stixima Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Nai i ALPHA BANK me xreonei 1,20 EUR epeidi bazo ta xrimata tou enoikiou ka8e mina ston log/smo tou Idioktiti :( :( Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coftaras Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 @haris_led οι τραπεζες χρεωνουν εδω και πολυ καιρο καθε συναλλαγη στο γκισε απο 1,20 εως 1,50 προτρεποντας σου να πας στα ATM ή να κανεις την συναλλαγη σου μεσω internet που ειναι χωρις χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος coftaras (18 Δεκ. 2004 , 23:31) @haris_led οι τραπεζες χρεωνουν εδω και πολυ καιρο καθε συναλλαγη στο γκισε απο 1,20 εως 1,50 προτρεποντας σου να πας στα ATM ή να κανεις την συναλλαγη σου μεσω internet που ειναι χωρις χρεωση. ...παλιά... :cry: κι εγώ αυτό το παραθυράκι είχα βρει αλλά έχει 3-4 μήνες που χρεώνουν και στο e-banking και δεν μπορείς να ξεφύγεις από πουθενά... :mad: :mad: Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (19 Δεκ. 2004 , 03:01) ...παλιά... :cry: κι εγώ αυτό το παραθυράκι είχα βρει αλλά έχει 3-4 μήνες που χρεώνουν και στο e-banking και δεν μπορείς να ξεφύγεις από πουθενά... :mad: :mad: Ποια τραπεζα χρεωνει το e-banking; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mythos_bt (19 Δεκ. 2004 , 10:51) Ποια τραπεζα χρεωνει το e-banking; Αναφέρομαι σε κινήσεις μεταξύ τραπεζών και όχι την απλή διαχείριση των λογαριασμών σου μέσω e-banking, έτσι; Η συζήτηση ξεκίνησε από αυτό που είπα για τη χρέωση κατά την κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου (ενοίκιο). Για πολύ καιρό λοιπόν έκανα μεταφορές μέσω e-banking που ήταν δωρεάν αλλά πλέον χρεώνεται και αυτό, τουλάχιστον στην Alpha και τη Eurobank που ξέρω. Μάλιστα προηγήθηκε κατά 2-3 μήνες η Eurobank (φυσικά). Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, τι χρειάζεται για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία e-banking? ποιά τράπεζα έχει το φιλικότερο και καλύτερο? πόσος χρόνος απαιτήται για την ενεργοποίηση? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (19 Δεκ. 2004 , 16:57) Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, τι χρειάζεται για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία e-banking? ποιά τράπεζα έχει το φιλικότερο και καλύτερο? πόσος χρόνος απαιτήται για την ενεργοποίηση? stis perissoteres trapezes pas se ena upokatastima kai simplirwneis mia aitisi upokeimeniko poia exei to filikotero.. apo apopsi xrisis i alpha bank exei ti megaliteri dimotikotita. apo tin alli winbank kai eurobank exoun polu kala site episis o xronos einai fantazomai kammia bdomada i mporei na exoun beltiwthei ta pragmata kai se 1-2 meres na eisai etoimos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Πέρα από τη χρέωση, και τα τρία e-banking που έχω (alpha, eurobank και Λαική) είναι πολύ καλά με λίγο καλύτερα τα δύο πρώτα. Τώρα εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις βέβαια... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 απλά πληρωμές σε τρίτους, λογαριασμούς και ενημέρωση Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Kαι για να ανοίξεις έναν λογαριασμό στην Αlpha Bank και να πάρω και μία visa electron (όχι πιστωτική) τι χρειάζεται? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Εμένα στην Alpha είναι για μισθοδοσία οπότε άνοιξε χωρίς να βάλω άλλα λεφτά (το λέω γιατί από άλλους έχω μάθει ότι θέλουν 300 ευρώ), η cash card που μου έδωσαν μαζί είναι και χρεωστική visa electron και έκανα απευθείας και αίτηση για e-banking και σε λίγες μέρες ενεργοποιήθηκε. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Δεν με νοιάζει το ποσό απλά η διαδικασία...αλλά τώρα το ψάχνω στο site τους. thnx anyway Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Παιδιά ποιά τράπεζα δίνει πιστωτική χωρίς συνδρομή για ένα χρόνο αυτή τη στιγμή?? Ψάχνω για μιά πιστωτική για να την βάλω στο Paypal για αγορές απο ebay. Κάθε πληροφορία δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teokeh (21 Δεκ. 2004 , 14:45) Παιδιά ποιά τράπεζα δίνει πιστωτική χωρίς συνδρομή για ένα χρόνο αυτή τη στιγμή?? Ψάχνω για μιά πιστωτική για να την βάλω στο Paypal για αγορές απο ebay. Κάθε πληροφορία δεκτή. protinw visa electron pou paizei sto paypal egguimena giati tin xrisimopoiw. den einai pistwtiki alla xrewstiki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Με την electron δεν έχω βγάλει άκρη. Έχω ψάξει αλλά δεν κατάλαβα ποιάς τράπεζας δουλεύει στο paypal. Τώρα δουλεύω με μία electron αλλά απο εξωτερικό. Ποιάς τράπεζας έχεις ?? Μπορείς να παραλάβεις και χρήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teokeh (21 Δεκ. 2004 , 15:04) Με την electron δεν έχω βγάλει άκρη. Έχω ψάξει αλλά δεν κατάλαβα ποιάς τράπεζας δουλεύει στο paypal. Τώρα δουλεύω με μία electron αλλά απο εξωτερικό. Ποιάς τράπεζας έχεις ?? Μπορείς να παραλάβεις και χρήματα? tis alpha. den exw dokimasei pote na paralabw xrimata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Έχω ακούσει για την Alpha Bank αντικρουόμενες απόψεις. Αφού την έχεις δοκιμάσει όμως θα πάω να ρωτήσω. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα γνωρίζει κάποιος αν υπάρχεια καμιά τράπεζα που να προσφέρει χρεωστικές κάρτες; γιατί αυτό το κακό με τις πιστωτικές έχει παραγίνει! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ROCKY (29 Δεκ. 2004 , 11:52) Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα γνωρίζει κάποιος αν υπάρχεια καμιά τράπεζα που να προσφέρει χρεωστικές κάρτες; γιατί αυτό το κακό με τις πιστωτικές έχει παραγίνει! oles prosferoun sxedon... maestro kai electron visa... protimise electron visa (alpha bank, peiraiws...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ROCKY (29 Δεκ. 2004 , 11:52) Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα γνωρίζει κάποιος αν υπάρχεια καμιά τράπεζα που να προσφέρει χρεωστικές κάρτες; γιατί αυτό το κακό με τις πιστωτικές έχει παραγίνει! sxedon oles dinoun visa electron pou einai kai xrewstikh. diaforetika 8a sou dwsoun maestro, pou prepei na thn apofygeis giati den anagnwrizetai sto internet kai mporeis na kaneis agores alla prepei na les to pin sou. mia xazomara dhladh. h eurobank nomizw sou dinei aplws cashcard. genika mexri twra apsoga mou exei doulepsei h novabank. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teokeh (21 Δεκ. 2004 , 15:04) Με την electron δεν έχω βγάλει άκρη. Έχω ψάξει αλλά δεν κατάλαβα ποιάς τράπεζας δουλεύει στο paypal. Τώρα δουλεύω με μία electron αλλά απο εξωτερικό. Ποιάς τράπεζας έχεις ?? Μπορείς να παραλάβεις και χρήματα? Εγώ εχω της ΑλφαBank! Για στοιχηματα , αγορες ιντερνετ , αγορες μαγαζια , αναληψεις , παιρνω χρηματα... τα παντα!! ειμαι πολυ ευχαριστημενος. το μονο αρνητικο επειδη την εχω παντα στην κολοτσεπη μετα απο ενα χρονο σβηνουν τα γραμματα. μονο με αυτη κυκλοφοραω....και μια ταυτοτητα βεβαια.... Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Για να πάρω τέτοια Electron VISA (πχ από ALPHA BANK) πρέπει να έχω λογαριασμό ανοιχτό σ' αυτήν την τράπεζα; Έχω δει μια της Τράπεζας Ατιικής (Gift Card λέγεται νομίζω) που την αγοράζεις με όσα λεφτά θέλεις (50-1000 ευρώ) και έχει αυτά τα λεφτά μέσα... Είναι Electron κι αυτή. Βασικά εγώ θέλω μια για αγορές από Internet χωρίς πολλά-πολλά γιατί είμαι λίγο άσχετος με το θέμα. Τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi ( 9 Ιαν. 2005 , 02:03) Για να πάρω τέτοια Electron VISA (πχ από ALPHA BANK) πρέπει να έχω λογαριασμό ανοιχτό σ' αυτήν την τράπεζα; Έχω δει μια της Τράπεζας Ατιικής (Gift Card λέγεται νομίζω) που την αγοράζεις με όσα λεφτά θέλεις (50-1000 ευρώ) και έχει αυτά τα λεφτά μέσα... Είναι Electron κι αυτή. Βασικά εγώ θέλω μια για αγορές από Internet χωρίς πολλά-πολλά γιατί είμαι λίγο άσχετος με το θέμα. Τι προτείνετε; Bank of Attica/Gift Card και πατάς τις συχνές ερωτήσεις. ;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mousi ( 9 Ιαν. 2005 , 04:03) Για να πάρω τέτοια Electron VISA (πχ από ALPHA BANK) πρέπει να έχω λογαριασμό ανοιχτό σ' αυτήν την τράπεζα; Έχω δει μια της Τράπεζας Ατιικής (Gift Card λέγεται νομίζω) που την αγοράζεις με όσα λεφτά θέλεις (50-1000 ευρώ) και έχει αυτά τα λεφτά μέσα... Είναι Electron κι αυτή. Βασικά εγώ θέλω μια για αγορές από Internet χωρίς πολλά-πολλά γιατί είμαι λίγο άσχετος με το θέμα. Τι προτείνετε; Έχει κανείς την gift card; Μπορεί να μας πει αν έχει αγοράσει πράγματα από το net και από που; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 9 Ιαν. 2005 , 15:35) Έχει κανείς την gift card; Μπορεί να μας πει αν έχει αγοράσει πράγματα από το net και από που; Εγώ την έχω και είναι ΤΕΛΕΙΑ :D Έχω αγοράσει από το streamload και δουλεύει μια χαρά! :rolleyes: Επίσης συνεργάζεται μια χαρά και με το paypal ! Ακόμα στα 5 ευρώ που πληρώνεις εξάπαξ συμπεριλαμβάνονται και ο λογαριασμός που έρχεται κάθε μήνα και σου λέει την κίνηση της κάρτας και το υπόλοιπο, καθώς και τα έξοδα για την κάρτα :p Επίσης από ότι μου είπαν με την καινούρια κάρτα που έβγαλα, σου δίνει την δυνατότητα να ξαναγεμίζεις την κάρτα με χρήματα!! Δηλαδή μπορώ άμα μου τελειώσουν τα λεφτά, να πάω και να βάλω και άλλα! ΤΕΛΕΙΟ? χεχε πολύ μου άρεσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts