xpuser Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Η ασφάλεια είναι η ίδια! Don΄t worry... ;) Θα προσέξεις ότι στις ιστοσελίδες του eBay και του PayPal που θα χρειαστεί να βάλεις κάποιον κωδικό ή αριθμό κάρτας, υπάρχει κάποιο εικονίδιο κλειδαριάς (κλειστής) [μάλιστα στον firefox κιτρινίζει και η address bar]. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες που θα δώσεις θα κρυπτογραφηθούν! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις αν πας σε internet cafe , είναι να μην αποθηκεύσουν τους κωδικούς σου τα windows (όταν σε ρωτάνε αν θέλεις να αποθηκευτούν οι κωδικοί για μελλοντική χρήση). Με λίγα λόγια να διαγράψεις καλύτερα τα όποια cookies δημιουργηθούν. :O [Για ευνόητους λόγους... :p ] Ερώτηση: Και αν τρέχει κάποιο key-logging software στο μηχάνημα που θα κάτσεις?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Τι ειναι το key loggin? Αποθηκευει τα passwords? :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Τι ειναι το key loggin? Αποθηκευει τα passwords? :stupid: Eίναι ένα software που τρέχει τελείως transparent σε ένα σύστημα - κοινώς "δε φαίνεται" και το οποίο αποθηκεύει σε αρχείο ότι πατάς στο πληκτρολόγιο.. Εχει και δυνατότητες αποστολής e-mail του αρχείου, τράβηγμα screenshot κτλ.. Όπως καταλαβαίνεις, ότι πληκτρολογήσεις πχ password, credit card κτλ αποθηκεύεται σε αρχείο και με μια εύκολη αναζήτηση μπορείς να το βρεις....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Γι' αυτό λοιπόν, εισαγωγή τέτοιων στοιχείων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το PC μας (ή το πολύ πολύ από υπολογιστή έμπιστου ατόμου)! ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Γι' αυτό λοιπόν, εισαγωγή τέτοιων στοιχείων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το PC μας (ή το πολύ πολύ από υπολογιστή έμπιστου ατόμου)! ;) 'Ετσι ακριβώς... Και επειδή έχω χρησιμοποιήσει τέτοιο πρόγραμμα και χρησιμοποιώ στην εταιρία που εργάζομαι, κατόπιν απαίτησης της διοίκησης, σας πληροφορώ ότι είναι πολύ εύκολο να μάθεις τα πάντα για κάποιον....μα τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Thanks για την απάντηση.Πραγματικά βοήθησε πολύ:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 τελικα παιδια θα μου πειτε αξιζει να ανοιξω ενα λογαριασμο στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο και ν μ δωσουν μια visa χρεωστικη?θα πρεπει ν πληρωνω καποιο παγιο τ μηνα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 τελικα παιδια θα μου πειτε αξιζει να ανοιξω ενα λογαριασμο στο ταχυδρομικο ταμιευτηριο και ν μ δωσουν μια visa χρεωστικη?θα πρεπει ν πληρωνω καποιο παγιο τ μηνα? Πλακα μας κανεις...:blink: :mad: :worry: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Σε τι να κανω πλακα aggelopas?Γιατι το λες αυτο?δεν αξιζει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Σε τι να κανω πλακα aggelopas?Γιατι το λες αυτο?δεν αξιζει? Στο είπε (φαντάζομαι :p ) γιατί στις ακριβώς προηγούμενες σελίδες υπάρχουν σχεδόν τα πάντα αναλυτικά απαντημένα γι'αυτό το θέμα! :rolleyes: Όπως έχουμε πει αξίζει η αγορά μιας χρεωστικής visa για online αγορές και δεν πληρώνεις κανένα πάγιο καθε μήνα. ;) Για περισσότερες πληροφορίες πάρε ένα τηλ. στην Πειραιώς :happy: Την συστήνω!!! :happy: PS. Έχω εντυπωσιαστεί από την τηλεφωνική της εξυπηρέτηση!!! :up: Μακράν η καλύτερη που έχω συναντήσει!!! Ευγενικότατες οι κοπελιές και πρόθυμες να σου εξηγήσουν τα πάντα!!! :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Eυχαριστω πολυ clarco5 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Γι' αυτό λοιπόν, εισαγωγή τέτοιων στοιχείων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνο από το PC μας (ή το πολύ πολύ από υπολογιστή έμπιστου ατόμου)! ;) ούτε απο το PC. Κύκλοφορεί ιός που παρακολουθεί το πληκτρολόγιο και αποθηκεύει την κίνησή μας σε site που ζητάν κωδικούς. Η απόλυτη λύση είναι σε περίπτωση επίσκεψής σας σε τέτοιο site να τρέχεται το OSK (απο το run των Windows). είναι ένα εικονικό πληκτολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 ούτε απο το PC. Κύκλοφορεί ιός που παρακολουθεί το πληκτρολόγιο και αποθηκεύει την κίνησή μας σε site που ζητάν κωδικούς. Η απόλυτη λύση είναι σε περίπτωση επίσκεψής σας σε τέτοιο site να τρέχεται το OSK (απο το run των Windows). είναι ένα εικονικό πληκτολόγιο ή να τρεξουμε καποιο ανιχνευτη για keyloggers! :) αν θελει καποιος pm me (εχω ενα βολικο και δωρεαν που δεν θελει και εγκατασταση) παντως εμενα μου φαινεται πολυ κουφο...keylogger σε ιντερνετ καφε; και ας πουμε οτι εχουν...καθονται να ελεγξουν τι εγραψε ο καθενας που καθεται ..αν εχουν 100 pc και ας πουμε οτι καθε 3 ωρες εχουν 50 νεους πελατες...θα επρεπε να εχουν ειδικο προσωπικο για να ψαχνει τι γραφει ο καθενας...φανταστειτε ο αλλος να μπαινει 3-4 ωρες σε chat :wacko: ακομη και to pc να εχει προσβληθει απο ιο που να κανει τετοια τερτιπια, στα περισσοτερα internet cafe εχουν συστημα που μολις κανεις reboot το pc σβηνει οτι ειχε αφησει ο προηγουμενος χρηστης! οχι βεβαια οτι δεν ειναι προτιμωτερο να κανεις τις αγορες σου απο το σπιτι :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 fabo114, κανείς δεν είπε ότι τα keyloggers/trojan μπαίνουν από τους ιδιοκτήτες των internet cafe... (καλά αν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο τότε θέλει πολύ ξύλο) επίσης αν έχεις προσπαθήσει να διαγράψεις ένα trojan ή virus, έχεις παρατηρήσει πόσο "εύκολα" διαγράφεται? φαντάσου λοιπόν ένα αυτοματοποιημένο προγραμματάκι που διαγράφει ότι νέο μπήκε, πόσο "εύκολα" θα τα σβήνει! τέλος σε πληροφορώ ότι οι hacker πλέον κλέβουν στοιχεία από χιλίαδες pc με αυτόν τον τρόπο, και τα trojan τα έχουν φτιάξει τόσο καλά, με συνδυασμό διαφορων τεχνικών και τεχνολογιών, που δεν χρειάζεται να ψάχνουν ανάμεσα στα chat logs σου μήπως και έτυχε και έβαλες σε κάποιο site την κάρτα σου... χτυπάνε ακριβώς εκεί που θέλουν με γρηγοράδα και ακρίβεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 fabo114, κανείς δεν είπε ότι τα keyloggers/trojan μπαίνουν από τους ιδιοκτήτες των internet cafe... (καλά αν κάποιος κάνει κάτι τέτοιο τότε θέλει πολύ ξύλο) επίσης αν έχεις προσπαθήσει να διαγράψεις ένα trojan ή virus, έχεις παρατηρήσει πόσο "εύκολα" διαγράφεται? φαντάσου λοιπόν ένα αυτοματοποιημένο προγραμματάκι που διαγράφει ότι νέο μπήκε, πόσο "εύκολα" θα τα σβήνει! τέλος σε πληροφορώ ότι οι hacker πλέον κλέβουν στοιχεία από χιλίαδες pc με αυτόν τον τρόπο, και τα trojan τα έχουν φτιάξει τόσο καλά, με συνδυασμό διαφορων τεχνικών και τεχνολογιών, που δεν χρειάζεται να ψάχνουν ανάμεσα στα chat logs σου μήπως και έτυχε και έβαλες σε κάποιο site την κάρτα σου... χτυπάνε ακριβώς εκεί που θέλουν με γρηγοράδα και ακρίβεια ;) Απ'οσα γνωριζω αυτα τα προγραμματα λειτουργουν φτιαχνοντας ενα ακριβες αντιγραφο του σκληρου και το αποθηκευουν ετσι ωστε να μην το βλεπεις εσυ οταν κανεις login. Oταν το pc κανει reboot τοτε σβηνουν οτι υπηρχε πριν και ξαναφορτωνουν αυτο το αντιγραφο! Δεν βλεπω καποια δυσκολια σε αυτο που γινεται...απο τη στιγμη που ολα πανε στα σκουπιδια και το συστημα που τρεχει ειναι φρεσκο πως γινεται να τρεξει ενα προγραμματακι που εχει διαγραφει...μονο αν τρεξω ενα unerase, το βρω και το ξανατρεξω! ;) Στην περιπτωση μονο που απλα εσβηναν τα αρχεια που αποθηκευε ο χρηστης τοτε φυσικα θα μπορουσε ενας ιος ή κατι παρομοιο να τροποποιησει τα αρχεια του συστηματος και να φορτωνει μεσω αυτων! Προσωπικα παντως, τις περισσοτερες φορες που αναγκαστηκα να κανω αφαιρεση παρεισακτου λογισμικου manually δεν αντιμετωπισα προβημα. Μονο μια φορα μου ετυχε ενα spyware που ετρεχε μεσω καποιου service του συστηματος και μου ειχε σπασει ελαφρως τα νευρα...:) Οσον αφορα τους hackers, δεν αμφιβαλλω πως τους ειναι δυσκολο να βρουν τα απαραιτητα usernames, passwords αφου λογικα χρησιμοποιουν λεξεις κλειδια για να τα εντοπισουν απο τα αρχεια που τους ερχονται απο τα μολυσμενα pc. Τα περισσοτερα απο τα μολυσμενα pc ομως ειναι home pc σαν κι αυτο που εχω σπιτι μου, απλα οι χρηστες τους ειναι απο λιγο εως πολυ ασχετοι με το αντικειμενο και δεν γνωριζουν πως να προστατευθουν! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 λοιπον ο πατερας μου εχει φυγει απο το σπιτι μου εδω και 1 χρονο περιπου πριν φυγει και χωρις να μας πει τιποτα εκανε ενα δανειο προσωπικο σε τρεις τραπεζες εδω και κατι μηνες παιρνουν τηλ.σχεδον ολη την μερα και σε ωρες βραδυνες μεσημερια κτλ.. και σημερα μας πηραν απο μια τραπεζα και μας λενε οτι εαν δεν βρεθει ο πατερας μου θα αναγκαστουμε να παρουμε εμεις το δανειο του διοτι ηαμστε συγγενεις πρωτου βαθμου:X :confused: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: τις λεω οτι "σας εχω οτι ο πατερας μου εχει φυγει απο το σπιτι και δεν εχει δωσει σημεια ζωης και το δανειο το εκανε στο ονομα του και οχι στο δικο μας"αυτη συνεχισε τα δικα της και λεει οτι αν δεν γινει κατι εμεις θα πρεπει να το πληρωσουμε. και θελω μια απαντηση ειναι δυνατον αυτο να συμβει εφοσον και το σπιτι και σχεδον ολα στο σπιτι που μενουμε ειναι γραμμενα στο ονομα μου να κανουν κατι?:X και μια συμβουλη πως μπορω νομικα να τους κανω να σταματησουν τουλαχιστον να μας παρενοχλουν καθημερινα στο τηλ. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 hydro, το θέμα που δημιούργησες ενώθηκε με το παρόν. Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που θέλεις να ανοίξεις θέμα, να είσαι πιο προσεκτικός στο αν το θέμα σου καλύπτεται από κάποιο άλλο. Όπως πολύ ξέρεις, η αναζήτηση είναι σημαντικό εργαλείο στο φόρουμ. ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 hydro, το θέμα που δημιούργησες ενώθηκε με το παρόν. Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά που θέλεις να ανοίξεις θέμα, να είσαι πιο προσεκτικός στο αν το θέμα σου καλύπτεται από κάποιο άλλο. Όπως πολύ ξέρεις, η αναζήτηση είναι σημαντικό εργαλείο στο φόρουμ. ;) ειναι η τριτη φορα που κανω λαθος αλλα ειναι πολυ σημαντικο να ξερω διοτι αν ειναι θα τους κανω μια μηνυση απο εδω μεχρι τον βορειο πολο και θα τρεχουν και δεν θα φτανουν:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 λοιπον ο πατερας μου εχει φυγει απο το σπιτι μου εδω και 1 χρονο περιπου πριν φυγει και χωρις να μας πει τιποτα εκανε ενα δανειο προσωπικο σε τρεις τραπεζες εδω και κατι μηνες παιρνουν τηλ.σχεδον ολη την μερα και σε ωρες βραδυνες μεσημερια κτλ.. και σημερα μας πηραν απο μια τραπεζα και μας λενε οτι εαν δεν βρεθει ο πατερας μου θα αναγκαστουμε να παρουμε εμεις το δανειο του διοτι ηαμστε συγγενεις πρωτου βαθμου:X :confused: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: τις λεω οτι "σας εχω οτι ο πατερας μου εχει φυγει απο το σπιτι και δεν εχει δωσει σημεια ζωης και το δανειο το εκανε στο ονομα του και οχι στο δικο μας"αυτη συνεχισε τα δικα της και λεει οτι αν δεν γινει κατι εμεις θα πρεπει να το πληρωσουμε. και θελω μια απαντηση ειναι δυνατον αυτο να συμβει εφοσον και το σπιτι και σχεδον ολα στο σπιτι που μενουμε ειναι γραμμενα στο ονομα μου να κανουν κατι?:X και μια συμβουλη πως μπορω νομικα να τους κανω να σταματησουν τουλαχιστον να μας παρενοχλουν καθημερινα στο τηλ. ευχαριστω Μπορει να σε ειχε βαλει εγγυητη εν αγνοια σου βεβαια.Θα χρειαζοταν και η υπογραφη σου γιαυτο αλλα δεν ξερεις τι μπορει να ειχε γινει.Εγω στην θεση σου θα ζητουσα τους ορους του δανειου και θα εψαχνα για δικηγορο Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Καταρχάς εγγυητής εν αγνοία δε γίνεται να μπει κάποιος. Απαιτείται υπογραφή. Στο θέμα μας τώρα hydro, όντως έτσι έχουν τα πράματα όπως σου τα λέει η τράπεζα... Για την τράπεζα δεν υπάρχει «έφυγε ο πατέρας από το σπίτι». Αν είναι αυτό που καταλαβαίνω, τότε πρέπει να αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Να διαχωριστεί δηλαδή ο πατέρας από την οικογένεια. Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους, είναι ευνόητο. Το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο. Κατά τη γνώμη μου πιο πολύ ηθικό είναι το θέμα παρά θέμα τραπεζών. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βρίσκεται σε αυτό το τόπικ αλλά σε ξεχωριστό... Θα ξεφύγει συζήτηση από θέματα τραπεζών/πιστωτικών καρτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Καταρχάς εγγυητής εν αγνοία δε γίνεται να μπει κάποιος. Απαιτείται υπογραφή. Στο θέμα μας τώρα hydro, όντως έτσι έχουν τα πράματα όπως σου τα λέει η τράπεζα... Για την τράπεζα δεν υπάρχει «έφυγε ο πατέρας από το σπίτι». Αν είναι αυτό που καταλαβαίνω, τότε πρέπει να αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Να διαχωριστεί δηλαδή ο πατέρας από την οικογένεια. Αυτό γίνεται με διάφορους τρόπους, είναι ευνόητο. Το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείτε έναν δικηγόρο. Κατά τη γνώμη μου πιο πολύ ηθικό είναι το θέμα παρά θέμα τραπεζών. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να βρίσκεται σε αυτό το τόπικ αλλά σε ξεχωριστό... Θα ξεφύγει συζήτηση από θέματα τραπεζών/πιστωτικών καρτών. το θεμα ειναι ομως οτι εφυγε και εχουμε χασει το χαρτι της αστυνομιας για εγκαταλειψη στεγης και εφοσον ουτε το ονομα μου ουτε της αδερφης μου ουτε της μητερας μου ειναι μεσα στο χαρτι λογικα δεν εχουμε καμια σχεση με αυτο αλλα γιατι μας λεει οτι επειδη ειμαστε συγγενεις πρωτου βαθμου θα την πληρωσουμε εμεις? εφοσον το καταλαβαμε αργα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 hydro, καλύτερα πήγαινε σε δικηγόρο ζητώντας από τις τράπεζες αντίγραφα των συμβάσεων των δανείων. Έτσι θα βγάλεις άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoshr Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 H trapeza den mporei na kanei tipota, se perousiaka stoixeia pou den einai sto onoma tou patera sou, arkei na min exoun metabibastei se tritous META ti sunapsi tou daneiou. Apo ekei kai pera otan akous trapezes na se enoxloun tilefwnikws simainei apla oti den exoun kanena allo tropo na eispraksoun kai tromokratoun. Pantws i sumbouli enos dikigorou einai aparaititi . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 H trapeza den mporei na kanei tipota, se perousiaka stoixeia pou den einai sto onoma tou patera sou, arkei na min exoun metabibastei se tritous META ti sunapsi tou daneiou. Apo ekei kai pera otan akous trapezes na se enoxloun tilefwnikws simainei apla oti den exoun kanena allo tropo na eispraksoun kai tromokratoun. Pantws i sumbouli enos dikigorou einai aparaititi . αυτο ξερω και γω αλλα εφοσον το ονομα μας δεν ειναι μεσα στην συμβαση (που αν ηταν θα ειχαμε βαλει την υπογραφη μας) επομενως τυπικα εμεις δεν εχουμε καμια σχεση παρα μονο το οτι ημαστε η οικογενεια του :confused: και επειδη το σπιτι ειναι στο ονομα μου δεν μπορουν ουτε να πατησουν το ποδι τους μεσα διοτι ειναι καταπατηση ξενης περιουσιας?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Ηydro αφου ο πατερας σου εφυγε εξαφανιστηκε δεν ξερω κι εγω τι εκανε την τραπεζ δεν την ενδιαφερει καθολου οτι κι αν λετε η τραπεζα εχει το δικαιωμα να κοιταξει να παρει τα χρηματα της απο τους συγκενεις προτου βαθμου οποτε μην το ψαχνεις...Βρες τον πατερα σου η μονη λυση.Αμαρτιες γονεων πεδευουσι τεκνα.:) Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts