Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα οργανωθεί άραγε καμιά ομαδική παραγγελία;

Currently using:

Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch

Νίκος

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

άμα κάτσει κάτι που θέλω, μέσα.

Παιδιά και εγώ μέσα είμαι για ομαδική παραγγελία. Ημουν στη δεύτερη ομάδα του HTC Touch Cruise που ολοκλήρωσε ο konandrio και τώρα είμαι πανέτοιμος για το Diamond. Αντε να βρούμε κανένα με εταιρικό ΑΦΜ.

Αντε παληκάρια !!!!!!!!!

Όπως είπα και πιο πάνω και εγώ μέσα είμαι. Μηπως να αρχίσουμε να μαζευόμαστε ?

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Administrators
το μονο που φοβαμαι για να το παραγγειλω απο τωρα ειναι η αυτονομια, αμα ειναι αλά cruise να μου λειπει.

Άμα είναι αλά Cruise... καλά θα είναι! Αλλά δεν θέλω να προδικάζω, θα το δείξει η πράξη. Και κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τίποτα το τόσο φοβερό πια που πρέπει όλοι να πετάξουμε ότι έχουμε πληρώσει μέχρι τώρα για να πάρουμε πρώτοι το Diamond! Εξάλλου το Diamond απλά ανοίγει το χορό για μια πληθώρα συσκευών που έρχονται.

Modpic.gif

όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

:D

ε να μην σας την πω και εγώ λίγο? :P

Έχει ανεβάσει μόνο τις 2 πρώτες μέρες μέχρι τώρα.

Ορίστε και η 3η μέρα. Η 4η θα είναι για τη μπαταρία και θα συγκριθεί με το Kaiser:

Tomorrow I'll be giving the battery life a real test. I've got my "usual" workhorse, the HTC TyTN II, using push-email and 3G. Next to this will be the HTC Touch Diamond, which I'm going to connect to the same account on the same Exchange server. I'll fire up the WiFi in the morning on both handsets, use the GPS to get to work, and then we'll see how both batteries perform whilst using push-email across the 3G network. Which will win ? Find out tomorrow, but do keep your questions coming in!

Oh, and the TyTN II will be using Windows Mobile 6, and there's apparent battery improvements in 6.1, so we'll see how this stacks up.

το εχω αγορασει χαλαρα και χωρις δευτερη σκεψη!Επιτελους ηρθε η ωρα για αλλαγη της αγαπημενης μου artemis:D:cool:
only Apple

μα καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου? είναι σαν να πηγαίνεις σε κάποιον που πεθαίνει της πείνας και να του λές "πωωω ρε φίλε αυτό το αρνάκι γάλακτος μου έκατσε στο στομάχι, αλλά ειδικά αυτός ο μουσακάς με γονάτισε. δεν μπορώ να φάω άλλο.

xaxaxaxa........

mphka sthn briza...edw kai meres to blepw apo edw to blepw apo ekei ...eida kai ta videakia kai mporw na pw me ediposiasan..kia phra thn apofash...

leei oti tha to exw sta xeria mou sths 20 iouniou...

elpizw na einai kalo kai na mhn psaxnomai....

όχι δεν λέει ότι θα το έχεις στις 20 κάνεις μεγάλο λάθος. λέει ότι θα το παραλάβουν στις 20!

δηλαδή στην καλύτερη αν είσαι απο τους πρώτους θα σε τιμολογίσουν στις 21. που σημαίνει ότι στην καλύτερη 21 θα πάει μια courier στην htc να το πάρει που σημαίνει 22 του μηνός θα πετάξει, 23 να είσαι μέσα. 24 θα πετάξει το αεροπλάνο και θα έρθει αθήνα, και επειδή είναι ζώα μερικοί εδώ στην ελλάδα, θα στο φέρουν 25.

αχχχ ξελάφρωσα.

Den exeis adiko kapws etsi tha ginei...sthn anafora paragelias mou lei oti ston promhthefth tha einai se 24 hmeres...opote tha einai peripou opws ta les...

den me apasxolei auto ...egw thelw na to exw mexri ths 30 iouniou..giati meta feugw gia adia..kai tha hthela na to dokimasw me to igo 8...

• Administrators
den me apasxolei auto ...egw thelw na to exw mexri ths 30 iouniou..giati meta feugw gia adia..kai tha hthela na to dokimasw me to igo 8...

Άρχισε από τώρα να ψάχνεις skins για ανάλυση VGA! :p

Modpic.gif

• Administrators
όχι δεν λέει ότι θα το έχεις στις 20 κάνεις μεγάλο λάθος. λέει ότι θα το παραλάβουν στις 20!

δηλαδή στην καλύτερη αν είσαι απο τους πρώτους θα σε τιμολογίσουν στις 21. που σημαίνει ότι στην καλύτερη 21 θα πάει μια courier στην htc να το πάρει που σημαίνει 22 του μηνός θα πετάξει, 23 να είσαι μέσα. 24 θα πετάξει το αεροπλάνο και θα έρθει αθήνα, και επειδή είναι ζώα μερικοί εδώ στην ελλάδα, θα στο φέρουν 25.

αχχχ ξελάφρωσα.

21 και 22 είναι σαβ/κο. Πρόσθεσε άλλες δύο μέρες στους υπολογισμούς σου! :p

Πάντως το αντίστοιχο της T-Mobile (MDA Compact IV) είναι (κατά τη γνώμη μου πάντα) πολύ πιο όμορφο!

Modpic.gif

δεν μ'αρέσει.

as32 μετά τις 30 θα το πάρεις κάτσε να δεις. δεν είχα υπολογίσει το Σαββατοκύριακο.

κρίμα. θες να στο δοκιμάσω εγώ και να σου πω μετά απο ένα χρόνο αν αξίζει?

Άρχισε από τώρα να ψάχνεις skins για ανάλυση VGA! :p

έχω τέτοια από το 2004, κάνουν;

(φαίνεται ότι το 2008 βρέθηκαν 1-2 PDA αρκετά ικανά ώστε να αλλάξω αυτό που έχω 4 χρόνια...)

---

NLS

ilogic.gr

Θέλω να ρωτήσω,

αν το παραγγειλω από expansys τώρα με πιστωτική, το χρήμα το περνούν τώρα η όταν στείλουν την παραγγελία .

Επίσης υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης τις παραγγελίας?

Ευχαριστώ

Θέλω να ρωτήσω,

αν το παραγγειλω από expansys τώρα με πιστωτική, το χρήμα το περνούν τώρα η όταν στείλουν την παραγγελία .

Ευχαριστώ

η χρεωση γινεται την ημερα αποστολης της παραγγελιας.

μεχρι να γινει η χρεωση και η αποστολη μπορεις να ακυρωσεις.

για περισοτερα και πιο σιγουρα διαβασε τους ορους που εχει η εταιρια στο site της.

Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να ψάξεις για κάτι ποιο καινούργιο.

slightly off topic reply (που όμως έχει και on topic δίδαγμα: μη σας τρώει μόνο η μόδα)

δεν είπα ότι δεν πέρασε τίποτα άλλο από τα χέρια μου (έως... όλα) - απλά κανένα δεν κατέληξε να μπορεί να έχει όλα όσα είχε το PDA μου των 4ων ετών τα οποία ήθελα... φέτος μόνο συμβαίνει αυτό... για την ακρίβεια δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό, απλά τα όσα νέα χαρακτηριστικά πια κερδίζω, είναι περισσότερα από αυτά που χάνω (γιατί εδώ που τα λέμε, μετά το 2004 ξαφνικά όλα πήγαν 3-4 χρόνια... πίσω, μόνο και μόνο γιατί "έπρεπε να προσθέσουμε τηλέφωνο" σε μια πλατφόρμα που το 2004 είχε φτάσει σε ΚΑΛΟ επίπεδο)

θυμάμαι το πρώτο πράμα που μου κίνησε την περιέργεια μετά το LOOX 720 μου (η τιμημένη γενιά των LOOX 720/x50v/HP 4700)... ήταν το Universal... μέχρι που το δούλεψα (ας μην ανοίξω off topic τώρα και μου επιθεθούν οι χρήστες του)...

πριν το LOOX είχαν περάσει άλλα 3 ΣΟΒΑΡΑ για την εποχή τους PocketPC από τα χέρια μου (και άλλα ακόμα, που δεν έμειναν)... ε τόσο κενό δηλαδή 4 χρόνια δεν περίμενα να γινόταν

και δεν είναι ότι δεν με ενδιέφερε το convergence, φαντάσου ότι ΧΡΟΝΙΑ πριν εμφανιστούν τα Pocket PC Phone Edition, εγώ ήδη είχα περάσει από δυο προσπάθειες να έχω τηλέφωνο μαζί με το PDA:

- μια PCMCIA λύση (έχοντας πάρει, PCMCIA adapter -!!!- για το PocketPC που είχα, που δούλευε τελείως χαζά... αυτονομία μια-μισης ώρας κλπ.), υπόψη αυτή η PCMCIA ήταν BETA release της PCMCIA που έδωσαν μετά από ένα χρόνο και Ελληνική (τότε) εταιρία κινητής (όμως την έδιναν φυσικά για χρήση σε laptop)... πιθανά μάλιστα να... έφταιγα εγώ (κομπάζω;...) μια και είπα στην εταιρία που έφτιαχνε αυτή την κάρτα (δεν λέω ονόματα) για την κατάσταση στην Ελληνική αγορά (τότε)

- μια CF λύση (ποτέ δεν δούλεψε καλά)... αλλά τουλάχιστον ήταν μαζεμένη σε όγκο (αλήθεια γιατί έκοψαν τα CF slot από τα PDA;... αλλά τι να λέμε, εδώ στο Diamond έκοψαν και τη... microSD!)

...οπότε σίγουρα "έψαχνα" πάντα (βασικά έψαχνα πριν να υπάρχει εδώ αυτό το forum, μέσα στο myphone... δεν θυμάμαι πόσο παλιά αλλά πιθανά όταν "ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ" ήταν ακόμα το T68 ή και παλιότερα)

και μετά την τεράστια απάντηση στην μικρή σου φράση, γιατί τα γράφω όλα αυτά (αν δεν είναι σαφές)... μη κολλάτε σε μια πετυχημένη διαφήμιση (τώρα έχει και βίντεος βέβαια), πρώτα δείτε και μετά συμπεράνετε, μη γίνεστε τα πειραματόζωα των εταιριών, πραγματικά ΨΑΧΝΕΤΕ και όχι απλά να βρείτε "πιο είναι το καλύτερο μεταξύ των άλλων", γιατί αν "των μεταξύ των άλλων που είναι χάλια" είναι ολόκληρη η φράση, τότε δεν πετύχατε και πολλά...

το diamond είναι οποσδήποτε "κάτι καλό" και ένα ενδιαφέρον βήμα

το πόσο παραγωγικό είναι όμως, remains to be seen

για μένα είναι έως και αλητεία να μου δίνει μπαταρία 900mAh (που έστω λόγω βελτιωμένου CPU είναι σαν να μου έδινε 1100) και να μου λέει "αν θες ανθρώπινη μπαταρία σκασ'τα", είναι εκμετάλλευση του καταναλωτή να λέει "πάρε 4GB αν θες WM και δεν κοιτάς το iphone επειδή δεν σου αρέσει η πλατφόρμα" (που όμως εκείνη η πλατφόρμα τώρα δίνει 16 και πάει για 32), είναι φτύσιμο προς τον απαιτητικό geek-professional (που ΑΥΤΟΣ στήριξε την HTC να γίνει μια μικρή nokia) να μη βάζει ΚΑΝΕΝΑ expansion slot

δεν μιλάω να γίνουν θαύματα, να μας βάλουν κάτι που δεν υπάρχει κλπ. - αλλά από ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ μέσα σε PDA, μη με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου, μη βάζοντας τα όλα (ή σχεδόν όλα) μαζί, λες και δεν μπορούν... μπορούν απλά μας παίζουν "γάιδαρος κυνηγά καρότο"

μπορεί να το πάρω κιόλας, δεν το απορρίπτω, αλλά πρέπει κάποια στιγμή με την τσέπη μας να γίνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απαιτητικοί

---

NLS

ilogic.gr

Θέλω να ρωτήσω,

Ευχαριστώ

όταν έρθει το προϊόν, σε ενημερώνουν ότι ήρθε και αν ακόμα το θες, τότε χρεώνουν

ακύρωση φυσικά γίνεται μέχρι τότε

---

NLS

ilogic.gr