Dpan9 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Προσωπικά νομίζω ότι έχει να κάνει με το που ψωνίζεις. Ή αν θα μπορούσες να βρεις το ανάλογο με καλύτερο ποσοστό ανταπόδοσης? Πχ έχω κοντά μου Βασιλόπουλο και Shell, αλλά δεν έχω Σκλαβενίτη και ΕΚΟ. Άρα για σουπερ μάρκετ υποχρεωτικά θα πάω σε κάρτα που δίνει bonus στον Βασιλόπουλο ενώ για καύσιμα σε αυτό που δίνει Shell. Αν επίσης αγοράζεις ηλεκτρονικά σχεδόν 2-4 φορές το χρόνο πλαίσιο και λοιπά βγάζουν προσφορά 20% με κάρτα Eurobank! Οπότε αν σε βολεύουν τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα με eurobank είναι τεράστιο το ποσοστό επιστροφής. Από την άλλη πιθανότατα αυτό το 20% να υπάρχει ήδη σε μόνιμη βάση στο skroutz σαν διαφορά τιμής. ;) Οπότε το 20% αυτό είναι ανούσιο. Δεν υπάρχει κάποια που να υπερισχύει συνολικά καθώς οι ανάγκες είναι υποκειμενικές για τον καθένα μας.Σωστη ανάλυση ευχαριστώ πολύ φίλε μου Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 (edited) Παίδες έχω κάποιες ερωτήσεις: 1. υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ classic Visa και Mastercard πιστωτική της Eurobank? Δηλαδή κάποιος σοβαρός λόγος να επιλέξεις τη μία ή την άλλη? 2. Η άποψή σας για την cosmote Mastercard της Eurobank? Μου φαίνεται ότι συμφέρει σε σχέση με τις από πάνω, αλλά δεν ξέρω αν έχει κάποια παγίδα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited January 28, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2019 Κάτι άκουσα για καινούριο ebanking στην alpha. Μήπως έχει δει κανεις κάποιο preview ή ξέρει κάτι; Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν το καλύτερο ebanking. Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Το lidl δέχεται AMEX. Σε λίγο δε θα έχουμε AMEX όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Το lidl δέχεται AMEX. Σε λίγο δε θα έχουμε AMEX όμως Μικρό το κακό... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Κάτι άκουσα για καινούριο ebanking στην alpha. Μήπως έχει δει κανεις κάποιο preview ή ξέρει κάτι; Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν το καλύτερο ebanking. Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει διαφημιση ειναι , δεν εχει αλλαξει κατι αλλα το εχουνε ονομασει myalpha το internet banking της alpha bank παντως εχουνε φτιαξει πολυ ωραια διαφημιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 διαφημιση ειναι , δεν εχει αλλαξει κατι αλλα το εχουνε ονομασει myalpha το internet banking της alpha bank παντως εχουνε φτιαξει πολυ ωραια διαφημιση. Όχι, δε λέω γι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Κάτι άκουσα για καινούριο ebanking στην alpha. Μήπως έχει δει κανεις κάποιο preview ή ξέρει κάτι; Προσωπικά πιστεύω ότι έχουν το καλύτερο ebanking. Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει Που το άκουσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Που το άκουσες; Δε μπορώ να απαντήσω σε αυτό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 To ebanking της Πειραιως φρεσκαριστηκε Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σήμερα μου ήρθε mail από alpha για την αλλαγή από American Expres σε bonus Mastercard! Ήδη μου έχουν στείλει τη νέα κάρτα και σε λίγες μέρες θα την έχω με το ίδιο pin(έτσι λέει το mail)! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 To ebanking της Πειραιως φρεσκαριστηκε ναι σου λεει να το δεις πως ειναι διοτι σε ολους θα αλλαξει απο 5/2. αλλα και παλι ευτυχως μοιαζει στο παλιο διοτι δεν βολευει να ψαχνεις αυτο που θελεις και να χανεις χρονο. αυτο με την αποταμιευση που εχει κατω δεξια δεν εχω καταλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σήμερα μου ήρθε mail από alpha για την αλλαγή από American Expres σε bonus Mastercard! Ήδη μου έχουν στείλει τη νέα κάρτα και σε λίγες μέρες θα την έχω με το ίδιο pin(έτσι λέει το mail)! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για χρεωστική μιλάς; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alessio Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Σήμερα μου ήρθε mail από alpha για την αλλαγή από American Expres σε bonus Mastercard! Ήδη μου έχουν στείλει τη νέα κάρτα και σε λίγες μέρες θα την έχω με το ίδιο pin(έτσι λέει το mail)! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρεωστική ή πιστωτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 Χρεωστική Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 αυτο με την αποταμιευση που εχει κατω δεξια δεν εχω καταλαβει. Δεν το έχω δει, απλά αν είναι η αποταμίευση που διαφημίζουν, έχει ως εξής. Αγοράζεις κάτι με την κάρτα και κοστίζει 1.70 ευρώ. Έστω ότι έχεις δηλώσει να στρογγυλοποιούνται όλες οι χρεώσεις σου στο ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι από το λογαριασμό σου θα τραβήξει 2 ευρώ. Τα 1.70 θα πάνε στον έμπορο τα 2.00-1.70 = 0.30 λεπτά θα μπούν στην αποταμίευση. Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι. Ακριβώς το ίδιο είναι αν έχεις δηλώσει να στρογγυλοποιούνται στα 5 ευρώ. Έστω χρέωση 5.80 ευρώ Στρογγυλοποίηση στα 10 ευρώ 4.20 ευρώ στην αποταμίευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2019 To ebanking της Πειραιως φρεσκαριστηκεΤην εφαρμογή να βελτιωσουν ποτέ, ή ακόμα καλύτερα να ξαναφτιαξουν την wallet Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Καλημερα θελω τη βοηθεια σας πριν αρχισω να τρεχω στις τραπεζες.Ενδιαφερομαι για στεγαστικο δανειο περιπου 70000 ξερετε τι παιζει;;τι χρειαζεται να πληρεις κτλ;;για αγορα σπιτιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaran Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Χρεωστική ή πιστωτική; https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/nea-karton/metaptosi-karton-amex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) καλησπέρα μου έστειλε ένας φίλος μου πρόκληση με SMS στο κινητό για την κάρτα bleep της άλφα μπάνκ και κάθε φορά που προσκαλεις κάποιον κέρδιζεις δέκα ευρώ και αυτός που προσκάλεσες κερδίζει 5 ευρώ. από ότι είδα η έκδοση της κάρτας είναι 5 ευρώ αλλά είναι δωρεάν έως 30/4/19 δείτε εδώ https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/mobile-apps/bleep μακάρι να κέρδιζες μπόνους πόντους θα την έβγαζα. Edited January 31, 2019 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Σε δοκιμή χθες για αποστολή ποσού με iris μέσω Πειραιώς δεν εμφάνισε καμία έξτρα χρέωση παρόλο που στην ανακοίνωση γράφει ότι θα χρεώνει πάγιο από 29/1. Χθες σε δοκιμή πάντως έστειλε κανονικά χωρίς κάτι έξτρα. Λέτε να το ανέβαλε μέχρι να το βάλουν και οι άλλες τράπεζες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Καλησπέρα σας.Ηθελα να ρωτήσω κ εγώ για υπεραναληψη.Ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος με εκκαθαριστικο 6000.Πιστεύετε ότι έχει πιθανότητές και για τι ποσό;από εθνική τράπεζα. θελει 10.000+ευρω εκκαθαριστικο για αιτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Σε δοκιμή χθες για αποστολή ποσού με iris μέσω Πειραιώς δεν εμφάνισε καμία έξτρα χρέωση παρόλο που στην ανακοίνωση γράφει ότι θα χρεώνει πάγιο από 29/1. Χθες σε δοκιμή πάντως έστειλε κανονικά χωρίς κάτι έξτρα. Λέτε να το ανέβαλε μέχρι να το βάλουν και οι άλλες τράπεζες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχύει για επαγγελματική χρήση αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 H Εθνική έβγαλε νέο mobile banking για iphone https://itunes.apple.com/gr/app/nbg-mobile-banking/id342152889?mt=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Όντως πολύ ωραίο και μοντέρνο καμία σχέση με το προηγούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts