geovass Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 εχει ενα 2ο υπομενου(σαν κρυφο παραθυρο )που σου εμφανιζει ανοιχτα tabs.. δλδ αναπαντητες κλπ με σχετικα εικονιδια που τα πατας και σου εμφανιζει τι ειναι το καθενα...σπαστικο για μενα.... λογικα εκει θα δειχνει και το αναλογο εικονιδιο για υπενθυμισεις ραντεβου κλπ με αναλογο εικονιδιο...δεν το τσεκαρα αυτο για το ημερολογιο ...μιας και το πουλησα ηδη ;) Αχ ρε Δημητρη, ΑΧ !!!! Βιάστηκες ρε φιλε! Γιατι τοσο άμεσα? Εμενα μου αρεσει πολυ... Ειναι μικρο, ελαφρυ και με ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ οθονη! Μη ξεχνας οτι εχει πανω την πρωτη ΡΟΜ και σιγουρα οι ταχύτητες που θα δουμε στο μελλον θα ειναι πολυ ποιο γρηγορες απο τις τωρινές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 απλα εγω ειμαι πολυ απαιτητικος και το diamond ηταν πολυ λιγο σε συγκριση με το καιζερ μου αλλα και γενικα απο οτι θα ηθελα απο ενα κορυφαιο ppc :) Θέλεις, καμάρι μου, να γίνεις λίγο πιο σαφής να καταλαβαίνει και το κοινό???:lol: Σε τι ήταν λίγο σε σχέση με το Κάιζερ;; Φυσικά, εννοώ πλην του πληκτρολογίου το οποίο ήταν γνωστό. Τι σε χαλάει? Γιατί με τόσο κόσμο που διαβάζει εδώ και είναι και αρχή της κυκλοφορίας, να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη η εικόνα.;) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Θέλεις, καμάρι μου, να γίνεις λίγο πιο σαφής να καταλαβαίνει και το κοινό???:lol: Σε τι ήταν λίγο σε σχέση με το Κάιζερ;; Φυσικά, εννοώ πλην του πληκτρολογίου το οποίο ήταν γνωστό. Τι σε χαλάει? Γιατί με τόσο κόσμο που διαβάζει εδώ και είναι και αρχή της κυκλοφορίας, να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη η εικόνα.;) Τα έχει αναφέρει ήδη φίλε μου στο θρεντ για το Pro. Αλλά θα ήταν πιο χρήσιμο να μεταφερθούν εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Αυτό ερχόμουν να πω, με πρόλαβες! Πήγα μια βόλτα από το Pro: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2372201#post2372201 Το ειπα απλώς γιατί εδώ είναι το θέμα του Diamond και συνήθως όλοι αρχίζουμε τα τι και πως, οπότε είναι καλό να υπάρχει μια ανάλυση! Είμαι πρακτικός τύπος εγώ!!!:lol: Υ.Γ: Και δεν είμαι φίλος!! Φίλη είμαι!!!! Έχει και σηματάκι!!!!!:lol::p Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Αυτό ερχόμουν να πω, με πρόλαβες! Πήγα μια βόλτα από το Pro: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2372201#post2372201 Το ειπα απλώς γιατί εδώ είναι το θέμα του Diamond και συνήθως όλοι αρχίζουμε τα τι και πως, οπότε είναι καλό να υπάρχει μια ανάλυση! Είμαι πρακτικός τύπος εγώ!!!:lol: Υ.Γ: Και δεν είμαι φίλος!! Φίλη είμαι!!!! Έχει και σηματάκι!!!!!:lol::p Whatever. Σημασία έχει, αν μπορούμε να μεταφέρουμε εδώ τα συγκεκριμένα μηνύματα, ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένη η ενημέρωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 το ειδα κι εγω σημερα,με τιποτα δεν μου θυμισε η εμφανιση του συσκευη htc. πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,οθονη και πολυ καλο μεγεθος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 γιατί απο πότε η htc δεν βγάζει ποιοτικά πράματα? μην τρελαθούμε τώρα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron_Will Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Φίλε μου δεν υπάρχει πείπτωση να έρθει φνηνότερο από 600€ απ'ότι έχω καταλάβει η τιμή του θα κιμαίνεται στα 600-650€. Απ'ότι έχουν πει από εδώ κ στο εξής η HTC θα πουλάει σε πιο νορμάλ τιμές απ'ότι μας είχε συνηθίσει.Τώρα πόσο πιο οικονομικές κ αν τα -50€ θεωρούνται πιο οικονομικά τι να πω...όπως το δει ο καθένας! Το μόνο αρνητικό για συσκευή από εξωτερικό είναι το κατά πόσο θα δεχτούν να στο επισκευάσουν αν πάθει κάτι στην Αce Hellas.Σ'αυτό οι απόψεις ποικίλουν.Υπάρχει περίπτωση στην Ελληνική αγορά να έρθει φτηνότερο από ότι στο expansys; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 γιατί απο πότε η htc δεν βγάζει ποιοτικά πράματα? μην τρελαθούμε τώρα. Για την εμφάνιση μίλησε. Οχι για την ποιότητα. Και δεν εννοούσε οτι μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει, εμφανισιακά μοντέλα, αλλά πολύ απλά οτι αυτό είναι διαφορετικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 αν κανουμε ομαδικη παραγγελεια ερχετε πιο φθηνα??....περιμενω εντυπωσεις παιδια απο αυτους που το πηραν..γιατι το χω ψηλο ερωτευτει το htc...αναψε φωτιες στην καρδια...και φυσικα στην τσεπη:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο δίκτυο που μπορώ να βρω οδηγίες ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 http://www.vnp.gr/index.php?menu=cat&id=119&action1=details&prod=6181 Αγγλική έκδοση απο ότι κατάλαβα, 620 ευρώπουλα. Είναι μια αρχική ενδεικτική τιμή για να δούμε πόσο θα κάνει το ελληνικό όταν με το καλό έρθει :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ στο δίκτυο που μπορώ να βρω οδηγίες ? Ευχαριστώ πες μας τι ενοεις πιο αναλυτικα ωστε να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε. τελικα htc diamond η se xperia x1?οι γνωστες ας πουν τη γνωμη τους.αν εξαιρεσουμε το hardware keyboard ποιο υπερτερει απο τα δυο σ ενα overall? φυσικα το diamond!!! το xperia ειναι ακομη στα σχεδια:p οποτε εχουμε καθε δικαιωμα να το αμφισβητουμε!! Αχ ρε Δημητρη, ΑΧ !!!! Βιάστηκες ρε φιλε! Γιατι τοσο άμεσα? Εμενα μου αρεσει πολυ... Ειναι μικρο, ελαφρυ και με ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ οθονη! Μη ξεχνας οτι εχει πανω την πρωτη ΡΟΜ και σιγουρα οι ταχύτητες που θα δουμε στο μελλον θα ειναι πολυ ποιο γρηγορες απο τις τωρινές! και πολυ αντεξα Γιωργο χωρις πληκτρολογιο και πολλα αλλα που μου λειπαν....:rolleyes: Θέλεις, καμάρι μου, να γίνεις λίγο πιο σαφής να καταλαβαίνει και το κοινό???:lol: Σε τι ήταν λίγο σε σχέση με το Κάιζερ;; Φυσικά, εννοώ πλην του πληκτρολογίου το οποίο ήταν γνωστό. Τι σε χαλάει? Γιατί με τόσο κόσμο που διαβάζει εδώ και είναι και αρχή της κυκλοφορίας, να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη η εικόνα.;) Τα έχει αναφέρει ήδη φίλε μου στο θρεντ για το Pro. Αλλά θα ήταν πιο χρήσιμο να μεταφερθούν εδώ. εχεις απολυτο δικιο φιλε μου :) οποτε το αντιγραφω και εδω Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 οι λογοι που με εκαναν να το πουλησω πριν προλαβει να κλεισει 30 ωρες στα χερια μου... ωρες ομως που περασε πολλα και μου εδειξε και παρα πολλα για τις δυνατοτητες του αλλα και τις αδυναμιες του... τα σημεια που υστερει (κατ εμε παντα ) το diamond απεναντι στο καιζερ μου. η συγκριση μεταξυ τους φυσικα ηταν αυτονοητη μιας και το καιζερ ειναι (και θα παραμεινει ακομη για καιρο οπως δειχνουν τα πραγματα) κυρια συσκευη μου;) 1. ελλειψη hardware keyboard (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα) αλλοι το θελουν αλλοι οχι 2. hardware buttons (diamond μονο 1 αντιθετα με 6 του kaiser που γινονται απειρα με το HButton_2.1 ) να φανταστειτε ουτε κουμπι για την καμερα δεν εχει το diamond :cool: 3.απιστευτη αδυναμια συνειπαρξης του touch flo 3d με οποιοδηποτε αλλο today plugin ..... ειναι κατι που κανει το pda μας απλα πιο δυσχρηστο στην καθημερινοτητα.. οσοι ειχαν μαθει να εχουν απειρες κρυφες και φανερες επιλογες,συντομευσεις,today plugins κλπ στην επιφανεια του pda τους...απλα να τα ξεχασουν.... αν ειναι κατι που χαρακτηριζει τα wm pda αυτο ειναι η αστειρευτη παραμετροποιηση τους... ε στο diamond ξεχαστε το αυτο.... 4.η μπαταρια στο diamond .....δεν μπορω να εκφραστω δημοσια για αυτο το θεμα....:O πολυ μα παρα παρα παρα πολυ επιοικως.................. απλα ανυπαρκτη..... 5.ο ηχος αναπαραγωγης σε μουσικη ακροαση :wacko: και απο ηχεια (ενα και μοναδικο εχει) αλλα και απο τα ενσυρματα hands free του μεσω bl hands free μονο υπαρχει καλη αναπαραγωγη και ποιοτητα ηχου,αλλα με αυτην την μπαταρια ?ποσο να ακουσεις....ενα? αντε 2 cds :wacko:μαλλον πολλα εβαλα... ειναι κι αλλα,αλλα φυσικα αυτα ειναι για τις απαιτησεις τις δικες μου ;) οπως επισης ειναι και πολλα τα καλα που ειχε το diamond και δεν τα εχει το καιζερ... πχ 1.drivers (επιτελους) 2.αναπαραγωγη καλη βιντεο (αλλα μονο μεσω core player ..που ειναι after market software...) αλλα με τι μπαταρια να δεις κατι ...και για ποσο... 3.γρηγορη και πολυ καλη καμερα ,που παλι ομως θελει σταθερο χερι (αλλα οχι αυτο το χαλι οπως σε cruise & kaiser) 4.ραδιοφωνο fm 5.μικρο βαρος,διαστασεις.... ενα( + )που δημιουργει και ενα τεραστιο( - ) γιατι για αυτο θυσιαστηκε και η αυτονομια της συσκευης..αρα οσοι θελουν να λυσουν αυτο το προβλημα...θα παρουν μπαταρια μεγαλυτερη αρα χανεται και το πλεονεκτημα του μικρου βαρους και ογκου..... 6.vga οθονη απλα wow :) ΥΓ και για να προλαβω τυχον παραπονα... μην σκεφτει κανεις οτι κατακρινω το diamond!! απλα εκφερω την γνωμη μου βασισμενος στις δικες μου απαιτησεις και must have σε ενα pda βασει των λιγων γνωσεων που εχω πανω στο θεμα των pda's. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Έεεετσι!!! Άρχοντας!!!! Η αλήθεια είναι πως η αδυναμία συνύπαρξης των today plugin ουσιαστικά αναγκάζουν κάποιους να καταργήσουν το touchFlo, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα βόλευε πολύ κόσμο. Εγώ πίστευα πως μπορούν να μπουν Plugin στη 2η καρτέλα του Home.:confused: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Έεεετσι!!! Άρχοντας!!!! Η αλήθεια είναι πως η αδυναμία συνύπαρξης των today plugin ουσιαστικά αναγκάζουν κάποιους να καταργήσουν το touchFlo, το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα βόλευε πολύ κόσμο. Εγώ πίστευα πως μπορούν να μπουν Plugin στη 2η καρτέλα του Home.:confused: Ελενη ακομη και για να ενεργοποιησεις το drYar bluetooth ωστε να λαβεις αρχειο απο αποστολη μεσω bl απο αλλη συσκευη..... που ως γνωστον χρειαζεται 2πλο χτυπημα για να μπεις στο μενου των ρυθμισεων του,πρεπει πρωτα .... να μπεις start/settings/today/items και να απενεργοποιησεις το touch flo 3d :blink: ωστε να σου δωθει προσβαση στην επιφανεια εργασιας και την shell tray bar που ειναι το εικονιδιο του drYar bluetooth :wacko::wacko: ειπατε τπτ ??? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 οχι δεν ειπαμε τιποτα, αλλα μην τα κανεις και τοσο τραγικα τα πραγματα....Για κάποιον που θελει κατι λεπτο (και οχι τουβλο οπως ειναι το Καιζερ), μια οθονη εκπληκτικη (καμμια σχεση παλι με το Καιζερ)....το Διαμαντι ειναι μονοδρομος. Ετσι κι αλλιως ολοι εχουμε εναν φορτιστη αυτοκινητου just in case! Ολα τα αλλα ειναι περι ορεξεως.... Αν θελεις παλι plug ins, βγαλε το touch flo 3d. Δεν καταλαβαινω που ειναι η δυσκολια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 οχι δεν ειπαμε τιποτα, αλλα μην τα κανεις και τοσο τραγικα τα πραγματα.... δεν ξερω αν φαινεται κατι τραγικο απο οτι ειπα :confused: δεν θα ηθελα να ενοηθει κατι τετοιο απο τα γραφομενα μου,παρα απλα να μεταφερω τις εντυπωσεις μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ελενη ακομη και για να ενεργοποιησεις το drYar bluetooth ωστε να λαβεις αρχειο απο αποστολη μεσω bl απο αλλη συσκευη..... που ως γνωστον χρειαζεται 2πλο χτυπημα για να μπεις στο μενου των ρυθμισεων του,πρεπει πρωτα .... να μπεις start/settings/today/items και να απενεργοποιησεις το touch flo 3d :blink: ωστε να σου δωθει προσβαση στην επιφανεια εργασιας και την shell tray bar που ειναι το εικονιδιο του drYar bluetooth :wacko::wacko: ειπατε τπτ ??? Αμέεεεε, είπαμε πως δεν είπαμε!! Πως αν με το καλό το πάρω μέσα στο 1ο μισάωρο θα έχω εκνευριστεί και θα το έχω ξηλώσει!!!! Και με το Htc Home το ίδιο έκανα γιατί δεν χωρούσαν τα Plugins που ήθελα χωρίς scrolling! Πάντως είναι κακό η έλλειψη πρόσβασης σε tray όταν είναι ενεργοποιημένο το touch flo. Υποθέτω δλδ ότι δεν παίζουν ούτε battery Status, ούτε εμφάνιση ημερολογίου, ούτε iLauncher ούτε handy Menou μέσω των προγραμμάτων του TouchFlo.:wacko: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 οχι δεν ειπαμε τιποτα, αλλα μην τα κανεις και τοσο τραγικα τα πραγματα....Για κάποιον που θελει κατι λεπτο (και οχι τουβλο οπως ειναι το Καιζερ), μια οθονη εκπληκτικη (καμμια σχεση παλι με το Καιζερ)....το Διαμαντι ειναι μονοδρομος. Ετσι κι αλλιως ολοι εχουμε εναν φορτιστη αυτοκινητου just in case! Ολα τα αλλα ειναι περι ορεξεως.... Αν θελεις παλι plug ins, βγαλε το touch flo 3d. Δεν καταλαβαινω που ειναι η δυσκολια? Den exw autokinhto kardia mou!!!!!!!!!!!!! Αλλά φορτιστή αυτοκινήτου και δεν θέλω σχόλια! Μου χρησιμεύει 3 φορές το χρόνο!!! Φαντάζομαι πως ο Δημήτρης εννοεί πως με την έλλειψη συνεργασίας με τα plugins σε αναγκάζει αν τα χρειάζεσαι να αχρηστεύσεις ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά προώθησης του Diamond και όχι ότι δεν υπάρχει λύση! Απλά τα λέει λίγο τραγικά για να μας πανικοβάλλει!:lol::lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Τα ιδια λεμε.... Αλλοι το θελουν και αλλοι οχι. Εσυ βγαλτο! Ετσι κι αλλιως το touch flo 3d θα κυκλοφορησει σε λιγο και σαν ξεχωριστή εφαρμογη (αν δεν εχει κυκλοφορησει ηδη)! Εγω το απενεργοποιησα απο την πρωτη στιγμη... Ελευθερη βουληση καρδια μου και προσωπικη εκτιμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Αμέεεεε, είπαμε πως δεν είπαμε!! Πως αν με το καλό το πάρω μέσα στο 1ο μισάωρο θα έχω εκνευριστεί και θα το έχω ξηλώσει!!!! Υποθέτω δλδ ότι δεν παίζουν ούτε battery Status, ούτε εμφάνιση ημερολογίου, ούτε iLauncher ούτε handy Menou μέσω των προγραμμάτων του TouchFlo.:wacko: ακριβως :lol::lol: καληνυχτα παω για υπνο....zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Τα ιδια λεμε.... Αλλοι το θελουν και αλλοι οχι. Εσυ βγαλτο! Ετσι κι αλλιως το touch flo 3d θα κυκλοφορησει σε λιγο και σαν ξεχωριστή εφαρμογη (αν δεν εχει κυκλοφορησει ηδη)! Εγω το απενεργοποιησα απο την πρωτη στιγμη... Ελευθερη βουληση καρδια μου και προσωπικη εκτιμηση. αψογη η τοποθετηση σου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Τα ιδια λεμε.... Αλλοι το θελουν και αλλοι οχι. Εσυ βγαλτο! Ετσι κι αλλιως το touch flo 3d θα κυκλοφορησει σε λιγο και σαν ξεχωριστή εφαρμογη (αν δεν εχει κυκλοφορησει ηδη)! Εγω το απενεργοποιησα απο την πρωτη στιγμη... Ελευθερη βουληση καρδια μου και προσωπικη εκτιμηση. Χμμμ... στο περίπου... Να το πω αλλιώς... Θα ήταν βολικότερο και χρησιμότερο να συνεργάζεται με τα plugins για να μην μπαίνει στη διαδικασία να το απενεργοποιήσει κάποιος που τα χρειάζεται και που υπό άλλες συνθήκες θα το κρατούσε. Καινώς: Θα προτιμούσα Plugins ΚΑΙ TouchFlo από το υπάρχον σχέδιο plugins Ή TouchFlo. Δεν διαφωνούμε στο ότι ο καθένας θα κάνει αυτό που τον βολεύει. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Ας δουλεύουν όλα τα υπόλοιπα σωστά, και το έτσι ή το αλλιώς... είναι θέμα εξοικείωσης. Προσωπικά πιστεύω ότι η έλλειψη σε hard buttons είναι μεγαλύτερη απώλεια. Φαγωθήκαμε όλοι να μοιάσει στο iphone... και τώρα δεν μας αρέσει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts