Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται. Ο λογαριασμός Επιστροφή είναι ενιαίος για όλες τις κάρτες σου. Εφόσον είναι στο ίδιο Α.Φ.Μ.

Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω για φοιτητική πιστωτική πιάνετε οι σπουδές σε δημόσιο ΙΕΚ;

Απο το site της Eurobank για την φοιτητική κάρτα της:

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να αποκτήσω τη Student Eubank VISA;

Πρέπει να είστε 18 ετών και πάνω και να είστε φοιτητής σε ένα από τα ακόλουθα εκπαιδευτικά ιδρύματα:

Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Ανώτερο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα.

Deree – The American College of Greece, University of Indianapolis, New York College, SBS, American College of Thessaloniki, City College of Thessaloniki.

Μάλλον τα ίδια περίπου θα ισχύουν και για την φοιτητική της Πειραιώς.

Στην Πειραιώς έβγαλα όντας φοιτητής Ιδιωτικού ΙΕΚ. Στην Eurobank μου την απέρριψαν την αίτηση δυο φορές κιόλας αλλά δεν μου είπαν ότι τους ενόχλησε αυτό.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχω μεγάλη απορία να δω τι θα στείλουν σε εμένα. Έχω amex και στους όρους ήταν ότι δεν θα έχω συνδρομή καθόλου.

Έτσι και βάλουν συνδρομή απλά την καταργώ και κρατάω την visa.

Οταν παραλαμβανεις νεα καρτα απο καταργηση αλλης θα πρεπει να αναγραφονται και οι ισχυοντες οροι.

Σε amex που μου αντικατεστησαν με master την ειχα χωρις συνδρομη για παντα και στο συνοδευτικο χαρτι της master που παρελαβα, γραφει οτι η καρτα αντικαθιστα την amex με τους ιδιους ακριβψς ορους που ισχυαν.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Εγώ πάντως έχω την blue και δεν μου έχει έρθει καμία ενημέρωση ακόμα ούτε μέσω του app ούτε ταχυδρομικά

Εγώ πάντως έχω την blue και δεν μου έχει έρθει καμία ενημέρωση ακόμα ούτε μέσω του app ούτε ταχυδρομικά

Θα σου έρθει. Η AMEX φεύγει.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Θα σου έρθει. Η AMEX φεύγει.

Εμένα τηλεφωνικά πριν λίγες εβδομάδες μου είπαν ότι θα γίνει gold master. Από τότε δεν είχα κάποια ενημέρωση.

Εμένα τηλεφωνικά πριν λίγες εβδομάδες μου είπαν ότι θα γίνει gold master. Από τότε δεν είχα κάποια ενημέρωση.

Σε τηλεφωνική επικοινωνια που ειχες εσυ μαζι τους για αλλο θεμα και ερωτηση που τους εκανες ή σου τηλεφωνησαν αυτο για να σε ενημερωσουν γι αυτο το θεμα ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Σε τηλεφωνική επικοινωνια που ειχες εσυ μαζι τους για αλλο θεμα και ερωτηση που τους εκανες ή σου τηλεφωνησαν αυτο για να σε ενημερωσουν γι αυτο το θεμα ;

Εγώ είχα πάρει. Μιλάω για την μπλου

Εγώ είχα πάρει. Μιλάω για την μπλου

Κι εγω Blue εχω. Μηνυμα στην εφαρμογη στο κινητο εμφανιστηκε. Το εχω δημοσιευσει πιο πανω

Κι εγω Blue εχω. Μηνυμα στην εφαρμογη στο κινητο εμφανιστηκε. Το εχω δημοσιευσει πιο πανω

Επίσης κάποιος νομίζω είχε αναφέρει ότι η νοτος όλα έχει καταργηθεί κάτι το οποίο δεν ισχύει. Βγαίνει ακόμα κανονικά.

H Notos AMEX δεν δίνεται πλέον , όπως και καμία ΑΜΕΧ.

Η Notos Visa εκδίδετααι κανονικά., https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/notosplus-visa

H Notos AMEX δεν δίνεται πλέον , όπως και καμία ΑΜΕΧ.

Η Notos Visa εκδίδετααι κανονικά., https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/notosplus-visa

Για τη Blue AMex περιμένω τόσο καιρό να μου έρθει ενημερωτικό για άλλη μου ήρθε τελικά.

Τώρα μου ήρθε mail ότι εκδόθηκε προς αντικατάσταση της NOTOSGALLERIES BONUS AMERICAN EXPRESS η NOTOS PLUS VISA.

Αυτή ήταν χωρίς χρέωση η κάρτα και με βόλευε ότι δίνει 3ώρες παρκινγκ στο νοτο με αγορά ακόμα και 1€ οπότε μόνο γι αυτο δε με πειράζει που δεν ειναι bonus αρκεί να παραμείνει free συνδρομή αλλιώς θα τη κόψω.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μολις μου ηρθε ειδοποιηση στο alpha app/web banking και μαιλ για την notosgalleries amex για αλλαγη σε notos visa. Αναμενω ταχυδρομικως λοιπον και αυτη και την platinum για να δουμε τους ορους τους..

και ναι επιτέλους....η καινούργια Platinum Mastercard έφτασε σπίτι! :)

κανονικά πλαστική, σε 2 τόνους του γκρι, αρκετά όμορφη στο μάτι ( κατά τ'άλλα, την ίδια δουλειά κάνει :p )

κιντερ έκπληξη: Η ετήσια συνδρομή παραμένει ίδια με αυτήν της ΑΜΕΧ για ένα έτος (δηλαδή δωρεάν μιας και έκανα πάνω από 2500 ευρώ τον χρόνο) και στη συνέχεια θα διαμορφωθεί σε ευρώ 80. :!: (εδώ ή θα παίξει αντιλογισμός ή θα παίξει αντίο...) Οι λοιποί οικονομικοί όροι, παραμένουν ίδιοι!

με γεια μου, καλές αγορές! :)

κανονικά πλαστική, σε 2 τόνους του γκρι, αρκετά όμορφη στο μάτι ( κατά τ'άλλα, την ίδια δουλειά κάνει :p )

κιντερ έκπληξη: Η ετήσια συνδρομή παραμένει ίδια με αυτήν της ΑΜΕΧ για ένα έτος (δηλαδή δωρεάν μιας και έκανα πάνω από 2500 ευρώ τον χρόνο) και στη συνέχεια θα διαμορφωθεί σε ευρώ 80. :!: (εδώ ή θα παίξει αντιλογισμός ή θα παίξει αντίο...) Οι λοιποί οικονομικοί όροι, παραμένουν ίδιοι!

Σε πόσες μέρες μετά την ειδοποίηση έφθασε η καρτα στο σπίτι;

Η Blue δεν είχε συνδρομή 80€. Επομένως δεν είναι οι ίδιοι οροι

Το μήνυμα ποτέ σου ήρθε στο ιμπανκινγκ; Για να ξέρω ποτέ να περιμένω κι γω την καινούργια μου κάρτα

Άρα άνθρακες ο θησαυρός. Οι όροι αλλάζουν οπότε με βλέπω για ένα χρόνο να της κρατήσω και μετά αντίο. Γιατί εκεί από το 0 να πάω πχ στο 24αρι για τη Notos visa και στο 80 αρι αν μου βγάλουν τη platinum χάνεις ουσιαστικά ότι έξτρα ποντους θα μαζεύεις. Θα βολευτώ με κάτι παλιές bonus mastercard που μου ειχαν χαρίσει τη συνδρομή για πάντα και έχουν μείνει στο συρτάρι

George Bernard Shaw

μια απορια παιδια, μου πηραν τηλεφωνο για να βγαλω πιστωτικη με δωρεαν εναν χρονο συνδρομη ,εννοειτε οτι μπορω μετα να την κοψω ,τι γινετε ομως αν βαλω πχ 13 δοσεις για μια αγορα; μπορουμε να την κοψουμε στον χρονο η θα πληρωσουμε συνδρομη;

Σήμερα είδα μέσω internet banking για αντικατάσταση της κάρτας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ VISA 6 ευρω΄για την αντικατάσταση της ( είχε απλά λείξει και ήρθε η κανούργια πριν 2 εβδομάδες).

Δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει άλλη φορά για τις απλές χρεωστικές κάποιο ποσό, όμως είμαι και πελάτης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω της εξαγοράς της τράπεζας ΚΥΠΡΟΥ ,είχα την πρώτη κάρτα απο την Πειραιώς που μου είχε γίνει αντικατάσταση στο υποκατάστημα χωρίς να έχω πληρώσει τότε κάτι...

Είναι νέο κόλπο αυτό ή υπήρχε πάντα στην Πειραιώς αυτό το χαράτσι της έκδοσης νέας χρεωστικής?

1 Ιουνίου είχε έρθει το μήνυμα στο ebanking...και σήμερα την βρήκα στο σπίτι.

η απόφαση για την συνδρομή. Λογική "όποιον πιάσουμε.."....

όταν από δωρεάν συνδρομή έχεις σκοπό να χρεώσεις μετά από έναν χρόνο και ουσιαστικά να αλλάξεις τους όρους, ας μας έδιναν τις Gold , που έχουν και μικρότερη συνδρομή (50 ευρώ)...θα τα ψιλοακούσουν με την πρώτη ευκαιρία και θα στην ανανέωση...θα το αντιλογίσουν :)

Edited by XP130TD

1 Ιουνίου είχε έρθει το μήνυμα στο ebanking...και σήμερα την βρήκα στο σπίτι.

η απόφαση για την συνδρομή. Λογική "όποιον πιάσουμε.."....

όταν από δωρεάν συνδρομή έχεις σκοπό να χρεώσεις μετά από έναν χρόνο και ουσιαστικά να αλλάξεις τους όρους, ας μας έδιναν τις Gold , που έχουν και μικρότερη συνδρομή (50 ευρώ)...θα τα ψιλοακούσουν με την πρώτη ευκαιρία και θα στην ανανέωση...θα το αντιλογίσουν :)

Απλά μάλλον το κόλπο ήταν οργανωμένο για να βγάλουν χρήμα γιατί όντως αν ήθελαν θα μας άλλαζαν με τη gold, ενώ αυτοί καθυστέρησαν όσο δε πάει τις αλλαγές για να βγάλουν καινούργιο προϊόν με ακόμα υψηλότερη συνδρομή και ουσιαστικά τα ίδια προνόμια διπλασιασμου με τη gold και 60% ακριβότερη συνδρομή. Σου λέει πολλοί δε θα διαβάσουν τα ψιλά γράμματα άλλοι δε θα έχουν άλλη πιστωτική και ισως αναγκαστούν να τη κρατήσουν και γενικά όποιο κορόιδο πιάσουν :wacko:

Σήμερα είδα μέσω internet banking για αντικατάσταση της κάρτας ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ VISA 6 ευρω΄για την αντικατάσταση της ( είχε απλά λείξει και ήρθε η κανούργια πριν 2 εβδομάδες).

Δεν θυμάμαι να έχω πληρώσει άλλη φορά για τις απλές χρεωστικές κάποιο ποσό, όμως είμαι και πελάτης της ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω της εξαγοράς της τράπεζας ΚΥΠΡΟΥ ,είχα την πρώτη κάρτα απο την Πειραιώς που μου είχε γίνει αντικατάσταση στο υποκατάστημα χωρίς να έχω πληρώσει τότε κάτι...

Είναι νέο κόλπο αυτό ή υπήρχε πάντα στην Πειραιώς αυτό το χαράτσι της έκδοσης νέας χρεωστικής?

Eιναι νέο φρούτο αυτό κανά χρόνο ισχύει και νομίζω ότι πλέον το κάνουν όλες οι τράπεζες, χρεώνουν το πλαστικό 6€ ακόμα και στην αντικατάσταση της καρτας λόγω λήξης και σε χρεωστικές και σε πιστωτικές.

Απλά τραγικό :blink:

Edited by XP130TD

George Bernard Shaw

μια απορια παιδια, μου πηραν τηλεφωνο για να βγαλω πιστωτικη με δωρεαν εναν χρονο συνδρομη ,εννοειτε οτι μπορω μετα να την κοψω ,τι γινετε ομως αν βαλω πχ 13 δοσεις για μια αγορα; μπορουμε να την κοψουμε στον χρονο η θα πληρωσουμε συνδρομη;

Αν γνωριζει καποιος ας μου πει λιγο ,πρεπει να τους απαντησω, και κατι αλλο ,εχουμε μια καρτα με πιστωτικο οριο Α και κανουμε αιτηση για αυξηση να γινει Β , αυτην την καρτα την εχω με δωρεαν αιτησια συνδρομη ,αυτο θα αλλαξε η θα παραμεινει ως εχει;

Thanx βρε Πάνο,

μου φάνηκε περίεργο διότι στην PERSONAL BANKING (μαύρη) της ίδιας τράπεζας δεν χρεώνουν τίποτα για αυτό μου φάνηκε ...κάπως.

Οτι ΄ναναι έχουν καταντήσει οι τράπεζες, λόμπι κυριολεκτικά... και από την μύγα ξύγκι....

Και εμένα μου ήρθε σήμερα η Platinum. Και εγώ βαζω από τώρα υπενθίμηση σε 11 μήνες να αρχίσω τα τηλέφωνα για τη συνδρομή ή το κόψιμο...

-edit-

Προφανώς οι 8000 πόντοι με την πρώτη συναλλαγή αφορά νέες κάρτες και όχι αυτή που είναι απο αντικατάσταση, ε;

Επίσης υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα/μειονέκτημα για να την ενεργοποιήσω αμέσως ή να το καθυστερήσω μέχρι όσο πάει;;

Edited by MerNion

Και εμένα μου ήρθε σήμερα η Platinum. Και εγώ βαζω από τώρα υπενθίμηση σε 11 μήνες να αρχίσω τα τηλέφωνα για τη συνδρομή ή το κόψιμο...

-edit-

Προφανώς οι 8000 πόντοι με την πρώτη συναλλαγή αφορά νέες κάρτες και όχι αυτή που είναι απο αντικατάσταση, ε;

Επίσης υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα/μειονέκτημα για να την ενεργοποιήσω αμέσως ή να το καθυστερήσω μέχρι όσο πάει;;

Noμίζω είχαν πει μέχρι τέλη Ιούνη θα πρέπει να ενεργοποιηθούν, το μόνο πλεονέκτημα για άμεση ενεργοποιηση νομίζω είναι ότι πληρώνεις παντού με mastercard για διπλους πόντους στα απλά καταστήματα που η amex δε γίνεται δεκτή

George Bernard Shaw