Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Η Δευτέρα 2 Ιανουαρίου ειναι εργασιμη.

Κλειστα ειναι μονο τα καταστήματα επειδη ανοιξαν την τελευταια Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Δημοσιο, τραπεζες και αλλες εταιρίες λειτουργουν κανονικα

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επρεπε ομως να εχεις παραλαβει την νεα καρτα ταχυδρομικα

Εχω αλλάξει διεύθυνση και δεν έχει πάει κάτι /δεν με ενημέρωσαν ότι πήγε κάτι στην παλιά.Ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα να βγάλω νέα κατευθείαν στο κατάστημα.

Αυτή η κάρτα που έχω φαντάζομαι ισχύει μέχρι 23:59:59 31-12-2016. Σωστά;

Εχω αλλάξει διεύθυνση και δεν έχει πάει κάτι /δεν με ενημέρωσαν ότι πήγε κάτι στην παλιά.Ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα να βγάλω νέα κατευθείαν στο κατάστημα.

Αυτή η κάρτα που έχω φαντάζομαι ισχύει μέχρι 23:59:59 31-12-2016. Σωστά;

Καλύτερα να τηλεφωνησεις αυριο στην εξυπ. Πελατων. Δοκιμασε και τωρα, λειτουργεί

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

λογικά αν πας αυριο και δηλώσεις απώλεια θα σου εκδώσουν μία άμεσα

Ναι, ειναι πολυ πιθανον. Η eurobank εχει καρτες στα καταστηματα και τυπωνει επιτοπου ονομα. Δινει αμεσως και κωδικο pin. Βγαινεις εξω, πας στο ΑΤΜ, την ενεργοποιεις και λειτουργει αμεσα

λογικά αν πας αυριο και δηλώσεις απώλεια θα σου εκδώσουν μία άμεσα

Η απώλεια δεν συνεπάγεται και δήλωση στην αστυνομία;

Η απώλεια δεν συνεπάγεται και δήλωση στην αστυνομία;

Οχι βεβαια ......

Καλεσε 210 9555000 τωρα και ρωτησε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

θέλει κάποιος να μου στείλει έμβασμα από εξωτερικό, μήπως ξέρετε ποια τράπεζα έχει τις μικρότερες χρεώσεις εισερχομένου εμβάσματος;

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

θέλει κάποιος να μου στείλει έμβασμα από εξωτερικό, μήπως ξέρετε ποια τράπεζα έχει τις μικρότερες χρεώσεις εισερχομένου εμβάσματος;

Σχεδον ολες χρεωνουν 3 η 4 ευρω για το εισερχομενο εμβασμα.

για να κανεις εμβασμα στο εξωτερικο. πχ, 15.000 για αγορα μηχανηματος ποσο θελει?

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

Η winbank της Πειραιώς δεν χρεώνει εισερχόμενο έμβασμα

για να κανεις εμβασμα στο εξωτερικο. πχ, 15.000 για αγορα μηχανηματος ποσο θελει?

Αν εχεις τα δικαιολογιτικα για να περασουν απο τα CC νομιζω 9 ευρω απο web banking.

Η winbank της Πειραιώς δεν χρεώνει εισερχόμενο έμβασμα

Tι εννοείς η winbank δεν χρεώνει? Δηλαδή η τράπεζα χρεώνει? Εγω που στέλνω από αλφα σε λογαριασμό πειραιώς πληρώνω εγώ 1€ και ο πελάτης της Πειραιώς 4€.

Αν όμως είχε λογαριασμό μισθοδοσίας δεν θα του κρατούσαν τα 4€.

Αν ο λογαριασμός σου στη Πειραιώς έχει ανοιχτεί ηλεκτρονικά σαν winbank δεν χρεώνει εισερχόμενο έμβασμα. Το θέμα είναι πως πρέπει ήδη να είναι winbank γιατί τώρα νομίζω πως δεν μπορεί να ανοιχτεί λογαριασμός λόγω capital control.

https://www.winbankdirect.gr/Views/Account/account1.aspx

Edited by nico4gr

Εγω που στέλνω από αλφα σε λογαριασμό πειραιώς πληρώνω εγώ 1€ και ο πελάτης της Πειραιώς 4€.

Αν τα στείλεις με χρέωση OUR δεν κοστίζει λιγότερο;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

να ρωτησο κατι βρε παιδια. στο paypal μπορω να βαλω αλλες καρτες εκτος προπληρομενη και πιστωτικη? αμα βγαλω προπληρωμενη καρτα θα μπορω να την φορτιζω απο atm χωρις να μου κραταει προμηθεια? βασικα αυτο που θελω να αποφυγω ειναι η προμηθεια αλλα δεν ξερω τι παιζει τωρα με τις καρτες με τα capital controls.

η χρεωστικη ειναι η κανονικη οταν ανοιγουμε εναν λογαριασμο τραπεζης ας πουμε και σου δινη και καρτα να τραβας απο το atm? πχ η maestro της εθνικης ειναι χρεωστικη?

α ωραια τοτε. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ποιος ειναι ο λογος της υπαρξης της prepaid καρτας αφου με την χρεωστικη παλι κανεις την δουλεια σου και χωρις να σου κρατανε και προμηθεια.

α ωραια τοτε. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ποιος ειναι ο λογος της υπαρξης της prepaid καρτας αφου με την χρεωστικη παλι κανεις την δουλεια σου και χωρις να σου κρατανε και προμηθεια.

ειναι πολυ λογικο , πολυς κοσμος εχει ενα λογαριασμο στην τραπεζα που μπαινει ο μισθος/συνταξη του και φοβαται να βαλει την καρτα του ατμ! διοτι υπαρχουνε και αλλα λεφτα για αυτο εχουνε βγαλει τις προπληρωμενες .

Τι να πω δεν ξερω παντως εγω πιστευω οτι δεν συμφερει. Επειδη την ειχα δοκιμασει , και μετα μου εκοψε οτι μπορω να πληρωσω με την χρεωστικη καρτα του ατμ , την κατηργησα , και πολυ απλα ανοιξα ενα δευτερο λογαριασμο , και ετσι στο λογαριασμο που συνδεεται με καρτα βαζω μονο τα χρηματα που θελω να χρησιμοποιησω για αγορες ή για ατμ και στον αλλο λογαριασμο οτι αλλα λεφτα θελω να αποθυκευσω στην τραπεζα! και ετσι δεν χρειαζομαι τις προπληρωμενες ! , επισης ενα αλλο εχω παρατηρησει οτι η εθνικη εχει διαφορετικο οριο για αγορες στο ατμ , διαφορετικο οριο για αγορες στο ιντερνετ και διαφορετικο οριο για αγορες σε καταστηματα με την καρτα!

αυτο πρακτικα σημαινει οτι αμα βαλω 0 στο οριο για αγορες στο ιντερνετ απλα δεν θα μπορει καποιος να κανει αγορες ! αρα μεγαλυτερη ασφαλεια!

οποτε παιζωντας με τα ορια τις καρτας του ατμ παλι εχεις προστασια αμα τυχον σου υποκλεψουνε τα στοιχεια της καρτα σου ! , επισης σε καποια ελληνικα καταστηματα θελει και κωδικο verify by visa, by mastercard , by american express οποτε χωρις αυτον τον εξτρα κωδικο δεν μπορει να γινει συναλλαγη σε καταστημα που ειναι συνεργαζομενο με αυτες τις εταιρειες και εχει αυτην την προσθετη ασφαλεια!

ενα κακο με την εθνικη ειναι οτι αμα θελεις να αλλαξεις τα ορια τις καρτα σου θελει μια εργασιμη ημερα να ενεργοποιηθει! ,αντιστοιχα στην τραπεζα Πειραιως η αλλαγη οριων καρτας γινεται αμεσα ! μεσω winbank ! , Επισης στην Πειραιως οσες καρτες ζητανε τον προσθετο verify κωδικο εχει σταματησει προσωρινα να λειτουργει λογω αναβαθμιση της υπηρεσιας οποτε δεν το ζηταει σε καμια συναλλαγη , επισης στην mastercard δεν υπαρχει σαν υπηρεσια ! , Τελος η Πειραιως εχει διαφορετικο οριο στην καρτα για αγορες στα ατμ και διαφορετικο οριο για αγορες γενικα ειτε μεσω ιντερνετ ειτε με την φυσικη παρουσια της καρτας! .

Επισης ενα κακο με τις ανεπαφες συναλλαγες ειναι οτι δεν χρειαζεται pin για 25 ευρω ανα συναλλαγη και οχι ανα ημερα ! ( πολυ χαζο αυτο! ) , μπορει να διευκολυνει αλλα γενικα ειναι θεμα! το θεωρω τροπο να σου κλεψει καποιος χρηματα αφου δεν ζητειται pin ! ,

Οσο για την alpha bank για να αλλαξεις τα ορια της καρτας πρεπει να το κανεις γραπτως με φαξ ή στο καταστημα και δεν γινεται αμεσα! ειναι πολυ μειον αυτη της τραπεζας! .

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν κρατήσεις και ποιες είναι αυτές για πληρωμή πιστωτικής κάρτας Alpha Bank από ebanking eurobank ή εθνικής;

οχι την αιτηση τη κανεις ειτε σε καταστημα με ολα τα σχετικα εκει ειτε ηλεκτρονικα που αναλαμβανει το τμημα εκδοσης καρτων απευθειας οποτε ερχεται courier που υπογραφεις τη προσυμβαση και δινεις και τα σχετικα εγγραφα που θελουν

Μετα την αποστολή των εγγράφων με courier που μου ζητήθηκαν, σε ποσο διάστημα περιπου θα παραλάβω την κάρτα;;; Προκειται για την alpha bonus visa (πιστωτικη)

Edited by athanaso77

Μετα την αποστολή των εγγράφων με courier που μου ζητήθηκαν, σε ποσο διάστημα περιπου θα παραλάβω την κάρτα;;; Προκειται για την alpha bonus visa (πιστωτικη)

εξαρτάται, θα σε πάρουν τηλέφωνο πρώτα να σε ενημερώσουν ότι εγκρίθηκε γιατί όταν έδωσες χαρτιά είχε πάρει προέγκριση. Εμένα με πήραν σε περίπου 1 βδομάδα μετά ότι εκρίθηκε και θα μου τη στείλουν ταχυδρομικά πρώτα τη κάρτα και ξεχωριστά το pin της

Edited by athanaso77

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw