Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Ευχαριστω!!! Έκανα αίτηση αλλα δεν εχω ενημέρωση ακομη! Υπάρχει κάποιος με παρόμοιο εισόδημα που του εχει εγκριθεί;

Με 10000 εισόδημα ιδιωτικού υπαλλήλου, είναι από δύσκολο έως αδύνατο να εγκριθεί πιστωτική κάρτα. Μόνο αν έχεις περιουσιακά στοιχεία στο όνομά σου έχεις κάποιες ελπίδες.

Μεταφορά χρηματων μεσω e banking απο λογαριασμό εθνικής σε λογαριασμο εθνικής, υπαρχουν εξτρα εξοδα?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Όχι εφόσον είναι ίδια τράπεζα.

Στάλθηκε από RN3P

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Με 10000 εισόδημα ιδιωτικού υπαλλήλου, είναι από δύσκολο έως αδύνατο να εγκριθεί πιστωτική κάρτα. Μόνο αν έχεις περιουσιακά στοιχεία στο όνομά σου έχεις κάποιες ελπίδες.

Το εισόδημα στο εκκαθαριστικό ηταν τελικά 11700€

Η απαντήση της τράπεζας: Η αίτηση για την κάρτα Alpha Bank Bonus Visa βρίσκεται σε περαιτέρω επεξεργασία από την Τράπεζα.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την υπογραφή της αιτήσεως και τη συλλογή

των απαιτούμενων δικαιολογητικών από εκπρόσωπό μας που θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας.

Η απαντήση της τράπεζας: Η αίτηση για την κάρτα Alpha Bank Bonus Visa βρίσκεται σε περαιτέρω επεξεργασία από την Τράπεζα.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την υπογραφή της αιτήσεως και τη συλλογή

των απαιτούμενων δικαιολογητικών από εκπρόσωπό μας που θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας.

Τυχερά είναι αυτά εμένα με εκκαθαριστικό 8500€ και σήμερα παρέλαβα την aegean bonus visa με όριο 1500 την έβγαλαν. Ίσως να παίζει ρόλο που έχω από παλιά και άλλες τρεις κάρτες στην ίδια τράπεζα τις χρησιμοποιώ φουλ και πάντα είμαι τυπικός στις πληρωμές πληρώνω όλο το ποσό.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Τυχερά είναι αυτά εμένα με εκκαθαριστικό 8500€ και σήμερα παρέλαβα την aegean bonus visa με όριο 1500 την έβγαλαν. Ίσως να παίζει ρόλο που έχω από παλιά και άλλες τρεις κάρτες στην ίδια τράπεζα τις χρησιμοποιώ φουλ και πάντα είμαι τυπικός στις πληρωμές πληρώνω όλο το ποσό.

Φυσικά & παίζει ρόλο. Probability of default αλγόριθμο τρέχουν μέσα σε όλα τα άλλα & προφανώς n συμπεριφορά στο σύνολο των προϊόντων βοηθάει.

Sent from my SM-P605 using Tapatalk

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

να ρωτησω κατι με την πιστωτικη πειραιως με οριο 1500 στην αρχη που την εβγαλα οτα εκανα αγορες με δοσεις με αφαιρουσε ολο το ποσο της αγορας δηλαδη εκανε πχ.100ευρω ενω το εβαζα για 4δοσεις .(1500-100 =1400)μολις εβαζα την δοση 25ευρω πηγαινε 1425.μεχρι εδω ολα ωραια.απο χτες ειδα οτι στις δοσεις που βαζω δεν χρειωνει ολο το ποσο αλλα την δοση που βαζω και με μπερδεψε λιγο. σε αλλες πιστωτικες πως γινεται με ποιο τροπο?

Τυχερά είναι αυτά εμένα με εκκαθαριστικό 8500€ και σήμερα παρέλαβα την aegean bonus visa με όριο 1500 την έβγαλαν. Ίσως να παίζει ρόλο που έχω από παλιά και άλλες τρεις κάρτες στην ίδια τράπεζα τις χρησιμοποιώ φουλ και πάντα είμαι τυπικός στις πληρωμές πληρώνω όλο το ποσό.[/quote

"Η κατάσταση της αιτήσεως μου είναι Εγκεκριμένη σε αναμονή"

Εγκρίθηκε προφανώς και η δίκη μου αλλα ηρθε και με Mail η ενημέρωση που ανέφερα πιο πανω

Edited by athanaso77

να ρωτήσω κάτι άλλο πως μπορούμε να ανεβάσουμε το όριο στις αγορές μέσω ίντερνετ στην χρεωστική American express ; χωρίς να έχεις ίντερνετ banking ; γίνεται τηλεφωνικά; και μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει; 1500? .

επίσης στο go 4 more στην εθνική μου ήρθε και email και ενημέρωση από την εφαρμογή στο κινητό . και κάθε ημέρα έχει διαφορετικές προφορές 22-31/12/2016 σήμερα έχει για αγορές στο media mark 8 πόντοι για κάθε ένα ευρώ συναλλαγή!!

Τυχερά είναι αυτά εμένα με εκκαθαριστικό 8500€ και σήμερα παρέλαβα την aegean bonus visa με όριο 1500 την έβγαλαν. Ίσως να παίζει ρόλο που έχω από παλιά και άλλες τρεις κάρτες στην ίδια τράπεζα τις χρησιμοποιώ φουλ και πάντα είμαι τυπικός στις πληρωμές πληρώνω όλο το ποσό.[/quote

"Η κατάσταση της αιτήσεως μου είναι Εγκεκριμένη σε αναμονή"

Εγκρίθηκε προφανώς και η δίκη μου αλλα ηρθε και με Mail η ενημέρωση που ανέφερα πιο πανω

νομιζω αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα οτι πηρε προεγκριση και θα ερθουν να παρουν τα χαρτια σου. Μετα νομιζω βγαζει σε επεξεργασια και οταν εγκριθει γραφει σκετο εγκεκριμενη

Edited by athanaso77

George Bernard Shaw

νομιζω αυτο ειναι το πρωτο μηνυμα οτι πηρε προεγκριση και θα ερθουν να παρουν τα χαρτια σου. Μετα νομιζω βγαζει σε επεξεργασια και οταν εγκριθει γραφει σκετο εγκεκριμενη

Courier; Μου έκανε εντύπωση πως δεν νου ζητήθηκε να τα παω σε κατάστημα

Edited by athanaso77

Courier; Μου έκανε εντύπωση πως δεν νου ζητήθηκε να τα παω σε κατάστημα

οχι την αιτηση τη κανεις ειτε σε καταστημα με ολα τα σχετικα εκει ειτε ηλεκτρονικα που αναλαμβανει το τμημα εκδοσης καρτων απευθειας οποτε ερχεται courier που υπογραφεις τη προσυμβαση και δινεις και τα σχετικα εγγραφα που θελουν

Edited by athanaso77

George Bernard Shaw

.........

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ο σας.

Θα στη δώσουν σίγουρα, και αν οχι πήγαινε σε αλλη τράπεζα.

Να δωσεις όλα τα δικαιολογητικα σωστα στον κουριερ για να μην καθυστερήσει η έκδοση της καρτας. Αν μπορέσεις κρατα φ/α ή φωτογραφία της αίτησης. Εμένα αντι για 8000 εισόδημα έγραψαν 800, μετά απο 5 μήνες το ανακάλυψα και μετά μου βγαλαν την καρτα.

Edited by albert0

Την Δευτέρα 2-1-2017 είναι ανοιχτες οι τράπεζες ;Μου λήγει η debit καρτα της Eurobank )31-12-16 και πρέπει να την ανανεώσω.

Νομίζω είναι εργάσιμη μόνο για το δημόσιο..

Την Δευτέρα 2-1-2017 είναι ανοιχτες οι τράπεζες ;Μου λήγει η debit καρτα της Eurobank )31-12-16 και πρέπει να την ανανεώσω.

Η Δευτέρα 2 Ιανουαρίου ειναι εργασιμη.

Κλειστα ειναι μονο τα καταστήματα επειδη ανοιξαν την τελευταια Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Δημοσιο, τραπεζες και αλλες εταιρίες λειτουργουν κανονικα

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επρεπε ομως να εχεις παραλαβει την νεα καρτα ταχυδρομικα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Η Δευτέρα 2 Ιανουαρίου ειναι εργασιμη.

Κλειστα ειναι μονο τα καταστήματα επειδη ανοιξαν την τελευταια Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Δημοσιο, τραπεζες και αλλες εταιρίες λειτουργουν κανονικα

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επρεπε ομως να εχεις παραλαβει την νεα καρτα ταχυδρομικα

Εχω αλλάξει διεύθυνση και δεν έχει πάει κάτι /δεν με ενημέρωσαν ότι πήγε κάτι στην παλιά.Ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα να βγάλω νέα κατευθείαν στο κατάστημα.

Αυτή η κάρτα που έχω φαντάζομαι ισχύει μέχρι 23:59:59 31-12-2016. Σωστά;

Εχω αλλάξει διεύθυνση και δεν έχει πάει κάτι /δεν με ενημέρωσαν ότι πήγε κάτι στην παλιά.Ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα να βγάλω νέα κατευθείαν στο κατάστημα.

Αυτή η κάρτα που έχω φαντάζομαι ισχύει μέχρι 23:59:59 31-12-2016. Σωστά;

Καλύτερα να τηλεφωνησεις αυριο στην εξυπ. Πελατων. Δοκιμασε και τωρα, λειτουργεί

λογικά αν πας αυριο και δηλώσεις απώλεια θα σου εκδώσουν μία άμεσα

Ναι, ειναι πολυ πιθανον. Η eurobank εχει καρτες στα καταστηματα και τυπωνει επιτοπου ονομα. Δινει αμεσως και κωδικο pin. Βγαινεις εξω, πας στο ΑΤΜ, την ενεργοποιεις και λειτουργει αμεσα

λογικά αν πας αυριο και δηλώσεις απώλεια θα σου εκδώσουν μία άμεσα

Η απώλεια δεν συνεπάγεται και δήλωση στην αστυνομία;

Η απώλεια δεν συνεπάγεται και δήλωση στην αστυνομία;

Οχι βεβαια ......

Καλεσε 210 9555000 τωρα και ρωτησε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

θέλει κάποιος να μου στείλει έμβασμα από εξωτερικό, μήπως ξέρετε ποια τράπεζα έχει τις μικρότερες χρεώσεις εισερχομένου εμβάσματος;

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Καλησπέρα και χρόνια πολλά,

θέλει κάποιος να μου στείλει έμβασμα από εξωτερικό, μήπως ξέρετε ποια τράπεζα έχει τις μικρότερες χρεώσεις εισερχομένου εμβάσματος;

Σχεδον ολες χρεωνουν 3 η 4 ευρω για το εισερχομενο εμβασμα.

για να κανεις εμβασμα στο εξωτερικο. πχ, 15.000 για αγορα μηχανηματος ποσο θελει?

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....