Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

thodoris85 said:

Αν το δάνειο το κάνεις μέσω την αντιπροσωπείας, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο να εγκριθεί.

Ναι μέσω αντιπροσωπείας , είναι γνωστός και μου είπε θα το σπρώξει και αυτός.

Al3x ευχαριστώ πολυ για την απάντηση θα πάω τις 2 τελευταίες βεβαιώσεις για σιγουρια

I am a man who walks alone..

Ribopaido said:
Ναι μέσω αντιπροσωπείας , είναι γνωστός και μου είπε θα το σπρώξει και αυτός.

Al3x ευχαριστώ πολυ για την απάντηση θα πάω τις 2 τελευταίες βεβαιώσεις για σιγουρια

Καλή επιτυχία φίλε! Να ξέρεις δημόσιος υπάλληλος θεωρείται ο,τι καλύτερο στα δάνεια λόγω σταθερού εισοδήματος.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εμένα με 8000 ατομικό εισόδημα μου έδωσαν 10 χιλιάδες δάνειο αυτοκινήτου με εγγυητή με εισόδημα 17 χιλιάδες. Με δόση 270 το μήνα

εγώ με 10.000 εισόδημα για αξία αυτοκίνητουν 12.000 με προκαταβολή 2000 μου ζητούσαν εγγυητή

. ο οποίος να είναι πρωτου βαθμού.. έτσι μπήκε ο γαμπρός μου σαν συνιδιοκτητης με 5% ο οποίος με εισόδημα 28000 τον χρόνο σαν ναυτικός μας έπρηξαν για μα το εγκρίνουν.. τράπεζα εθνική και η δανειοδότηση έγινε μέσω εμπόρου

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

KTLK

al3x1k0 said:
Καλή επιτυχία φίλε! Να ξέρεις δημόσιος υπάλληλος θεωρείται ο,τι καλύτερο στα δάνεια λόγω σταθερού εισοδήματος.

Σε ευχαριστώ άπειρα φίλε, και εσένα και όλους σας για τη βοήθεια. Είναι το αμάξι ευκαιρία και δεν θέλω να το χάσω. Παω όταν σχολάσω να κάνω τα χαρτιά για την αίτηση

Ribopaido said:
Σε ευχαριστώ άπειρα φίλε, και εσένα και όλους σας για τη βοήθεια. Είναι το αμάξι ευκαιρία και δεν θέλω να το χάσω. Παω όταν σχολάσω να κάνω τα χαρτιά για την αίτηση

Δωσε κι εσύ μια προκαταβολή, και αν δε βγει το δάνειο την παίρνεις πίσω!

Ribopaido said:
Ναι ετσι θα κανω μαλλον. Εξοδα δανείου δεν ξερω τι θα μου βγουν

Η eurobank έχει 300 €, εκ των οποίων τα 250 είναι αμοιβή του έμπορου.

Κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για τις άλλες τράπεζες

Edited by thodoris85

Ribopaido said:
Οποτε υπολογιζω ποσο (δανειο * επιτοκιο) + εξοδα;

Σωστά. Η δόση σου επί τους μήνες που θα την πληρώνεις θα σου δώσει το συνολικό κόστος. Το οποίο φυσικά το ρωτάς και είναι υποχρεωμένοι να στο πουν πριν την αίτηση. Θα πρότεινα να μην τραβήξεις πολύ τη διάρκεια γιατί θα δώσεις ένα καράβι λεφτά σε τόκους, αφού το επιτόκιο είναι συνήθως >10%.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

al3x1k0 said:
Σωστά. Η δόση σου επί τους μήνες που θα την πληρώνεις θα σου δώσει το συνολικό κόστος. Το οποίο φυσικά το ρωτάς και είναι υποχρεωμένοι να στο πουν πριν την αίτηση. Θα πρότεινα να μην τραβήξεις πολύ τη διάρκεια γιατί θα δώσεις ένα καράβι λεφτά σε τόκους, αφού το επιτόκιο είναι συνήθως >10%.

Για μεταχειρισμένο στη eurobank είναι περίπου 11,κατι με 12%.

Υπάρχει πάντα και η πρόωρη μερική/ολική αποπληρωμή η οποία μειώνει το ποσό της κάθε δόσης και προφανώς επανυπολογίζονται οι τόκοι.

thodoris85 said:
Για μεταχειρισμένο στη eurobank είναι περίπου 11,κατι με 12%.

Υπάρχει πάντα και η πρόωρη μερική/ολική αποπληρωμή η οποία μειώνει το ποσό της κάθε δόσης και προφανώς επανυπολογίζονται οι τόκοι.

5676 μου βγαίνει τελικά σε 24 δόσεις αποπληρωμή - 236,5 το μήνα.

Θα παίξει μετά θοδωρή μερική αποπληρωμή και μου είπε ο έμπορος ότι γλυτώνω ένα ποσό έτσι και ότι έχει ξαναγίνει.

Έκανα την αίτηση με εκκαθαριστικό - τελευταίες 3 μισθοδοσίες - ταυτότητα + βάλαμε και Ε9 + σύμβαση από την δημόσια υπηρεσία να φανεί.

Ελπίζουμε για τα καλύτερα

JOHNMEGARYTHMOS said:
αμα εχεις internet banking της alpha bank θα μπεις μεσα και στην κεντρικη σελιδα που εχει τους λογαριασμους σου θα δεις απο κατω την χρεωστικη καρτα πατας τις 3 τελειες στα αριστερα σου και επιλεγεις κλοπη/φθορα με επελεξε ειτε κλοπη ειτε απωλεια και απο κατω θα σε ρωτησει αμα θελεις επανεκδοση ή οχι. Επιλεγεις οχι και αποστολη και τελειωσε το θεμα . Εξαλου γραφει οτι ακυρωση της καρτας πραγματοποιειται αμεσα! . Και δεν τρεχεις καθολου στην τραπεζα.

επισυναπτω και σχετικο printscreen να δεις ποσο ευκολο ειναι !

90.png .

Οσον αφορα την mastercard στην εθνικη για πια πολιτικη λες ; .

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Ίδια πολιτική εννοώ στην ακύρωση χρεωστικής.

Ribopaido said:
5676 μου βγαίνει τελικά σε 24 δόσεις αποπληρωμή - 236,5 το μήνα.

Θα παίξει μετά θοδωρή μερική αποπληρωμή και μου είπε ο έμπορος ότι γλυτώνω ένα ποσό έτσι και ότι έχει ξαναγίνει.

Έκανα την αίτηση με εκκαθαριστικό - τελευταίες 3 μισθοδοσίες - ταυτότητα + βάλαμε και Ε9 + σύμβαση από την δημόσια υπηρεσία να φανεί.

Ελπίζουμε για τα καλύτερα

Μια χαρά φίλε 24 μήνες και με μια πρόωρη εξόφληση δεν θα έχεις ιδιαίτερα μεγάλη επιβάρυνση. Θεωρώ απίθανο να έχεις πρόβλημα, σε κάθε περίπτωση κράτα μας ενήμερους και καλορίζικο.

Κάτι άσχετο, που το γνωρίζω λόγω δουλειάς: πιθανά να σε υποχρεώσουν να το ασφαλίσεις για φωτιά και κλοπή όσο έχεις το δάνειο. Ρώτησε το και σε κάθε περίπτωση μην το κάνεις μέσω της τράπεζας γιατί συνήθως είναι αρκετά τσιμπημένη η τιμή που σου δίνουν.

Alex σε ευχαριστω πολυ! Ο ασφαλιστής ειναι έτοιμος ας μ το εγκρινουν και σε 20 λεπτα τα εχει ετοιμα ολα.

ktlk said:
εγώ με 10.000 εισόδημα για αξία αυτοκίνητουν 12.000 με προκαταβολή 2000 μου ζητούσαν εγγυητή

. ο οποίος να είναι πρωτου βαθμού.. έτσι μπήκε ο γαμπρός μου σαν συνιδιοκτητης με 5% ο οποίος με εισόδημα 28000 τον χρόνο σαν ναυτικός μας έπρηξαν για μα το εγκρίνουν.. τράπεζα εθνική και η δανειοδότηση έγινε μέσω εμπόρου

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Εντύπωση μου κάνει. Ο πατέρας μου είναι ιδιωτικός, ούτε καν ναυτικός. Μέσω εμπόρου και εγώ. Μου ζητάνε εγγυητή, τους στέλνω τα χαρτιά και μετά από 3 ώρες είχαμε έγκριση. Eurobank τράπεζα. Και μιλάμε για 10 χιλιάρικα εμένα με 0% προκαταβολή. Ακόμα και τα έξοδα τράπεζας, πινακίδες, μεταβίβαση όλα μα όλα μπήκαν μέσα στο δάνειο.

Παιδια λιγες πληροφοριες εαν γνωριζει καποιος σας παρακαλω.

Λοιπον ειχα εναν κλασικο λογαριασμο στην eurobank "καθημερινος λογοριασμος". Ξεκινησα να δουλευω σε μια εταιρεια και μου ζητησαν λογαριασμος μισθοδοσιας απο eurobank και τους εδωσα αυτον που ειχα. Δηλαδη δεν ανοιξα νεο μισθοδοσιας. Μου τον δεχτηκαν κανονικα και μπαινει μια χαρα ο μισθος μου. Ερωτηση τωρα, εκανα καλα? Ή θα ηταν καλυτερο να ανοιγα εναν λογαριασμο μισθοδοσιας? Θα ειχα καποιο ωφελος? Επισης ανοιξα και δευτερο λογαριασμο στην ιδια τραπεζα με σκοπο την αποταμιευση. Ενω ζητησα εναν αποτομιευτηκο λογαριασμο οι τυποι μου ανοιξαν παλι τον ιδιο. Δηλαδη κατεληξα να εχω 2 καθημερινους απλους λογαριασμους. Χανω καποια προνομια? Να το αφησω ετσι οπως ειναι ή να προσπαθησω να τους κλεισω και να ανοιξω τους σωστους λογαριασμους? Δηλαδη εναν μισθοδοσιας κ εναν αποταμιευτηκο? Γενικα ποιες οι διαφορες και αν δω καποια ουσιαστικη αλλαγη εαν τους αλλαξω? Προφανως δεν μιλαμε για περιπτωσεις οπου θα παιρνω πχ 20 cents παραπανω τοκους.

Επισης δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα σκοπευω του χρονου να βγαλω και πιστωτικη απο την ιδια τραπεζα.

Vercis said:

Λοιπον ειχα εναν κλασικο λογαριασμο στην eurobank "καθημερινος λογοριασμος". Ξεκινησα να δουλευω σε μια εταιρεια και μου ζητησαν λογαριασμος μισθοδοσιας απο eurobank και τους εδωσα αυτον που ειχα. Δηλαδη δεν ανοιξα νεο μισθοδοσιας. Μου τον δεχτηκαν κανονικα και μπαινει μια χαρα ο μισθος μου. Ερωτηση τωρα, εκανα καλα? Ή θα ηταν καλυτερο να ανοιγα εναν λογαριασμο μισθοδοσιας? Θα ειχα καποιο ωφελος? Επισης ανοιξα και δευτερο λογαριασμο στην ιδια τραπεζα με σκοπο την αποταμιευση. Ενω ζητησα εναν αποτομιευτηκο λογαριασμο οι τυποι μου ανοιξαν παλι τον ιδιο. Δηλαδη κατεληξα να εχω 2 καθημερινους απλους λογαριασμους. Χανω καποια προνομια? Να το αφησω ετσι οπως ειναι ή να προσπαθησω να τους κλεισω και να ανοιξω τους σωστους λογαριασμους? Δηλαδη εναν μισθοδοσιας κ εναν αποταμιευτηκο? Γενικα ποιες οι διαφορες και αν δω καποια ουσιαστικη αλλαγη εαν τους αλλαξω? Προφανως δεν μιλαμε για περιπτωσεις οπου θα παιρνω πχ 20 cents παραπανω τοκους.

Επισης δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα σκοπευω του χρονου να βγαλω και πιστωτικη απο την ιδια τραπεζα.

Ρίξε μια ματιά στα προνόμια του μισθοδοτικού λογαριασμό γιατί δεν ξέρω ποιον ακριβώς έχεις τώρα. Για αποταμίευση υπάρχει ο live με 0,20% επιτόκιο σε ποσά πάνω από 3.000€.

Aπάντηση τράπεζας: 36 μήνες δόσεις αλλα με εγγυητή. Μάλλον θα περιμένουμε το νεο εκκαθαριστικό κανενα μήνα και δοκιμάζουμε πάλι Edited by Ribopaido

Vercis said:

Ribopaido said:
Aπάντηση τράπεζας: 36 μήνες δόσεις αλλα με εγγυητή. Μάλλον θα περιμένουμε το νεο εκκαθαριστικό κανενα μήνα και δοκιμάζουμε πάλι

Έχουν σφίξει τα πράγματα. Βλέπουν ότι ένα ~30% του εισοδήματός σου θα πήγαινε στη δόση (αν π.χ. κερδίζεις 1000€/μήνα) και με νοίκια κλπ το βλέπουν μεγάλο κίνδυνο.

al3x1k0 said:
Έχουν σφίξει τα πράγματα. Βλέπουν ότι ένα ~30% του εισοδήματός σου θα πήγαινε στη δόση (αν π.χ. κερδίζεις 1000€/μήνα) και με νοίκια κλπ το βλέπουν μεγάλο κίνδυνο.

Μα δεν εχω νοικια τιποτα σπίτι ιδιόκτητο και ουτε αλλες υποχρεώσεις . Η δόση σκέψου έβγαινε 25% του εισοδήματος και αυτό πρέπει να έπαιξε ρολο αλεξ ναι. Μπορει να μπει ο πατερας παντως μ λεει τωρα εξαλλου εκεινος ΞΕΡΕΙ για τα κρυφα εισοδηματα γκουχ :P

al3x1k0 said:
Ρίξε μια ματιά στα προνόμια του μισθοδοτικού λογαριασμό γιατί δεν ξέρω ποιον ακριβώς έχεις τώρα. Για αποταμίευση υπάρχει ο live με 0,20% επιτόκιο σε ποσά πάνω από 3.000€.

Τελικα ανοιξα εναν live λογαριασμο ακομα και θα κλεισω τον αλλον.

Αυτο που ακομα αξακολουθω να μην καταλαβαινω ειναι για το εαν ειναι καλυτερο να ανοιξω εναν λογαριασμο μισθοδοσιας και να τον δωσω στην εταιρεια που δουλευω ή να συνεχιζω να πληρωνομαι σε απλο λογαριασμο (μη μισθοδοσιας).

Vercis said:

Αυτο που ακομα αξακολουθω να μην καταλαβαινω ειναι για το εαν ειναι καλυτερο να ανοιξω εναν λογαριασμο μισθοδοσιας και να τον δωσω στην εταιρεια που δουλευω ή να συνεχιζω να πληρωνομαι σε απλο λογαριασμο (μη μισθοδοσιας).

Παράνομο ή λάθος δεν είναι να πληρώνεσαι σε λογαριασμό που δεν αναφέρεται ως μισθοδοσίας αν αυτό ρωτάς.

Απλώς οι λογαριασμοί μισθοδοσίας ειδικά του δημοσίου λόγω της σταθερής καταβολής χρημάτων έχουν κάποια "προνόμια", για άλλους σημαντικά για άλλους αδιάφορα.

Vercis said:

Από ο,τι είδα στο λινκ της eurobank δεν έγραφε κάτι το ιδιαίτερο για το λογαριασμό μισθοδοσίας. Εμένα πχ το μόνο προνόμιο του δικού μου μισθοδοσίας στην εθνική είναι μια πιστωτική χωρίς πάγιο. Έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει διάφορα το είδος του λογαριασμου συνεπώς

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2