Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led ( 9 Ιαν. 2005 , 16:35)

Εγώ την έχω και είναι ΤΕΛΕΙΑ :D

Έχω αγοράσει από το streamload και δουλεύει μια χαρά! :rolleyes:

Επίσης συνεργάζεται μια χαρά και με το paypal !

Ακόμα στα 5 ευρώ που πληρώνεις εξάπαξ συμπεριλαμβάνονται και ο λογαριασμός που έρχεται κάθε μήνα και σου λέει την κίνηση της κάρτας και το υπόλοιπο, καθώς και τα έξοδα για την κάρτα :p

Επίσης από ότι μου είπαν με την καινούρια κάρτα που έβγαλα, σου δίνει την δυνατότητα να ξαναγεμίζεις την κάρτα με χρήματα!!

Δηλαδή μπορώ άμα μου τελειώσουν τα λεφτά, να πάω και να βάλω και άλλα!

ΤΕΛΕΙΟ?

χεχε πολύ μου άρεσε!

Η τράπεζα τι όφελος έχει από την όλη ιστορία;

Τι σου έχει κοστίσει εκτός από τις αγορές σου; Μόνο τα αρχικά 5€;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιαν. 2005 , 16:39)

Η τράπεζα τι όφελος έχει από την όλη ιστορία;

Τι σου έχει κοστίσει εκτός από τις αγορές σου; Μόνο τα αρχικά 5€;

ναι

βέβαια ξέχασα το ΦΠΑ!

5,9 να έχεις στο μυαλό σου ότι θα κάνει!

Και κάτι άλλο:

είχα κάνει τον ιούνιο μια gift card, και πλήρωσα τότε, και τον δεκέμβριο ξαναέκανα μία, και δεν μου πήραν τα 5,9 ευρώ!

Μάλλον είναι 5,9 ευρώ όλο τον χρόνο!

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led ( 9 Ιαν. 2005 , 16:53)

ναι

βέβαια ξέχασα το ΦΠΑ!

5,9 να έχεις στο μυαλό σου ότι θα κάνει!

Και κάτι άλλο:

είχα κάνει τον ιούνιο μια gift card, και πλήρωσα τότε, και τον δεκέμβριο ξαναέκανα μία, και δεν μου πήραν τα 5,9 ευρώ!

Μάλλον είναι 5,9 ευρώ όλο τον χρόνο!

:)

Και δεν έχεις καταλάβει να σου κρατάνει άλλα χρήματα; :eek: :!:

Τότε καρασυμφέρει!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιαν. 2005 , 16:58)

Και δεν έχεις καταλάβει να σου κρατάνει άλλα χρήματα; :eek: :!:

Τότε καρασυμφέρει!

όχι δεν μου κρατάνε τίποτα άλλο! :D

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για τις αγορές μου από τας Ευρώπας απλά με «φοβίζει» η τυχόν «ασυμβατότητά» της με τα ξένα sites...
Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 9 Ιαν. 2005 , 18:15)

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για τις αγορές μου από τας Ευρώπας απλά με «φοβίζει» η τυχόν «ασυμβατότητά» της με τα ξένα sites...

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατά με electron visa!

Πάντως στείλε e-mail στο κατάστημα που θες και ρώτα τους!

Και στην χειρότερη των περιπτώσεων (λέμε τώρα) θα χάσεις τα 5,9 ευρώ, αφού η τράπεζα αττικής σου δίνει και pin (ναι καλά ακούσατε) για να κάνεις ανάληψη από ATM :p

Όχι είναι αλήθεια δεν παίρνω ποσοστά :D :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led ( 9 Ιαν. 2005 , 21:08)

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατά με electron visa!

Καλα μην παιρνεις και ορκο! :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karaLRS ( 2 Ιαν. 2005 , 20:46)

Εγώ εχω της ΑλφαBank!

Για στοιχηματα , αγορες ιντερνετ , αγορες μαγαζια , αναληψεις , παιρνω χρηματα... τα παντα!!

ειμαι πολυ ευχαριστημενος. το μονο αρνητικο επειδη την εχω παντα στην κολοτσεπη μετα απο ενα χρονο σβηνουν τα γραμματα.

μονο με αυτη κυκλοφοραω....και μια ταυτοτητα βεβαια....

Έχεις electron πιστωτική ή χρεωστική; Μήπως έχεις λογαριασμό 1|2|3 (επειδή αυτός με ενδιαφέρει);

Με αυτήν έχεις κάνει αγορές από το internet; Συγκεκριμένα μήπως έχεις δοκιμάσει το amazon;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιαν. 2005 , 22:16)

Έχεις electron πιστωτική ή χρεωστική; Μήπως έχεις λογαριασμό 1|2|3 (επειδή αυτός με ενδιαφέρει);

Με αυτήν έχεις κάνει αγορές από το internet; Συγκεκριμένα μήπως έχεις δοκιμάσει το amazon;

Το Αγγλικο amazon τη δεχεται. Το Αμερικανικο δεν ξερω (το site δεν ειναι και πολυ διαφωτιστικο). 1-2-3 εχω εγω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Ιαν. 2005 , 22:20)

Το Αγγλικο amazon τη δεχεται. Το Αμερικανικο δεν ξερω (το site δεν ειναι και πολυ διαφωτιστικο)

Την πιστωτική electron ή την χρεωστική (της Alpha Bank πάντα);

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Ιαν. 2005 , 22:23)

Και τις 2 δεχεται. Εγω εχω χρησιμοποιησει την χρεωστικη electron που σου δινουν με το 1-2-3.

Ευχαριστώ!

Μάλλον κατέληξα ότι θα κάνω το ίδιο με εσένα.

Για να να ανοίξεις το λογαριασμό χρειάστηκε να υπάρχει ποσό; Γενικά είσαι ευχαριστημένος;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι δεν χρειαστηκε ουτε 1 Ευρω. Ναι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος καθοτι ποτε δεν μου εχει τυχει να μη τη δεχτουν (Εκτος αν γενικα δεν δεχεται το καταστημα ή η εταιρια στοιχηματων electron). Βεβαια αν δεν υπαρχει η αναλογη κινηση στο εξαμηνο (δεν ξερω τι ζητανε ακριβως), ισως υπαρξουν καποιες χρεωσεις. Εγω για να καταλαβεις τη δινω σε οποιο φιλο-γνωστο ερχεται Αγγλια οποτε εχει κινηση 2000-3000 το χρονο και δεν εχω προβληματα.

Προσεξε ομως : Απο το amazon δεν μπορεις να αγορασεις ηλεκτρονικα ειδη! (επειδη εισαι Ελλαδα)

Προσεξε ομως : Απο το amazon δεν μπορεις να αγορασεις ηλεκτρονικα ειδη! (επειδη εισαι Ελλαδα)

Πως γινεται αυτο??

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 9 Ιαν. 2005 , 22:52)

Ennoo giati sto evropaiko amazon na min mporeis na psoniseis ilektronika eidi??!

Ελα ντε...λενε και καλα οτι το custom policy της Ελλαδος ειναι παραξενο. Μα δεν υπαρχει τελωνιο ρεεεεεεε :blink: Δες εδω

Hλεκτρονικά δεν εννοείς εννοείς PC Games ε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιαν. 2005 , 23:07)

Hλεκτρονικά δεν εννοείς εννοείς PC Games ε;

PC Games μπορεις να παραγγειλεις, δες εδω ! Και μαλιστα με σχετικα μικρο κοστος αποστολης - περιπου 7.20 €

Για το play.com συμφωνώ και επαυξάνω!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Play.com: το καλύτερο!! Γενικά ό,τι θέλω το ψάχνω και στα δύο site αλλά τις περισσότερες φορές βγαίνει το play φτηνότερο λόγω δωρεάν μεταφορικών...

Όντως "ηλεκτρονικά" δεν στέλνει το amazon, είχα ρωτήσει για κάτι φακούς για την κάμερά μου και μου απάντησαν αρνητικά.

KCB

• 3 weeks later...

Και βλέπω αυτά στο site της Alpha Bank και αναρωτιέμαι αν χρεώνουν και για πληρωμές μέσω Paypal.

Συνδρομή/επιτόκιο

Η Alpha Bank Electron Visa προσφέρεται χωρίς συνδρομή και χωρίς επιτόκιο, έχει όμως έξοδα αναλήψεως μετρητών ως εξής:

0% μέσω του δικτύου ΑΤΜ της ALPHA BANK

1% επί του ποσού της αναλήψεως,

με ελάχιστο Ευρώ 0,88 και μέγιστο Ευρώ 2,93 εντός Ευρωζώνης και ΔΙΑΣΝΕΤ

και ελάχιστο Ευρώ 4,40 στα υπόλοιπο δίκτυα χωρών εκτός Ευρωζώνης.

Alpha Bank Visa Electron

Και βλέπω αυτά στο site της Alpha Bank και αναρωτιέμαι αν χρεώνουν και για πληρωμές μέσω Paypal.

Συνδρομή/επιτόκιο

Η Alpha Bank Electron Visa προσφέρεται χωρίς συνδρομή και χωρίς επιτόκιο, έχει όμως έξοδα αναλήψεως μετρητών ως εξής:

0% μέσω του δικτύου ΑΤΜ της ALPHA BANK

1% επί του ποσού της αναλήψεως,

με ελάχιστο Ευρώ 0,88 και μέγιστο Ευρώ 2,93 εντός Ευρωζώνης και ΔΙΑΣΝΕΤ

και ελάχιστο Ευρώ 4,40 στα υπόλοιπο δίκτυα χωρών εκτός Ευρωζώνης.

Alpha Bank Visa Electron

oxi file auta pou anafereis einai exoda analipseos metritwn apo ATM!!!!

oles oi kartes otan kaneis analipsi apo alli trapeza kratane promitheia!

den exei sxesi me to paypal kai tis xrewseis pou tha kaneis mesw agorwn. egw etsi tin xrisimopoiw

Κάπου είχα ακούσει ότι μπορείς να πεις στη τράπεζά σου να ζητάει τηλεφωνική έγκριση από εσένα για κινήσεις με την πιστωτική σου, μεγαλύτερες από το όρι που έχεις βάλει. Αν πχ πάω να αγοράσω κάτι που κοστίζει 300 ευρώ και έχω βάλει όριο 200, θα μου τηλεφωνήσουν να ρωτήσουν εάν δέχομαι τη συναλλαγή. Ισχύει πραγματικά κάτι τέτοιο;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.