rio0013 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Καλησπέρα με 11000 φορολογική και 700 με 900 ευρώ μισθό περίπου ανάλογα το μήνα αλλά με δάνειο λόγο αυτοκινήτου μου βγάζουν πιστωτική;η μισθοδοσία και το δάνειο είναι στη eurobank.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Πότε αλλαξαν τα yellows σε 10 yellows για κάθε 1€ αγορών με πιστωτική και προπληρωμένη δηλαδη 2% 5 yellows για κάθε 1€ αγορών με τις χρεωστικές δηλαδη 1% ? εχει καιρο που το εχουνε αλλαξει . ευτυχως που δινει καθε 10 ευρω 1 yellows για πληρωμη στο δημοσιο, ειναι η μοναδικη τραπεζα που δινει κατι για πληρωμη στο δημοσιο εστω και ελαχιστους ποντους , η alpha bank το εκοψε στο μπονους προγραμμα και η εθνικη δεν εγινε κατι αλλα ουτε και η eurobank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Πλουσιοπάροχα επιβραβεύει. Αυτό το ευτυχώς δεν το κατάλαβα. Ευτυχώς που σου επιστρέφει δύο ευρώ, σε περίπτωση που πληρώσεις 10000 φόρο; Όποιος ανήκει στην κατηγορία αυτή, πολύ που νοιάστηκε για τα 2 ευρώ. Τσιμπάτε στο ωραιότατο bait της τράπεζας, καθιστώντας ως ένα από τα κυριότερα κριτήρια επιλογής, την επιστροφή σε συναλλαγές του δημοσίου. Λίγη κριτική σκέψη, αραιά και που, είναι επιβεβλημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Πήρα τηλέφωνο (ξανά) στην alpha να ρωτήσω για την amex dynamic που έχω. Δεν έχει βγει ακόμα για εμένα λέει κάποια ενημέρωση, αλλά γενικά οι dynamic θα αντικατασταθούν με diners. Της λέω με ενδιαφέρει άλλο προϊόν και την diners θα την ακυρώσω κατ'ευθείαν. Οπότε μου είπε ότι θα μπορούσα να πάω σε κάποιο κατάστημα να κάνω την αλλαγή που θέλω (αυτό είναι άσχετο με το πρόγραμμα αντικατάστασης που τρέχει τώρα). Καμία όρεξη δεν έχω να μπαίνω σε διαδικασία να πηγαίνω σε τράπεζες με τη χαρτούρα υπο μάλης. Μόλις λήξει η dynamic, ακυρώνω και τέρμα η alpha και οι όποιες (μικρές) καταθέσεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Παρελαβα και εγω την ενημερωση με τους λογαριασμους των dynamic amex και dynamic visa που εχω. 1. Δεν προκειται μονο για αντικατασταση των καρτων λογω αποχωρησης της amex απο την Ελλαδα αλλα και για καταργηση του προγραμματος επιβραβευσης dynamic. Αρα οι οροι και οι παροχες που ισχυαν με το προγραμμα dynamic καταργουνται και αντικαθιστανται με αυτους του bonus. 2. Δεν υπαρχει αναφορα για κοστος συνδρομης στις επιστολες. 3. Ηταν η τελευταια φορα που ελαβα επιταγες με ποσα προς εξαργυρωση. Πλεον τα οποια ποσα θα μετρεπονται σε ποντους bonus. 4. Η amex αντικαθισταται με diners club και η visa με visa bonus. 5. Κανενας απο την εξυπηρετηση πελατων δεν επικοινωνησε μαζι μου για την οποιαδηποτε ενδεχομενως εναλλακτικη και στο καταστημα εχουν πληρη μεσανυχτα δηλωνοντας πως θα παρεις οτι ερθει απο τα κεντρικα χωρις να 3χουν καμμια δυνατοτητα παρεμβασης η αλλαγης. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Καλησπέρα με 11000 φορολογική και 700 με 900 ευρώ μισθό περίπου ανάλογα το μήνα αλλά με δάνειο λόγο αυτοκινήτου μου βγάζουν πιστωτική;η μισθοδοσία και το δάνειο είναι στη eurobank..κάποιος μια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Καλησπέρα με 11000 φορολογική και 700 με 900 ευρώ μισθό περίπου ανάλογα το μήνα αλλά με δάνειο λόγο αυτοκινήτου μου βγάζουν πιστωτική;η μισθοδοσία και το δάνειο είναι στη eurobank..κάποιος μια βοήθεια. Η λογική λέει ναι. Εμένα με μικρότερη δήλωση μου έβγαλαν. Πήγαινε σε κατάστημα και κάνε αίτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Καλησπέρα με 11000 φορολογική και 700 με 900 ευρώ μισθό περίπου ανάλογα το μήνα αλλά με δάνειο λόγο αυτοκινήτου μου βγάζουν πιστωτική;η μισθοδοσία και το δάνειο είναι στη eurobank..κάποιος μια βοήθεια.Και εμένα με μικρότερη φορολογική μου έβγαλαν και έκανα και αύξηση πιστωτικού ορίου επάνω στο μήνα που την είχα βγάλει Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Παρελαβα και εγω την ενημερωση με τους λογαριασμους των dynamic amex και dynamic visa που εχω. 1. Δεν προκειται μονο για αντικατασταση των καρτων λογω αποχωρησης της amex απο την Ελλαδα αλλα και για καταργηση του προγραμματος επιβραβευσης dynamic. Αρα οι οροι και οι παροχες που ισχυαν με το προγραμμα dynamic καταργουνται και αντικαθιστανται με αυτους του bonus. 2. Δεν υπαρχει αναφορα για κοστος συνδρομης στις επιστολες. 3. Ηταν η τελευταια φορα που ελαβα επιταγες με ποσα προς εξαργυρωση. Πλεον τα οποια ποσα θα μετρεπονται σε ποντους bonus. 4. Η amex αντικαθισταται με diners club και η visa με visa bonus. 5. Κανενας απο την εξυπηρετηση πελατων δεν επικοινωνησε μαζι μου για την οποιαδηποτε ενδεχομενως εναλλακτικη και στο καταστημα εχουν πληρη μεσανυχτα δηλωνοντας πως θα παρεις οτι ερθει απο τα κεντρικα χωρις να 3χουν καμμια δυνατοτητα παρεμβασης η αλλαγης. Sent from my iPad using Tapatalk Μου ήρθε κι εμένα η επιστολή τελικά, χτες. Το "σχετικά" καλό είναι ότι οι πόντοι είναι διπλοί. Και τα όποια ευρώ δεν έχουν γίνει επιταγές είναι x500 πόντους. Αν δεν έχει συνδρομή ίσως την κρατήσω και κάνω το "κόλπο" σε συνδυασμό με την κάρτα της aegean (αν εγκριθεί). Ισχύει ακόμα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Μου ήρθε κι εμένα η επιστολή τελικά, χτες. Το "σχετικά" καλό είναι ότι οι πόντοι είναι διπλοί. Και τα όποια ευρώ δεν έχουν γίνει επιταγές είναι x500 πόντους. Αν δεν έχει συνδρομή ίσως την κρατήσω και κάνω το "κόλπο" σε συνδυασμό με την κάρτα της aegean (αν εγκριθεί). Ισχύει ακόμα αυτό; Προς το παρόν ισχύει και είναι και ο μοναδικός λόγος νομίζω πλέον να συλλέγει κάποιος bonus ποντους και να τους κανει μίλια αλλιώς το όλο πρόγραμμα είναι πια ασύμφορο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Προς το παρόν ισχύει και είναι και ο μοναδικός λόγος νομίζω πλέον να συλλέγει κάποιος bonus ποντους και να τους κανει μίλια αλλιώς το όλο πρόγραμμα είναι πια ασύμφορο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι δε νομίζω ότι θα με συμφέρει αν έχουν και οι δυο κάρτες (diners και aegean) συνδρομή. Μόλις έχω καλύτερη πληροφόρηση, θα το κοιτάξω εκτενέστερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Προς το παρόν ισχύει και είναι και ο μοναδικός λόγος νομίζω πλέον να συλλέγει κάποιος bonus ποντους και να τους κανει μίλια αλλιώς το όλο πρόγραμμα είναι πια ασύμφορο.Κα8 γω αυτο κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 6 ευρώ η Πειραιώς για αντικατάσταση χρεωστικής κάρτας????? Έληξε η προηγούμενη και στείλανε τη νέα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το θέμα είναι ότι δε νομίζω ότι θα με συμφέρει αν έχουν και οι δυο κάρτες (diners και aegean) συνδρομή. Μόλις έχω καλύτερη πληροφόρηση, θα το κοιτάξω εκτενέστερα. Η πληροφορηση απο το καταστημα ειναι πως οποιαδηποτε καρτα με οποιαδηποτε ονομαστικη συνδρομη οταν εχει χρηση πανω απο 2000€ τον χρονο, δεν πληρωνεται συνδρομη. Για αυτο οταν ερθουν οι αντικαταστασεις θα επιλεξω μια στην οποια θα συνενωθουν και τα πιστωτικα ορια. Δεν ισχυουν πια συμφωνιες του παρελθοντος με δωρεαν συνδρομη. Ειδικα οι χρυσες εχουν 50€ το οποιο σεν απαλασεται ποτε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 (edited) Η πληροφορηση απο το καταστημα ειναι πως οποιαδηποτε καρτα με οποιαδηποτε ονομαστικη συνδρομη οταν εχει χρηση πανω απο 2000€ τον χρονο, δεν πληρωνεται συνδρομη. Για αυτο οταν ερθουν οι αντικαταστασεις θα επιλεξω μια στην οποια θα συνενωθουν και τα πιστωτικα ορια. Δεν ισχυουν πια συμφωνιες του παρελθοντος με δωρεαν συνδρομη. Ειδικα οι χρυσες εχουν 50€ το οποιο σεν απαλασεται ποτε. Sent from my iPhone using Tapatalk Μια διόρθωση να κάνω σε αυτό που γράφεις "Ειδικά οι χρυσές έχουν 50€ το οποίο δεν απαλλάσσεται πότε" οι gold κάρτες για τους πελάτες που είναι στην κατηγορία Alpha BankGold Personal Banking ισχύει το παρακάτω: Δωρεάν συνδρομή για το 1ο έτος και διατηρείται δωρεάν για τα επόμενα έτη, εφόσον κατά την επέτειο του προϊόντος, η αθροιστική ετήσια χρήση της χρεωστικής κάρτας Gold Enter Bonus Mastercard ή Gold Enter Bonus American Express και των αναγραφόμενων Χρυσών καρτών είναι 4.000 Ευρώ και άνω. Αυτό μπορείς να το δεις στο Link https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/gold-ependutikes-upiresies/timologio-gold-personal-banking.pdf σελ παράγραφος 5.1.1 πιστωτικές κάρτες. Επίσης αν έχει κάποιος λογαριασμό μισθοδοσίας οι απλές πιστωτικές κάρτες visa bonus και mastercard δεν έχουν συνδρομή Edited April 3, 2019 by hlektro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Η πληροφορηση απο το καταστημα ειναι πως οποιαδηποτε καρτα με οποιαδηποτε ονομαστικη συνδρομη οταν εχει χρηση πανω απο 2000€ τον χρονο, δεν πληρωνεται συνδρομη. Sent from my iPhone using Tapatalk Πλήρως ανενημέρωτοι στο κατάστημα. Aυτό ίσχυε μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου, έτσι είναι και η aegean visa και η amex blue που έχω και δε πληρώνω συνδρομή λόγω αυτόματης πίστωσης της κάθε χρόνο επειδή ξεπερνάω τα 2000€. Ο όρος έχει καταργηθεί πλέον και η συνδρομή πληρώνεται σε κάθε περίπτωση σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση επειδή είχε γίνει θεμα και στο φορουμ τότε, είπαν ότι εμείς που είμαστε με τους παλιούς όρους διατηρούμε αυτή τη δυνατότητα κανονικά. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Πλήρως ανενημέρωτοι στο κατάστημα. Aυτό ίσχυε μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου, έτσι είναι και η aegean visa και η amex blue που έχω και δε πληρώνω συνδρομή λόγω αυτόματης πίστωσης της κάθε χρόνο επειδή ξεπερνάω τα 2000€. Ο όρος έχει καταργηθεί πλέον και η συνδρομή πληρώνεται σε κάθε περίπτωση σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση επειδή είχε γίνει θεμα και στο φορουμ τότε, είπαν ότι εμείς που είμαστε με τους παλιούς όρους διατηρούμε αυτή τη δυνατότητα κανονικά. Όλα Είναι σχετικά πχ η dynamic amex έχει συνδρομή Εγώ όταν την έβγαλα με πήραν και μου είπαν δεν θα εχω συνδρομή γιατί εχω μισθοδοσία στη τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Αύριο θα πάω να κάνω αίτηση για πιστωτική!Μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζονται αν δεν έχω λογαριασμό στο όνομα μου;για την διεύθυνση κι αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Αύριο θα πάω να κάνω αίτηση για πιστωτική!Μπορείτε να μου πείτε τι χαρτιά χρειάζονται αν δεν έχω λογαριασμό στο όνομα μου;για την διεύθυνση κι αυτά; ταυτοτητα, εκκαθαριστικο, μισθοδοσια, δεη, οτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Μια διόρθωση να κάνω σε αυτό που γράφεις "Ειδικά οι χρυσές έχουν 50€ το οποίο δεν απαλλάσσεται πότε" οι gold κάρτες για τους πελάτες που είναι στην κατηγορία Alpha BankGold Personal Banking ισχύει το παρακάτω: Δωρεάν συνδρομή για το 1ο έτος και διατηρείται δωρεάν για τα επόμενα έτη, εφόσον κατά την επέτειο του προϊόντος, η αθροιστική ετήσια χρήση της χρεωστικής κάρτας Gold Enter Bonus Mastercard ή Gold Enter Bonus American Express και των αναγραφόμενων Χρυσών καρτών είναι 4.000 Ευρώ και άνω. Αυτό μπορείς να το δεις στο Link https://www.alpha.gr/-/media/alphagr/pdf-files/gold-ependutikes-upiresies/timologio-gold-personal-banking.pdf σελ παράγραφος 5.1.1 πιστωτικές κάρτες. Επίσης αν έχει κάποιος λογαριασμό μισθοδοσίας οι απλές πιστωτικές κάρτες visa bonus και mastercard δεν έχουν συνδρομή Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το εγραψα ετσι γιατι ο υπαλληλος (υποδιευθυντης) μου το τονισε φερνοντας σαν παραδειγμα τον εαυτο του οπου δεν γινεται εξαιρεση ουτε καν για τους υπαλληλους της τραπεζας. Καθως ομως εχω ηδη χρεωστικη alpha gold mastercard θα διευκρινησω το αν συνδυαστικα σημαινει να γινονται πανω απο 4000€ τον χρονο συναλλαγες μονο απο την πιστωτικη gold visa που θα ζητησω να εκδοθει αντικαθιστωντας 3 υπαρχουσες καρτες. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Άμα δεν έχω ΔΕΗ και ΟΤΕ στο όνομα μου τι μπορώ να τους πάω;γτ μένω στο πατρικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Άμα δεν έχω ΔΕΗ και ΟΤΕ στο όνομα μου τι μπορώ να τους πάω;γτ μένω στο πατρικό μου Λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ στη διεύθυνση του σπιτιού που μένεις. Ας μην είναι στο όνομα σου Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Αρκεί το εκκαθαριστικό της εφορίας, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Οταν υπάρχει Refund σε ελληνική καρτα για αγορα που έγινε,αφαιρείται η συγκεκριμένη αγορά από το αφορολόγητο σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlektro Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το εγραψα ετσι γιατι ο υπαλληλος (υποδιευθυντης) μου το τονισε φερνοντας σαν παραδειγμα τον εαυτο του οπου δεν γινεται εξαιρεση ουτε καν για τους υπαλληλους της τραπεζας. Καθως ομως εχω ηδη χρεωστικη alpha gold mastercard θα διευκρινησω το αν συνδυαστικα σημαινει να γινονται πανω απο 4000€ τον χρονο συναλλαγες μονο απο την πιστωτικη gold visa που θα ζητησω να εκδοθει αντικαθιστωντας 3 υπαρχουσες καρτες. Sent from my iPad using Tapatalk Αφού έχεις χρεωστική alpha gold mastercard άρα είσαι gold Πελάτης (για την χρεωστική δεν έχεις συνδρομή σωστά; ). Επόμενος αν κάνεις πάνω από 4000€/ετος με την gold Πιστωτική visa τότε δεν θα έχεις και συνδρομή στη gold visa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts