Alex0077 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εφόσον επιβεβαιώθηκε ότι η εγγύηση καταθέσεων στις 100.000 παραμένει , δεν βλέπω κανένα πρόβλημα , όπου και αν έχω τις πενιχρές καταθέσεις μου . Ας προσέξουν όσοι έχουν εκατομύρια . Και αυτοί που έχουν εκατομμύρια, αν τα σπάσουν από 100.000 σε διάφορες τράπεζες και πάλι "ασφαλισμένοι" είναι.. με την έννοια της εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Και τι σημαίνει ότι τελικά αποφάσισαν να μην πειράξουν καταθέσεις κάτω των 100.000€; Σας λέει κάτι ότι άνετα, αν δεν ψήφιζαν "όχι" οι βουλευτές, θα τις είχαν πειράξει; Η μήπως αυτό το "όχι" σας διασφαλίζει ότι κι εδώ αν υπάρξει σαν πιθανότητα, θα συμβεί το ίδιο; Είμαστε σοβαροί; Επειδή έτυχε να δείξουν "μεγαλοψυχία" οι Κύπριοι βουλευτές σημαίνει ότι αν δικοί μας βρεθούν στο ίδιο αδιέξοδο θα ψηφίσουν το ίδιο; Δυστυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερα παραδείγματα άρνησης των βουλευτών μας σε παρεμβάσεις της τρόικας... Σε αντίστοιχη περίπτωση, οι δικοί μας θα είχαν ψηφίσει "ναι" και ίσως και να απαιτούσαν μεγαλύτερο κούρεμα σε μικρές καταθέσεις και μικρότερο σε μεγάλες (για να διασφαλίσουν τις δικές τους). Όποιος θεωρεί τον εαυτό του ασφαλή επειδή είναι μικροκαταθέτης, είναι αφελής. Κι εγώ μικροκαταθέτης είμαι αλλά είμαι υποψιασμένος και προετοιμασμένος πια για κάθε ενδεχόμενο, όσο κι αν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συμβεί. Δεν θα πέσω από τα σύννεφα. Δεν γνωρίζω τα οικονομικά της Πειραιώς. Λέω απλώς ότι αν οποιαδήποτε στιγμή οποιαδήποτε τράπεζα βρεθεί στο "γκρεμό", η "λύση" θα είναι η ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Και αυτοί που έχουν εκατομμύρια, αν τα σπάσουν από 100.000 σε διάφορες τράπεζες και πάλι "ασφαλισμένοι" είναι.. με την έννοια της εγγύησης. Και παραπάνω από 100 χιλιάρικα να έχει ο λογαριασμός, αν έχει παραπάνω δικαιούχους από έναν, διασφαλίζονται τα 100 χιλιάρικα ανά δικαιούχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εφόσον επιβεβαιώθηκε ότι η εγγύηση καταθέσεων στις 100.000 παραμένει , δεν βλέπω κανένα πρόβλημα , όπου και αν έχω τις πενιχρές καταθέσεις μου . Ας προσέξουν όσοι έχουν εκατομύρια . Τα 100.000 ευρώ τα εγγυάται το κράτος κι όχι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Δηλαδή σε περίπτωση που το κράτος καταρρεύσει ξέρετε τι θα πάρετε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μερικές τράπεζες που έχουν έδρα στο εξωτερικό δεν πιάνονται στο σύστημα εγγυησεων του ελληνικου δημοσιου.. Για παραδειγμα αν έχει έδρα στο Λονδίνο τράπεζα που δραστηριοποιείται στη χώρα μας, έχει το σύστημα FSCS της Μεγάλης Βρετανίας και με όριο 75.000 στερλινών.. Αναρωτίεμαι αν είναι πιο ασφαλή εκεί.. (δηλαδή να τα βάλεις σε τράπεζα εδώ στην Ελλάδα που έχει υποκατάστημα απλά στη χώρα μας) όπως είναι η HSBC ή η Citibank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για την Diners μπορεί να άλλαξαν οι προυποθέσεις, γιατί άλλαξε η πολιτική της τράπεζας citibank.. Μέχρι πριν λίγους μήνες θα στην έβγαζε πάντως... Και φαίεται πολύ αστείο. ΓΙατί η citibank ήταν η τράπεζα που έβγαζε σε όλους.. Στη σχολή μου όταν ήμουν πρώτο έτος είχε στήσει μόνιμο πάγκο έξω στην είσοδο και έβγαζε σε όλους κάρτες... Στα μαγαζιά επίσης έβγαζε χωρίς εκκαθαριστικό .. χωρίς τίποτα.. Γενικά ήταν η πιο εύκολη. Και τώρα ξαφνικά ζητάνε 14.000 ευρώ εισόδημα, έκοψαν τις φοιτητικές... Ακόμα και οι αιτήσεις για αύξηση πιστωτικών ορίων έχουν παγώσει από τον Μάιο... Όσο εισόδημα και να έχεις δεν μπορεις να κανεις αίτηση για αύξηση ορίου όπως μου είπαν... (μάλλον προσπαθουν ξανά να την πουλήσουν). Γι αυτό μου κανε εντύπωση που μας παίρνουν εμάς τηλέφωνο για τη Diners στον πατερα μου.. Στην αίτηση με την yes μήπως θα έπρεπε να προσπαθήσεις? Η κοπέλα δεν θα σου ζήταγε εκκαθαριστικό.. Παλιότερα έβαζες ότι να ναι εισόδημα (ένα λογικό ποσό) και πολλές φορές η τράπεζα δεν ζήταγε εκκαθαριστικό. Δεν θα έχανες και τίποτα να δοκιμάσεις αν και το πιο πιθανό είναι να ζήταγαν μετά και από εκεί εκκαθαριστικό... Για τον Γερμανό δεν μου έκανε εντύπωση αυτά που λες.. Οπότε οι λύσεις που έχεις είναι να βάλεις εγγυητή, να βγάλεις πρόσθετη κάρτα από κάποιον συγγενή σου ή να χρησιμοποιήσεις απευθείας μια άλλη πιστωτική κάποιοιυ γνωστού σου. Εγγυητη ποιον να βαλω,αφου ο πατερας μου με τραπεζες δε θελει να εχει παρε-δωσε,δε θα υπογραψει στανταρ.Με συγγενεις δε μπλεκω,οποτε θα περιμενω αργοτερα γιατι θεμα χρονου ειναι να δωσει καποια τραπεζα.Δεν καιγομαι,απλα θελω να κανω την συγκεκριμενη αγορα και να εχω μια καρτα αν ας πουμε θελω να παω ενα ταξιδι να μπορω να πληρωσω 50 ευρω τον μηνα δοση.Να μην χρειαζεται να βαζω στην ακρη οπως τωρα.Χρειαζομαι την πιστωση καταλαβες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Και τι σημαίνει ότι τελικά αποφάσισαν να μην πειράξουν καταθέσεις κάτω των 100.000€; Σας λέει κάτι ότι άνετα, αν δεν ψήφιζαν "όχι" οι βουλευτές, θα τις είχαν πειράξει; Η μήπως αυτό το "όχι" σας διασφαλίζει ότι κι εδώ αν υπάρξει σαν πιθανότητα, θα συμβεί το ίδιο; Είμαστε σοβαροί; Επειδή έτυχε να δείξουν "μεγαλοψυχία" οι Κύπριοι βουλευτές σημαίνει ότι αν δικοί μας βρεθούν στο ίδιο αδιέξοδο θα ψηφίσουν το ίδιο; Δυστυχώς δεν έχουμε ιδιαίτερα παραδείγματα άρνησης των βουλευτών μας σε παρεμβάσεις της τρόικας... Σε αντίστοιχη περίπτωση, οι δικοί μας θα είχαν ψηφίσει "ναι" και ίσως και να απαιτούσαν μεγαλύτερο κούρεμα σε μικρές καταθέσεις και μικρότερο σε μεγάλες (για να διασφαλίσουν τις δικές τους). Όποιος θεωρεί τον εαυτό του ασφαλή επειδή είναι μικροκαταθέτης, είναι αφελής. Κι εγώ μικροκαταθέτης είμαι αλλά είμαι υποψιασμένος και προετοιμασμένος πια για κάθε ενδεχόμενο, όσο κι αν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα συμβεί. Δεν θα πέσω από τα σύννεφα. Δεν γνωρίζω τα οικονομικά της Πειραιώς. Λέω απλώς ότι αν οποιαδήποτε στιγμή οποιαδήποτε τράπεζα βρεθεί στο "γκρεμό", η "λύση" θα είναι η ίδια. Κανεις λαθος.Το Eurogroup και το ΔΝΤ συμφωνησαν και ζητουσαν κουρεμα των καταθεσεων απο 100 χιλιαδες και ανω.Ο Αναστασιαδης δεν το δεχτηκε για να προστατεψει τα κεφαλαια των πλουσιων και εκανε αντιπροταση για 6,75% μεχρι τις 100000 και 9,99% απο 100000 και ανω.Ο Αναστασιαδης ηταν αυτος που ηθελε να πληρωσει η βιοπαλη,να πληρωσουν οι μικροκαταθετες.Με το οχι τους οι Κυπριοι χωρις να εχουν εναλλακτικες δειξανε οτι σαν Ελληνες και αυτοι ειναι λαικιστες και επικινδυνοι,λενε οτι θελει να ακουσει ο λαος.Θα τους σωζανε οι Ρωσοι?Τις ιδιες μ@#$κιες λεγανε και εδω οι δεξιοι το 2010,γιατι δε δανειστικαμε απο τους Ρωσους....αυτοι 5 ψωρο δις δεν δωσανε στους Κυπριους θα δινανε τα 165 δις που εχουμε δανειστει εμεις??Τωρα ειναι σε χειροτερη κατασταση εξ'αιτιας των ταλιμπανισμων τους οι Κυπριοι.Ας παθουν για να μαθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Δεν γνωρίζω τα οικονομικά της Πειραιώς. Λέω απλώς ότι αν οποιαδήποτε στιγμή οποιαδήποτε τράπεζα βρεθεί στο "γκρεμό", η "λύση" θα είναι η ίδια. Καμιας Ελληνικης τραπεζας τα οικονομικα δεν ειναι καλα ωστε να μπορουμε να κοιμομαστε ήσυχοι τα βραδυα , η λυση παντως θα ειναι σιγουρα χειροτερη , ποτε δεν ειναι η ιδια λυση ...Για καποιο λογο δεν ξερω ομως ποιον , η Πειραιως μου θυμιζει τον Λαυρεντιαδη , που αγοραζε οτι εβρισκε μπροστα του και στο τελος ειδαμε ολοι τα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τι γινετε με τις θυριδες την Κυπριακης Λαικης Τραπεζας ? συγγενης μου εχει θυριδα στην Κυπρο και μετα τα νεα οτι κλενει προσπαθει να δει τι θα γινει με την θυριδα του, και λογο της αναστατωσης που υπαρχει στο νησι δεν μπορει να βρει ακρη, ουτε μια αρμοδια απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Καμιας Ελληνικης τραπεζας τα οικονομικα δεν ειναι καλα ωστε να μπορουμε να κοιμομαστε ήσυχοι τα βραδυα , η λυση παντως θα ειναι σιγουρα χειροτερη , ποτε δεν ειναι η ιδια λυση ...Για καποιο λογο δεν ξερω ομως ποιον , η Πειραιως μου θυμιζει τον Λαυρεντιαδη , που αγοραζε οτι εβρισκε μπροστα του και στο τελος ειδαμε ολοι τα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τι γινετε με τις θυριδες την Κυπριακης Λαικης Τραπεζας ? συγγενης μου εχει θυριδα στην Κυπρο και μετα τα νεα οτι κλενει προσπαθει να δει τι θα γινει με την θυριδα του, και λογο της αναστατωσης που υπαρχει στο νησι δεν μπορει να βρει ακρη, ουτε μια αρμοδια απαντηση. Προφανώς οι θυρίδες μένουν άθικτες. Δεν γνωρίζει η τράπεζα τι έχει ο καθένας στη θυρίδα του και νομίζω ότι στους όρους της ενοικίασης της θυρίδας είναι απόλυτα σαφές ότι το περιεχόμενο ανήκει στο δικαιούχο. Δεν επρόκειτο για ριφιφί ώστε να ανησυχεί για τη θυρίδα του. Αμέσως μόλις ανοίξει η τράπεζα μπορεί να πάει. Όντως, η περίπτωση της Πειραιώς είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργη! Πώς και δεν σκέφτεται να αγοράσει και την Εθνική; Α, μάλλον επειδή δεν πωλείται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Για να δουμε θα ανοιξει η Λαικη στην Κυπρο ? μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες για τις θυριδες , και να καλυπτουν οι οροι τις ενοικιασεις και την περιπτωση κλεισιματος μιας τραπεζας , αν και οι οροι συνηθως ειναι περίπλοκοι σε τετοιες περιπτωσεις, ας ελπιζουμε οτι δεν θα μπει κανενας εκκαθαριστης στην τραπεζα και με καμια εισαγγελικη εντολη ανοιξει τις θυριδες.Αραγε στον διαχωρισμο "καλης" και "κακης" τραπεζας που ειναι της μοδας τα τελευταια χρονια οι θυριδες πανε με την καλη τραπεζα ....(?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Μου ήρθε μειλ να ανανεώσω την προ πληρωμένη Κάρτα που έχω στην αγροτική μέχρι 23 Μάιου. Μετά θα ακυρωθεί. Εδιτ:δεν θα ακυρωθεί,θα ξανά κάνω τις διαδικασίες (και φυσικά θα πληρώσω πάλι) σαν να βγάζω καινούρια. Δηλαδή η Πειραιώς έχει αγοράσει αγροτική,Κύπρου και λαϊκή; η μονο τις πρώτες 2; Edited March 26, 2013 by neutral Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Με τις προ πληρωμένες κάρτες τις Κύπρου τι θα γίνει γνωρίζουμε; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Μου ήρθε μειλ να ανανεώσω την προ πληρωμένη Κάρτα που έχω στην αγροτική μέχρι 23 Μάιου. Μετά θα ακυρωθεί. Εδιτ:δεν θα ακυρωθεί,θα ξανά κάνω τις διαδικασίες (και φυσικά θα πληρώσω πάλι) σαν να βγάζω καινούρια. Δηλαδή η Πειραιώς έχει αγοράσει αγροτική,Κύπρου και λαϊκή; η μονο τις πρώτες 2; Αγροτικη, κυπρου, λαικη και ελληνικη. Απο την αγροτικη αν δεν κανω λαθος πηρε μονο την καλη τραπεζα που ειχε διασπαστει σε good και bad Μου ήρθε μειλ να ανανεώσω την προ πληρωμένη Κάρτα που έχω στην αγροτική μέχρι 23 Μάιου. Μετά θα ακυρωθεί. Εδιτ:δεν θα ακυρωθεί,θα ξανά κάνω τις διαδικασίες (και φυσικά θα πληρώσω πάλι) σαν να βγάζω καινούρια. Δηλαδή η Πειραιώς έχει αγοράσει αγροτική,Κύπρου και λαϊκή; η μονο τις πρώτες 2; Ακομα να καταλαβεις οτι δεν συμφερει η προπληρωμενη;; Βγαλε μια χρεωστικη και χρησιμοποίησέ την σαν προπληρωμενη και δεν θα χεις καμια προμηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Την έβγαλα για τον οσε,να αγοράζω εισιτήρια μέσω νετ. Αν δέχεται και αγορές με χρεωστική,το σκέφτομαι. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) Την έβγαλα για τον οσε,να αγοράζω εισιτήρια μέσω νετ. Αν δέχεται και αγορές με χρεωστική,το σκέφτομαι. Φυικά και δέχεται. Απο τις τράπεζες πειραιως, (κυπρου), eurobank και alpha bank. Όλες τις χρεωστικες αυτων των τραπεζων περνανε στο internet.. Ανοιξε ενα λογαριασμο με χρεωστικη συνδεδεμενη μόνο για συτη τη δουλειά αν φοβασαι.. Και καθε φορα που θα φορτιζες την προπληρωμενη.. Θα γεμιζεις το λογαριασμό σου και τη χρεωστική σου.. Το ίδιο πράγμα ειναι.. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι πέφτετε στην παγίδα με τις prepaid.. Ίσως αξιζουν για πολύ σπ´ανιες περιπτωσεις, οπως κανενα δώρο αν θέλεις να κανεις μια καρτα που εχεις ηδη γεμισει.. Η χρεωστικη της eurobank κι όλας έχει και το πρόγραμμα επιστροφή . Απο την άλλη η Πειραιως έχει το θετικο ότι τα περισσότερα ΑΤΜ της λειτουργουν με online καταθεση μετρητων χωρις φακελο.. Οποτε αν θες να φορτισεις τη χρεωστικη βαζοντας χρηματα στο λογαριασμό σου, πας στο ΑΤΜ , βαζεις τα λεφτά και εκεινη τη στιγμη μπορεις να τα χρησιμοποιησεις. Και άλλες τραπεζες βεβαια εχουν τετοια ΑΤΜ Edited March 27, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Μου ήρθε μειλ να ανανεώσω την προ πληρωμένη Κάρτα που έχω στην αγροτική μέχρι 23 Μάιου. Μετά θα ακυρωθεί. Εδιτ:δεν θα ακυρωθεί,θα ξανά κάνω τις διαδικασίες (και φυσικά θα πληρώσω πάλι) σαν να βγάζω καινούρια. Δηλαδή η Πειραιώς έχει αγοράσει αγροτική,Κύπρου και λαϊκή; η μονο τις πρώτες 2; Και εμενα μου ηρθε το ιδιο κ ηθελα να ρωτησω... Μεχρι τωρα οταν ηθελα να τη φορτισω, πηγαινα στο ατμ, και εκανα μεταφορα του ποσου, απο τον λογαριασμο της μαμας μου που εχει στην Αγροτικη. Εγω δεν εχω δικο μου. Τωρα πως θα γινεται? οταν παω και την αλλαξω θα μπορω παλι να το κανω απο το ιδιο ατμ μιας που η αγροτικη ανηκει πλεον στην πειραιως ή δε γινεται;;; Επισης..ηθελα να κανω online διαχειριση της καρτας αλλα στην αγροτικη αυτο ειναι σχετικα πολυπλοκο. Επρεπε να χω δικο μου λογαριασμο, να παω πρωτα απο την τραπεζα να συμπληρωσω σχετικη αιτηση, να μου δωσουν κωδικους, και μετα να επανελθω στο pc.. Μηπως οσοι εχουν της Πειραιως το κανουν πιο ευκολα? Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδια καλησπέρα εχω prepay card στην Κύπρου επειδή εδω και τόσες μέρες δεν μπορω να κανω συναλλαγές θελω να φύγω και να παω σε αλλη τράπεζα; Σκέφτομαι για probank τι γνώμη εχετε; Προτείνετε κανεναν άλλον τροπο για αγορές απο το internet Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδια καλησπέρα εχω prepay card στην Κύπρου επειδή εδω και τόσες μέρες δεν μπορω να κανω συναλλαγές θελω να φύγω και να παω σε αλλη τράπεζα; Σκέφτομαι για probank τι γνώμη εχετε; Προτείνετε κανεναν άλλον τροπο για αγορές απο το internet Ναι. Χρεωστικη καρτα οποιασδηποτε τραπεζας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Με τις προ πληρωμένες κάρτες τις Κύπρου τι θα γίνει γνωρίζουμε; Γνωρίζει κανείς; Με ενδιαφέρει και εμένα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Μαλλον θα πρεπει να επικοινωνήσουμε με τη Τράπεζα. . .;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Χθες μου βαλε κάποιος λεφτά στο paypal στο οποίο έχω δώσει την prepaid της Κύπρου. Προσπαθώντας να τραβήξω τα λεφτά απ το paypal έπρεπε να δώσω τραπεζικό λογαριασμό, την prepaid της Κύπρου δεν την έβλεπε καν σαν επιλογή.. Απ όσο έχω ακούσει η prepaid της Πειραιώς είναι πολύ καλή και στη βγάζουν και γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Έχω λογαριασμο κατάθεσης στην Κύπρου,πότε θα μπορεί να μου κάνει κάποιος κατάθεση από υποκατάστημα της Πειραιώς γνωρίζουμε? Τα atm ενοποιήθηκαν σήμερα αν δεν κάνω λάθος.Έγινε το ίδιο κ με τους λογαριασμούς?Είναι το ίδιο δηλαδή αν πάει κάποιος πελάτης να μου κάνει κατάθεση σε Πειραιώς,σαν να πήγαινε σε Κύπρου η όχι ακόμα? Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Havito1 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Καμιας Ελληνικης τραπεζας τα οικονομικα δεν ειναι καλα ωστε να μπορουμε να κοιμομαστε ήσυχοι τα βραδυα , η λυση παντως θα ειναι σιγουρα χειροτερη , ποτε δεν ειναι η ιδια λυση ...Για καποιο λογο δεν ξερω ομως ποιον , η Πειραιως μου θυμιζει τον Λαυρεντιαδη , που αγοραζε οτι εβρισκε μπροστα του και στο τελος ειδαμε ολοι τα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τι γινετε με τις θυριδες την Κυπριακης Λαικης Τραπεζας ? συγγενης μου εχει θυριδα στην Κυπρο και μετα τα νεα οτι κλενει προσπαθει να δει τι θα γινει με την θυριδα του, και λογο της αναστατωσης που υπαρχει στο νησι δεν μπορει να βρει ακρη, ουτε μια αρμοδια απαντηση. Κανεις λαθος η Εθνικη και η Eurobank ειναι αλλο επιπεδο,δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν εισαι καταθετης εκει.Επισης και η ΑΤΕ τωρα που εσπασε σε good-bad ολα τα επισφαλη δανεια εφυγαν απο την τραπεζα και τωρα ειναι υγιεστατη,το ιδιο ισχυει και για το ΤΤ. Την Πειραιως την εχει ο ομιλος MIG,εξαγοραζει τωρα τα φιλετα,εχει γινει ο 2ος μεγαλυτερος τραπεζικος ομιλος μετα την Εθνικη και αργοτερα θα δεις οταν αρχισει το banking τι κονομα θα πεσει.Οπως ειπε και ο Βγενοπουλος "Δεν υπαρχουν χασοσκοποι,μονο κερδοσκοποι". Ο Λαυρεντιαδης δεν αγοραζε οτι εβρισκε,δανειοδοτουσε δικες του εταιριες που πολλες απο αυτες δεν ειχαν ουτε κυκλο εργασιων."Ετρωγε'' τα δανεια και δημιουργησε τρυπα 700 εκατ. ευρω στην Proton Bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Η Κύπρου ξανάνοιξε κανονικά και συνεχίζει κανονικά τις εργασίες της, δεν υπάρχει κάποιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Κανεις λαθος η Εθνικη και η Eurobank ειναι αλλο επιπεδο,δεν θα εχεις κανενα προβλημα αν εισαι καταθετης εκει.Επισης και η ΑΤΕ τωρα που εσπασε σε good-bad ολα τα επισφαλη δανεια εφυγαν απο την τραπεζα και τωρα ειναι υγιεστατη,το ιδιο ισχυει και για το ΤΤ. Την Πειραιως την εχει ο ομιλος MIG,εξαγοραζει τωρα τα φιλετα,εχει γινει ο 2ος μεγαλυτερος τραπεζικος ομιλος μετα την Εθνικη και αργοτερα θα δεις οταν αρχισει το banking τι κονομα θα πεσει.Οπως ειπε και ο Βγενοπουλος "Δεν υπαρχουν χασοσκοποι,μονο κερδοσκοποι". Ο Λαυρεντιαδης δεν αγοραζε οτι εβρισκε,δανειοδοτουσε δικες του εταιριες που πολλες απο αυτες δεν ειχαν ουτε κυκλο εργασιων."Ετρωγε'' τα δανεια και δημιουργησε τρυπα 700 εκατ. ευρω στην Proton Bank. Από που να ξεκινήσω να διορθώνω. Είναι όλα λάθος, πλην της τελευταίας παραγράφου. Καμία τράπεζα δεν είναι σε άλλο επίπεδο. Αυτά είναι παραμύθια και χάντρες για τους ιθαγενείς. Όπως φάνηκε και από τα γεγονότα στην Κύπρο καμία κατάθεση δεν είναι ασφαλής και αυτό ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό για τις ουσιαστικά χρεοκοπημένες ελληνικές τράπεζες. Επίσης την Πειραιώς δεν την έχει ο όμιλος MIG. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts