zurabi_97 Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 Χοντρικά με ~10,000 και χωρίς άλλες υποχρεώσεις θα σου βγάλουν. Το τι πιστωτικό όριο βέβαια θα σου δώσουν είναι λίγο random, αν πάντως αιτηθείς γύρω στα 1,500 ευρώ πιστεύω θα εγκριθεί. Η πιο "δύσκολη" τράπεζα για να εκδώσει κάρτα ειναι η ΑΒ και μετά η Eurobank, εκτός αν στη δεύτερη έχεις μισθοδοσία οπότε σου δίνει σε δευτερόλεπταΤο εισόδημα είναι ~ 5.1Κ με 5.5Κ €, και σκεφτόμουν για Alphabank, διότι έχω και μισθοδοσία εκεί. Λες χλωμό ε να δώσουν; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 6 ώρες πριν, zurabi_97 said: Το εισόδημα είναι ~ 5.1Κ με 5.5Κ €, και σκεφτόμουν για Alphabank, διότι έχω και μισθοδοσία εκεί. Λες χλωμό ε να δώσουν; Sent from my iPhone using Tapatalk Αρκετά χαμηλό εισόδημα για πιστωτική, αλλά η μισθοδοσία βοηθάει. Ζήτησε χαμηλό πιστωτικό όριο για να αυξήσεις τις πιθανότητες να εγκριθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 9 ώρες πριν, zurabi_97 said: Το εισόδημα είναι ~ 5.1Κ με 5.5Κ €, και σκεφτόμουν για Alphabank, διότι έχω και μισθοδοσία εκεί. Λες χλωμό ε να δώσουν; Sent from my iPhone using Tapatalk Μια ενδεικτική εικόνα πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν σε όλες της τράπεζες. Από Εθνική: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. July 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2023 (edited) Δεν ισχύει αυτός ο πίνακας. Με ετήσιο εισόδημα κάτω των 10.000€, μου ενέκριναν τη Black Mastercard, χωρίς καν να έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με την τράπεζα. Η δική μου εμπειρία γενικότερα λέει ότι οι μόνες περιπτώσεις που θα πρέπει να αποθαρρύνουν κάποιον από το να αιτηθεί πιστωτική κάρτα, είναι το να ανήκει σε κάποια καραμπινάτη "κόκκινη" κατηγορία, όπως για παράδειγμα, να είναι στη "μαύρη" λίστα του Τειρεσία ή να είναι άνεργος ή ενδεχομένως να έχει ήδη πολλές κάρτες/δάνεια. Όλοι οι άλλοι, αξίζει να μπουν στη διαδικασία να αιτηθούν την πιστωτική κάρτα που τους ενδιαφέρει και θα μάθουν πολύ σύντομα το αποτέλεσμα, τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Edited October 7, 2023 by pluss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 5 ώρες πριν, pluss said: Δεν ισχύει αυτός ο πίνακας. Με ετήσιο εισόδημα κάτω των 10.000€, μου ενέκριναν τη Black Mastercard, χωρίς καν να έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με την τράπεζα. Η δική μου εμπειρία γενικότερα λέει ότι οι μόνες περιπτώσεις που θα πρέπει να αποθαρρύνουν κάποιον από το να αιτηθεί πιστωτική κάρτα, είναι το ανήκει σε κάποια καραμπινάτη "κόκκινη" κατηγορία, όπως για παράδειγμα, να είναι στη "μαύρη" λίστα του Τειρεσία ή να είναι άνεργος ή ενδεχομένως να έχει ήδη πολλές κάρτες/δάνεια. Όλοι οι άλλοι, αξίζει να μπουν στη διαδικασία να αιτηθούν την πιστωτική κάρτα που τους ενδιαφέρει και θα μάθουν πολύ σύντομα το αποτέλεσμα, τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Όντως ισχύει. Μου έδωσαν τη black και μου ανέφεραν ότι δεν ισχύουν πλέον στην Εθνική τα εισοδηματικά κριτήρια για τα levels των καρτών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kipouros_tou_GAP Δημ. July 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2023 Η Black εκτός απο την σχετικά χαμηλή επιβράβευση για συναλλαγές σε επιχειρήσεις που δεν ειναι συνεργάτες του go4more, παρέχει κάποιο άλλο προνόμιο επιβράβευσης σε σχέση με την Gold; Μιλάω καθαρά για τη χρήση της κάρτας, ξέχωρα από τα υπόλοιπα πιθανά πλεονεκτήματα του Premium Go 4 More. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Για να έχεις Premium go4more δεν πρέπει να είσαι γραμμένος στο Premium banking ως πελάτης; Δε νομίζω πως αρκεί απλώς να έχεις την black. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Παιδια πηγα να κανω επικαιροποιηση στοιχειων στην alpha μεσω του gov.gr μου λεει οτι δεν εχω δηλωσιε διευθυνση κατοικιας στην eurobank δεν ειχα τετοιο προβλημα. τελικα τους εστειλα το εκκαθαριστικο να βαλουν χειροκινητα τα στοιχιεα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Παιδια πηγα να κανω επικαιροποιηση στοιχειων στην alpha μεσω του gov.gr μου λεει οτι δεν εχω δηλωσιε διευθυνση κατοικιας στην eurobank δεν ειχα τετοιο προβλημα. τελικα τους εστειλα το εκκαθαριστικο να βαλουν χειροκινητα τα στοιχιεαΤο ίδιο ειχα κ γω με την δήλωση τηλεφώνου.Ανεβαζα, ανεβαζα κ ολο μου εβγαζε σφαλμα επικαιροποιησης τηλεφώνου. Τελικα τους έστειλα στο μαιλ του σαπόρτ, ενα λογαριασμό μου και ενημερώθηκε. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 Σχετικά με τη νέα εφαρμογή της Πειραιώς σε Android: Έχω γλώσσα κινητού τα αγγλικά, αλλά θέλω την εφαρμογή στα ελληνικά. Αλλάζω τη γλώσσα της εφαρμογής μέσα από το μενού, κάνει επανεκκίνηση και συνεχίζει να είναι στα αγγλικά, ενώ δείχνει ως γλώσσα τα ελληνικά! Την απεγκατέστησα, την εγκατέστησα ξανά αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Κάνω κάτι λάθος ή να μιλήσω με τους developers στο Play Store? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2023 21 ώρες πριν, Kipouros_tou_GAP said: Η Black εκτός απο την σχετικά χαμηλή επιβράβευση για συναλλαγές σε επιχειρήσεις που δεν ειναι συνεργάτες του go4more, παρέχει κάποιο άλλο προνόμιο επιβράβευσης σε σχέση με την Gold; Μιλάω καθαρά για τη χρήση της κάρτας, ξέχωρα από τα υπόλοιπα πιθανά πλεονεκτήματα του Premium Go 4 More. Δεν έχει κόστος μετατροπής συναλλάγματος. 5 ώρες πριν, GraveDigger said: Για να έχεις Premium go4more δεν πρέπει να είσαι γραμμένος στο Premium banking ως πελάτης; Δε νομίζω πως αρκεί απλώς να έχεις την black. Αναφέρει πως το δίνει και στην black. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. July 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2023 16 ώρες πριν, geoponer said: Σχετικά με τη νέα εφαρμογή της Πειραιώς σε Android: Έχω γλώσσα κινητού τα αγγλικά, αλλά θέλω την εφαρμογή στα ελληνικά. Αλλάζω τη γλώσσα της εφαρμογής μέσα από το μενού, κάνει επανεκκίνηση και συνεχίζει να είναι στα αγγλικά, ενώ δείχνει ως γλώσσα τα ελληνικά! Την απεγκατέστησα, την εγκατέστησα ξανά αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Κάνω κάτι λάθος ή να μιλήσω με τους developers στο Play Store? Γράψε στο Play Store διότι αν καλέσεις το Support δεν θα καταλαβαίνουν καν τι τους λες! Βάλε 4 αστεράκια και θα το φτιάξουν για να ανεβάσεις την αξιόληγησή σου! 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Ξερει κανεις πως πληρωνω μεσω NFC στο καινουργιο app της Πειραιως?OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 (edited) 4 minutes ago, optostyle said: Ξερει κανεις πως πληρωνω μεσω NFC στο καινουργιο app της Πειραιως? OptoStyle Προσθέτεις την κάρτα σου στο Google wallet ή στο Apple wallet και πληρωνεις https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Pages/News/terminationwinbankpay.aspx Edited July 15, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Ξερει κανεις πως πληρωνω μεσω NFC στο καινουργιο app της Πειραιως?OptoStyleνομίζω δεν μπορείς. πλέον μόνο εάν περάσεις την κάρτα της Πειραιώς στο google wallet 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Ειναι περασμενη ηδη.....στο παλιο app πληρωνα μεσω Google pay ...στο νεο δεν μου βγαζει κατι..OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 2 minutes ago, optostyle said: Ειναι περασμενη ηδη.....στο παλιο app πληρωνα μεσω Google pay ...στο νεο δεν μου βγαζει κατι.. OptoStyle Διέγραψε τη και πέρασε την ξανα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Mου δειχνει οτι ειναι περασμενη..αλλα δεν βρισκω "εικονιδιο" πληρωμηςOptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Mου δειχνει οτι ειναι περασμενη..αλλα δεν βρισκω "εικονιδιο" πληρωμηςOptoStyleνομίζω τις τελευταίες εβδομάδες έχει σταματήσει το wallet της Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 (edited) https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Pages/News/terminationwinbankpay.aspx Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ψηφιακό πορτοφόλι winbank pay πρόκειται να καταργηθεί στις 03/07/2023. Επιπλέον, από 02/05/2023: • η υπηρεσία winbank pay δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στη νέα έκδοση του winbank mobile app και • οι υφιστάμενοι χρήστες του winbank pay δεν θα μπορούν να εγγράψουν νέες κάρτες Μπορείτε να εγκαταστήσετε άμεσα την εφαρμογή Πορτοφόλι Google™ και να εγγράψετε τις κάρτες Visa & Mastercard® της Τράπεζας Πειραιώς, για να συνεχίστε να πραγματοποιείτε μέσω Google Pay™ τις ανέπαφες ή/και online συναλλαγές σας με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο! Γνωρίστε το Google Pay™ εδώ. Το στοιχείο Google Pay αποτελεί εμπορικό σήμα της Google LLC. Edited July 15, 2023 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2023 Οποτε θα το κανω μεσα απο την εφαρμογη της Google και ολα καλαilka71 με το παλιο app ακομα δουλευειOptoStyle 2 Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas00 Δημ. July 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2023 Καλημερα σε όλους, Εχω μία ερώτηση για όσους έχουν την Aegean Premium. Εχει βγάλει κάποιος και προσθετη κάρτα πανω σε αυτην? το ρωτάω αυτο, γιατι σκεφτομαι να αναβαθμισω την παλια aegean visa που εχω στην νεα premium, και να βγαλω και στην συζυγο μία πρόσθετη (που δεν εχει εξτρα συνδρομη γι αυτην). Επειδη και η σύζυγος έχει και αυτην την παλια aegean visa, ξέρει κανεις, στη προσθετη που θελω να της βγάλω, για ποιο miles and bonus μαζευει ποντους. Γι αυτο της 1η κάρτας, ή ο κάτοχος της προσθετης δηλώνει το δικό του miles and bonus και μαζεύει γι αυτο? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 μια ερώτηση, όταν κάνω αγορά με πιστωτική κάρτα και βάζω άτοκες δοσεις ο έμπορος παίρνει εφάπαξ όλο το ποσό η κάθε μήνα παίρνει το ποσό που αντιστοιχεί στην δόση?Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 1 ώρα πριν, pexths said: μια ερώτηση, όταν κάνω αγορά με πιστωτική κάρτα και βάζω άτοκες δοσεις ο έμπορος παίρνει εφάπαξ όλο το ποσό η κάθε μήνα παίρνει το ποσό που αντιστοιχεί στην δόση? Δεν ειναι κατι στανταρ, οι περισσοτεροι τα λεφτα τα παίρνουν με δόσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2023 Κάποιος ρώτησε και πριν αλλά επειδή δε δόθηκε σίγουρη απάντηση.. Αν έχω πάγια εντολή για ολική εξόφληση πιστωτικής στην Εθνική Τράπεζα και την εξοφλήσω μόνος μου πολύ πριν όλο το ποσό , θα τραβήξει ξανά το ποσό αυτόματα από το λογαριασμό σύμφωνα με την πάγια εντολή ή ενημερώνεται ότι έχει εξοφληθεί το σύστημα και δεν κάνει καμία κίνηση; στην Alpha κάποτε το τράβαγαν το ποσό ανεξάρτητα αν το είχες πληρώνεσαι πριν αλλά εδώ και λίγα χρόνια ενημερώνεται και δεν τα τραβάει . 1 ώρα πριν, pexths said: μια ερώτηση, όταν κάνω αγορά με πιστωτική κάρτα και βάζω άτοκες δοσεις ο έμπορος παίρνει εφάπαξ όλο το ποσό η κάθε μήνα παίρνει το ποσό που αντιστοιχεί στην δόση? Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν τις άτοκες τις κάνει ο έμπορος τότε δεν παίρνει όλο το ποσό εφάπαξ . Το πληρώνεται σταδιακά με τις δόσεις . Εκτός αν ζητήσει προεξόφληση από την τράπεζα για το οποίο θα χρεωθεί. Αν τις άτοκες δόσεις τις κάνει η τράπεζα μετά από τη συναλλαγή όπως πχ η Πειραιώς που έχει για έξοδα πάνω από ένα ποσό ή η Aegean visa για άτοκες δόσεις σε εισιτήρια κτλ τότε ο έμπορος δεν έχει σχέση και παίρνει κανονικά όλο το ποσό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts