχη για το λουρακι στην κορυφη....(λες και το σχεδιαστικο τμημα της HTC ειναι Allou Fun Park), σε ενημερώνω πως για να βγαλεις το καπάκι πρεπει να το σπρωξεις προς τα μεσα πρωτα και μετα να ξεκουμπωσει. Αν εισαι τοσο γκαντεμης και εκει που σκυβεις στην παραλία παίζοντας ρακέτες, μπλεχτεί το κορδόνι σε κανενα ξεχασμένο κλαρί, έρθει ταυτοχρονα κάποιος να σε βοηθησει να το βγαλεις και πατησει με το γυμνο του ποδι το Diamond, κι εσυ πανικοβληθεις και τραβηχτεις πίσω....ε ναι θα βγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 βαλε και την κορυφαια πατατα (που εμενα με αφησε αφωνο)... εχουν την υποδοχη που μπορεις να πιασεις ενα λουρακι στην κορυφη του τηλ και πανω στο καπακι,καλυμα, της μπαταριας.... τι ενοω..το λουρακι τραβαει το τηλ απο την κορυφη του...προς τα εκει ειναι και η κινηση απελευθερωσης του καπακιου της μπαταριας:p η φαση ειναι οτι αν πας να κρεμασεις το τηλ απο ενα τετοιο λουρακι.... θα παρεις χαμπαρι καποια στιγμη οτι καπου στην κοπανησε το τηλεφωνο και εχεις κρεμασμενο ενα καλυμα μπαταριας μονο:lol: ελπιζω να πηρες μια ιδεα :) Αυτό είναι λάθος, το κρέμασες - αν το έκανες, απο την λάθος μεριά - ενα διάβασμα στο μανιουαλ, δεν βλάπτει ;) Εκεί είναι η έξοδος του ηχείου...υπάρχει ειδική υποδοχή στο κάτω μέρος του τηλεφώνου και απο ότι φαίνεται είναι πολύ στιβαρή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts