Dpan9 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Εμπιστευεσαι δλδ τις ελληνικές τράπεζες? :confused: - δεν υπάρχει απορρητο - οποιος γουστάρει βάζει χέρι στον λογαριασμό σου - αν φαινονται λεφτά-τοκοι μπορεί να την πατήσεις με την εφορία αναλογα με την περιπτωση - capital controls με οτι σημαινει αυτο για το κατα ποσο γινονται δεκτές οι ελληνικες καρτες έτσι ενδεικτικα μερικοι καλοι λογοι...Όχι σε καμία περίπτωση δεν τις εμπιστεύομαι. Με καλυψατε πλήρως. Και κάτι ακόμα. Μεταξύ ρεβολουτ και Ν26 ποια είναι πιο έμπιστη και καλύτερη επιλογή γενικότερα για συναλλαγές ή και αποταμίευση χρημάτων; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Εμπιστευεσαι δλδ τις ελληνικές τράπεζες? :confused: - δεν υπάρχει απορρητο - οποιος γουστάρει βάζει χέρι στον λογαριασμό σου - αν φαινονται λεφτά-τοκοι μπορεί να την πατήσεις με την εφορία αναλογα με την περιπτωση - capital controls με οτι σημαινει αυτο για το κατα ποσο γινονται δεκτές οι ελληνικες καρτες έτσι ενδεικτικα μερικοι καλοι λογοι... Στα 3 πρωτα αυτα υπαρχουν στο εξωτερικο εδω και δεκαετιες.Μαλιστα αν χρωστας εφορια δημους γενικα ο λογαριασμος σου οχι απλα σου τραβανε λεφτα αν εχεις μεσα αλλα σφραγιζεται τελειως μεχρι να πληρωσεις και αφου πληρωσεις στον ανοιγουν στο λεπτο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 για εμας που δε χρωσταμε πουθενα κ θελουμε κ επιτοκιο καταθεσεων, τα κραταμε εντος συνορων. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 για εμας που δε χρωσταμε πουθενα κ θελουμε κ επιτοκιο καταθεσεων, τα κραταμε εντος συνορων. Μπράβο σας. "Good for you" που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Επί της ουσίας όμως, επιτόκια της τάξης του ...0,01% που παίζουν τα τελευταία χρόνια στα ταμιευτήρια είναι ανάξια λόγου και άνευ οποιασδήποτε σημασίας. Αντιθέτως μάλιστα υπό κάποιες συνθήκες δημιουργούν ακόμα και προβλήματα (προκύπτουν φόροι για λίγα σεντς τόκους) σε άτομα που αλλιώς δεν θα είχαν να πληρώσουν τίποτα. Κράτα τα λεφτά σου στην Πειραιώς εσύ λοιπόν αν θέλεις για να παίρνεις ...5 ευρώ τόκο στο τέλος του έτους. Και πλήρωνέ τη στο ενδιάμεσο 1-3 ευρώ προμήθεια σε κάθε αγορά που κάνεις σε δολλάριο, σε στερλίνα ή σε όποιο άλλο νόμισμα. Και άσε με εμένα να τα έχω στη Ν26 και στη Revolut γλυτώνοντας μόνο από τέτοιες αγορές ίσως και τα 10πλάσια από όλους τους τόκους που σου δίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μπράβο σας. "Good for you" που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Επί της ουσίας όμως, επιτόκια της τάξης του ...0,01% που παίζουν τα τελευταία χρόνια στα ταμιευτήρια είναι ανάξια λόγου και άνευ οποιασδήποτε σημασίας. Αντιθέτως μάλιστα υπό κάποιες συνθήκες δημιουργούν ακόμα και προβλήματα (προκύπτουν φόροι για λίγα σεντς τόκους) σε άτομα που αλλιώς δεν θα είχαν να πληρώσουν τίποτα. Κράτα τα λεφτά σου στην Πειραιώς εσύ λοιπόν αν θέλεις για να παίρνεις ...5 ευρώ τόκο στο τέλος του έτους. Και πλήρωνέ τη στο ενδιάμεσο 1-3 ευρώ προμήθεια σε κάθε αγορά που κάνεις σε δολλάριο, σε στερλίνα ή σε όποιο άλλο νόμισμα. Και άσε με εμένα να τα έχω στη Ν26 και στη Revolut γλυτώνοντας μόνο από τέτοιες αγορές ίσως και τα 10πλάσια από όλους τους τόκους που σου δίνει... το ενδεχομενο της προθεσμιακης με επιτοκιο διαφορετικο απο το 0.01% που αναφερεις να υποθεσω δεν σου περναει απο το μυαλο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 γνώμη μου... revolut και n26 έχουν χρήση αν ταξιδεύεις εξωτερικό βολεύουν πολύ καθότι έχουν ανέξοδη ανάληψη χρημάτων .... επίσης για αγορές η revolut έχει πολλα νομίσματα και καλύτερη ισοτιμία σε σχέση με ελληνικές τράπεζες η την n26.... για επιτόκια καταθέσεων η προθεσμιακες... μια επιλογή είναι τα έντοκα του δημοσίου, έχουν βέβαια όριο 15.000 ευρω σε κάθε δημοπρασία αλλα μπορείς να τα ανακυκλώνεις .... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris85 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) n26 και revolut. Πια η διαφορά τους με μια AMEX (πάντα αναφορικά με το θέμα συναλλάγματος και αγορές από εξωτερικό κτλ) Edited July 10, 2018 by thodoris85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 το ενδεχομενο της προθεσμιακης με επιτοκιο διαφορετικο απο το 0.01% που αναφερεις να υποθεσω δεν σου περναει απο το μυαλο;Μαλλον οχι. Πως θα δειξει οτι η γνωμη του ειναθ πιο σωστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Προφανώς όμως οι προθεσμιακές σημαίνουν κατάθεση κάποιου σοβαρού ποσού ,στην καλύτερη περίπτωση 1.000 ευρώ. Δεν νομίζω ότι κανείς κρατάει σε Revolut μεγάλα ποσά. Σε N26 βέβαια λόγω εγγύησης καταθέσεων κάποιοι έχουν ένα αρκετά σοβαρό ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 η n26 δςν δίνει τόκους τουλάχιστον σε κατοίκους Ελλάδος.... ποιος ο λόγος να έχει μεγάλο ποσό εκεί ;;; Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Δεν θα με χαλάσει καθόλου να έχω 5000 ευρώ και να τα σηκώνω σιγά σιγά στην Μάλτα που είμαι εγκατεστημένος. Από την άλλη η Piraeus θέλει 1,50 ευρώ κάθε φορά που κάνω ανάληψη, οπότε τι να τους κάνω τους τόκους ; Και φυσικά σήκωσα Λέβα στην Βουλγαρία σε απίστευτη ισοτιμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) είναι διαφορετικό πραγματα.... το να έχεις ενα μεγαλο ποσο στην Ν26 και να τα σηκώνεις λιγα λιγα.... πρώτον διότι μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο με τοκους.... τα καταθέτεις σε μια τράπεζα με τόκους και όταν χρειαστείς τα μεταφέρεις χωρίς έξοδα....μέσω τραπεζικής κάρτας κατά δεύτερον η Ν26 επιτρέπει περιορισμένο αριθμό 5 αναλήψεων ανεξοδα.... οπότε το να κάνεις το κουμάντο σου είναι κανόνας..... όπως την βλέπει βέβαια ο καθένας Sent from my L200 using Tapatalk Edited July 10, 2018 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) Ανέξοδα ακριβώς δεν γίνεται. 1 ευρώ πάιρνει η Piraeus. Πως ακριβώς τα στέλνεις ανέξοδα ; Edited July 10, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 οκ, παρεξήγηση το ανέξοδα κολαγε στην revolut, μπορείς να της στείλεις λεφτά ανέξοδα απο τραπεζική κάρτα εξωτερικού η απο την Skrill που την φορτίζεις μέσω αλφα ανεξοδα ... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George99 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 (edited) Καλησπέρα, είμαι φοιτητής και εκανα αίτηση στην Πειραιώς, στην οποία διατηρώ λογαριασμό, για την university Visa. Έχετε καθόλου εμπειρία; Υπάρχουν πιθανότητες να εγκριθεί; Μου είπαν πως το όριο θα είναι από 100 έως 300 ανάλογα με την απόφαση έγκρισης. Επίσης, έδωσα και το Ε1 του πατέρα μου όπως μου ζήτησαν που έχει ετήσιο εισόδημα περίπου 6.000€. Edited July 12, 2018 by George99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Καλησπέρα, είμαι φοιτητής και εκανα αίτηση στην Πειραιώς, στην οποία διατηρώ λογαριασμό, για την university Visa. Έχετε καθόλου εμπειρία; Υπάρχουν πιθανότητες να εγκριθεί; Μου είπαν πως το όριο θα είναι από 100 έως 300 ανάλογα με την απόφαση έγκρισης. Επίσης, έδωσα και το Ε1 του πατέρα μου όπως μου ζήτησαν που έχει ετήσιο εισόδημα περίπου 6.000€.Αν εγκριθεί θα είναι για το 100ρικο Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George99 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, ελπίζω να εγκριθεί, θα φανεί σε 1-2 εβδομάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, ελπίζω να εγκριθεί, θα φανεί σε 1-2 εβδομάδες.Ενημερωσε μας για το οριο που θα σε δωσουν Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Εγώ την έχω από 09/15. Τότε έβγαινε με όριο 500-1000 (εγώ έχω 600). Προχθές που ήμουν στην τράπεζα για άσχετο λόγο μου είπαν 300-500 (ή 600 δεν είμαι σίγουρος). Τα έχουν μαζέψει πάρα πολύ και ελπίζω τουλάχιστον να τις εγκρίνουν (η υποδιευθύντρια του υποκαταστήματος άφησε να εννοηθεί ότι ξετινάζουν και τους γονείς του αιτούντα στον έλεγχο). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Στη συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς θα γίνει έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας στον πατέρα και με 6κ ετήσιο δε βλέπω πως το credit limit μπορεί να περάσει τα 100 βαριά τα 150 αφού θα υπάρχει Ρίσκο... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Στη συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς θα γίνει έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας στον πατέρα και με 6κ ετήσιο δε βλέπω πως το credit limit μπορεί να περάσει τα 100 βαριά τα 150 αφού θα υπάρχει Ρίσκο... Sent from my SM-G965F using Tapatalk Η πολυ απλα θα του ζητήθηκε το Ε1 γιατι μαλλον φαίνεται ακόμα προστατευομενο μελος και ο ίδιος δεν εχει ακομα φορολογική δήλωση.Δεν πιστεύω να εκδίδουν την κάρτα με κριτήριο το εισόδημα του πάτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Η πολυ απλα θα του ζητήθηκε το Ε1 γιατι μαλλον φαίνεται ακόμα προστατευομενο μελος και ο ίδιος δεν εχει ακομα φορολογική δήλωση.Δεν πιστεύω να εκδίδουν την κάρτα με κριτήριο το εισόδημα του πάτερα...Εάν ο ίδιος δεν έχει εισοδήματα φυσικά και θα μπει ως κριτήριο ο πατέρας. Αυτό που επίσης δε μπορώ να ξέρω είναι το workflow της εγκριτικης για το συγκεκριμένο προϊόν. Δεν είναι common product. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Στο τελευταίο statement τραπεζικού λογαριασμόυ της alpha είδα μία ενημέρωση που λέει από 17/09/2018 η Τράπεζα θέτει χρεώσεις "Έξοδα διαχειρίσεως κάρτας λόγω απώλειας, φρθοράς, ανανέωσης 5 ευρώ και έξοδα αποστολής ΠΙΝ με συστημένη αλληλογραφία 3,50 ευρώ" Δεν ξέρω αν αναφέρεται μόνο σε χρεωστικές ή και πιστωτικές αλλά ειδικά η πρώτη χρέωση πιστεύω είναι υπερβολική ιδιαίτερα λόγω ανανέωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Η alpha έχει δημιουργήσει υπηρεσίες όπως το pin by sms και προσπαθεί να αποθαρρύνει γενικά το χαρτί. Τώρα για τα αλλά που Ρωτάς νομίζω ότι είναι για χρεωστικές αλλά ένα τηλ. Στο 210 3260000 είναι το σωστό. Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 (edited) Στο τελευταίο statement τραπεζικού λογαριασμόυ της alpha είδα μία ενημέρωση που λέει από 17/09/2018 η Τράπεζα θέτει χρεώσεις "Έξοδα διαχειρίσεως κάρτας λόγω απώλειας, φρθοράς, ανανέωσης 5 ευρώ και έξοδα αποστολής ΠΙΝ με συστημένη αλληλογραφία 3,50 ευρώ" Δεν ξέρω αν αναφέρεται μόνο σε χρεωστικές ή και πιστωτικές αλλά ειδικά η πρώτη χρέωση πιστεύω είναι υπερβολική ιδιαίτερα λόγω ανανέωσης? Εννοείς ότι κάθε φορά που θα στέλνουν καινούρια κάρτα θα χρεώνουν 5 ευρώ; Πλέον δεν γίνεται να βάλεις λεφτά από prepaid κάρτα σε στοιχηματικη εταιρία; Δεν με αφήνει.. Εχω 25 ευρώ στη κάρτα για αυτό το λόγο.. Πως μπορώ να τα βάλω με καποιο τρόπο; Αποφορτιση κάρτας δε βλέπω να γίνεται, εκτός αν πάω σε atm. Neteller επιτρέπει μόνο visa, viva wallet θέλει βιντεοκληση για ταυτοποίηση, paysafecard ζητάνε αφμ. Χαμός! Λες και κερδίζουμε.. Edited July 14, 2018 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts