minovg Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Έχει ενεργοποιήσει κανείς τηλεειδοποίηση στην eurobank? Θέλω να μάθω αν στα μηνύματα στέλνουν και τον αριθμό κάρτας (οπότε λέμε ευχαριστώ δεν θα πάρω... ) και αν στέλνει μόνο όταν γίνονται κινήσεις ή κάθε μέρα. Άσχετα με αυτά εμπιστεύεται κανείς την (οποιαδήποτε) τράπεζα ότι θα έχει τον αριθμό κινητού σου και δεν θα τον χρησιμοποιήσει για προώθηση άλλων προϊόντων; Ε δε τους έχω για τόσο χαζούς να αναφέρουν και αριθμό κάρτας μαζί με ημερομηνία λήξης. Αν το κάνουν θα το κάνουν με αστεράκια. Επίσης οι τράπεζες πρωταρχικός τους στόχος είναι η ασφάλεια των συναλλαγών. Δεν σε ρίχνουν ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επέβαλε σε τράπεζα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, διότι υποδιευθύντρια καταστήματός της έδωσε οικονομικά στοιχεία επιχειρηματία που ήταν καταχωρημένα στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, σε τρίτα πρόσωπα που είχαν έννομο συμφέρον να τα γνωρίζουν. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, υπάρχει ευθύνη για την επιλογή του προσώπου που τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση, ενώ η ευθύνη της τράπεζας έγκειται και στο γεγονός ότι δεν είχε λάβει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και το απόρρητο. Επίσης, η Αρχή υποστήριξε ότι η τράπεζα δεν είχε εκπονήσει σχέδιο ασφαλείας και κώδικα δεοντολογίας, όπως απαιτεί η νομοθεσία. Γνωρίζει κανείς σε ποια τράπεζα αναφέρεται το eportal.gr ; Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. March 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2006 Πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επέβαλε σε τράπεζα η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, διότι υποδιευθύντρια καταστήματός της έδωσε οικονομικά στοιχεία επιχειρηματία που ήταν καταχωρημένα στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ, σε τρίτα πρόσωπα που είχαν έννομο συμφέρον να τα γνωρίζουν. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, υπάρχει ευθύνη για την επιλογή του προσώπου που τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση, ενώ η ευθύνη της τράπεζας έγκειται και στο γεγονός ότι δεν είχε λάβει τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και το απόρρητο. Επίσης, η Αρχή υποστήριξε ότι η τράπεζα δεν είχε εκπονήσει σχέδιο ασφαλείας και κώδικα δεοντολογίας, όπως απαιτεί η νομοθεσία. Γνωρίζει κανείς σε ποια τράπεζα αναφέρεται το eportal.gr ; Όχι αλλά δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Αντιθέτως, αν το έψαχναν λίγο με τις τράπεζες θα τις κλείνανε όλες! Αλλά οι τράπεζες είναι πανίσχυρες και στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εχω κάνει εγγραφή στο paypal και έχω κάνει add δύο κάρτες(Πιστωτική,Χρεωστική), και μου γράφει στο status της χρεωστικής (Expanded Use Number Needed) και οτι θέλει verify. Πως το κάνω? Μου ζητάει έναν τετραψήφιο αριθμό.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εχω κάνει εγγραφή στο paypal και έχω κάνει add δύο κάρτες(Πιστωτική,Χρεωστική), και μου γράφει στο status της χρεωστικής (Expanded Use Number Needed) και οτι θέλει verify. Πως το κάνω? Μου ζητάει έναν τετραψήφιο αριθμό.. Αν έχεις ebanking από τις λεπτομέρεις της συναλλαγής με το Paypal θα δεις αυτόν τον τετραψήφιο αριθμό. Είναι απαραίτητος για την πιστοποίηση/ταυτοποίηση κάρτας/προσώπου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δεν κατάλαβα. Τι είναι το ebanking? Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε verify? Τι ακριβώς είναι? Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα? thanx Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Δεν κατάλαβα. Τι είναι το ebanking? Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε verify? Τι ακριβώς είναι? Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα? thanx Verifying: Πιστοποίηση/Εξακρίβωση/Confirmation. Αν δεν υπήρχε αυτό θα μπορούσε κάλλιστα όποιος είχε τον αριθμό της κάρτας σου και την ημερομηνία λήξης της, να κάνει εγγραφή στο Paypal και να αγοράσει ό,τι θέλει χρεώνοντάς σε άσκοπα. Με τον 4ψήφιο κωδικό είσαι κατοχυρωμένος γιατί αυτόν μπορείς να τον δεις μόνο εσύ είτε από τον αναλυτικό λογαριασμό της πιστωτικής είτε από το ebanking της τράπεζας που συνεργάζεσαι. Επειδή εδώ μιλάμε για χρεωστική κάρτα και όχι για πιστωτική, λογαριασμός αναλυτικός δεν έρχεται όπως γνωρίζουμε. Άρα θα χρειαστείς για να δεις τα στοιχεία της συναλλαγής με την Paypal την «ηλεκτρονική διαχείρηση του καταθετικού σου λογαριασμού», το λεγόμενο ebanking. Αν δεν έχεις ήδη ebanking, καλό θα ήταν να κάνεις την αίτηση σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Κοστίζει 5€ εφάπαξ απότι θυμάμαι, αλλά μπορείς να διαχειριστείς τον λογαριασμό σου από το σπίτι σου πληρώνοντας λογαριασμούς, στέλνοντας εμβάσματα, ρωτώντας το υπόλοιπο κλπ. Η ασφάλεια των συναλλαγών σου μέσω του ίντερνετ είναι δεδομένη. Χιλιάδες κόσμου συναλλάσσεται μέσω ίντερνετ. Τα συστήματα ασφαλείας των τραπεζών ιδιαίτερα είναι πολύ υψηλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Από το μενού εκείνο μετά θα δεις τον 4ψηφιο κωδικό που απαιτείται για την εγγραφή σου στο Paypal. Tώρα για να μην περιμένεις ώσπου να εγγραφείς στο ebanking, τηλεφώνησε στο 801 802 803 804 και ρώτησέ τους να σου πουν οι ίδιοι τον 4ψηφιο. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν θα σου τον πουν, αλλά προσπάθησε. Αν δεν γίνεται, ρώτησε τι πρέπει να κάνεις (θα σου πούνε για το ebanking). Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Λοιπον... το expansys δεν μου δέχτηκε την κάρτα. Παρόλο που όταν συμπλήρωσα την φόρμα έδειξε οτι ολοκλοιρώθηκε η παραγγελία, όταν πήγαν να τραβήξουν τα χρήματα απο την τράπεζα, αυτή το αρνήθηκε. Ετσι μου έγραψαν στο email οι του Expansys. (σημ: το υπόλοιπο του λογαριασμού ήταν επαρκή για την αγορά) Την electron visa της Πειραιώς την έχω καιρό κι έχω κάνει κι άλλες αγορές απο το ιντερνετ με αυτήν. Τελικά την αγορά την έκανα μεσα απο το ebay (ιταλια) και μάλιστα πιο φθηνά. Τωρα σχετικά με κατάθεση χρημάτων απο το ΑΤΜ... χρειάζεται μια εργάσημη μερα για να ενημερωθεί η κάρτα. Όταν έκανα κατάθεση απογευμα την επόμενη μερα το μεσημέρι που κοιτούσα μέσω ebanking είχε ενημερωθεί. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Προσωπικά ένα πράμα δεν εμπιστεύομαι μόνο στις τραπεζικές συναλλαγές. Την κατάθεση μέσω ΑΤΜ με φάκελο. :blink: Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο υπάλληλος που θα τα μετρήσει θα τα περάσει σωστά και δεν θα πάρει τίποτα για αυτόν; :confused: Πώς να αποδείξω εγώ μετά τι ποσό έβαλα μέσα; Αντιθέτως όπως είπα και παλιότερα το καλύτερο σύστημα για Online κατάθεση το έχει η Εθνική. Κατάθεση χωρίς φάκελο μέσω ΑΤΜ. Άμεση κατάθεση, άμεση καταμέτρηση, μοναδικό, πρωτοποριακό της Εθνικής. Να λέμε και τα καλά της Εθνικής. :D :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Προσωπικά ένα πράμα δεν εμπιστεύομαι μόνο στις τραπεζικές συναλλαγές. Την κατάθεση μέσω ΑΤΜ με φάκελο. :blink: Ποιος μου εγγυάται εμένα ότι ο υπάλληλος που θα τα μετρήσει θα τα περάσει σωστά και δεν θα πάρει τίποτα για αυτόν; :confused: Πώς να αποδείξω εγώ μετά τι ποσό έβαλα μέσα; Αντιθέτως όπως είπα και παλιότερα το καλύτερο σύστημα για Online κατάθεση το έχει η Εθνική. Κατάθεση χωρίς φάκελο μέσω ΑΤΜ. Άμεση κατάθεση, άμεση καταμέτρηση, μοναδικό, πρωτοποριακό της Εθνικής. Να λέμε και τα καλά της Εθνικής. :D :up: Εγώ πάντως συνεχώς κάνω καταθέσεις με φάκελο σε ΑΤΜ... Κανένα πρόβλημα.. και λογικό μου φαίνεται... Βάσει κανονισμού τους φακέλους δεν τους ανοίγει ένα υπάλληλος, αλλά τρεις αν δεν κάνω λάθος... Το να κλέψουν κάποιο ποσό δεν είναι προς συμφέρον δικό τους (γιατί σίγουρα θα δημιουργηθεί θέμα και το πιο πιθανό να χάσουν την δουλειά τους) αλλά και προς συμφέρον της τράπεζας καθώς θα χαλάσει τη φήμη της... Επίσης τόσα χρόνια δεν έχει ποτέ ακουστεί περίπτωση κάποιο προβλήματος με κατάθεση σε ATM. Προφανώς πάντως υπάρχει ενδεχόμενο "δυσλειτουργίας" του όλου συστήματος... Ακόμα και στην περίπτωση του συστήματος για Online κατάθεση της Εθνικής, 1 στο εκατομμύριο το μηχάνημο δυσλειτουργεί και τα 50 ευρώ τα παίρνει για 10! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Προφανώς πάντως υπάρχει ενδεχόμενο "δυσλειτουργίας" του όλου συστήματος... Ακόμα και στην περίπτωση του συστήματος για Online κατάθεση της Εθνικής, 1 στο εκατομμύριο το μηχάνημο δυσλειτουργεί και τα 50 ευρώ τα παίρνει για 10! Αφου τα μετρησει σου λεει το ποσο και αν συμφωνεις συνεχιζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Αφου τα μετρησει σου λεει το ποσο και αν συμφωνεις συνεχιζεις. Και αυτά που δεν τα αναγνωρίζει στα επιστρέφει. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Υπαρχει καποιος τροπος να ανοιξω τραπεζικο λογ/σμο σε ξενη τραπεζα; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Υπαρχει καποιος τροπος να ανοιξω τραπεζικο λογ/σμο σε ξενη τραπεζα; Ειπώθηκε μόλις λίγα ποστ πριν. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1279298#post1279298 ΕDIT: Ξένη τράπεζα εννοείς υποθέτω στο εξωτερικό. Γιατί αν εννοείς ξένη τράπεζα που έχει υποκαταστήματα και στην Ελλάδα, γίνεται αν πας αυτοπροσώπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Έχει και η Eurobank μηχανήματα που δέχονται κατάθεση χωρίς φάκελο, αλλά όχι παντού. Ένα υπάρχει σίγουρα στο κατάστημα στο Σύνταγμα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Verifying: Πιστοποίηση/Εξακρίβωση/Confirmation. Αν δεν υπήρχε αυτό θα μπορούσε κάλλιστα όποιος είχε τον αριθμό της κάρτας σου και την ημερομηνία λήξης της, να κάνει εγγραφή στο Paypal και να αγοράσει ό,τι θέλει χρεώνοντάς σε άσκοπα. Με τον 4ψήφιο κωδικό είσαι κατοχυρωμένος γιατί αυτόν μπορείς να τον δεις μόνο εσύ είτε από τον αναλυτικό λογαριασμό της πιστωτικής είτε από το ebanking της τράπεζας που συνεργάζεσαι. Επειδή εδώ μιλάμε για χρεωστική κάρτα και όχι για πιστωτική, λογαριασμός αναλυτικός δεν έρχεται όπως γνωρίζουμε. Άρα θα χρειαστείς για να δεις τα στοιχεία της συναλλαγής με την Paypal την «ηλεκτρονική διαχείρηση του καταθετικού σου λογαριασμού», το λεγόμενο ebanking. Αν δεν έχεις ήδη ebanking, καλό θα ήταν να κάνεις την αίτηση σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Κοστίζει 5€ εφάπαξ απότι θυμάμαι, αλλά μπορείς να διαχειριστείς τον λογαριασμό σου από το σπίτι σου πληρώνοντας λογαριασμούς, στέλνοντας εμβάσματα, ρωτώντας το υπόλοιπο κλπ. Η ασφάλεια των συναλλαγών σου μέσω του ίντερνετ είναι δεδομένη. Χιλιάδες κόσμου συναλλάσσεται μέσω ίντερνετ. Τα συστήματα ασφαλείας των τραπεζών ιδιαίτερα είναι πολύ υψηλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Από το μενού εκείνο μετά θα δεις τον 4ψηφιο κωδικό που απαιτείται για την εγγραφή σου στο Paypal. Tώρα για να μην περιμένεις ώσπου να εγγραφείς στο ebanking, τηλεφώνησε στο 801 802 803 804 και ρώτησέ τους να σου πουν οι ίδιοι τον 4ψηφιο. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν θα σου τον πουν, αλλά προσπάθησε. Αν δεν γίνεται, ρώτησε τι πρέπει να κάνεις (θα σου πούνε για το ebanking). Ελπίζω να έγινα κατανοητός. :) Ευχαριστώ πολύ. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι επειδή είναι χρεωστική πρέπει να πάω απο εκεί να πάρω τον αριθμό, και να πληρώσω τα 5€ για το ebanking. Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. άκουσα οτι μπορείς να πληρώνεις και τους λογαριασμούς ΟΤΕ,ΔΕΗ,κλπ, αυτό γίνεται με το ebanking? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Ευχαριστώ πολύ. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι επειδή είναι χρεωστική πρέπει να πάω απο εκεί να πάρω τον αριθμό, και να πληρώσω τα 5€ για το ebanking. Να ρωτήσω και κάτι άλλο.. άκουσα οτι μπορείς να πληρώνεις και τους λογαριασμούς ΟΤΕ,ΔΕΗ,κλπ, αυτό γίνεται με το ebanking? Φυσικά. Μα για αυτό το σκοπό κάνουμε το ebanking. Για την εξυπηρέτησή μας. Όλοι οι λογαριασμοί πληρώνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας, ασφαλέστατα, γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Για την ασφάλεια δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος! Οτι κλειδώνει...ξεκλειδώνει... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Φυσικά. Μα για αυτό το σκοπό κάνουμε το ebanking. Για την εξυπηρέτησή μας. Όλοι οι λογαριασμοί πληρώνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας, ασφαλέστατα, γρήγορα. Καλοοοοο... thanx again! Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Για την ασφάλεια δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος! Οτι κλειδώνει...ξεκλειδώνει... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... αλλά αν προσέχεις, η πιθανότητα να κάτσει κάποιος να βρει τον κωδικό σου για το ebanking και να το βρει τελικά, είναι μικρότερη απ το να σε κλέψουν στον δρόμο πριν/μετά από συναλλαγή με τράπεζα... Απλά δεν αξίζει τον κόπο... (δεδομένου ότι προσέχουμε λίγο και εμείς...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Μπορεις μια χαρα:) Aisopos με την προπληρωμενη δεν μπορεις να δεχτεις χρηματα....μονο να δωσεις. Οποτε καλυτερα μια χρεωστικη:cool: Δηλαδή κάποιος που έχει έναν τραπεζικό λογαριασμό να βγάλει μία χρεωστική κάρτα και να την συνδέσει με αυτόν κι έτσι να κάνει διακίνηση χρήματος (αγορές, δωρεές, κ.α.) στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω της χρεωστικής του κάρτας; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Σωστά! Βέβαια η πιθανότητα να σου στείλει κάποιος λεφτά στην κάρτα (άρα και στον τραπεζικό λογ/μο), είναι λίγο σπάνιο, συνηθίζεται το έμβασμα και η κατάθεση, αλλά γενικώς ναι, το πιασες το νόημα. Για αγορές κλπ είναι μια πολύ καλή λύση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 απο western union πως γίνεται να παραλάβω χρήματα?? μου ήρθε ήδη στο mail verification πληρωμής- θα φέρουν την επιταγή σπίτι μου? στη διεύθυνση που έδωσα΄,θα με ειδοποιήσουν με επιστολή να πάω να τα παραλάβω?τι γίνεται ακριβώς??και θέι μόνο ταυτότητα,έτσι δεν είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 απο western union πως γίνεται να παραλάβω χρήματα?? μου ήρθε ήδη στο mail verification πληρωμής- θα φέρουν την επιταγή σπίτι μου? στη διεύθυνση που έδωσα΄,θα με ειδοποιήσουν με επιστολή να πάω να τα παραλάβω?τι γίνεται ακριβώς??και θέι μόνο ταυτότητα,έτσι δεν είναι?? Πας σε σημεία που έχουν το σήμα της WESTERN UNION και παραλαμβάνεις τα χρήματα. Για να μη παιδεύεσαι άδικα, όλα τα ταχυδρομεία νομίζω έχουν το σήμα. Πηγαίνεις με αυτό τον κωδικό και τα ζητάς. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να περιμένεις και ειδοποιητήριο στο σπίτι, αλλά έχω δει άτομα στο ταχυδρομείο να δίνουν μόνο τον κωδικό και την ταυτότητά τους, συμπληρώνουν ένα έντυπο και παραλαμβάνουν τα χρήματα κανονικά. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 800 11 82000 με μηδέν χρέωση που είναι το cc των ΕΛΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Πας σε σημεία που έχουν το σήμα της WESTERN UNION και παραλαμβάνεις τα χρήματα. Για να μη παιδεύεσαι άδικα, όλα τα ταχυδρομεία νομίζω έχουν το σήμα. Πηγαίνεις με αυτό τον κωδικό και τα ζητάς. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να περιμένεις και ειδοποιητήριο στο σπίτι, αλλά έχω δει άτομα στο ταχυδρομείο να δίνουν μόνο τον κωδικό και την ταυτότητά τους, συμπληρώνουν ένα έντυπο και παραλαμβάνουν τα χρήματα κανονικά. Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο 800 11 82000 με μηδέν χρέωση που είναι το cc των ΕΛΤΑ. Σε ωρες δημοσιου ομως, δηλαδη περιπου 9:15-9:30 με 13:30-14:00 οταν ειναι στις καλες τους :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts