Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

οι αποδειξις που μαζευουμε πρεπει να ειναι απο 1/1/2017 η μπορουε και απο 2016?
υπογραφή εκτός ορίων

Αν εννοείς για το αφορολόγητο με την χρήση κάρτας τότε από 01/01/17 για την δήλωση του 2017 που θα κάνουμε του χρόνου..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν γνωριζω, λεω τωρα........ Αν δηλωσετε απωλεια στο τηλεφωνικο κεντρο της τραπεζας στελνουν καρτα με αναγλυφα νουμερα ή σας λενε να περασετε σε καποιο καταστημα να κανετε επανεκδοση ?

το εχω δοκιμασει!σου λεει σε καταστημα για επανεκδοση!δε σου δινεται η δυνατοτητα να σταλει απο αθηνα

Απορριφθηκε η αιτηση γιατι "δεν τηρουνται οι προϋποθέσεις".

Αραγε η Blue εχει τις ιδιες προϋποθέσεις; Να κανω αιτηση ή ειναι άσκοπο;

Δεν χάνεις τίποτα... Στο ετήσιο εισόδημα βάλε τον τωρινό σου μισθό αν είναι μεγαλύτερος και κάντον Χ14 αν παιρνεις 14 μισθους.. Αν έχεις κάτω απο 8000 δεν αξίζει ο κόπος να κάνεις.

Αν εννοείς για το αφορολόγητο με την χρήση κάρτας τότε από 01/01/17 για την δήλωση του 2017 που θα κάνουμε του χρόνου..

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αρα για φετος πρεπει να βρω απο το 2016. δουλευω μονο πιστωτικη αλλα δεν κρατημενες αποδειξεις
υπογραφή εκτός ορίων

Δεν θα χρειαστούν αποδείξεις φέτος.(για τα εισοδήματα του 2016 )

Δεν χάνεις τίποτα... Στο ετήσιο εισόδημα βάλε τον τωρινό σου μισθό αν είναι μεγαλύτερος και κάντον Χ14 αν παιρνεις 14 μισθους.. Αν έχεις κάτω απο 8000 δεν αξίζει ο κόπος να κάνεις.

Αν ειχα κατω απο 8000 δεν θα εκανα. Εχω 14500 και δεν εχω αλλο αρνητικό θεμα με τράπεζες. Πιθανον να χρειάζεται κατι παραπανω Επειδή ειναι premium

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

τωρα η δικη σου συμμετεχει κανονικα στην επιστροφη απλα θελει 2-3 εργάσιμες για να μπορέσεις να τη δηλώσεις στην εφαρμογή

Είχες δίκιο. Τελικά χθες 2 εργάσιμες μετά, η εφαρμογή δέχτηκε την καταχώρηση της κάρτας. Και μεταφέρθηκαν και κάτι ψιλά που είχα ήδη σαν επιστροφή από την ακυρωμένη.

Δεν θα χρειαστούν αποδείξεις φέτος.(για τα εισοδήματα του 2016 )

Για του χρόνου (συναλλαγές του 17 δηλαδή) θα χρειαστεί να κρατάμε τις αποδείξεις από τις συναλλαγές με κάρτα;

Sent from my iPad using Tapatalk

Για του χρόνου (συναλλαγές του 17 δηλαδή) θα χρειαστεί να κρατάμε τις αποδείξεις από τις συναλλαγές με κάρτα;

Sent from my iPad using Tapatalk

Εχουν πει οτι θα καταγράφονται απο τις Τράπεζες βασει του ΑΦΜ. Αλλα πολλα αλλαζουν ....

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν ειχα κατω απο 8000 δεν θα εκανα. Εχω 14500 και δεν εχω αλλο αρνητικό θεμα με τράπεζες. Πιθανον να χρειάζεται κατι παραπανω Επειδή ειναι premium

Σε 1 ωρα και 55 λεπτα απο την υποβολη της αιτησης απορριφθηκε και η αιτηση για την Blue

Εχουν πει οτι θα καταγράφονται απο τις Τράπεζες βασει του ΑΦΜ. Αλλα πολλα αλλαζουν ....

Σε 1 ωρα και 55 λεπτα απο την υποβολη της αιτησης απορριφθηκε και η αιτηση για την Blue

Άρα έχεις κάποιο θέμα . Μήπως είσαι στον Τειρεσία ; καμία φορά γίνονται και λάθη εκεί. Έχω ακούσει πχ περίπτωση για τραγικό λάθος με συνωνυμία . Η προηγούμενη αίτηση για την premium απορρίφθηκε και αυτή αμέσως χωρίς να επεξεργαστεί; στη θέση σου θα το έψαχνα λίγο παραπάνω

Αν και η προηγούμενη αίτηση απορρίφθηκε αμέσως.. γνώμη μου είναι ότι κάτι δεν πάει καλά..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Edited by Alex0077

το είπα και πριν κάνεις την αίτηση. τώρα για ένα εξάμηνο είσαι σε λευκή λίστ ακαι δεν πρόκειται όχι απλά να εγκρίνου, αλλά και ελεγξουν την αίτησή σου διότι απορρίφθηκε πριν λίγες ημερες η προηγούμενη

το είπα και πριν κάνεις την αίτηση. τώρα για ένα εξάμηνο είσαι σε λευκή λίστ ακαι δεν πρόκειται όχι απλά να εγκρίνου, αλλά και ελεγξουν την αίτησή σου διότι απορρίφθηκε πριν λίγες ημερες η προηγούμενη

Πριν 1 μήνα πάμε σε κατάστημα eurobank .. κάνει αίτηση μια γνωστή μου για πιστωτική απλή visa . Έχει μισθοδοσία εκεί είναι δημόσιος υπάλληλος με ετήσιο εισόδημα περίπου 18000 ευρώ. Ποτέ δεν είχε ούτε ένα δάνειο ή κάρτα (μιλάμε για 55 χρόνων ). Η αίτηση απορρίπτεται και μείναμε όλοι έκπληκτοι με αυτό το γεγονός. Σπίτι δικό της χωρις ενοίκιο . Λέμε δεν μπορεί μήπως έκανε λάθος η υπάλληλος. Αποκλείεται.. ακόμα και η υπαλληλος που πήρε τηλέφωνο να ενημερώσει ότι απορρίφθηκε έλεγε μηπως έχει πάρει δάνειο ο συζυγος και δεν το ξέρετε ; ούτε εκείνη το περίμενε. Επιτόπου κάνουμε αίτηση ξανά online από το site της eurobank για την απλή MasterCard . Έρχεται κουριερ κτλ και μέσα σε 10 μέρες η κάρτα η δεύτερη εγκρίθηκε με όριο 2500 ευρώ.

Edited by Alex0077

Και μιας και το αρχίσαμε, αν τύχει και σου πέσει κανένα πλαστό στο φτύνει ή το κρατάει και το χαιρετάμε;

Το κρατάει και σε φωνάζει η τράπεζα και η αστυνομία νομίζω.

Εσυ το ειπες, αλλα εγω το ελαβα υποψη μου μεν, αλλα θελησα και να το δοκιμασω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άρα έχεις κάποιο θέμα . Μήπως είσαι στον Τειρεσία ; καμία φορά γίνονται και λάθη εκεί. Έχω ακούσει πχ περίπτωση για τραγικό λάθος με συνωνυμία . Η προηγούμενη αίτηση για την premium απορρίφθηκε και αυτή αμέσως χωρίς να επεξεργαστεί; στη θέση σου θα το έψαχνα λίγο παραπάνω

Αν και η προηγούμενη αίτηση απορρίφθηκε αμέσως.. γνώμη μου είναι ότι κάτι δεν πάει καλά..

Στον τειρεσία μπηκα πριν 24 χρονια απο την Εθνικη για μια επιταγη. Απο τοτε, πηρα δυο φορες δανειο απο την Alpha που το πλήρωσα με υποδειγματικό τροπο, εβγαλα πιστωτική απο την Alpha που την διαχειρίζομαι αψογα, μισθοδοτύμαι απο την Eurobank και εχω πιστωτική εκει που δεν την χρησιμοποιω, και γενικα ειμαι υποδειγμα πελάτη !!!

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην προηγουμενη αιτηση [περασαν 3 μερες για να παρω απαντηση. Αρα επεξεργαστηκε

Εσυ το ειπες, αλλα εγω το ελαβα υποψη μου μεν, αλλα θελησα και να το δοκιμασω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στον τειρεσία μπηκα πριν 24 χρονια απο την Εθνικη για μια επιταγη. Απο τοτε, πηρα δυο φορες δανειο απο την Alpha που το πλήρωσα με υποδειγματικό τροπο, εβγαλα πιστωτική απο την Alpha που την διαχειρίζομαι αψογα, μισθοδοτύμαι απο την Eurobank και εχω πιστωτική εκει που δεν την χρησιμοποιω, και γενικα ειμαι υποδειγμα πελάτη !!!

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην προηγουμενη αιτηση [περασαν 3 μερες για να παρω απαντηση. Αρα επεξεργαστηκε

Αρα αφου εγινε επεξεργασία την προηγουμενη φορα χωρις να απορριφθει η αίτηση αλλά δε σου ζήτησαν να πας δικαιλογητικά από ότι υποθέτω.. οπότε εγώ θα συμπαίρενα ότι υπάρχει θέμα με τον Τειρεσία.. ΔΙαφορετικά θα σου ζήταγαν πρώτα δικαιολογητικά . Μήπως είδαν ότι πχ έχεις καθυστερήσει κάποιες δόσεις έστω και λίγες μέρες?? Πλέον στο λευκό Τειρεσία φαίνονται τα πάντα...

Αρα αφου εγινε επεξεργασία την προηγουμενη φορα χωρις να απορριφθει η αίτηση αλλά δε σου ζήτησαν να πας δικαιλογητικά από ότι υποθέτω.. οπότε εγώ θα συμπαίρενα ότι υπάρχει θέμα με τον Τειρεσία.. ΔΙαφορετικά θα σου ζήταγαν πρώτα δικαιολογητικά . Μήπως είδαν ότι πχ έχεις καθυστερήσει κάποιες δόσεις έστω και λίγες μέρες?? Πλέον στο λευκό Τειρεσία φαίνονται τα πάντα...

Οχι. Καμια καθυστέρηση, ουτε δευτερολεπτο σε καμια δοση. Υπάρχει αυτοματη πληρωμη ολοκληρου του υπολοιπου απο τον λογαριασμό μου. Χρησιμοποιω την πιστωτικη μονον για τα bonus και οχι για πιστωση.

Αυτο που μαλλον μετρησε ειναι οτι εχω ηδη μια MasterCard bonus card και μια Diners

Οχι. Καμια καθυστέρηση, ουτε δευτερολεπτο σε καμια δοση. Υπάρχει αυτοματη πληρωμη ολοκληρου του υπολοιπου απο τον λογαριασμό μου. Χρησιμοποιω την πιστωτικη μονον για τα bonus και οχι για πιστωση.

Αυτο που μαλλον μετρησε ειναι οτι εχω ηδη μια MasterCard bonus card και μια Diners

Ποια Diners έχεις; Είσαι ευχαριστημένος γενικά;

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη vodafone που θεωρώ ότι έχει πολύ καλή επιστροφή. Με ενδιαφέρουν τόσο η ταξιδιωτική ασφάλιση όσο και η προστασία αγορών.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη vodafone που θεωρώ ότι έχει πολύ καλή επιστροφή. Με ενδιαφέρουν τόσο η ταξιδιωτική ασφάλιση όσο και η προστασία αγορών.

Δεν εχει ταξιδιωτικη ασφαλιση η diners. Για ταξιδιωτικη ασφαλιση και με καρτα που βγαινει πιο ευκολα προτιμησε την aegean.

Η diners vodafone δεν ειναι ασχημη βεβαια αφου εχει διπλο προγραμμα επιβραβευσης...

Δεν εχει ταξιδιωτικη ασφαλιση η diners. Για ταξιδιωτικη ασφαλιση και με καρτα που βγαινει πιο ευκολα προτιμησε την aegean.

Η diners vodafone δεν ειναι ασχημη βεβαια αφου εχει διπλο προγραμμα επιβραβευσης...

Έχω έγγραφο από AXA σταλμένο 2/2/17 που λέει ότι η diners έχει ταξιδιωτική ασφάλιση. Δεν ξέρω μήπως καταργήθηκε 1/3 όπως και στην affinity. Αν μπορεί ο συμφορουμίτης να κοιτάξει μήπως αναφέρει κάτι αντίστοιχο στους τελευταίους λογαριασμούς.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Η λευκή λίστα δεν έχει αυτή τη χρήση.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Εχω την απλή πιστωτική Diners club γραφει.

Στα θετικά της ότι δεν εχει συνδρομη αν ξεπερασεις καποιο ποσο το χρόνο, στα θετικά της το προγραμμα επιβραβευσης που ειναι σε ευρω και όχι σε bonus, στα θετικα της ότι σου δινει ευρω επιβραβευση σε ολες τις επιχειρησεις που την χρησιμοποιεις και όχι μονο σε συνεργαζόμενες, και στα αρνητικα της οτι δεν γινεται παντου δεκτη.

Εχω την απλή πιστωτική Diners club γραφει.

Στα θετικά της ότι δεν εχει συνδρομη αν ξεπερασεις καποιο ποσο το χρόνο, στα θετικά της το προγραμμα επιβραβευσης που ειναι σε ευρω και όχι σε bonus, στα θετικα της ότι σου δινει ευρω επιβραβευση σε ολες τις επιχειρησεις που την χρησιμοποιεις και όχι μονο σε συνεργαζόμενες, και στα αρνητικα της οτι δεν γινεται παντου δεκτη.

Η vodafone έχει 2% παντού και 5% στη vodafone (ίδιες όλες οι άλλες επιχειρήσεις). Εγώ την θέλω σε συνδυασμό με την affinity mastercard για 100% αποδοχή.

10 ημέρες συμπληρώνονται σήμερα από αίτημα επανέκδοσης χρεωστικής ΕΤΕ λόγω κλοπής. Τις χρεωστικές της Πειραιώς και της Eurobank της πήρα άμεσα από κατάστημα. Τις πιστωτικές της Πειραιώς εντός 3 εργασίμων της είχα στα χέρια μου. Η ΕΤΕ θέλει "7-10 ημέρες" (για τυπωμένη κάρτα τη mastercard debit, ούτε καν αναγλυφη!) συνδεδεμένη μάλιστα με επαγγελματικό λογαριασμό ο οποίος έχει καταστεί σε μεγάλο ποσοστό άχρηστος χωρίς ύπαρξη κάρτας! Σήμερα έστειλα συστημένη την καταγγελία στον hobis.gr με κοινοποίηση στο "Συνήγορο του πελάτη" (τρομάρα τους) της ΕΤΕ...

Για την blue έχεις απόλυτο δίκιο, την πάτησα γιατί δεν έβλεπα το σύμβολο στη φωτογραφία της όπως στις άλλες. Άρα μια χαρά η blue, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από την bonus premium από ότι φαίνεται. Η affinity ενώ στα χαρακτηριστικά το έχει αφαιρέσει το αναφέρει στην αρχική "διαφήμιση".

http://i65.tinypic.com/2moro5d.png

Όσοι έχουμε κάρτα από κατάστημα μπορούμε να ζητήσουμε από εξυπηρέτηση να μας σταλεί αντικατάσταση με ανάγλυφα νούμερα;

Συνήθως μετά απο κατάργηση προγράμματος προκύπτει κάποιο νέο ως αντικατάσταση,θα δείξει.

Υπάρχει ανεπαφη καρτα Diners ;

Όχι ακόμα.Πρόσφατα αναβαθμίστηκαν απο τεχνολογία chip and signature σε chip and pin.

Η 2η αίτηση απορρίφθηκε προφανώς αυτόματα λόγω πρόσφατης αίτησης,για να είχε πιθανότητες να εξεταστεί θα έπρεπε να παρατηρήσει κάποιος (υπάλληλος/άνθρωπος,όχι το σύστημα) αν η 1η αίτηση απορρίφθηκε λόγω πχ λάθους κάποιου πεδίου συμπλήρωσης. Αν καταφέρεις να μάθεις λόγω απόρριψης της αίτησης και διατηρείς διάθεση απόκτησης νέας πιστωτικής,αν θέλεις,δώσε περισσότερες πληροφορίες για να προταθεί αποτελεσματική λύση :) . Να αναφέρω επίσης ότι η Alpha Bank τον τελευταίο χρόνο κατα διαστήματα (τουλάχιστον 2-3 φορές) στα πλαίσια προωθητικής ενέργειας έχει προσφέρει ήδη την Bonus Premium American Express ως προεγκεκριμένο προϊόν.

10 ημέρες συμπληρώνονται σήμερα από αίτημα επανέκδοσης χρεωστικής ΕΤΕ λόγω κλοπής. Τις χρεωστικές της Πειραιώς και της Eurobank της πήρα άμεσα από κατάστημα. Τις πιστωτικές της Πειραιώς εντός 3 εργασίμων της είχα στα χέρια μου. Η ΕΤΕ θέλει "7-10 ημέρες" (για τυπωμένη κάρτα τη mastercard debit, ούτε καν αναγλυφη!) συνδεδεμένη μάλιστα με επαγγελματικό λογαριασμό ο οποίος έχει καταστεί σε μεγάλο ποσοστό άχρηστος χωρίς ύπαρξη κάρτας! Σήμερα έστειλα συστημένη την καταγγελία στον hobis.gr με κοινοποίηση στο "Συνήγορο του πελάτη" (τρομάρα τους) της ΕΤΕ...

Εκνευρισμοί και καταγγελίες δεν φέρνουν το αποτέλεσμα γρηγορότερα.Σαν συμβάν το λάθος μπορεί να προκύψει σε όλες τις τράπεζες.Ακόμα και διαδικασίες που θέλουν στάνταρ εως 7 μέρες πχ για να ολοκληρωθούν,μπορούν να ολοκληρωθούν σε 1 μέρα,σίγουρα κάτι δεν έγινε σωστά και θα μπορούσε να εντοπιστεί σε 2-3 βήματα.