Epicouros Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καλημέρα, ξέρει κάποιος να μου πει αν η VISA classic της Πειραιώς έχει συνδρομή; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καλημέρα, ξέρει κάποιος να μου πει αν η VISA classic της Πειραιώς έχει συνδρομή; Κανονικά έχει 29€ (εκτός από τον 1ο χρόνο που είναι δωρεάν). Αν έχεις μισθοδοσία στην Πειραιώς ή κάνεις πάνω από 2.500€ αγορές το χρόνο μηδενίζεται η συνδρομή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Κανονικά έχει 29€ (εκτός από τον 1ο χρόνο που είναι δωρεάν). Αν έχεις μισθοδοσία στην Πειραιώς ή κάνεις πάνω από 2.500€ αγορές το χρόνο μηδενίζεται η συνδρομή. Κατάλαβα θα πρέπει να την ακυρώσω γιατί δεν κάνω σχεδόν ποτέ αγορές με αυτή, έχω άλλες δυο κάρτες και χρησιμοποιώ αυτές περισσότερο. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efetis Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καλησπέρα, σήμερα η Πειραιώς απέρριψε την αίτηση μου για πιστωτική κάρτα , με 36κ εισόδημα λόγω του ότι φαίνομαι φιλοξενούμενος στο πατρικό και ο πατέρας μου είναι στον Τειρεσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καλησπέρα, σήμερα η Πειραιώς απέρριψε την αίτηση μου για πιστωτική κάρτα , με 36κ εισόδημα λόγω του ότι φαίνομαι φιλοξενούμενος στο πατρικό και ο πατέρας μου είναι στον Τειρεσία. Κανε σε αλλη, εμενα στην εθνική δεν μου δωσαν καθόλου και στην Πειραιώς μου δωσαν οριο 1500 ε Στάλθηκε από το GT-I8262 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efetis Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Κανε σε αλλη, εμενα στην εθνική δεν μου δωσαν καθόλου και στην Πειραιώς μου δωσαν οριο 1500 ε Στάλθηκε από το GT-I8262 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα κάνω ναι, είχες το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Καλησπέρα, σήμερα η Πειραιώς απέρριψε την αίτηση μου για πιστωτική κάρτα , με 36κ εισόδημα λόγω του ότι φαίνομαι φιλοξενούμενος στο πατρικό και ο πατέρας μου είναι στον Τειρεσία. με 36000€ εισόδημα σου αρνήθηκαν? περίεργο. ακόμα και με τον τειρεσία του πατέρα σου. έχεις αλλού μισθοδοσία? βοηθάει πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efetis Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Κι όμως. Δεν εχω μισθοδοσία ειμαι ελ. Επαγγελματίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Κι όμως. Δεν εχω μισθοδοσία ειμαι ελ. Επαγγελματίας eurobank δοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efetis Δημ. August 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2018 Οχι σε καμια άλλη μόνο Πειραιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Οχι σε καμια άλλη μόνο Πειραιώς. Θεωρώ (και από ότι φαίνεται έτσι είναι) ότι είναι η πιο εύκολη τράπεζα, οπότε νομίζω πρέπει να το δοκιμάσεις. Ειδικά δε αν μπαίνουν εκεί τα έσοδα από Ε.Ε. που έχεις, το θεωρώ σίγουρο ότι θα σου δώσουν και καλό ποσό πίστωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τελικά έκανα αίτηση στην alpha για την energy και εγκρίθηκε σε τρεις ημέρες με 1.500€ όριο. Το εκκαθαριστικό ήταν 12.000€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Τελικά έκανα αίτηση στην alpha για την energy και εγκρίθηκε σε τρεις ημέρες με 1.500€ όριο. Το εκκαθαριστικό ήταν 12.000€. Καλορίζικη και καλές επιστροφές! Αν τυχόν χρειάζεσαι μεγαλύτερο όριο χρησιμοποίησέ την 3-4 μήνες, πλήρωσε την στο ακέραιο και κάνε μετά αίτηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Καλορίζικη και καλές επιστροφές! Αν τυχόν χρειάζεσαι μεγαλύτερο όριο χρησιμοποίησέ την 3-4 μήνες, πλήρωσε την στο ακέραιο και κάνε μετά αίτηση. Ευχαριστώ! Για αρχή τώρα μου αρκεί, αν χρειαστεί αργότερα θα κάνω μια αίτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris4me Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν ε΄χω ξαναχρησιμοποιήσει πιστωτική. Μπορώ να της βάζω μέρος του υπολοίπου της ανά πάσα στιγμή ή πρέπει αφού εκδοθεί αντίγραφο του λογαριασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ανα πάσα στιγμή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris4me Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Καλησπερα στην ομαδα..εκανα αιτηση πριν μια βδομαδα για πιστωτικη στην πειραιως..αλλα ακομα δεν εχω καποιο νεοτερο..ειναι καλο 'η κακο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2018 Ν26 με Google pay ελλάδα γίνεται να παίξει κάπως; Πχ με γερμανικό λογαριασμό Google; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris4me Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Καλησπέρα, να κάνω άλλη μία ερώτηση; συγνώμη αλλά είμαι εντελώς noob στο θέμα. Αγοράζω ένα προίον 1000 ευρώ σε 10 άτοκες ας πούμε των 100. Μπορώ εγώ εν τέλει αργότερα να βάλω στη κάρτα 500 +500 για παράδειγμα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Καλησπέρα, να κάνω άλλη μία ερώτηση; συγνώμη αλλά είμαι εντελώς noob στο θέμα. Αγοράζω ένα προίον 1000 ευρώ σε 10 άτοκες ας πούμε των 100. Μπορώ εγώ εν τέλει αργότερα να βάλω στη κάρτα 500 +500 για παράδειγμα; Ευχαριστώ Τι εννοείς με το "να βάλω στην κάρτα 500 + 500"; Να πας να ξεχρεώσεις την κάρτα σε δυο δόσεις; Με τον τρόπο που το λες, σίγουρα όχι. Τώρα, αν γίνεται μέσω κάποιας διαδικασίας και σε συνεργασία με το κατάστημα (να πας από το κατάστημα πάλι), δεν το γνωρίζω, αν και λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) ΄Οποτε θες , καταθέτεις οποιοδήποτε ποσό. Το Μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι να εξοφλείς την ελάχιστη καταβολή ή ακόμα καλύτερα όλο το ποσό του λογαριασμού για να μην χρεώνεσαι τόκους. Edited August 29, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris4me Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Thodoris ναι αυτό εννοώ να το εξοφλήσω εν τέλει σε δύο δόσεις. Vasileios μιλάω για εξόφληση του λογαριασμού και να βάλω και στην ουσία παραπάνω λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Τι σημαίνει κάρτα διευκολύνσεως; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Thodoris ναι αυτό εννοώ να το εξοφλήσω εν τέλει σε δύο δόσεις. Vasileios μιλάω για εξόφληση του λογαριασμού και να βάλω και στην ουσία παραπάνω λεφτά. Κανείς δεν σε εμποδίζει να πληρώσεις όσα χρήματα θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts