panagis_89 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Απο σήμερα παρατήρησα στο e-banking της εθνικής,προστέθηκε η υπηρεσία: Ειδοποιήσεις (alerts) τι κάνει ακριβώς αυτή η υπηρεσία? (Δεν μπορώ να μπω αυτή τη στιγμή να το τσεκάρω) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 τι κάνει ακριβώς αυτή η υπηρεσία? (Δεν μπορώ να μπω αυτή τη στιγμή να το τσεκάρω) Απλά λαμβάνεις κάποιο sms στο κινητό κάθε φορά που θα γίνει κάποια κίνηση/χρέωση/ανάληψη/πληρωμή(ανάλογα τι επιλέγεις ενεργό) της κάρτας & παρέχει με αυτό τον τρόπο ίσως περαιτέρω έλεγχο στον πελάτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Απλά λαμβάνεις κάποιο sms στο κινητό κάθε φορά που θα γίνει κάποια κίνηση/χρέωση/ανάληψη/πληρωμή(ανάλογα τι επιλέγεις ενεργό) της κάρτας & παρέχει με αυτό τον τρόπο ίσως περαιτέρω έλεγχο στον πελάτη. Την χρεωνουν ή ειναι δωρεαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xspy Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Την χρεωνουν ή ειναι δωρεαν; Η Υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι 30.06.2013 και στη συνέχεια με κόστος € 0,08 ανά SMS ειδοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Η Υπηρεσία παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ μέχρι 30.06.2013 και στη συνέχεια με κόστος € 0,08 ανά SMS ειδοποίησης Αν είναι δυνατόν να ήταν δωρεάν! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 αφου η Πειραιος εγινε ενα με την Αγροτικη, δεν θα επρεπε στο winbank να βλεπυμε κα ιτους λογαριασμους μας στην αγροτικη τραπεζα? Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 αφου η Πειραιος εγινε ενα με την Αγροτικη, δεν θα επρεπε στο winbank να βλεπυμε κα ιτους λογαριασμους μας στην αγροτικη τραπεζα? Νομίζω είναι θέμα λογισμικού και δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό. Εξάλλου ποιά η διαφορά; Ένα λινκ παραπάνω. Το θετικό με τις συγχωνεύσεις είναι ότι μεγάλωσε το δίκτυο των ΑΤΜ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 (edited) Θέλω έχω κάποιο ποσό σε τράπεζα και σε δολάρια -άρα μάλλον πρέπει να ανοίξω έναν λογαριασμό σε USD. Να προτιμήσω κάποια συγκεκριμένη τράπεζα και λογαριασμό για τη δουλειά αυτή, έχουν διαφορές; Με ενδιαφέρει όταν θα θελήσω να κάνω ανάληψη να πάρω χαρτονομίσματα USD (έχουν στοκ τα υποκαταστήματα ή θα πρέπει να ειδοποιώ;). Σκεφτόμουν τη citibank, που είναι αμερικάνικη, μήπως έχει και καμιά άλλη διευκόλυνση (ίσως φτηνότερα εμβάσματα προς ΗΠΑ;). Γίνονται αυτά που ζητάω ή είμαι άσχετη -πάλι :O; Edited January 30, 2013 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 στην περιπτωση που σου στελνει η τραπεζα την καινουργια πιστωτικη καρτα σπιτι,πρεπει να την ξαναδηλωσω στο παυπαλ?Σβηνω την παλια και δηλωνω την καινουργια?Φανταζομαι ναι γιατι εχει διαφορετικο CCV!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 στην περιπτωση που σου στελνει η τραπεζα την καινουργια πιστωτικη καρτα σπιτι,πρεπει να την ξαναδηλωσω στο παυπαλ?Σβηνω την παλια και δηλωνω την καινουργια?Φανταζομαι ναι γιατι εχει διαφορετικο CCV!! Ναι.. Και και καινούριο αριθμό λογικά θα έχεις .. Οχι μόνο cvv2. Εμ´ενα λίγες μέρες πριν λήξει η κάρτα στο PayPal μου έστειλαν και email ότι λήγει η κάρτα μου και πρέπει να περάσω μια άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 ειναι ο ιδιος αριθμος, γι αυτο μου εκανε εντυπωση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 ειναι ο ιδιος αριθμος, γι αυτο μου εκανε εντυπωση :D Ο αριθμός ειναι ιδιος αυτο που αλλάζει ειναι οι αριθμοί στην πισω μεριά της κάρτας, οποτε πρεπει να την δηλώσεις παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ναι.. Και και καινούριο αριθμό λογικά θα έχεις .. Οχι μόνο cvv2. Εμ´ενα λίγες μέρες πριν λήξει η κάρτα στο PayPal μου έστειλαν και email ότι λήγει η κάρτα μου και πρέπει να περάσω μια άλλη. Παντα παραμενει ο ιδιος αριθμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Παντα παραμενει ο ιδιος αριθμος. Σωστά. Στην αντικατάσταση στη λήξη, ναι. Αν την χάσεις, τότε αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 εχει παρει κανεις εκπτωση στον λογαριασμο ΟΤΕ απο την OTE-COSMOTE World Mastercard? στο statment της πιστωτικης αναφερεται και πεδιο για την εκπτωση ΟΤΕ η οχι? αν εχουμε διμηνο λογαριασμο ΟΤΕ για την εκπτωση θα υπολογιζονται αγορες 2 μηνων η οχι? τελικα η εκπτωση και των δυο υπηεςσιων αναφερεται σαν εκπτωση cosmote ειναι καθαρα τυπικο το θεμα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Υπάρχει ΑΤΜ Πειραιώς, Αγροτικής ή Γενικής κοντά στο Θησείο-Μοναστηράκι-Γκάζι; Εννοώ κοντά στους σταθμούς του ηλεκτρικού. Είμαι πάντα με τα πόδια οπότε δεν έχω τη δυνατότητα ούτε και το χρόνο να ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Υπάρχει ΑΤΜ Πειραιώς, Αγροτικής ή Γενικής κοντά στο Θησείο-Μοναστηράκι-Γκάζι; Εννοώ κοντά στους σταθμούς του ηλεκτρικού. Είμαι πάντα με τα πόδια οπότε δεν έχω τη δυνατότητα ούτε και το χρόνο να ψάχνω. Αθηνάς 37 έχει ΑΤΕ :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αθηνάς 37 έχει ΑΤΕ :) Δεν βολεύει. Είναι αρκετά μακρυά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δεν βολεύει. Είναι αρκετά μακρυά. Τι το έχεις το ρημάδι το pc :p Πειραιώς http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=274452&lang=1&nt=96&sid=&fid=233539 Αγροτική http://maps.in2life.gr/?ll=37.97465030990604,23.73424530029297&z=14&poiids=257,207 Γενική http://maps.in2life.gr/?ll=37.97465030990604,23.73424530029297&z=14&poiids=225,114 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Τι το έχεις το ρημάδι το pc :p Πειραιώς http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=274452&lang=1&nt=96&sid=&fid=233539 Αγροτική http://maps.in2life.gr/?ll=37.97465030990604,23.73424530029297&z=14&poiids=257,207 Γενική http://maps.in2life.gr/?ll=37.97465030990604,23.73424530029297&z=14&poiids=225,114 Τα είχα ψάξει στα site των τραπεζών αλλά δεν μπήκα σε χάρτες. Μόνο ένα της Γενικής στο Μοναστηράκι φαίνεται ότι με βολεύει (Ερμού 87) το οποίο όμως δεν το αναφέρει στο site της τράπεζας. Συγκεκριμένα στο κέντρο αναφέρει 3: Κολοκοτρώνη 13, Μάρνη 11, Μητροπόλεως 3. :confused: Edited February 8, 2013 by kostas_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chopperm Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μπορεί η ερώτηση μου να είναι λίγο άσχετη αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω. Λοιπόν. Σε 3 μήνες θα πάω για 20 μερες Μαρόκο κ μόλισ νοίκιασα αμάξι από γνωστή εταιρεία. ου ρθε μέιλ ότι εκτόσ από το κόστος ενοικίασης και τις εξτρα ασφαλειες που πλήρωσα πρεπει ο οδηγόσ να έχει πιστωτική στο όνομά του απο την οποία θα δεσμευτουν 1000 ευρώ. τα οποία θα επιστραφούν με την παράδωση του αμαξιού/. Η πιστωτική είναι φοιτητική και εχει πιστωτικο οριο μονο 400 ευρω. εχει κανεις ιδέα τι γίνεται? δεν την έχω χρεώσει ποτε τοσο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μπορεί η ερώτηση μου να είναι λίγο άσχετη αλλά δεν ήξερα που αλλού να ρωτήσω. Λοιπόν. Σε 3 μήνες θα πάω για 20 μερες Μαρόκο κ μόλισ νοίκιασα αμάξι από γνωστή εταιρεία. ου ρθε μέιλ ότι εκτόσ από το κόστος ενοικίασης και τις εξτρα ασφαλειες που πλήρωσα πρεπει ο οδηγόσ να έχει πιστωτική στο όνομά του απο την οποία θα δεσμευτουν 1000 ευρώ. τα οποία θα επιστραφούν με την παράδωση του αμαξιού/. Η πιστωτική είναι φοιτητική και εχει πιστωτικο οριο μονο 400 ευρω. εχει κανεις ιδέα τι γίνεται? δεν την έχω χρεώσει ποτε τοσο πολυ Για την πολιτική της εταιρίας δεν ξέρω.. Αλλά αν χρειαστεί να δεσμεύσει τόσα πολλά μπορείς να κάνεις κατάθεση. Αν πχ έχεις 400 ευρώ διαθέσιμο όριο και δεν την έχεις χρεώσει με άλλες αγορές.. κάνεις κατάθεση 600 ευρώ για να μπορεί να σου δεσμέυσουν 1000 συνολικά. Αν το αμάξι το νοικιάσεις και για τις 20 μέρες... μου φαίνεται λογικό ποσό τα 1000 ευρώ που θα τα κρατάνε για τυχόν φθορές κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Για την πολιτική της εταιρίας δεν ξέρω.. Αλλά αν χρειαστεί να δεσμεύσει τόσα πολλά μπορείς να κάνεις κατάθεση. Αν πχ έχεις 400 ευρώ διαθέσιμο όριο και δεν την έχεις χρεώσει με άλλες αγορές.. κάνεις κατάθεση 600 ευρώ για να μπορεί να σου δεσμέυσουν 1000 συνολικά. Αν το αμάξι το νοικιάσεις και για τις 20 μέρες... μου φαίνεται λογικό ποσό τα 1000 ευρώ που θα τα κρατάνε για τυχόν φθορές κτλ.. και εγω το ιδιο προβλημα ειχα...ειχα παρει τηλεφωνο την τραπεζα Πειραιως και μου ειχε πει πως γινεται αλλα δεν το συνιστουμε για λογους ασφαλειας.Ωστοσο δεν ξερω αν υπαρχει θεμα με το ημερησιο οριο συναλλαγων.Μπορει να εχεις μεσα 1000 υερω,αλλα να σου επιτρεπει να κανεις αγορες μεχρι 400 την ημερα.Καλυτερα παρε τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Θέλω να βγάλω κάποια πιστωτική κάρτα, με χαμηλο όριο... και 500 ευρώ να ναι δε με χαλάει... Ξέρω οτι μέχρι πρόπερσι η Carrefour σου έβγαζε με συνοπτικές διαδικασίες. Ισχύεί ακόμα η θα μας περάσουν απο 500 κόσκινα και θα θέλουν εκκαθαριστικά με πολλά μηδενικά? :lol: Αν ξέρει κανεις... Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αγαπητοί φίλοι, Σχετικά με την πιστωτική ΑΓΡΟΤΙΚΗ VISA GOLD http://www.atekarta.gr/ATEKarta/CreditCards/visa+gold.htm λέει ότι σου χαρίζουν τη συνδρομή αν κάνεις συναλλαγές 3000 ευρώ. Εννοεί ότι πρέπει να αγοράσεις προϊόντα (ψυγεία, πλυντήρια, κλπ.) συνολικής αξίας 3000 ευρώ για να έχεις το προνόμιο της δωρεάν συνδρομής Ή μετράνε και ας πούμε αθροιστικά μία ανάληψη μετρητών 1500 ευρώ και μία πληρωμή μετρητών 1500 ευρώ (1500+1500=3000) οπότε εξασφαλίζεις δωρεάν συνδρομή; Γενικά πώς μπορείς να κατακτήσεις αυτό το αθροιστικό όριο των 3000 ευρώ; Με αγορά φυσικών αγαθών / υπηρεσιών / προϊόντων Ή και με κινήσεις ανάληψης μετρητών / πληρωμής της κάρτας που να αθροίζονται συνολικά σε 3000 ευρώ; Ο,ποιος ξέρει θα του ήμουν υπόχρεος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts