alfeios Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Καλησπέρα έκανα προχθές αίτηση για πιστωτική στην εθνική μέσω I bank. Σήμερα με πήραν να πάω να υπογράψω αύριο σε κατάστημα. Είναι αυτό το τελικό στάδιο ή δεν έχει εγκριθεί ακόμα; Εχει γινει ο πρωτος ελεγχος, εισοδημα και μερικα αλλα στανταρντ, θα τα επειβαβαιωσεις με τα δικαιολογητικα που θα πας, θα υπογραψεις και μετα θα γινει ο τελικος ελεγχος, αν εχεις πολλες καρτες, δανεια, αν εισαι στον τειρεσια, και δεν ξερω τι αλλο κοιταζουν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Εχει γινει ο πρωτος ελεγχος, εισοδημα και μερικα αλλα στανταρντ, θα τα επειβαβαιωσεις με τα δικαιολογητικα που θα πας, θα υπογραψεις και μετα θα γινει ο τελικος ελεγχος, αν εχεις πολλες καρτες, δανεια, αν εισαι στον τειρεσια, και δεν ξερω τι αλλο κοιταζουν Έχω μια στη eurobank. Παλαιότερα σε εθνικη που είχα κανει αιτηση δεν προχωρησα σε αυτό το στάδιο από το τηλέφωνο μου ειχαν πει οτι απορριφθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπέρα, να κάνω και γω μια ανούσια ερώτηση για πολλούς αλλά έχω κολλήσει να δω αν γίνεται...είχα μια χρεωστική της eurobank με ημερομηνία λήξης 11/2018 δλδ τέλος του τρέχοντος μηνός..Μέσα στο μήνα τη χάνω και αφού δηλώσω απώλεια, βγάζω σε κατάστημα καινούργια με ημερομηνία λήξεως 11/2023.. Δύο μέρες μετά έρχεται στο ταχυδρομείο η αντικατάσταση της 1ης κάρτας που έχασα και δήλωσα απώλεια (με διαφορετικό αριθμό κάρτας), την ανοίγω και βλέπω ότι έχει ανάγλυφα γράμματα σε αντίθεση με την καινουργια απλή που πήρα από το κατάστημα και έχει χαραγμένα τα οποία στο μήνα πάνω δε διαβάζονται, χώρια που μου τύπωσε το όνομα πάνω στην ημερομηνία λήξης και είναι ένα χάλι... Ερωτώ, υπάρχει κάποιος τρόπος να ενεργοποιηθεί η κάρτα με τα ανάγλυφα που ήρθε στο ταχυδρομείο ή ήταν κατά κάποιο τρόπο συνδεδεμένη με την απωλεσθεισα και αφού ακυρώθηκε εκείνη, δε μπορει να ενεργοποιηθεί τώρα; Άμα υπάρχει κανένας ψυχαναγκαστικος σα και μένα που το έχει ψάξει ή έχει γνώμη, θα ήμουν ευγνώμων :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Γιατί δεν ρωτάς στην τράπεζα;ή έστω στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Το 5€ που είναι για αντικατάσταση κάρτας το χρεωθηκες δύο φορές μέσα στον μήνα; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 5€ δεν έχω χρεωθεί ακόμη σε καμία από τις 2 περιπτώσεις γιατί η eurobank στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι η χρέωση αυτή για έκδοση/αντικατάσταση χρεωστικής θα ξεκινήσει από 30/11 και νομίζω θα είναι και 6€ κιόλας... οπότε ότι έκανα μέχρι τώρα ήταν δωρεάν...σε τράπεζα και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση απέφυγα να ρωτήσω διότι στις δύο τελευταίες μου απορίες είχα ακούσει ανυπόστατα πράγματα... οπότε είπα μήπως βρεθεί κάποιος ψαγμενος στο φόρουμ και μοιράσει γνώση...αν όχι, από βδομάδα παραλαμβανω πιστωτική, με την ευκαιρία θα το ρωτήσω και αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Φυσικά και γίνεται Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ξέρουμε η πιστωτική alpha bonus visa τι προμήθεια έχει για αγορά με μετατροπή νομίσματος Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Σύμφωνα με το τιμολόγιο της AlphaBank έχει μέχρι 2,5% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Έχει ελάχιστη χρέωση 1 ευρώ όπως η eurobank; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Έχει ελάχιστη χρέωση 1 ευρώ όπως η eurobank; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι. Δεν έχει ελάχιστη χρεωση Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Έκανα με τη yes visa μια αγορά από ένα κατάστημα 60€ Παω στο e-banking της eurobank και κάνω πληρωμή από την μισθοδοσία μου μέσα σε 1-2 μέρες και δε χρεωνομαι τόκους, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Έκανα με τη yes visa μια αγορά από ένα κατάστημα 60€ Παω στο e-banking της eurobank και κάνω πληρωμή από την μισθοδοσία μου μέσα σε 1-2 μέρες και δε χρεωνομαι τόκους, σωστά; Σωστά ............... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποθετουμε οτι κανω τις παρακατω πληρωμες με χρεωση πιστωτικης καρτας 1. Πληρωμη τελων κυκλοφοριας 240€ 2. Πληρωμή ΕΝΦΙΑ 400€ 3, Πληρωμή φορου εισοδηματος 360€ Γνωριζω οτι οι πληρωμες δημοσιου δεν συμμετεχουν στα προγραμματα επιβραβευσης των τραπεζων, Δηλαδη αν ειναι καρτα bonus της AlphaBank δεν θα παρω bonuw. Αν ειναι καρτα της Πειραιως θα λαβω κατα πολυ μειωμενα yellows και αν ειναι καρτα της Eurobank δεν θα λαβω επιστροφη. Το ερωτημα μου ειναι αν το συνολικο ποσο πληρωμης 1000€ υπολογιζεται στις ετησιες πληρωμες της καρτας που μετρουν για να χρεωθει ή οχι η ετησια συνδρομη της καρτας. (Πολλες καρτες δεν χρεωνουν ετησια συνδρομηα αν εχεις κανει καποιο ποσο αγορων το ετος που περασε) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Σωστά ............... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποθετουμε οτι κανω τις παρακατω πληρωμες με χρεωση πιστωτικης καρτας 1. Πληρωμη τελων κυκλοφοριας 240€ 2. Πληρωμή ΕΝΦΙΑ 400€ 3, Πληρωμή φορου εισοδηματος 360€ Γνωριζω οτι οι πληρωμες δημοσιου δεν συμμετεχουν στα προγραμματα επιβραβευσης των τραπεζων, Δηλαδη αν ειναι καρτα bonus της AlphaBank δεν θα παρω bonuw. Αν ειναι καρτα της Πειραιως θα λαβω κατα πολυ μειωμενα yellows και αν ειναι καρτα της Eurobank δεν θα λαβω επιστροφη. Το ερωτημα μου ειναι αν το συνολικο ποσο πληρωμης 1000€ υπολογιζεται στις ετησιες πληρωμες της καρτας που μετρουν για να χρεωθει ή οχι η ετησια συνδρομη της καρτας. (Πολλες καρτες δεν χρεωνουν ετησια συνδρομηα αν εχεις κανει καποιο ποσο αγορων το ετος που περασε)Λογικά υπολογίζεται κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Λογικά υπολογίζεται κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικα, ναι :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspaite Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Γεια σε όλους. Μου παρουσιάστηκε ενα θέμα και ήθελα να σας ρωτήσω. Σε περίπτωση αγοράς με 2 πιστωτικές και έντοκες δόσεις τι γίνεται με τον τοκο. Δηλαδή σε προιόν που απο 1000 πάει 1100 πχ με τους τόκους θα χρεωθεί ο τόκος μισος μισος στις κάρτες (50-50 ευρω) ? Ευχαριστώ προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Γεια σε όλους. Μου παρουσιάστηκε ενα θέμα και ήθελα να σας ρωτήσω. Σε περίπτωση αγοράς με 2 πιστωτικές και έντοκες δόσεις τι γίνεται με τον τοκο. Δηλαδή σε προιόν που απο 1000 πάει 1100 πχ με τους τόκους θα χρεωθεί ο τόκος μισος μισος στις κάρτες (50-50 ευρω) ? Ευχαριστώ προκαταβολικα Αναλογικά με το ποσό που χρεώθηκε σε κάθε καρτα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Όχι. Δεν έχει ελάχιστη χρεωση αυτο ειναι λογος να την χρησιμοποιω για αγορες σε ξενω νομισμα για η eurobank με εχει γδυσει οπου δεν υπαρχει paypal Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 αυτο ειναι λογος να την χρησιμοποιω για αγορες σε ξενω νομισμα για η eurobank με εχει γδυσει οπου δεν υπαρχει paypal Απ οσο θυμάμαι η Εθνική δεν είχε καμια προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος σε αγορές με κάρτα. Βεβαια τώρα μπορεί να έχει αλλάξει αυτό, δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 αυτο ειναι λογος να την χρησιμοποιω για αγορες σε ξενω νομισμα για η eurobank με εχει γδυσει οπου δεν υπαρχει paypal Για λέγε,γιατί εγώ χρησιμοποιώ την Πιστωτική της Eurobank όταν αγοράζω απ' έξω ενώ θα μπορούσα να βάζω τη χρεωστική.Δεν κοίταξα καθόλου τι κάνει με τα συναλλάγματα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μια μικρή βοήθεια γιατί δεν το έχω ξανά χρησιμοποιήσει άλλη φορά Με 68.000 πόντους τι επιστροφή Σε € έχω σε maestro εθνικής? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Μια μικρή βοήθεια γιατί δεν το έχω ξανά χρησιμοποιήσει άλλη φορά Με 68.000 πόντους τι επιστροφή Σε € έχω σε maestro εθνικής? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk θελω να πιστευω οτι εννοεις με 68.000 ποντους go4more ποντους , με 20.000 ποντους εχεις 50 ευρω εκπτωση μεχρι εκει φτανει το site. 150 ευρω πρακτικα για τα 60.000 ποντους και για τα 8000 αλλα εικοσι ευρω οποτε 170 ευρω πρεπει να βγαινει. μπες εδω https://www.nbg.gr/go4more/#/partner/%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99-%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%99 και συρε την μπαρα στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petroschelsea Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Έκανα αίτηση και στη alpha και μου βγάζει εγκεκριμένη σε αναμονή υπάρχει περίπτωση να μην την εγκρίνουν τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Έκανα αίτηση και στη alpha και μου βγάζει εγκεκριμένη σε αναμονή υπάρχει περίπτωση να μην την εγκρίνουν τελικά; Υπαρχει. Εχει γινει ο πρωτος ελεγχος, εισοδημα και μερικα αλλα στανταρντ, θα τα επειβαβαιωσεις με τα δικαιολογητικα που θα πας, θα υπογραψεις και μετα θα γινει ο τελικος ελεγχος, αν εχεις πολλες καρτες, δανεια, αν εισαι στον τειρεσια, και δεν ξερω τι αλλο κοιταζουν Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Ανακοίνωσε και η eurobank αυξήσεις. Κάποιες εξ αυτών είναι η χρέωση για επανέκδοση κάρτας, είτε από απώλεια/φθορά, είτε λόγω λήξης της, 6 ευρώ. Επανέκδοση pin 3 ευρώ. Έμβασμα σε τράπεζα εντός ΕΕ (μέσω ebanking) 1,20 ευρώ. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts