aceman Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 sorry gia to off-topic post mou Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Είναι δυνατόν να ισχύει ότι η Eurobank δε χρεώνει καθόλου έξοδα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ των χωρών της ευρωζώνης; :confused: Kαι αν ισχύει, γνωρίζετε και άλλες τράπεζες που κάνουν το ίδιο; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Είναι δυνατόν να ισχύει ότι η Eurobank δε χρεώνει καθόλου έξοδα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ των χωρών της ευρωζώνης; :confused: Kαι αν ισχύει, γνωρίζετε και άλλες τράπεζες που κάνουν το ίδιο; Δε νομίζω να υπάρχει καμία τράπεζα που να μην κρατάει προμήθεια. Η Eurobank απλά σου δίνει τη δυνατότητα με την κάρτα debit της σε έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου της να μπορείς να κάνεις ανάληψη από χώρες της ευρωζώνης αλλά με προμήθεια. Χαμηλή βέβαια. Μέχρι 150€ ανάληψη η προμήθεια είναι 1,5€, άνω των 150€ είναι 1% επί του ποσού με maximum προμήθεια 3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Η ίδια τιμολόγηση (χαμηλότερη για την ακρίβεια) ισχύει σε Πειραιώς και Alpha Bank Πειραιώς: Ελάχιστο ποσό 1.10 μέγιστο 3 Alpha: Ελάχιστο 0.88 μέγιστο 2.93 Η Eurobank προσθέτει 1.5 Ε αν χρειαστεί μετατροπή συναλλάγματος (π.χ. αν είστε στην Αγγλία). Η Πειραιώς δεν ανεφερε κάτι τέτοιο. Η Alpha Bank θεωρεί την Αγγλία (και τις άλλες μη- Ευρώ χώρες) ως "εξωτερικό" και κρατάει ελάχιστο 4.40, δυστυχώς... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Είναι δυνατόν να ισχύει ότι η Eurobank δε χρεώνει καθόλου έξοδα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ των χωρών της ευρωζώνης; :confused: Kαι αν ισχύει, γνωρίζετε και άλλες τράπεζες που κάνουν το ίδιο; Αυτό ακριβώς συζητούσα με μια συνάδελφο σήμερα. Μου έλεγε πως στη Σιγκαπούρη έκανε ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ με την ΕΘΝΟcash της και δεν πλήρωσε προμήθεια. Της έκανε μεγάλη εντύπωση, όπως κι εμένα όταν μου το είπε. Αλλά φαντάζομαι ότι ισχύει εξαιτίας του maestro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Θα πρέπει να την χρέωσε 1.5 Ε + 0.5% του ποσού, όσο χρεώνει για όλες τις αναλήψεις από άλλες τράπεζες (DIAS/MAESTRO/CIRRUS) σύμφωνα με την σελίδα της... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Θα πρέπει να την χρέωσε 1.5 Ε + 0.5% του ποσού, όσο χρεώνει για όλες τις αναλήψεις από άλλες τράπεζες (DIAS/MAESTRO/CIRRUS) σύμφωνα με την σελίδα της... Τι να σου πω.. δεν είναι κοπέλα που μπορεί να έκανε λάθος. Και πρέπει να ήταν 2-3 χρόνια πριν, δεν την ρώτησα ακριβώς. Ίσως τότε ίσχυε κάτι διαφορετικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Αυτό, ναι. Το θέμα είναι ότι οι προμήθειες εξωτερικού ειναι απελπιστικά ίδιες από τράπεζα σε τράπεζα...Θέλω να κοιτάξω στις "μικρές" αν ισχύει κάτι καλύτερο, παρ' ελπίδα! Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Αυτό ακριβώς συζητούσα με μια συνάδελφο σήμερα. Μου έλεγε πως στη Σιγκαπούρη έκανε ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ με την ΕΘΝΟcash της και δεν πλήρωσε προμήθεια. Της έκανε μεγάλη εντύπωση, όπως κι εμένα όταν μου το είπε. Αλλά φαντάζομαι ότι ισχύει εξαιτίας του maestro. Αυτο αποκλειεται, μονο αν εχει γινει λαθος, χρησιμοποιω την Εθνοκας για αναληψεις απο την Αγγλια και παντα με χρεωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 an exeis logariasmo sth citibank mporeis na kaneis analipsh apo opoiodhpote katasthma ths ana ton kosmo xwris promithia kai exei polla katasthmata.an kaneis apo allh trapeza h promithia einai 1,5 euro th xrhsimopoiw xronia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 an exeis logariasmo sth citibank mporeis na kaneis analipsh apo opoiodhpote katasthma ths ana ton kosmo xwris promithia kai exei polla katasthmata.an kaneis apo allh trapeza h promithia einai 1,5 euro th xrhsimopoiw xronia Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Ισχύει όμως 100% αυτό; :confused: Και μια άλλη ερώτηση κυρίως προς τα παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό. Πώς σας στέλνουν χρήματα οι δικοί σας από Ελλάδα; Σε ποια τράπεζα και με ποια διαδικασία τα λαμβάνετε εσείς; Online; Με προμήθειες τι παίζει; :worry: Nrg τι εννοείς με την EΘΝΟcash κάνεις ανάληψη; Υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ στο Πόρτσμουθ; Ή από οποιοδήποτε ΑΤΜ; Σε μένα συμβαίνει το αντίθετο. Οι γονείς μου είναι Γερμανία και εγώ σπουδάζω Ελλάδα, οπότε μου στέλνουν από κει εδώ. Αυτό γίνεται μέσω της Εμπορικής Τράπεζας που είναι η μόνη ελληνική στην πόλη που μένουν οι δικοί μου (Νυρεμβέργη). Η προμήθεια είναι 6€, αλλά τα κρατάνε από τη Γερμανία, όχι από μένα. Η κατάθεση γίνεται άμεσα, online, στο λεπτό γιαυτό και προτιμάμε την μέθοδο αυτή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Nrg τι εννοείς με την EΘΝΟcash κάνεις ανάληψη; Υπάρχει ΕΘΝΙΚΗ στο Πόρτσμουθ; Ή από οποιοδήποτε ΑΤΜ; Χρησιμοποιω τη καρτα απο οποιοδηποτε ΑΤΜ που δεχεται maestro καρτες, τα εξοδα δεν ειναι πολλα καθως συνηθως τα βγαζω με τη μια ολα ή με 2 συναλλαγες. Περιπου 3 ευρω ανα συναλλαγη μου βγαινει (500 Ευρω περιπου η αναληψη). Ειδικα τωρα με τα νεα ΑΤΜ της εθνικης μπορω ακομα και Κυριακη να εχω χρηματα καθως με το που θα μπουν στο ΑΤΜ μπορω να τα παρω εγω :cool: Το απευθειας εμβασμα σε Αγγλικη τραπεζα δε συμφερει με τιποτα, 1ον κανει 7-10 μερες, 2ον στοιχιζει 25-30 Ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Ειδικα τωρα με τα νεα ΑΤΜ της εθνικης μπορω ακομα και Κυριακη να εχω χρηματα καθως με το που θα μπουν στο ΑΤΜ μπορω να τα παρω εγω :cool: Εννοείς τα ΑΤΜ όπου γίνεται online κατάθεση ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΟ; Έτσι μπαίνουν άμεσα τα χρήματα. Είναι φοβερό αυτό, έχει επισημανθεί, μόνο η Εθνική το έχει. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Εγώ έστειλα σε αρκετές (όχι όλες) τις τράπεζες ένα email όπου ρώταγα τα έξοδα κατάθεσης εξωτερικού τους... Αποφεύγω σαν τον διαόλο το λιβάνι την Εθνική και τις λοιπές, γιατί σε περίοδο...απεργιών ;) την γ@***ες αν θες να πάρεις λεφτά, σε έχουν εντελώς χ****νο! Το έμβασμα από τράπεζα κάνει τόσο (και στοιχίζει τόσο), όμως από εναλλακτικά δίκτυα (Ίντερνετ) αν το υποστηρίζει η τράπεζα ( π.χ. η Alpha το κάνει) μάλλον συμφέρει για μεγάλα ποσά, καθώς... Οι περισσότερες (όχι όλες!) οι τράπεζες κατακρατούν 1%, οπότε στα 1000 Ε ας πούμε είσαι στα 10 Ε προμήθεια με ανάληψη από ΑΤΜ. Εξαίρεση η HSBC όπως έχουμε πει, που αν έχεις HSBC σε άλλη χώρα του κόσμου τα παίρνεις δωρεάν (αλλά πάσχει σοβαρά από Internet banking και δύναμη κάρτας, είναι καθαρά ΑΤΜ, τίποτα άλλο). Με ένα έμβασμα εξωτερικού από Alpha, πληρώνεις 0.30 Ε και η τράπεζα του εξωτερικού σου χρεώνει έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος (η, κλέφτρα στην Αγγλία, Natwest, χρεώνει 8 λίρες, να δω καμιά άλλη πόσο χρεώνει)... Άρα αν έχεις να κάνεις μεγάλες πληρωμές (π.χ. σπίτια, εστίες, κτλ) και σηκώσεις αρκετά χρήματα, είναι πιθανό να σε συμφέρει να τα στείλεις με internet έμβασμα, που κάνει και "μόνο" 3 μέρες... Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Η ίδια τιμολόγηση (χαμηλότερη για την ακρίβεια) ισχύει σε Πειραιώς και Alpha Bank Πειραιώς: Ελάχιστο ποσό 1.10 μέγιστο 3 Alpha: Ελάχιστο 0.88 μέγιστο 2.93 Η Eurobank προσθέτει 1.5 Ε αν χρειαστεί μετατροπή συναλλάγματος (π.χ. αν είστε στην Αγγλία). Η Πειραιώς δεν ανεφερε κάτι τέτοιο. Η Alpha Bank θεωρεί την Αγγλία (και τις άλλες μη- Ευρώ χώρες) ως "εξωτερικό" και κρατάει ελάχιστο 4.40, δυστυχώς... Aφού είναι έτσι τα πράγματα, τώρα που θα είμαι 9 μήνες Γαλλία, δεν με συμφέρει να βγάζω λεφτά από λογαριασμό κάποιας από αυτές τις τράπεζες από κάποιο ΑΤΜ, αντί να μπλέκω με εμβάσματα; Μήπως ξέρετε τι προμήθεια κρατάει η Εμπορική για ανάληψη εντός της Ευροζώνης; Δε μου απάντησαν στο e-mail που τους έστειλα, και δεν έχουν και κάποιο τηλέφωνο στο site τους... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Πρέπει και αυτή να βρίσκεται στα ίδια πλαίσια. Αν όμως θέλεις έναν ευέλικτο, δικό σου λογαριασμό, προτείνω να σκεφτείς την Alpha Bank (1-2-3), ή την Novabank (University programme) που είναι εξαίρετες τράπεζες και με άψογη εξυπηρέτηση - online banking. :) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Εννοείς τα ΑΤΜ όπου γίνεται online κατάθεση ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΟ; Έτσι μπαίνουν άμεσα τα χρήματα. Είναι φοβερό αυτό, έχει επισημανθεί, μόνο η Εθνική το έχει. Ναι αυτα εννοω :cool: Με ένα έμβασμα εξωτερικού από Alpha, πληρώνεις 0.30 Ε και η τράπεζα του εξωτερικού σου χρεώνει έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος (η, κλέφτρα στην Αγγλία, Natwest, χρεώνει 8 λίρες, να δω καμιά άλλη πόσο χρεώνει)... Η barclays χρεωνει 6 λιρες. Ωστοσο κανεις λαθος,μου ειχαν στειλει απο την alpha εμβασμα στη barclays, πληρωσαν 20-25 Ευρω και αλλες 6 λιρες εγω :w00t: φού είναι έτσι τα πράγματα, τώρα που θα είμαι 9 μήνες Γαλλία, δεν με συμφέρει να βγάζω λεφτά από λογαριασμό κάποιας από αυτές τις τράπεζες από κάποιο ΑΤΜ, αντί να μπλέκω με εμβάσματα; Και εγω αυτο κανω...η Εμπορικη ειναι στα ιδια πανω κατω με την Εθνικη, να προσπαθεις να βγαζεις μεγαλα ποσα. ν όμως θέλεις έναν ευέλικτο, δικό σου λογαριασμό, προτείνω να σκεφτείς την Alpha Bank (1-2-3), ή την Novabank (University programme) που είναι εξαίρετες τράπεζες και με άψογη εξυπηρέτηση - online banking. Η alpha χρεωνει πολλα για εξοδα, ποτε δεν ειδα κατω απο 4.5-5 Ευρω οτι ποσο και αν εκανα αναληψη. Κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερα Εθνικη και Εμπορικη, δοκιμασμενες! Οπως ειπα και πιο πανω καλο ειναι να βγαζετε οσα το δυνατον περισσοτερα ανα αναληψη, πχ απο ΑΤΜ της barclays μπορεις να βγαλεις 500 λιρες (ή 600 δε θυμαμαι, ενα απο τα 2 παντως) με τη μια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Διόρθωση: Με το έμβασμα εξωτερικού ΑΠΌ ΙΝΤΕΡΝΕΤ BANKING της Άλφα, πληρώνεις τα 0.30 :) Η Barclays έχει όριο 500 λίρες, η Lloyds έχει 700 ή 800 :yahoo: :)) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aceman Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Paidia,exei kamia trapeza twra na prosferei cc xwris syndromh eforou zwhs? tnx ina dvance Παράθεση Μαύρη Θύελλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Paidia,exei kamia trapeza twra na prosferei cc xwris syndromh eforou zwhs? tnx ina dvance 1ον) Alpha Bank Dynamic Visa . την βγάζεις στον Μαρινόπουλο ή στα carrefoyr . Δωρεάν τον πρώτο χρόνο και μετά δωρεάν κάθε χρόνο αν περνάς τα 1500 ευρώ που το θεωρώ πανευκολο. 2ον ) Πειραιώς . Όλες οι κάρτες δωρεάν τον πρώτο χρόνο και στην συνεχεια δωρεάν αν περνάς τα 2500 ευρώ κάθε χρόνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Eγώ τελικά κατέληξα στην Εμπορική, που κρατάει 1% του ποσού για αναλήψεις εντός Ευροζώνης, με ελάχιστη προμήθεια τα 0,93€. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Eγώ τελικά κατέληξα στην Εμπορική, που κρατάει 1% του ποσού για αναλήψεις εντός Ευροζώνης, με ελάχιστη προμήθεια τα 0,93€. Σαν πολλα δεν ειναι? Δηλαδη σε μια αναληψη 600 ευρω να κραταει 6 ευρω? Για δες και την εθνικη, σιγουρα ειναι κατω απο 6 ευρω... edit: Το βρηκα. 1.5 Ευρω + 0.5% επι του ποσου, δηλαδη πχ για 600Ευρω αναληψη 1.5+3=4.5 Ευρω αντι 6 της εμπορικης., ουσιαστικα η Εθνικη σε χρεωνει σαν να χρησιμοποιεις τη καρτα σου σε ΑΤΜ αλλης ελληνικης τραπεζας. Οπως και να εχει οι διαφορες δεν ειναι και τοσο τραγικες. edit no2: Η alpha bank τελικα ειναι πολυ φθηνη στις χωρες τις ευρωζωνης! 1% επί του ποσού της αναλήψεως, με ελάχιστο Ευρώ 0,88 και μέγιστο Ευρώ 2,93 εντός Ευρωζώνης και ΔΙΑΣΝΕΤ και ελάχιστο Ευρώ 4,40 στα υπόλοιπο δίκτυα χωρών εκτός Ευρωζώνης. Που σημαινει οτι ποτε δεν θα πληρωσεις πανω απο 2,93 οποτε συμφερει πολυ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Σαν πολλα δεν ειναι? Δηλαδη σε μια αναληψη 600 ευρω να κραταει 6 ευρω? Για δες και την εθνικη, σιγουρα ειναι κατω απο 6 ευρω... edit: Το βρηκα. 1.5 Ευρω + 0.5% επι του ποσου, δηλαδη πχ για 600Ευρω αναληψη 1.5+3=4.5 Ευρω αντι 6 της εμπορικης., ουσιαστικα η Εθνικη σε χρεωνει σαν να χρησιμοποιεις τη καρτα σου σε ΑΤΜ αλλης ελληνικης τραπεζας. Οπως και να εχει οι διαφορες δεν ειναι και τοσο τραγικες. edit no2: Η alpha bank τελικα ειναι πολυ φθηνη στις χωρες τις ευρωζωνης! 1% επί του ποσού της αναλήψεως, με ελάχιστο Ευρώ 0,88 και μέγιστο Ευρώ 2,93 εντός Ευρωζώνης και ΔΙΑΣΝΕΤ και ελάχιστο Ευρώ 4,40 στα υπόλοιπο δίκτυα χωρών εκτός Ευρωζώνης. Που σημαινει οτι ποτε δεν θα πληρωσεις πανω απο 2,93 οποτε συμφερει πολυ! :) Και η Εμπορική έχει όριο, το οποίο είναι κάτω από τα 3€ (2,κάτι), αλλά δε θυμάμαι πόσο ακριβώς. :) Δείτε και αυτό το e-mail που έστειλα στην Eurobank:Ενδιαφέρομαι να ανοίξω φοιτητικό λογαριασμό στην Τράπεζά σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν η ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ του εξωτερικού (συγκεκριμένα από τη Γαλλία και την Ελβετία*) χρεώνεται με επιπλέον έξοδα, και αν ναι πόσο ακριβώς. Σας ευχαριστώ πολύ.(*Η Ελβετία μπήκε ως χώρα εκτός Ευροζώνης) και την απάντησή τους:Αγαπητέ κ. Χ, Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την EFG Eurobank Ergasias. Σχετικά με το ερώτημά σας για ανάληψη μετρητών από το λογαριασμό σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτό είναι εφικτό μόνο με χρήση κάποιας πιστωτικής σας κάρτας. Δεν είναι εφικτό να πραγματοποιήσετε ανάληψη από το λογαριασμό σας, αλλά μόνο από το διαθέσιμο πιστωτικό όριο της κάρτας σας. Τα έξοδα ανάληψης μετρητών από πιστωτικές κάρτες έχουν ως εξής: €3 για ποσά από €0- €310 €15 για ποσά από €311 - €1200 €20 για ποσά από €1201- €3000 €25 για ποσά από €3000 και άνω Εξαιρούνται από τις παραπάνω κλίμακες οι κάρτες Euroline και Student visa στα οποία δεν χρεώνονται έξοδα ανάληψης μετρητών. Το ποσό των χρεώσεων σε συνάλλαγμα επίσης επιβαρύνεται με έξοδα επεξεργασίας των συναλλαγών αυτών από την Τράπεζα και τους διεθνείς οργανισμούς Visa και Mastercard. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε την έκδοση της Euroline Debit, η οποία είναι χρεωστική κάρτα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία θελήσετε ή σχόλιο που τυχόν έχετε. Με εκτίμηση Customer Services Electronic Banking Τώρα τι εννοούν με αυτό; :confused: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis2004 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 μηπως ξερει κανεις παι τραπεζα εκδιδει electron visa? thanks Παράθεση http://www.myspace.com/alexis747 http://www.alexis747.hi5.com Η μεγαλυτερη αποδειξη της αγαπης, ειναι να αφηνουμε αυτους που αγαπαμε ν να ζησουν ελευθεροι .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 μηπως ξερει κανεις παι τραπεζα εκδιδει electron visa? thanks Η alpha bank και η πειραιως σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts