Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

Δεν ξέρω εάν ρωτάω στο σωστό μέρος αλλά μετά από hard reset στο κινητό μου και νέα εγκατάσταση της εφαρμογής της alpha bank δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το δακτυλικο αποτύπωμα. Μου λέει ότι ήδη είναι ενεργοποιημενο σε άλλη συσκευή και πρέπει να το απενεργοποιησω εκεί πρώτα και μετά να το ενεργοποιήσω. Φυσικά αυτό δεν γίνεται γιατί έρχομαι από hard reset.

Καμία βοήθεια?

θα μπεις απο υπολογιστή στο e banking και καπου έχει επιλογή για απενεργοππιηση pin και δακτιλικο αποτύπωμα....

μετα θα πας στο κινητό και θα το ενεργοποιήσεις....

είχα και εγω το πρόβλημα και τους πηρα τηλέφωνα και μιυ έδωσαν την λύση

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Tην χαρτούρα την χρειάζεσαι για την επικαιροποίηση στοιχείων ,όλες οι τράπεζες μπορούν να στο ζητήσουν.

Ναι. Και με αφορμή λοιπόν την επαναδραστηριοποίηση του λογαριασμού, η Eurobank ζητάει τη χαρτούρα ανεξαρτήτως του πότε τους την είχες πάει τελευταία φορά. "Καφεδάκια" να πίνουμε με τους κηφήνες, χαρτιά να κουβαλάμε, σε δουλειά να βρισκόμαστε...

Σε πόσο καιρό πέφτει σε αδράνεια ο λογαριασμός άραγε; Όταν έψαχνα δεν βρήκα άκρη όπως και στο κάθε πότε μπορούν να ζητάνε επικαιροποιηση οι τράπεζες.

θα μπεις απο υπολογιστή στο e banking και καπου έχει επιλογή για απενεργοππιηση pin και δακτιλικο αποτύπωμα....

μετα θα πας στο κινητό και θα το ενεργοποιήσεις....

είχα και εγω το πρόβλημα και τους πηρα τηλέφωνα και μιυ έδωσαν την λύση

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Όπως ακριβώς τα περιεγραψες γίνονται.

Σε πόσο καιρό πέφτει σε αδράνεια ο λογαριασμός άραγε; Όταν έψαχνα δεν βρήκα άκρη όπως και στο κάθε πότε μπορούν να ζητάνε επικαιροποιηση οι τράπεζες.

Για την επικαιροποιηση ειναι καθε 5 χρονια.

Για την επικαιροποιηση ειναι καθε 5 χρονια.

Σε αδράνεια οι λογαριασμοί μπαίνουν μετά από 12 μήνες χωρίς συναλλαγή που να την έχεις κάνει εσύ...

Για τα δικαιολογητικά μόνο το εκκαθαριστικό χρειάζεται επικαιροποίηση κάθε 2 χρόνια για φυσικά πρόσωπα και κάθε χρόνο για τα νομικά...Τα υπόλοιπα καλό είναι να τα κάνεις επικαιροποίηση όταν υπάρχει κάποια μεταβολή..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια μια ερωτηση.

Στις prepaid cards ερχεται statement απο την τραπεζα?

Ρωταω γιατι στην πιστωτικη μου ερχεται κανονικα αλλα εδω και κανα τριμηνο που χρησιμοποιω την prepaid για καποιες μικροαγορες, δεν μου εχει ερθει τιποτα....

Στις prepaid δεν βγάζουν statement σε χαρτί. μόνο ηλεκτρονικά μπορείς να δεις κινήσεις

Πάλι δεν λειτουργει το ebanking της Eurobank, (τουλαχιστον η επιλογη Πληρωμη πιστωτρικης κάρτας αλλης τραπεζας), αυτη τη στιγμη
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Με κάρτα debit mastercart χρεωστική της εθνικής δεν μπορούμε να αγοράσω επέκταση για το icloud;προσπάθησα αρκετές φορές και μου απαντάει αρνητικά.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με κάρτα debit mastercart χρεωστική της εθνικής δεν μπορούμε να αγοράσω επέκταση για το icloud;προσπάθησα αρκετές φορές και μου απαντάει αρνητικά.

Παλιότερα είχε πρόβλημα σε τέτοιους είδους πληρωμές.. όπως και στο taxibeat. Ο λόγος είναι ότι επειδή αυτές οι χρεώσεις είναι επαναλαμβανόμενες.. το σύστημα τις παίρνει σαν πάγιες πληρωμές και είχε πρόβλημα. Πρόσφατα όμως δοκίμασα να βάλω την κάρτα αυτή στο AppStore και την δέχτηκε κανονικά.. Έχεις σίγουρα επαρκές υπόλοιπο; Εκτός από τη χρέωση iCloud πρέπει να έχεις λίγο ακόμα υπόλοιπο , γιατί το AppStore σου τραβάει και 1,98 ευρώ (στα δεσμεύει ουσιαστικά για ένα διάστημα, δεν τα χρεώνεσαι) για να δει ότι η κάρτα είναι οκ

Είναι αυτό που είπες με το 1,98 .το θέμα είναι ότι είχα μόνο 3 ευρω μέσα για πληρώσω για αυτό το μήνα .πήρε τα 1.98 και δεν έχει για τα άλλα .για την ακρίβεια 2.97 είχα .τώρα άμα βάλω λεφτά μια δώσω 0.99 θα πάρει κανονικά σωστά;

Είναι αυτό που είπες με το 1,98 .το θέμα είναι ότι είχα μόνο 3 ευρω μέσα για πληρώσω για αυτό το μήνα .πήρε τα 1.98 και δεν έχει για τα άλλα .για την ακρίβεια 2.97 είχα .τώρα άμα βάλω λεφτά μια δώσω 0.99 θα πάρει κανονικά σωστά;

Ναι θα τα πάρει. Διαφορετικά σε 2 βδομάδες περίπου θα αποδεσμευτούν και τα 1,98 ευρώ οπότε θα είναι άμεσα διαθέσιμα.. Η δέσμευση αυτή με τα 1,98 γίνεται όταν περνάς μια καινούρια κάρτα ή όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις αγορά από το AppStore

σημερα εκανα αιτηση για προσθετη πιστωτικη δηλαδη δευτερη καρτα με αλλο ονομα και να μοιραζονται το ιδιο πιστωτικο οριο. εχω ηδη cosmote world mastercard οποτε επελεξα την ιδια. για να εκδοθει αυτη η καρτα πρεπει να δηλωσεις ενα κινητο /σταθερο το οποιο θα πληρωνεται με την καρτα και θα αποδιδεται η εκπτωση.Η ερωτηση μου ειναι η εξης μπορω στην μια καρτα να δηλωσω το σταθερο και στην αλλη το κινητο για να παιρνουν εκπτωση και τα 2? Μειωσανε την εκπτωση που παιρνεις απο την καρτα στον 1% απο 2% που ηταν

https://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=422&mid=1077&lang=gr

υπογραφή εκτός ορίων

Υπάρχει δυνατότητα από web banking της εθνικής να μεταφέρω χρήματα σε δικό μου λογαριασμό στην Πειραιώς χωρίς την χρέωση του 1€; Νομίζω πως όχι.. αλλά λέω μήπως μου ξέφυγε κάτι..
http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Υπάρχει δυνατότητα από web banking της εθνικής να μεταφέρω χρήματα σε δικό μου λογαριασμό στην Πειραιώς χωρίς την χρέωση του 1€; Νομίζω πως όχι.. αλλά λέω μήπως μου ξέφυγε κάτι..

υπάρχει, δες το ποστ 16130

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ναι, μέσω του iris. Θα πρέπει οι λογαριασμοί στις δύο τράπεζες να συνδεθούν σε δύο διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς και στη συνέχεια στέλνεις το ποσό που θες από το iris της Εθνικής στον τηλεφωνικό αριθμό που έχεις συνδέσει στη Πειραιώς

σημερα εκανα αιτηση για προσθετη πιστωτικη δηλαδη δευτερη καρτα με αλλο ονομα και να μοιραζονται το ιδιο πιστωτικο οριο. εχω ηδη cosmote world mastercard οποτε επελεξα την ιδια. για να εκδοθει αυτη η καρτα πρεπει να δηλωσεις ενα κινητο /σταθερο το οποιο θα πληρωνεται με την καρτα και θα αποδιδεται η εκπτωση.Η ερωτηση μου ειναι η εξης μπορω στην μια καρτα να δηλωσω το σταθερο και στην αλλη το κινητο για να παιρνουν εκπτωση και τα 2? Μειωσανε την εκπτωση που παιρνεις απο την καρτα στον 1% απο 2% που ηταν

https://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=422&mid=1077&lang=gr

Μαθηματικό νόημα δεν έχει πλέον δυστυχώς, αλλά από το να χάνεται η έκπτωση από την 2η κάρτα το κάνεις έτσι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχουν ζητήσει σε κανέναν από την εθνική τράπεζα ταυτόχρονα με την επικαιροποίηση στοιχείων να συμπληρώσει ερωτηματολόγιο για τη καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος; :wacko:

Έχουν ζητήσει σε κανέναν από την εθνική τράπεζα ταυτόχρονα με την επικαιροποίηση στοιχείων να συμπληρώσει ερωτηματολόγιο για τη καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος; :wacko:

Σου εδωσαν τέτοιο πράγμα;αχαχαχαχα και τι ερωτήσεις ειχε περιπου;

Ρώτησες αν ήταν κάτι μεμονωμένο ή αν το δίνουν σε όλους τους πελάτες;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Γενικές ερωτήσεις ήταν, τύπου τι δουλειά κάνω, για ποιο σκοπό χρησιμοποιώ το λογαριασμό (αποταμίευση) και κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι.

Καλά σε κανέναν δεν έτυχε; Λέτε να μπήκα στο μάτι της εφορίας; :X

Μου είπαν οτι το δίνουν σε όλους ανα 3-4 χρόνια..

Γενικές ερωτήσεις ήταν, τύπου τι δουλειά κάνω, για ποιο σκοπό χρησιμοποιώ το λογαριασμό (αποταμίευση) και κάποιες άλλες που δεν θυμάμαι.

Με ρωτησαν και εμενα, διαφορες ερωτήσεις απλες του στυλ που εχω μισθοδοσια , τι δουλεια κανω (όχι ακριβως τι κανω απλα αν είμαι ιδιωτικος η δημοσιος υπάλληλος...) απλες ερωτήσεις βεβαια... τις απαντησα και αυτό ηταν... για στατιστικα στοιχεια μου ειπαν ότι τα ρωτάνε...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Με ρωτησαν και εμενα, διαφορες ερωτήσεις απλες του στυλ που εχω μισθοδοσια , τι δουλεια κανω (όχι ακριβως τι κανω απλα αν είμαι ιδιωτικος η δημοσιος υπάλληλος...) απλες ερωτήσεις βεβαια... τις απαντησα και αυτό ηταν... για στατιστικα στοιχεια μου ειπαν ότι τα ρωτάνε...

Ενα παροπμοι εντυπο υπεγραψα προσφατα στην Alpha Bank που ρωτουσε αν ειμαι ..... Προεδρος Δημοκρατιας, Πρωθυπουργος, Υπουργος, Βουλευτης κλπ μεχρι Αντιδημαρχος και μελος Δ.Σ.

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ενα παροπμοι εντυπο υπεγραψα προσφατα στην Alpha Bank που ρωτουσε αν ειμαι ..... Προεδρος Δημοκρατιας, Πρωθυπουργος, Υπουργος, Βουλευτης κλπ μεχρι Αντιδημαρχος και μελος Δ.Σ.

Αυτό είναι κλασικό και χρησιμοποιείται από την ΤτΕ σε όλες τις τράπεζες για κάθε νέο προϊόν εδώ και 2 χρόνια περίπου.

491f9ce832cd7e617c9ebfe3ed53096e.jpg

To τι δουλειά κάνεις νομίζω φαίνεται ακριβώς και είναι υποχρεωτικό να γράψεις το επάγγελμα . φαίνεται εξάλλου και από τη μισθοδοσία που πηγαίνεις. Το σκοπό του λογαριασμού πράγματι σε κάποιες τράπεζες συνηθίζουν να το ρωτάνε εδώ και πολλά χρόνια. Πχ στο winbank στην Πειραιώς έχω εναν λογαριασμό "Αξίζει" εδώ και κάποια χρόνια και στις πληροφορίες γράφει σκοπός του λογαριασμού : αποταμίευση

Edited by Alex0077