king2009 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 πλεον ποια καρτα ειναι συμφερουσα για συλλογη ποντων?Ξερω ειναι αναλογα με το που κανεις αγορες.Αλλα σαν χρηση γενικα ποια ειναι ? Εγώ την έχω βρει με την εθνική και την elin βάζω 10 15 χιλιάδες πετρέλαιο και βενζίνη το χρόνο και περνώ 300 ευρώ επιστροφή κοντά από τους πόντους. Τώρα για Πάσχα είχε διπλασιασμό έβαλα 185 ευρώ πήρα 7 ευρώ πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Δουλεύω την prepaid cosmote σαν βασική, παίρνω go4more και μβ Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 είναι δύσκολο με μία μόνο κάρτα να έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Πρέπει να έχεις ένα συνδυασμό καρτών, ακόμα και από διαφορετικές τράπεζες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Εγώ που ταξιδεύω έβγαλα Visa aegean της άλφα για μετατροπή πόντων σε μίλια. Επίσης μια απλή χρεωστική Πειραιώς η οποία σε συνδυασμό με την κάρτα της avin κάθε δύο γεμίσματα κερδίζω πάνω από 5 ευρώ και την amex της άλφα για διπλασιασμό πόντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panark Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Αντιμετώπισε κανείς πρόβλημα σε αγορές με χρεωστική κάρτα alpha bank? Έχει παρατηρηθεί "υπερφόρτωση συστήματος" όπως τα Χριστούγεννα? Μεγάλη τετάρτη, η κάρτα πέρασε κανονικά σε αγορές σκλαβενίτη και mymarket αλλά οχι σε Γαλαξία (σε χρονικό διάστημα ~2 ώρες οι συναλλαγές ) Σήμερα πάλι δεν πέρασε και πλήρωσα μετρητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Θελω να αναφερω εναν προβληματισμο μου σχετικα με το help desk της eurobank χρησιμοποιω πολυ τις δοσεις στις αγορες μου εξισου συχνα και οταν τα οικονομικα το επιτρεπουν χρησιμοποιω και την οριμανση δοσεων για πορωρη εξοφληση συνναλλαγων. Σχεδον παντα την πρωτη φορα που κανω το αιτημα αποριπτεται γιατι ο υπαλληλος κανει λαθος με την δευτερη φορα συνηθως πετυχαινει. Απο την εικονα που εχω πολοι υπαλληλοι αγνωουν παντερλως την διαδικασια. Ενα αλλο μειον ειναι οτι δεν αναφερεται λογος απορριψης. Τωρα εχω μια συναλλαγη αξιας 58.5 σε 5 δοσεις των 11.7 εχει πεσει η πρωτη δοση και ζηταω οριμανση για τις υπολοιπες 4 σε 5 μερες ειναι το τρτιτο αιτημα που κανω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Θελω να αναφερω εναν προβληματισμο μου σχετικα με το help desk της eurobank χρησιμοποιω πολυ τις δοσεις στις αγορες μου εξισου συχνα και οταν τα οικονομικα το επιτρεπουν χρησιμοποιω και την οριμανση δοσεων για πορωρη εξοφληση συνναλλαγων. Σχεδον παντα την πρωτη φορα που κανω το αιτημα αποριπτεται γιατι ο υπαλληλος κανει λαθος με την δευτερη φορα συνηθως πετυχαινει. Απο την εικονα που εχω πολοι υπαλληλοι αγνωουν παντερλως την διαδικασια. Ενα αλλο μειον ειναι οτι δεν αναφερεται λογος απορριψης. Τωρα εχω μια συναλλαγη αξιας 58.5 σε 5 δοσεις των 11.7 εχει πεσει η πρωτη δοση και ζηταω οριμανση για τις υπολοιπες 4 σε 5 μερες ειναι το τρτιτο αιτημα που κανω το κακό με το help desk είναι της συγκεκριμένης τράπεζας είναι ότι είναι εξωτερικό τηλεφωνικό κέντρο και έτσι πολλές φορές είναι ανίδεοι και απαντάνε λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Και πολύ ασχολήθηκες για να τους δώσεις τα χρήματα που δεν οφείλεις. Αν δεν τα θέλουν κράτα τα για αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Εγώ που ταξιδεύω έβγαλα Visa aegean της άλφα για μετατροπή πόντων σε μίλια. Επίσης μια απλή χρεωστική Πειραιώς η οποία σε συνδυασμό με την κάρτα της avin κάθε δύο γεμίσματα κερδίζω πάνω από 5 ευρώ και την amex της άλφα για διπλασιασμό πόντων καλησπέρα δεν κατάλαβα αυτό που γράφεις με την απλή χρεωστική κάρτα της Πειραιώς με την κάρτα avin ότι κάθε δυο γεμίσματα σου δίνει 5 ευρώ έκπτωση? τι όριο χρημάτων πρέπει να βάλεις? για να πάρεις τα 5 ευρώ. ? μπορείς να μου το εξηγήσεις?. ευχαριστώ πολύ. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 (edited) Όταν μιλάει κανείς για γέμισμα του ρεζερβουάρ μιλάει συνήθως για 50-55 λίτρα. Edited April 10, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Όταν μιλάει κανείς για γέμισμα του ρεζερβοάρ μιλάει συνήθως για 50-55 λίτρα. ευχαριστω πολυ , εγω δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια. κανενα 10ρικο την καθε φορα . παντως κερδιζει και 100 ποντους στην καρτα της avin , οποτε στο 3 γεμισμα παιρνει και 3 ευρω εκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 και επιστροφη 3% με καρτα πειραιως :) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Και πολύ ασχολήθηκες για να τους δώσεις τα χρήματα που δεν οφείλεις. Αν δεν τα θέλουν κράτα τα για αργότερα. τελικα εμαθα γιατι αποριπτεται το αιτημα τα τζιμανια στην αιτηση δεν βαζανε το συνολο των δοσεων αλλα οσες απομενουν. Μου το ειπε ο υπαλληλος με τα χιλια ζορια και αφου πηρε αδεια απο προισταμενο τουλαχιστον ξερω να καθοδηγησω τον υπαλληλο την επομενη φορα θα φανει αυριο αν εγινε σωστα το αιτημα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 τελικα εμαθα γιατι αποριπτεται το αιτημα τα τζιμανια στην αιτηση δεν βαζανε το συνολο των δοσεων αλλα οσες απομενουν. Μου το ειπε ο υπαλληλος με τα χιλια ζορια και αφου πηρε αδεια απο προισταμενο τουλαχιστον ξερω να καθοδηγησω τον υπαλληλο την επομενη φορα θα φανει αυριο αν εγινε σωστα το αιτημα Γιατί να μπεις όμως σε μια τέτοια διαδικασία για 50€ οφειλή; Ας τα έβαζες όλα μαζί σήμερα αν φοβόσουν μήπως τα ξοδέψεις και θα έμενε πιστωτικό μέχρι την αποπληρωμή. Αυτό θα το έβρισκα λογικό σε μεγάλη οφειλή σε βάθος χρόνου για να σου αυξήσει το όριο της κάρτας αλλά 11€ για 5 μήνες μου φαίνεται υπερβολικό. Χωρίς δόση ειρωνίας πάντα απλά απόρρησα γιατί τόσο σημαντικό που να έκανες καιν τρεις φορές το αίτημα και τόσο ψάξιμο πια. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Γιατί να μπεις όμως σε μια τέτοια διαδικασία για 50€ οφειλή; Ας τα έβαζες όλα μαζί σήμερα αν φοβόσουν μήπως τα ξοδέψεις και θα έμενε πιστωτικό μέχρι την αποπληρωμή. Αυτό θα το έβρισκα λογικό σε μεγάλη οφειλή σε βάθος χρόνου για να σου αυξήσει το όριο της κάρτας αλλά 11€ για 5 μήνες μου φαίνεται υπερβολικό. Χωρίς δόση ειρωνίας πάντα απλά απόρρησα γιατί τόσο σημαντικό που να έκανες καιν τρεις φορές το αίτημα και τόσο ψάξιμο πια. επεμεινα στο αιτημα γιατι τα πηρα κρανιο και ηθελα να αποδειξω οτι δεν ξερουν τι τους γινεται το αιτημα για να το κανεις ειναι ενα λεπτο υποθεση αρκει να γινει σωστα. τωρα οτ οτι κανω οριμανση για τοσο μικρο ποσο ειναι θεμα διαχειρησης εχω 2-3 συνναλλαγες με μικρες δοσεις και θελω να φευγουν. κανω συνναλλαγες καθε μερα και δεν θα εμενε πιστωτικο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Θέλω να κάνω μια αγορά από γερμανό πωλητή στο ebay αλλά το πρόβλημα είναι ότι δέχεται μόνο πληρωμές μέσω τράπεζας. Απ ότι ξέρω το eBay δεν παρέχει προστασία μέσω τραπεζικής μεταφορας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Η ιδια η τράπεζα μπορεί να με καλύψει? Υπάρχει δυνατότητα αμφισβήτηση συναλλαγής από πληρωμή μέσω web baking? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 εχω τον πονο μου που εχασα λεφτα κ διπλωμα με τις καρτες, εχω κ την εθνικη που μου υπενθυμισε οτι η επανεκδοση καρτας χρεωνεται πεντε ευρω. γκρρρρρρ.... Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Θέλω να κάνω μια αγορά από γερμανό πωλητή στο ebay αλλά το πρόβλημα είναι ότι δέχεται μόνο πληρωμές μέσω τράπεζας. Απ ότι ξέρω το eBay δεν παρέχει προστασία μέσω τραπεζικής μεταφορας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Η ιδια η τράπεζα μπορεί να με καλύψει? Υπάρχει δυνατότητα αμφισβήτηση συναλλαγής από πληρωμή μέσω web baking?Ξέχασε το...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutsa Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μίλησα με τον πωλητή δέχτηκε να του στείλω μια πληρωμή στο PayPal και όλα ok. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην Γερμανία υπάρχει μεγάλη προτίμηση στις πληρωμές μέσω τραπέζης παρά μεPayPal η κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μόλις σήμερα το πρωί ενημερώθηκα ότι εγκρίθηκε η αίτηση μου για τη visa university από την τράπεζα πειραιώς αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Αν έχει πιστωτικό όριο 300 ευρώ και έστω ότι έχω ξοδέψει 250 και θέλω να κάνω μια αγορά 70 ευρώ μπορώ να βάλω 20 από το ταμιευτήριο; 2. Αντίστοιχα αν το έχω εξαντλήσει το πιστωτικό όριο πρίν την έκδοση του λογαριασμού μπορώ αν θέλω να συνεχίσω να κάνω συναλλαγές να βάλω απο ταμιευτήριο μέσω winbank; 3. Σε περίπτωση σύνεπειας πια είναι η διαδικασία για αύξηση πιστωτικού ορίου;Γίνεται αυτόματα ή κατόπιν αιτήματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Μόλις σήμερα το πρωί ενημερώθηκα ότι εγκρίθηκε η αίτηση μου για τη visa university από την τράπεζα πειραιώς αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Αν έχει πιστωτικό όριο 300 ευρώ και έστω ότι έχω ξοδέψει 250 και θέλω να κάνω μια αγορά 70 ευρώ μπορώ να βάλω 20 από το ταμιευτήριο; 2. Αντίστοιχα αν το έχω εξαντλήσει το πιστωτικό όριο πρίν την έκδοση του λογαριασμού μπορώ αν θέλω να συνεχίσω να κάνω συναλλαγές να βάλω απο ταμιευτήριο μέσω winbank; 3. Σε περίπτωση σύνεπειας πια είναι η διαδικασία για αύξηση πιστωτικού ορίου;Γίνεται αυτόματα ή κατόπιν αιτήματος; 1. Ναι 2. Ναι 3. Εμένα έχει τύχει να το ανεβάσουν και μόνοι τους, εν γένει χρειάζεται να το ζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση.Με καλύψες απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλημέρα. Έχω βάλει ένα ποσό 1300 ευρώ στην prepaid της Εθνικής γιατί έπρεπε να πάω acs να πληρώσω κάτι που είχα παραγγείλει που έκανε 1296 ευρω. Αλλά μαθαίνω πως το όριο μου είναι 1000 ευρω .παθαινω εγκεφαλκο .Τι κάνω ρε παιδιά?? Είναι εύκολο να γίνει αύξηση του ορίου μου?? Είναι και Σάββατο σήμερα να πάω στην τράπεζα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Γιατί δε τα δίνεις μετρητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Τα υπόλοιπα εννοείς έτσι τα 296?? Γιατί μουβειπσν από acs ότι δεν γίνεται. Τι να πω. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts