Jump to content

efetis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by efetis

  1. Δε σε βολεύει άλλη εταιρεία το σήμα; Η vodafone νομίζω δίνει γύρω στα 30 ευρώ το νούμερο το unlimited ultra δυστυχώς όχι, ταχύτητες για κλάμματα..
  2. Παιδιά καλησπέρα, έληξε την Παρασκευή το συμβόλαιο μου 3 αριθμοί (απεριόριστο internet και 600 λεπτά προς όλους) για τους οποίους πλήρωνα 90 ευρώ σύνολο. η προσφορά τραγική. θέλουν να με ανεβάσουν στο όλα απεριόριστα με 48 ευρώ για τον κάθε έναν αριθμό. Πήρα για διακοπη αλλά τζίφος. μου δίνουν ίδια τιμή. για γέλια. οπότε μόνη μου λύση η φορητότητα. Ήθελα να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς εάν κάνω φορητότητα σε καρτοκινητά άλλης εταιρίας θα πρέπει αναγκαστικά να μείνω εκεί για 3 μήνες? Ευχαριστώ
  3. Οχι σε καμια άλλη μόνο Πειραιώς.
  4. Κι όμως. Δεν εχω μισθοδοσία ειμαι ελ. Επαγγελματίας
  5. Θα κάνω ναι, είχες το ίδιο πρόβλημα?
  6. Καλησπέρα, σήμερα η Πειραιώς απέρριψε την αίτηση μου για πιστωτική κάρτα , με 36κ εισόδημα λόγω του ότι φαίνομαι φιλοξενούμενος στο πατρικό και ο πατέρας μου είναι στον Τειρεσία.
  7. Και σε μένα ακριβώς το ίδιο πράγμα πριν 4 περίπου μήνες.. τους είπα ότι εγώ δεν ζήτησα επιπλέον και θέλω να παραμείνω στο πρόγραμμα μου, μου είπαν δεν γίνεται και εννοείται κράτησα όνομα υπάλληλου και ημερομηνία/ώρα επικοινωνίας και κατ ευθείαν καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Το αποτέλεσμα, μου άφησαν δωρεάν τα 500 επιπλέον mb και αναδρομική πίστωση των χρεώσεων.
  8. Έκανα χθες το αίτημα φορητότητας και με πήραν από voda και μου λένε ότι πλέον δεν στέλνουμε αίτημα φορητότητας αλλά αίτημα αυτόματης ενεργοποιησης .. Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Δλδ μου λέει δεν θα σας πάρει πίσω η εταιρία σας για αντιπροσφορά.. Ισχύει κάτι τέτοιο?
  9. Κατάλαβα..Τώρα έχω το 65αρι στα 29 , στις 4 Δεκέμβρη λήγει το συμβόλαιο μου και με πήραν για ανανέωση στα 43...:lol::lol: δεν υπάρχει περίπτωση. Και λέω να δοκιμάσω φορητότητα.
  10. Ευχαριστώ πολύ φίλε dalton! θα το κανω σημερα και θα ενημερωσω για την εξελιξη, ελπίζω όλα να πάνε καλά..
  11. Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση, Έχω συμβόλαιο cosmote, εάν κάνω αίτημα φορητότητας σε καρτοκινητο άλλης εταιρίας γνωρίζουν στην cosmote ότι πρόκειται για φορητότητα σε καρτοκινητό ή μπορώ να πουλήσω μούφες και καλά για καλύτερη πρσφορά κτλ?
  12. Καλησπέρα παιδιά! Σε έναν μήνα λήγει το συμβόλαιο μου (plus 65) και με κάλεσαν σημερα απο Cosmote. Μου το αφήνουν στα 45 ευρω απο 26 που πλήρωνα. Ειναι τρελοί οι άνθρωποι..
×
×
  • Create New...