TakeOverNet Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 21 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said: Η Black εκτός απο την σχετικά χαμηλή επιβράβευση για συναλλαγές σε επιχειρήσεις που δεν ειναι συνεργάτες του go4more, παρέχει κάποιο άλλο προνόμιο επιβράβευσης σε σχέση με την Gold; Μιλάω καθαρά για τη χρήση της κάρτας, ξέχωρα από τα υπόλοιπα πιθανά πλεονεκτήματα του Premium Go 4 More. Δεν έχει κόστος μετατροπής συναλλάγματος. 5 ώρες πριν, GraveDigger said: Για να έχεις Premium go4more δεν πρέπει να είσαι γραμμένος στο Premium banking ως πελάτης; Δε νομίζω πως αρκεί απλώς να έχεις την black. Αναφέρει πως το δίνει και στην black. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 16 ώρες πριν, geoponer said: Σχετικά με τη νέα εφαρμογή της Πειραιώς σε Android: Έχω γλώσσα κινητού τα αγγλικά, αλλά θέλω την εφαρμογή στα ελληνικά. Αλλάζω τη γλώσσα της εφαρμογής μέσα από το μενού, κάνει επανεκκίνηση και συνεχίζει να είναι στα αγγλικά, ενώ δείχνει ως γλώσσα τα ελληνικά! Την απεγκατέστησα, την εγκατέστησα ξανά αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Κάνω κάτι λάθος ή να μιλήσω με τους developers στο Play Store? Γράψε στο Play Store διότι αν καλέσεις το Support δεν θα καταλαβαίνουν καν τι τους λες! Βάλε 4 αστεράκια και θα το φτιάξουν για να ανεβάσεις την αξιόληγησή σου! 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Ξερει κανεις πως πληρωνω μεσω NFC στο καινουργιο app της Πειραιως?OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 (edited) 4 minutes ago, optostyle said: Ξερει κανεις πως πληρωνω μεσω NFC στο καινουργιο app της Πειραιως? OptoStyle Προσθέτεις την κάρτα σου στο Google wallet ή στο Apple wallet και πληρωνεις https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Pages/News/terminationwinbankpay.aspx Edited July 15, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Ξερει κανεις πως πληρωνω μεσω NFC στο καινουργιο app της Πειραιως?OptoStyleνομίζω δεν μπορείς. πλέον μόνο εάν περάσεις την κάρτα της Πειραιώς στο google wallet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Ειναι περασμενη ηδη.....στο παλιο app πληρωνα μεσω Google pay ...στο νεο δεν μου βγαζει κατι..OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 2 minutes ago, optostyle said: Ειναι περασμενη ηδη.....στο παλιο app πληρωνα μεσω Google pay ...στο νεο δεν μου βγαζει κατι.. OptoStyle Διέγραψε τη και πέρασε την ξανα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Mου δειχνει οτι ειναι περασμενη..αλλα δεν βρισκω "εικονιδιο" πληρωμηςOptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Mου δειχνει οτι ειναι περασμενη..αλλα δεν βρισκω "εικονιδιο" πληρωμηςOptoStyleνομίζω τις τελευταίες εβδομάδες έχει σταματήσει το wallet της Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 (edited) https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Pages/News/terminationwinbankpay.aspx Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ψηφιακό πορτοφόλι winbank pay πρόκειται να καταργηθεί στις 03/07/2023. Επιπλέον, από 02/05/2023: • η υπηρεσία winbank pay δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στη νέα έκδοση του winbank mobile app και • οι υφιστάμενοι χρήστες του winbank pay δεν θα μπορούν να εγγράψουν νέες κάρτες Μπορείτε να εγκαταστήσετε άμεσα την εφαρμογή Πορτοφόλι Google™ και να εγγράψετε τις κάρτες Visa & Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, για να συνεχίστε να πραγματοποιείτε μέσω Google Pay™ τις ανέπαφες ή/και online συναλλαγές σας με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο! Γνωρίστε το Google Pay™ εδώ. Το στοιχείο Google Pay αποτελεί εμπορικό σήμα της Google LLC. Edited July 15, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Οποτε θα το κανω μεσα απο την εφαρμογη της Google και ολα καλαilka71 με το παλιο app ακομα δουλευειOptoStyle 2 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Καλημερα σε όλους, Εχω μία ερώτηση για όσους έχουν την Aegean Premium. Εχει βγάλει κάποιος και προσθετη κάρτα πανω σε αυτην? το ρωτάω αυτο, γιατι σκεφτομαι να αναβαθμισω την παλια aegean visa που εχω στην νεα premium, και να βγαλω και στην συζυγο μία πρόσθετη (που δεν εχει εξτρα συνδρομη γι αυτην). Επειδη και η σύζυγος έχει και αυτην την παλια aegean visa, ξέρει κανεις, στη προσθετη που θελω να της βγάλω, για ποιο miles and bonus μαζευει ποντους. Γι αυτο της 1η κάρτας, ή ο κάτοχος της προσθετης δηλώνει το δικό του miles and bonus και μαζεύει γι αυτο? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 μια ερώτηση, όταν κάνω αγορά με πιστωτική κάρτα και βάζω άτοκες δοσεις ο έμπορος παίρνει εφάπαξ όλο το ποσό η κάθε μήνα παίρνει το ποσό που αντιστοιχεί στην δόση?Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 1 ώρα πριν, pexths said: μια ερώτηση, όταν κάνω αγορά με πιστωτική κάρτα και βάζω άτοκες δοσεις ο έμπορος παίρνει εφάπαξ όλο το ποσό η κάθε μήνα παίρνει το ποσό που αντιστοιχεί στην δόση? Δεν ειναι κατι στανταρ, οι περισσοτεροι τα λεφτα τα παίρνουν με δόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Κάποιος ρώτησε και πριν αλλά επειδή δε δόθηκε σίγουρη απάντηση.. Αν έχω πάγια εντολή για ολική εξόφληση πιστωτικής στην Εθνική Τράπεζα και την εξοφλήσω μόνος μου πολύ πριν όλο το ποσό , θα τραβήξει ξανά το ποσό αυτόματα από το λογαριασμό σύμφωνα με την πάγια εντολή ή ενημερώνεται ότι έχει εξοφληθεί το σύστημα και δεν κάνει καμία κίνηση; στην Alpha κάποτε το τράβαγαν το ποσό ανεξάρτητα αν το είχες πληρώνεσαι πριν αλλά εδώ και λίγα χρόνια ενημερώνεται και δεν τα τραβάει . 1 ώρα πριν, pexths said: μια ερώτηση, όταν κάνω αγορά με πιστωτική κάρτα και βάζω άτοκες δοσεις ο έμπορος παίρνει εφάπαξ όλο το ποσό η κάθε μήνα παίρνει το ποσό που αντιστοιχεί στην δόση? Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν τις άτοκες τις κάνει ο έμπορος τότε δεν παίρνει όλο το ποσό εφάπαξ . Το πληρώνεται σταδιακά με τις δόσεις . Εκτός αν ζητήσει προεξόφληση από την τράπεζα για το οποίο θα χρεωθεί. Αν τις άτοκες δόσεις τις κάνει η τράπεζα μετά από τη συναλλαγή όπως πχ η Πειραιώς που έχει για έξοδα πάνω από ένα ποσό ή η Aegean visa για άτοκες δόσεις σε εισιτήρια κτλ τότε ο έμπορος δεν έχει σχέση και παίρνει κανονικά όλο το ποσό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 50 minutes ago, Alex0077 said: Κάποιος ρώτησε και πριν αλλά επειδή δε δόθηκε σίγουρη απάντηση.. Αν έχω πάγια εντολή για ολική εξόφληση πιστωτικής στην Εθνική Τράπεζα και την εξοφλήσω μόνος μου πολύ πριν όλο το ποσό , θα τραβήξει ξανά το ποσό αυτόματα από το λογαριασμό σύμφωνα με την πάγια εντολή ή ενημερώνεται ότι έχει εξοφληθεί το σύστημα και δεν κάνει καμία κίνηση; σε μενα η εθνικη τραβάει το μινιμουμ που λεει ο λογαριασμός εξόφλησης, πληρωσω δεν πληρωσω, εχω βαλει και εγω εναν λογαριασμό που ειναι κενός και τελος το θεμα, γιατι και εγω την πληρώνω μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 (edited) Άρα δεν ενημερώνεται αυτόματα από ότι καταλαβαίνω. Δυνατότητα να ακυρώσεις την πάγια εντολη από το web banking έχει; μόλις έβγαλα μια πιστωτική από την εθνική και είχα βάλει πάγια εντολή με ολική εξόφληση στην αίτηση . Οπότε για αυτό και ρωτάω. Αν το ήξερα δε θα την επέλεγα από την αρχή την πάγια εντολή αρκετά αυτοματοποιημένη η διαδικασία στην εθνική δεν το περίμενα. Έγκριση μέσα σε 4 λεπτά ! Edited July 18, 2023 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 On 11/7/2023 at 1:46 ΠΜ, spyrdano said: Το προηγούμενο Σάββατο στον Βασιλόπουλο πληρώνοντας με Apple pay ρώτησε η ταμίσς αν ήθελα να εξαργυρώσω 2.500 bonus πόντους και συμφώνησα. Οι πόντοι υποθέτω πως εμφανίζονται σε pos καταστημάτων που μπορεί να γίνει εξαργύρωση. Στα υπόλοιπα δεν θα έχει νόημα. Σήμερα σε πληρωμή με Visa Debit, σε μηχάνημα του ΑΒ της nexi (όχι τα κλασικά της edps) δεν εμφάνισε εξαργύρωση ή απόκομμα πόντων. Ισως φταίει η κάρτα. Για κάποιο λόγο στην Alpha οι Aegean κάρτες δεν έχουν push ειδοποιήσεις για ενημέρωση αγορών, έμειναν στο Viber/SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) Καλά, μπορεί να ήταν και κάτι άσχετο π.χ. να μην μπορούσε να γίνει επικοινωνία με το loyalty ανεξαρτήτως τύπου κάρτας ή wallet Το είχα ξεχάσει, αλλά όντως σε χθεσινή συναλλαγή με Google Pay έγραψε κατευθείαν τους bonus πόντους. Edited July 20, 2023 by GraveDigger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Απλά το αναφέρω γιατί σε ΑΒ δεν έχω δει ποτέ με apple pay κάτι για πόντους. Ίσως είναι θέμα της Aegean Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Δεν είναι θέμα μόνο της Aegean . Ούτε στην platinum φαίνονται . Είναι θέμα γενικό της alpha bank και των καρτών της. Ίσως αλλάξει αυτό πλέον που σου δίνει δυνατότητα για εξαργύρωση . Επόπτης αν δεν κάνω λάθος η alpha δεν έχει alerts με push notifications για τις συναλλαγές. Σου στέλνει μόνο σε viber/sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Στο site λέει ποιες στέλνουν με ειδοποίηση: Enter Bonus Visa, Enter Bonus Mastercard, Gold Enter Bonus Mastercard, Private Enter Bonus Mastercard, Enter Bonus Business Mastercard, Gold Enter Bonus Business Mastercard, Premium Luxury Kalogirou Bonus Mastercard, Classic Luxury Kalogirou Bonus Mastercard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Από ΦΒ: Πραγματοποίησε τις καθημερινές συναλλαγές σου εύκολα και γρήγορα, με τα Ψηφιακά Πορτοφόλια Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay και Xiaomi Pay και έχεις τη δυνατότητα συλλογής και εξαργύρωσης Bonus πόντων, απλά με τη χρήση του smart phone ή του smart watch σου! Μάθε περισσότερα: https://alphab.gr/3pXvlcK 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Και λέει «Για συναλλαγές με χρήση καρτών Alpha Bank Bonus Visa & Alpha Bank Bonus Mastercard.». Τις πιστωτικές εννοεί βέβαια. Δεν ξέρω. Οι πόντοι όντως μπαίνουν απλά μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. July 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2023 On 13/7/2023 at 3:13 ΜΜ, coulis said: Το ίδιο ειχα κ γω με την δήλωση τηλεφώνου. Ανεβαζα, ανεβαζα κ ολο μου εβγαζε σφαλμα επικαιροποιησης τηλεφώνου. Τελικα τους έστειλα στο μαιλ του σαπόρτ, ενα λογαριασμό μου και ενημερώθηκε. Tapa Το κινητό τηλέφωνο αν αλλάξεις νούμερο πρέπει πρώτο να ενημερωθεί τον εθνικό μητρώο επικοινωνίας . https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts