Vasileios Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Πρέπει να κάνεις συναλαλγές 3000 ευρώ τον χρόνο , Καλύτερα να πάρεις από άλλη τράπεζα. Σχεδόν όλες τσάμπα τις δίνουμε , και βρίσκεις και με Bonus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Όχι, Βασίλη. Την έχω ΉΔΗ την πιστωτική αυτή. Απλά ρωτάω τι πρέπει να κάνω (τι καταλαβαίνετε εσείς από την περιγραφή "συναλλαγές αξίας 3000 ευρώ") για να γλιτώσω τη συνδρομή σε αυτή την κάρτα που ΉΔΗ έχω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μα περιμενεις να κανεις αναληψη μετρητων και να γλυτωσεις τη συνδρομή; Αφου θα χρεωθεις και τους αναλογους τοκους. Αν δεν κανεις αγορες 3000 μεσα σε 1 χρονο ζητησε να σου την κανουν classic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Όχι, Βασίλη. Την έχω ΉΔΗ την πιστωτική αυτή. Απλά ρωτάω τι πρέπει να κάνω (τι καταλαβαίνετε εσείς από την περιγραφή "συναλλαγές αξίας 3000 ευρώ") για να γλιτώσω τη συνδρομή σε αυτή την κάρτα που ΉΔΗ έχω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι α) αγορές 3.000 β) στους 10 μήνες διακοπή της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Η alpha bank αντί για το token έβγαλε και εφαρμογή που παραγει κωδικους (κανει την ιδια δουλεια) https://itunes.apple.com/gr/app/alpha-safe-access/id598920237?mt=8 οπότε πλέον δεν είναι απαραίτητη η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Η alpha bank αντί για το token έβγαλε και εφαρμογή που παραγει κωδικους (κανει την ιδια δουλεια) https://itunes.apple.com/gr/app/alpha-safe-access/id598920237?mt=8 οπότε πλέον δεν είναι απαραίτητη η συσκευή Το credential id που το καταχωρω στο e banking μεσω υπολογιστη για να συγχρονιστει η εφαρμογη και να δουλεψει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μα περιμενεις να κανεις αναληψη μετρητων και να γλυτωσεις τη συνδρομή; Αφου θα χρεωθεις και τους αναλογους τοκους. Αν δεν κανεις αγορες 3000 μεσα σε 1 χρονο ζητησε να σου την κανουν classic Δεν καταλάβατε φίλοι μου. Θα κάνω μια ανάληψη χρημάτων 3000 ευρώ για να τα ΞΑΝΑΒΑΛΩ στην κάρτα (δεν τα έχω ανάγκη τα χρήματα). Στον πρώτο λογαριασμό που θα μου ερχόταν θα τα ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΑ τα 3000 ευρώ που είχα κάνει ανάληψη (απλά θέλω να βρω μια πατέντα να φαίνεται κίνηση 3000 ευρώ). Το επιτόκιο ανάληψης μετρητών το πληρώνεις από την πρώτη ΜΕΡΑ που κάνεις ανάληψη ή από τον πρώτο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ που θα εκδοθεί και μετά; Με δύο λόγια θέλω να κρατήσω αυτή την πιστωτική με το πολύ μεγάλο όριο που έχει (σαν καβάτζα, δεν χρωστάω τίποτα στην κάρτα) αλλά να μην πληρώνω τη συνδρομή! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 να σε ρωτησω κατι ,,,, ποσο ειναι αυτη η συνδρομη για αυτην την καρτα ? εχεις προσπαθησει να επικοινωνησεις μαζι τους να δεις αν μπορουν να γλυτωσεις την συνδρομη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Δεν καταλάβατε φίλοι μου. Θα κάνω μια ανάληψη χρημάτων 3000 ευρώ για να τα ΞΑΝΑΒΑΛΩ στην κάρτα (δεν τα έχω ανάγκη τα χρήματα). Στον πρώτο λογαριασμό που θα μου ερχόταν θα τα ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΑ τα 3000 ευρώ που είχα κάνει ανάληψη (απλά θέλω να βρω μια πατέντα να φαίνεται κίνηση 3000 ευρώ). Το επιτόκιο ανάληψης μετρητών το πληρώνεις από την πρώτη ΜΕΡΑ που κάνεις ανάληψη ή από τον πρώτο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ που θα εκδοθεί και μετά; Με δύο λόγια θέλω να κρατήσω αυτή την πιστωτική με το πολύ μεγάλο όριο που έχει (σαν καβάτζα, δεν χρωστάω τίποτα στην κάρτα) αλλά να μην πληρώνω τη συνδρομή! http://www.atekarta.gr/NR/rdonlyres/AA60C89B-E550-4A71-9328-E3B6C682BD92/0/%CE%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%A3%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82%CE%A0%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82.pdf 9.1. Ο Κάτοχος έχει το δικαίωμα με χρήση της Κάρτας να αναλαμβάνει, ως δάνειο, μετρητά είτε από τα ταμεία της Τράπεζας ή/και άλλων τραπεζών που φέρουν τα σήματα της Κάρτας, είτε σε συνδυασμό με το PIN από τα ΑΤΜs που φέρουν τα σήματα της Κάρτας, κατά τους όρους του προηγούμενου άρθρου 8, εντός του εκάστοτε ισχύοντος Πιστωτικού Ορίου και του ορίου ημερήσιων συναλλαγών (παρ.10.1). 9.2.1. Σε κάθε τέτοια περίπτωση το αναλαμβανόμενο ποσό είναι τοκοφόρο από την ημερομηνία που αναλήφθηκε (παρ. 11.3). Eτήσια συνδρομή ΑΤΕbank Visa Gold / MasterCard Gold: € 55,00 Edited February 11, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 τσιμπημενη η συνδρομη θα ελεγα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Το credential id που το καταχωρω στο e banking μεσω υπολογιστη για να συγχρονιστει η εφαρμογη και να δουλεψει; Διαχείριση --> Υπηρεσιών με Πρόσθετο Κωδικό Ασφαλείας --> Αίτηση για Ενεργοποίηση Υπηρεσιών ΠΚΑ --> Έχω εγκαταστήσει στο smartphone μου την εφαρμογή Alpha Safe Access Το θέμα είναι ότι δε γλυτώνεις τα 7 ευρώ που θα πλήρωνες για την συσκευή ΠΚΑ... Πρέπει να τα πληρώσεις πάρεις δε πάρεις τη συσκευή, για να μπορείς να κάνεις κινήσεις που απαιτούν ΠΚΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Το credential id που το καταχωρω στο e banking μεσω υπολογιστη για να συγχρονιστει η εφαρμογη και να δουλεψει; 1. Μπαίνεις από το web banking μέσα από pc αρχικά (μη ξεχάσεις να πληκτρολογήσεις στην αρχή και έναν κωδικό από το κλασικό token που έχεις 2. Πας ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ και μετα ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και μετά ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΚΕΝ 3. Πληκτρολογείς εκείς τον CredentialID στο πρώτο κενό , μετά στο δεύτερο κενό πληκτρολογείς έναν κωδικό μέσα από την εφαρμογή που αλλάζει κάθε 25 δευτερόλεπτα, στο 3ο κενό πληκτρολογείς τον αμέσως επόμενο κωδικό πάλι μέσα από την εφαρμογή αφού αλλάξει. Στο 4ο κενό πληκτρολογείς έναν κωδικό από την παλιά συσκευή token και τέλος πατάς Εκτέλεση. (αν σου βγάλει κάποιο μύνημα σφάλματος την πρώτη φορά.. ξαναπροσπάθησε και δεύτερη φορά. Μου είπαν ότι είναι καινούρια η εφαρμογή και καμιά φορά συμβαίνει αυτό.. όπως συνέβη και σε μένα την πρώτη φορά. Αν το μετανιώσεις στο μέλλον μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να ξαναενεργοποιήσεις την παλιά κλασική συσκευή με τους κωδικούς (έτσι τουλάχιστον κατάλαβα αυτό). Εγώ το βρίσκω βολικό πάντως από το να κουβαλάμε την συσκευή μαζί μας. Αν αλλάξεις smartphone στο μέλλον θα πρέπει να ξανακάνεις αντικατάσταση Όλα τα παραπάνω πάντα σύμφωνα με την εξυπηρέτηση πελατών που μίλησα το πρωί και τα δούλεψα και εγώ επιτυχώς. Στην ερώτησή μου αν μπορώ να έχω και τη συσκευή και την εφαρμογή ταυτόχρονα μου είπε ότι δεν γίνεται. Edited February 11, 2013 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Δεν καταλάβατε φίλοι μου. Θα κάνω μια ανάληψη χρημάτων 3000 ευρώ για να τα ΞΑΝΑΒΑΛΩ στην κάρτα (δεν τα έχω ανάγκη τα χρήματα). Στον πρώτο λογαριασμό που θα μου ερχόταν θα τα ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΑ τα 3000 ευρώ που είχα κάνει ανάληψη (απλά θέλω να βρω μια πατέντα να φαίνεται κίνηση 3000 ευρώ). Το επιτόκιο ανάληψης μετρητών το πληρώνεις από την πρώτη ΜΕΡΑ που κάνεις ανάληψη ή από τον πρώτο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ που θα εκδοθεί και μετά; Με δύο λόγια θέλω να κρατήσω αυτή την πιστωτική με το πολύ μεγάλο όριο που έχει (σαν καβάτζα, δεν χρωστάω τίποτα στην κάρτα) αλλά να μην πληρώνω τη συνδρομή! Μην τυχόν το κάνεις αυτό γιατί όπως σου απάντησαν σε όλες τις κάρτες γενικά.. όταν κάνεις ανάληψη χρεώνεσαι τόκους από την ημέρα που κάνεις την ανάληψη.. Δεν είναι σαν τις αγορές... Μια ιδέα πάντως θα ήταν να πληρώσεις τους φόρους σου μέσω της κάρτας σαν αγορά.. (αποκλείεται οι φόροι σου να είναι κάτω από 3000 τον χρόνο :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 να σε ρωτησω κατι ,,,, ποσο ειναι αυτη η συνδρομη για αυτην την καρτα ? εχεις προσπαθησει να επικοινωνησεις μαζι τους να δεις αν μπορουν να γλυτωσεις την συνδρομη ? Για να σου απαντήσω, αν και το έχει ήδη πει ο φίλος πιο πάνω, πράγματι είναι 55 ευρώ η συνδρομή. Η άποψή μου είναι ότι για το πολύ μεγάλο πιστωτικό όριο που έχει αξίζει ως "καβάτζα" παρά τη συνδρομή. Τη συνδρομή δεν δέχονται να την ακυρώσουν. Οπότε ίσως η καλύτερη στρατηγικη είναι κάποιος να κάνει 2-3 συναλλαγές το χρόνο μεγάλης αξίας (ένα laptop 1000 ευρώ, ένα ταξιδι 1000 ευρώ, μια άλλη αγορά 1000 ευρώ) για να κρατήσεις το κόστος "διατήρησης" της κάρτας δωρεάν (τη συνδρομή εννοώ). Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Οπότε ίσως η καλύτερη στρατηγικη είναι κάποιος να κάνει 2-3 συναλλαγές το χρόνο μεγάλης αξίας (ένα laptop 1000 ευρώ, ένα ταξιδι 1000 ευρώ, μια άλλη αγορά 1000 ευρώ) για να κρατήσεις το κόστος "διατήρησης" της κάρτας δωρεάν (τη συνδρομή εννοώ). Και γιατί να μην χρησιμοποιείς την κάρτα στις καθημερινές σου συναλλαγές; Μόνο με βενζίνη και σούπερ μάρκετ το πιάνεις εύκολα το τριχίλιαρο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Η συγκεκριμενη καρτα παντως δεν βλεπω να δινει και καποιο κινητρο να την χρησιμοποιεις οπως επιστροφη , bonus κτλ... Γιατι να μην προτιμησεις καποια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Alex και lefteris ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Χθες το μεσημερι που προσπαθησα να συνδεσω την εφαρμογη με το e banking δεν υπηρχαν αυτες οι επιλογες γιαυτο και ρωτησα στο φορουμ. Καποια στιγμη αργοτερα φαινεται τις προσθεσαν. Εκανα την διαδικασια και ολα καλα. Πολυ εξυπνη εφαρμογη θεωρω. Παραφωνια κατα τη γνωμη μου οτι πρεπει να πληρωσεις 7 ευρω για να αποκτησεις το τοκεν ασχετα απο το γεγονος οτι δεν θα χρειαστει να το χρησιμοποιησεις ποτε. Εξαιρετικο τοσο το e banking οσο και το m banking της alpha bank με μοναδικη παραφωνια το γεγονος οτι μεσω m banking δεν σου δινεται η δυνατοτητα να πληρωσεις δεκο με χρεωση της πιστωτικης παρα μονο με χρεωση λογαριασμου. Συνεπως το e banking καποιες φορες αποτελει μονοδρομο για να εξυπηρετηθεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 λιγο που κοιταξα συμφαιρει κανεις να βγαλει την eurobank-επιστροφη για καρτα ... την θελω κυριως για καυσιμα και σουπερ μαρκετ αλλα δινει καλες επιστροφες και σε πολλα αλλα καταστηματα.. συμφωνειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 λιγο που κοιταξα συμφαιρει κανεις να βγαλει την eurobank-επιστροφη για καρτα ... την θελω κυριως για καυσιμα και σουπερ μαρκετ αλλα δινει καλες επιστροφες και σε πολλα αλλα καταστηματα.. συμφωνειτε? Συμφερει αρκετα με την προυποθεση να ξοδευεις καποιο ποσο καθε μηνα. Με 50 και 100 ευρω αγορες το κερδος θα ειναι ελαχιστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 λιγο που κοιταξα συμφαιρει κανεις να βγαλει την eurobank-επιστροφη για καρτα ... την θελω κυριως για καυσιμα και σουπερ μαρκετ αλλα δινει καλες επιστροφες και σε πολλα αλλα καταστηματα.. συμφωνειτε? Αν εχεις συμβολαιο κοσμοτε βγλαε την καρτα cosmote u παιρνεις εκπτωση στο λογαριασμο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Αν εχεις συμβολαιο κοσμοτε βγλαε την καρτα cosmote u παιρνεις εκπτωση στο λογαριασμο Και με ΟΤΕ δεν παίρνεις έκπτωση?? Και εγώ αυτή θα σου λεγα να βγαλεις πάντως αν σκέφτεσαι από eurobank. Γιατί με τη συγκεκριμένη έχεις 2 προγράμματα ανταμοιβής.. Και επιστροφή 2% σε όλες τις αγορές σαν έκπτωση cosmote/ote αλλά ταυτόχρονα και με το πρόγραμμα επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 αν σκεφτομαι απο αλλη τραπεζα δλδ εχεις να προτεινεις κατι αλλο σε τετοιο στυλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 αν σκεφτομαι απο αλλη τραπεζα δλδ εχεις να προτεινεις κατι αλλο σε τετοιο στυλ? Νομίζω οι καλύτερες επιλογές είναι το πρόγραμμα bonus της alphabank http://www.alphabonus.gr (ίσως λίγο καλύτερο της eurobank) και αν έχεις κινητό vodafone αντι για κοσμοτε υπάρχει και η vodafone mastercard από citibank με επιστροφή 2% σε όλες τις συναλλαγές στο λογαριασμό του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) δυστηχως δεν με βολευει τοσο ουτε η bp ουτε ο βεροπουλος(alpha bank),σε αντιθεση με την εκο και τον μασουτη(eurobank) . Edited February 13, 2013 by kostakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 δυστηχως δεν με βολευει τοσο ουτε η bp ουτε ο βεροπουλος,σε αντιθεση με την εκο και τον μασουτη . Απλά νομίζω η alpha ειναι λίγο πιο δραστήρια στις κάρτες. Αν σε βολεύει Eκο και Μασουτη που λες . Βγαλε την cosmote ote MasterCard . Για Βασιλοπουλο πάλι υπάρχει και η ab visa απο εθνική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts