Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορείς να ορίσεις σε κάποιο hardware button να κλείνει (και όχι να κάνει minimize) στην εφαρμογή που τρέχεις εκείνη την ώρα;Θα βοηθούσε πολύ να μη βγάζεις όλη την ώρα το πενάκι και να κτυπάς πάνω δεξιά στην οθόνη.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εδώ κάνω μια σύγκριση μεταξύ αυτού εδώ και κάποιων ακόμα - με προσωπικό στυλ και γνώμη βέβαια

http://nulusios.blogspot.com/2008/06/e-ten-glofiish-v900-vs-gigabyte-gsmart.html

welcome to comment

πολύ ενδιαφέρουσα και "προφητική" η προσέγγυση του συναδέλφου, τον ευχαριστούμε, άσχετο αν κάτι αλλάξει στην πορεία.

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

tsourisg, το ΑΕ Βutton plus κανει αυτη τη δουλεια. Υπαρχουν και αλλα, αλλα εγω αυτο δουλευω μονο. Αληθεια, δεν δοκιμασε κανενας να αλλαξει την χρηση απο καποιο κουμπι, π.χ. το βελακι, να μας πει αν γινετε;

Οσο για την μπαταρια, γιατι δεν βαζει κανενας σας καποιο παρογραμμα που να μετραει ποσες ωρες μενει ανοιχτη η oθονη του ppc; Σε αυτα τα μηχανακια ετσι μετρανε την αυτονομια. Το ποιο πολυ που με κρατησε εμενα καποιο ppc ηταν 7 ωρες. Το ποιο λιγο 4,5 ωρες. Με χρηση νορμαλ εννοειται. Τηλ, μηνυματα, ιντερνετ, και σκαλιζματα διαφορα. Στον ανωτερο φωτισμο.

Δεν υπαρχει περιπτωση το Diamond να καραταει λιγοτερο.

Κωστας - Κατερινη

πολύ ενδιαφέρουσα και "προφητική" η προσέγγυση του συναδέλφου, τον ευχαριστούμε, άσχετο αν κάτι αλλάξει στην πορεία.

Σε ευχαριστώ "vga".

Μάλιστα με κάποια ελαφρώς νεότερα δεδομένα υπάρχει και ένα μικρό edit σήμερα.

(αν διαβάσεις τα comments θα καταλάβεις - γράψε και εσύ κάτι)

---

NLS

ilogic.gr

Οσο για την μπαταρια, γιατι δεν βαζει κανενας σας καποιο παρογραμμα που να μετραει ποσες ωρες μενει ανοιχτη η oθονη του ppc; Σε αυτα τα μηχανακια ετσι μετρανε την αυτονομια. Το ποιο πολυ που με κρατησε εμενα καποιο ppc ηταν 7 ωρες. Το ποιο λιγο 4,5 ωρες. Με χρηση νορμαλ εννοειται. Τηλ, μηνυματα, ιντερνετ, και σκαλιζματα διαφορα. Στον ανωτερο φωτισμο.

Δεν υπαρχει περιπτωση το Diamond να καραταει λιγοτερο.

Πολύ πιο απλά και γρήγορα, σε πλήρως φορτισμένη μπαταρία αφήστε ανοιχτό το GSM και τη φωτεινότητα της οθόνης στο τέρμα και τρέξτε το Destinator σε ανοιχτό χώρο (να κλειδώσει σήμα)... Το Cruise φτάνει τις 3+ ώρες έτσι... Το Diamond?

I'm back :p

Εμένα θα με ενδιέφερε...να κρατάει η μπαταρία του 18-20 ώρες...μετα θα το φορτίζω. :p

Το θέμα είναι οτι με ομιλία 30-40 λεπτά καμια 15ρια sms...και 20 λεπτά wifi ή blue tooth...το βγάζει το 18ωρο???

Εμένα θα με ενδιέφερε...να κρατάει η μπαταρία του 18-20 ώρες...μετα θα το φορτίζω. :p

Το θέμα είναι οτι με ομιλία 30-40 λεπτά καμια 15ρια sms...και 20 λεπτά wifi ή blue tooth...το βγάζει το 18ωρο???

μηπως ενοεις ....8ωρο ??:O:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Φίλε Ζαχαράκη σε ευχαριστώ για τις αναφορές όσον αφορά την μπαταρία (και είσαι ο μόνος που το λέει ευθαρσώς), μάλλον με απέτρεψες από μία αποτυχημένη αγορά. Καλύτερα να περιμένω το Raphael που ως προς τον όγκο δεν πρέπει να έχει και τεράστια διαφορέ από το cruise που τώρα έχω οπότε μια χαρά θα είναι

Φίλε Ζαχαράκη σε ευχαριστώ για τις αναφορές όσον αφορά την μπαταρία (και είσαι ο μόνος που το λέει ευθαρσώς), μάλλον με απέτρεψες από μία αποτυχημένη αγορά. Καλύτερα να περιμένω το Raphael που ως προς τον όγκο δεν πρέπει να έχει και τεράστια διαφορέ από το cruise που τώρα έχω οπότε μια χαρά θα είναι

φιλε μου δεν το λεω για να μειωσω το τηλεφωνο.

το πηρα το diamond και το κρατησα για περιπου 30 ωρες :lol:

εχω κουραστει τοσα χρονια αλλα να διαβαζω και αλλα να βλεπω στην πραγματικοτητα για τις συσκευες :O

λιγοι εως ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα αγορασουν ενα τηλ και θα βγαλουν στην φορα τα απλυτα του....

εγω μιλαω και συγκρινω μονο για συσκευες που εχω αγορασει η γενικα εχω δουλεψει στα χερια μου!! και οχι για οτι διαβαζω στο ενα site η στο αλλο....ετσι σε δουλεια να βρισκομαστε...

τοτε μονο βγαινω και λεω αυτο που βλεπω....

το diamond ειναι καλη συσκευη ειλικρινα,

απλα δεν ειναι για απαιτητικους χρηστες (οπως τουλαχιστον θεωρω εγω τον εαυτο μου οτι ειμαι ενας απο αυτους):)

το καλο ειναι οτι τα πραγματα πλεον στις νεες συσκευες δειχνουν να ειναι ευοιωνα και επιτελους θα αρχισουμε να κραταμε συσκευες στο αμεσο μελλον

αξιοπιστες

λειτουργικες

γρηγορες

πολυχρηστικες

σε κομπακτ διαστασεις επιτελους

και,απο οτι τουλαχιστον δειχνει η τιμη του diamond, σε λογικες τιμες :)

απο εκει και μετα ο καθενας αναλογα με τις προτεραιοτητες του θα αποφασιζει ποια του ταιριαζει καλυτερα και αναλογα θα πραττει.

οχι σαν τωρα που οι επιλογες ειναι ελαχιστες (σε πολυ καλες συσκευες) και το πρωτο που κοιταει ο αγοραστης ειναι να παρει αυτο με τα λιγοτερα προβληματα και με καλη καλυψη σε εγγυηση,συσκευη,φοβομενος μην μεινει ακαλυπτος σε περιπτωση βλαβης:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ρε παιδιά όσοι το έχετε μπορέσατε να κάνετε wireless σύνδεση με την μια?

Εγώ προσπαθώ ατέλειωτες ώρες και δεν τα κατάφερα.

Ενώ βρίσκει το δίκτυο μου ζητά κωδικό τον βάζω και τίποτα , έχω απελπιστεί τι να κάνω

Με το λαπτοπ γίνετε σύνδεση κανονικά μέσα στο σπίτι

Ρε παιδιά όσοι το έχετε μπορέσατε να κάνετε wireless σύνδεση με την μια?

Εγώ προσπαθώ ατέλειωτες ώρες και δεν τα κατάφερα.

Ενώ βρίσκει το δίκτυο μου ζητά κωδικό τον βάζω και τίποτα , έχω απελπιστεί τι να κάνω

Με το λαπτοπ γίνετε σύνδεση κανονικά μέσα στο σπίτι

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το MAC filtering στο δίκτυό σου;

οχι δεν το εχω

Αν δεν είναι θέμα δικτύου δε μπορώ να βοηθήσω εγώ γιατί δεν έχω το τηλ. στα χέρια μου. Έχεις άλλο τηλ να δεις αν μπορείς να συνδεθείς στο δίκτυο ώστε να καταλήξεις αν φταίει το δίκτυο ή το τηλέφωνο;

Αν δεν είναι θέμα δικτύου δε μπορώ να βοηθήσω εγώ γιατί δεν έχω το τηλ. στα χέρια μου. Έχεις άλλο τηλ να δεις αν μπορείς να συνδεθείς στο δίκτυο ώστε να καταλήξεις αν φταίει το δίκτυο ή το τηλέφωνο;

Τα παρακάτω τα έχω σωστά έτσι?

Wireless 802.11 b/g

Broadcast SSID Yes

Authentication Type :disabled

ψηνομουν και γω για το diamond αλλα οσο περισοτερα διαβαζω τοσο μου ερχεται στο νου η φραση *θα το δωσω το ρολοι για να παρω κομπολοι*

οταν εχεις το touch cruise ποιος ο λογος να μπεις σε σκεψεις?

χειροτερη μπαταρια,βαρυτερο interface,λιγοτερη (διαθεσιμη)μνημη...

θα κατσω στα αυγα μου.(παροτι παντα εκτιμουσα τισ μικροτερες διαστασεις σε μια συσκευη)

το touch pro θα εχει σε υψος και πλατος ακριβως τις ιδιες διαστασεις με το diamond. (μονο στο παχος θα διαφερει)

επειδη ομως δεν θελω το hardware πληκτρολογιο θα μεινω με το cruise το οποιο με καλυπτει απολυτα και ισως κινηθω για τον αντικαταστατη του diamond (που ετσι και αλλιως δεν θα αργησει,με τον ρυθμο που αλλαζουν τα μοντελα εκει στην htc)αν και εφοσον βεβαια ειναι μια ολοκληρομενη συσκευη και οχι μια κουτσουρεμενη εκδοχη του touch cruise η ακομα χειροτερα του diamond.

Μήπως έχεις καρφωτές ip στο δύκτιο σου;Γιατί και εγώ καρφωτές έχω και δεν έμπαινε αν δεν έβαζα στην ασύρματη κάρτα του κινητού επίσης καρφωτή ip

斯塔夫罗斯 :O

Μήπως έχεις καρφωτές ip στο δύκτιο σου;Γιατί και εγώ καρφωτές έχω και δεν έμπαινε αν δεν έβαζα στην ασύρματη κάρτα του κινητού επίσης καρφωτή ip

Τι είναι η καρφωτή!

ψηνομουν και γω για το diamond αλλα οσο περισοτερα διαβαζω τοσο μου ερχεται στο νου η φραση *θα το δωσω το ρολοι για να παρω κομπολοι*

οταν εχεις το touch cruise ποιος ο λογος να μπεις σε σκεψεις?

χειροτερη μπαταρια,βαρυτερο interface,λιγοτερη (διαθεσιμη)μνημη...

θα κατσω στα αυγα μου.(παροτι παντα εκτιμουσα τισ μικροτερες διαστασεις σε μια συσκευη)

το touch pro θα εχει σε υψος και πλατος ακριβως τις ιδιες διαστασεις με το diamond. (μονο στο παχος θα διαφερει)

επειδη ομως δεν θελω το hardware πληκτρολογιο θα μεινω με το cruise το οποιο με καλυπτει απολυτα και ισως κινηθω για τον αντικαταστατη του diamond (που ετσι και αλλιως δεν θα αργησει,με τον ρυθμο που αλλαζουν τα μοντελα εκει στην htc)αν και εφοσον βεβαια ειναι μια ολοκληρομενη συσκευη και οχι μια κουτσουρεμενη εκδοχη του touch cruise η ακομα χειροτερα του diamond.

Σωστοτατος...

μηπως ενοεις ....8ωρο ??:O:O

Αλήθεια??? Με τέτοια χρήση θα βγάζει ενα 8ωρο?:blink:

Αλήθεια??? Με τέτοια χρήση θα βγάζει ενα 8ωρο?:blink:

μου θυμισε την απελπισια που ειχα με το καιζερ στις αρχες με τις βαριες ρομ και τα περιεργα ραδιος...

ναι φιλε μου ειναι πολυ χαλια η κατασταση με την αυτονομια του:(

αλλα κατα τα αλλα ειναι μια πολυ καλη συσκευη;)

ταχυτατη, σταθερη,ομορφη και πολυ λεπτη :)

απλα δεν ειναι το pda που θα ικανοποιησει εναν απαιτητικο χρηστη για να το κρατησει,ωστε να θυσιαζε τον ογκο του και να εβαζε μια μεγαλυτερη μπαταρια;)

που εγω προσωπικα αν με καλυπτε δεν θα με πειραζε καθολου η αυξηση του ογκου που θα του εδινε μια μεγαλυτερη μπαταρια :!:

Διαβασα καπου στους XDA οτι το Touch flo τρωει πολυ μπαταρια.

Ενεργοποιημενο με καποια συγκεκριμενη χρηση του πηγενε 4-5 ωρες

Απενεργοποιημενο, κρατουσε ολη μερα.

Βασικα ειναι αρχη και ολοι παιζουνε αρκετα και τελειωνει η μπαταρια.

Μολις το συνηθισουμε και δεν το πειραζουμε τρεις και λιγο, θα βγαζει ανετα μια μερα.

Για εμενα τουλαχιστον, πιο πολυ ενδιαφερον εχει να ειναι μικροκαμωμενο για να το κουβαλαω πιο ανετα. Ουτως η αλλως, ολοι το βραδυ καπου κοιμαμαστε. Δεν μπορουμε να το φορτισουμε εκεινες τις ωρες;

Κωστας - Κατερινη

Κατάλαβα ότι είναι μια προσπάθεια να πιάσει πάλι το iPhone όπως και πέρυσι με το πρώτο touch χωρίς να είναι έτοιμη κρίμα.

Διαβασα καπου στους XDA οτι το Touch flo τρωει πολυ μπαταρια.

Ενεργοποιημενο με καποια συγκεκριμενη χρηση του πηγενε 4-5 ωρες

Απενεργοποιημενο, κρατουσε ολη μερα.

Βασικα ειναι αρχη και ολοι παιζουνε αρκετα και τελειωνει η μπαταρια.

Μολις το συνηθισουμε και δεν το πειραζουμε τρεις και λιγο, θα βγαζει ανετα μια μερα.

Για εμενα τουλαχιστον, πιο πολυ ενδιαφερον εχει να ειναι μικροκαμωμενο για να το κουβαλαω πιο ανετα. Ουτως η αλλως, ολοι το βραδυ καπου κοιμαμαστε. Δεν μπορουμε να το φορτισουμε εκεινες τις ωρες;

Αν σου κρατάει μία ημέρα φυσικά και είναι αποδεκτό. σε εμένα το cruise με την χρήση που του κάνω οριακά μου κρατά 1 μέρα, το DIAMOND με την 900αρα μπαταρία με ή χωρίς Touch flo θα θέλει μεσημέρι βράδι φόρτιση

Κατάλαβα ότι είναι μια προσπάθεια να πιάσει πάλι το iPhone όπως και πέρυσι με το πρώτο touch χωρίς να είναι έτοιμη κρίμα.

Δεν νομίζω ότι αυτές οι 2 συσκευές απευθύνονται στο ίδιο κοινό, πιστεύω ότι λίγοι χρήστες των WM θα περάσουν σε iphone. Σε εμένα περισσότερο μου κάθεται ότι την απασχολούν οι διαροές στο xperia για το οποίο πιστεύω ότι αν εξαιρέσεις την ανάλυση της οθόνης θα είναι μια αξιόλογη συσκευή