harryal Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Μα πως μου βγάλανε χρεωστική αφού η χρεωστικές είναι συνδεδεμένες με τραπεζικούς λογαριασμούς και εγώ δεν έχω λογαριασμό στην Alpha Bank:confused: :worry: :wacko: Το έχω ακούσει παλιότερα σε κάρτες της Eurobank... μάλλον ακολουθείται η ίδια πολιτική και από την alpha bank.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Το έχω ακούσει παλιότερα σε κάρτες της Eurobank... μάλλον ακολουθείται η ίδια πολιτική και από την alpha bank.... Και πώς λειτουργεί το σύστημα? Εφόσον δεν υπάρχει χρηματικό αντίκρυσμα στον τραπεζικό λογ/μο... :confused: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Σα πιστωτική.... είναι και electron και πιστωτική ουσιαστικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Σα πιστωτική.... είναι και electron και πιστωτική ουσιαστικά! Got it...! :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcukinbeast666 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 με τις φοιτητικές πιστωτικές τι παίζει?ξέρει κανείς?χρειάζεται εκκαθαριστικό ή όχι?και ποιές τράπεζες διαθέτουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα? και τέλος συμφέρει ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 με τις φοιτητικές πιστωτικές τι παίζει?ξέρει κανείς?χρειάζεται εκκαθαριστικό ή όχι?και ποιές τράπεζες διαθέτουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα? και τέλος συμφέρει ή όχι? Χρειάζεται πιστοποιητικό σπουδών ή πάσο και αντίγραφο ταυτότητας.... Με μια μικρή έρευνα έχει η citibank, η Πειραιώς, η Novabank, η Αγροτική, η Eurobank, η Aspis Bank. Υ.Γ. Όποιος ενδιαφέρεται για δωρεάν συνδρομή για πάντα ας ρίξει μια ματιά εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Να προσθέσω σχετικά με τις πιστωτικές που είναι και electron ότι ενδέχεται ορισμένες επιχειρήσεις - online shops να μην τις δέχονται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 παιδιά με απλά πράγματα μπερδεύεστε...όλες οι κάρτες με σήμα VISA είναι εξ'ορισμού πιστωτικές, χρησιμοποιούνται σε όλα τα ηλεκτρονικά μηχανάκια ονόματι POS(point of sale). Tώρα μπορεί κάποια τράπεζα να κάνει την κάρτα χρεωστική συνδέοντας την με λογαριασμό κατάθεσης. Ακόμη μπορεί να την κάνει cashcard για χρήση στα ATM πάλι συνδέοντάς την με ένα PRIMARY λογαριασμό (μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ έχει πρόσβαση σε όλα τα ΑΤΜ άλλων τραπεζών ενταγμένων στο ΔΙΑΣ) ή ακόμη και με άλλους λογαριασμούς της συγκεκριμένης τράπεζας(στους οποίους έχεις πρόσβαση μόνο στα ΑΤΜ της τραπ.αυτής). Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Τώρα οι διαφορά της ανάγλυφης με την ELECTRON είναι η εξής: Η ανάγλυφη μπορεί να αποτυπωθεί και στα χειροκίνητα μηχανάκια (IMPRINTER) ενώ η άλλη αφού είναι ελεκτρον δηλ.ηλεκτρονική μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα ηλεκτρονικά μηχανάκια...Έτσι λοιπόν λόφω της πιο περιορισμένης χρήσης η ελεκτρον συνηθίζεται να δίνεται ως entry level δηλ. σε πελάτες που δεν δώσαν εκκαθαριστικό, είναι νέοι , έχουν μικρά εισοδήματα κτλ .Η ανάγλυφη κάρτα έχει μεγαλύτερο πιστωτικό όριο, και δίνεται και ως αναβάθμιση σε πελάτες με καλή συμπεριφορά πληρωμών που παλιά είχαν ελεκτρον... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butilas Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Καλησπέρα στο forum.Εχω την εξής απορία:Θέλω να αγοράσω ένα ipod απ το Γερμανό αλλα επειδή δεν έχω ολόκληρο το ποσο αναγκαστικά πρέπει να καταφύγω σε δόσεις.Έχω μια euroline debit card την οποία δέχονται στο συγκεκριμένο κατάστημα και σκεφτομαι να τη χρησιμοποιήσω.Το ζήτημα τωρα ειναι το εξής-Ο λογαριασμός μου πρέπει να είναι στο 0 κ απ οτι κατάλαβα αυτη η καρτα σε χρεώνει κατ ευθειαν όλο το ποσο εκτός αν επιλέξεις να τη χρησιμοποιήσεις σαν πιστωτική.Αν λοιπόν κάνω το δεύτερο πώς γίνεται η δουλεία?Θα πρέπει κάθε μήνα να καταθέτω στην τράπεζα το ποσό της δόσης κ τέλος?Η χρήση της πιστωτικής πόσο επιβαρύνεται σαν ετήσιο τέλος απ την τράπεζα?Συγνώμη εκ των προτέρων αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τα τραπεζικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Καλησπέρα στο forum.Εχω την εξής απορία:Θέλω να αγοράσω ένα ipod απ το Γερμανό αλλα επειδή δεν έχω ολόκληρο το ποσο αναγκαστικά πρέπει να καταφύγω σε δόσεις.Έχω μια euroline debit card την οποία δέχονται στο συγκεκριμένο κατάστημα και σκεφτομαι να τη χρησιμοποιήσω.Το ζήτημα τωρα ειναι το εξής-Ο λογαριασμός μου πρέπει να είναι στο 0 κ απ οτι κατάλαβα αυτη η καρτα σε χρεώνει κατ ευθειαν όλο το ποσο εκτός αν επιλέξεις να τη χρησιμοποιήσεις σαν πιστωτική.Αν λοιπόν κάνω το δεύτερο πώς γίνεται η δουλεία?Θα πρέπει κάθε μήνα να καταθέτω στην τράπεζα το ποσό της δόσης κ τέλος?Η χρήση της πιστωτικής πόσο επιβαρύνεται σαν ετήσιο τέλος απ την τράπεζα?Συγνώμη εκ των προτέρων αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τα τραπεζικά!!! Πάρε τηλέφωνο στο 801 111 1144 και η εξυπηρέτηση πελατών της eurobank θα σου λύσει όλες τις απορίες σου Συγνώμη αλλά εγώ ξέρω μόνο την Euroline Την euroline debit πρώτη φορά την ακούω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jopar Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 einai μετατροπή της υφιστάμενης πιστωτικής κάρτας EUROLINE(περνάει στα ηλεκτρονικά POS της EUROBANK+ίσως ALPHAΒΑΝΚ γιατί συνεργάζονται οι 2 τράπεζες). σε χρεωστική, κάνει κατευθείαν χρέωση καταθετικού λογαριασμού...τώρα βγήκε έχει κάνα μήνα ... Τώρα σαν πιστωτική κάρτα δεν έχει ετήσια συνδρομή αλλά έχει χρέωση 1,5 ή 2 ευρώ με κάθε αποστολή λογαριασμού. Αν την χρησιμοποιήσεις ως πιστωτική θα έχεις μηνιαίο λογαριασμό που θα πληρώνεις στην τρ.Αν το εξοφλείς ολόκληρο εμπρόθεσμα δεν έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ τόκους.Αυτά βέβαια θα στα πει η τράπεζα ή το κατάστημα Γερμανός όπως υποχρεούται, μην βασίζεσαι εδώ απλά πάρε μια άποψη... Παράθεση NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF <ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 Γιατι δεν βγαζεις μια MAGNA Γερμανος; Ειναι καρτα του Γερμανου που βγαινει σε συνεργασια με την Eurobank, δεν εχει συνδρομη καθολου και απλα θα σου ερχετε καθε μηνα χαρτι στο σπιτι να πηγαινεις να πληρωνεις τη δοση στην Eurobank ή με την καρτα MAGNA σε οποιοδηποτε ΑΤΜ τις Eurobank. Αν ρωτησεις υπαλληλο στο Γερμανο θα σε ενημερωσει. Βγαινει με την ταυτοτητα μονο, αν ειναι μεγαλο το ποσο θα σου ζητησουν και εκαθαριστικο. Προσοχη ομως. Με την καρτα αυτη μπορεις να αγορασεις προιοντα μονο απο καταστηματα Γερμανος. Απο πουθενα αλλου. Δεν ειναι ουτε Visa ουτε Mastercard. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. October 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2005 Καλησπέρα στο forum.Εχω την εξής απορία:Θέλω να αγοράσω ένα ipod απ το Γερμανό αλλα επειδή δεν έχω ολόκληρο το ποσο αναγκαστικά πρέπει να καταφύγω σε δόσεις.Έχω μια euroline debit card την οποία δέχονται στο συγκεκριμένο κατάστημα και σκεφτομαι να τη χρησιμοποιήσω.Το ζήτημα τωρα ειναι το εξής-Ο λογαριασμός μου πρέπει να είναι στο 0 κ απ οτι κατάλαβα αυτη η καρτα σε χρεώνει κατ ευθειαν όλο το ποσο εκτός αν επιλέξεις να τη χρησιμοποιήσεις σαν πιστωτική.Αν λοιπόν κάνω το δεύτερο πώς γίνεται η δουλεία?Θα πρέπει κάθε μήνα να καταθέτω στην τράπεζα το ποσό της δόσης κ τέλος?Η χρήση της πιστωτικής πόσο επιβαρύνεται σαν ετήσιο τέλος απ την τράπεζα?Συγνώμη εκ των προτέρων αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά είμαι εντελώς άσχετος με τα τραπεζικά!!! me autin tin karta den mporeis na kaneis doseis. agorazeis mono an exeis xrimata ston trapeziko sou logariasmo kai sta aferei kateuthian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Απορία: Έστω ότι έχουμε μία πιστωτική με πιστωτικό όριο 1500 ευρώ. Αν πάμε στην τράπεζα και πληρώσουμε 3000 ευρώ σε αυτήν την κάρτα, χωρίς να έχουμε κάποια οφειλή, τότε τί αγορές μπορούμε να κάνουμε; Πάλι μέχρι 1500 ευρώ ή 3000 + 1500 = 4500 ευρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Απορία: Έστω ότι έχουμε μία πιστωτική με πιστωτικό όριο 1500 ευρώ. Αν πάμε στην τράπεζα και πληρώσουμε 3000 ευρώ σε αυτήν την κάρτα, χωρίς να έχουμε κάποια οφειλή, τότε τί αγορές μπορούμε να κάνουμε; Πάλι μέχρι 1500 ευρώ ή 3000 + 1500 = 4500 ευρώ; Το δεύτερο. Αλλά γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Με την dynamic που μίλησα 2 φορές με διαφορετικά άτομα μου είπαν ότι δεν ισχύει το δεύτερο... αλλά το όριο παραμένει 1500.... μπέρδεμα... Φίλε spartak o λόγος είναι πολύ απλός: Αγορά με μετρητά -> κόστος 2000 Αγορά με dynamic -> κόστος 2000 και επιστροφή 20 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Σκέφτομαι να βγάλω μια φοιτιτική πιστωτική. Είμαι ανάμεσα σε citibanl, eurobank, novabank (στην τελευταία είναι και ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου). Έχει κανείς να προτείνει καμία ως καλύτερη? Ακόμη θέλω να βγάλω την προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας Αττικής για online αγορές και στοίχημα. Η τελευταία κάνει το λιγότερο 50. Την έχει κανείς? Έχει συναντήσει κανένα πρόβλημα? Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Σκέφτομαι να βγάλω μια φοιτιτική πιστωτική. Είμαι ανάμεσα σε citibanl, eurobank, novabank (στην τελευταία είναι και ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου). Έχει κανείς να προτείνει καμία ως καλύτερη? Ακόμη θέλω να βγάλω την προπληρωμένη κάρτα της τράπεζας Αττικής για online αγορές και στοίχημα. Η τελευταία κάνει το λιγότερο 50. Την έχει κανείς? Έχει συναντήσει κανένα πρόβλημα? Στη θέση σου θα προτιμούσα της novabank γιατί θα έχεις την δυνατότητα να συνδέσεις την πιστωτική με τον υπάρχον λογαριασμό σου.. και γενικώς θα έχεις λιγότερο τρέξιμο αφού ήδη έχεις συνεργασία με την τράπεζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Με την dynamic που μίλησα 2 φορές με διαφορετικά άτομα μου είπαν ότι δεν ισχύει το δεύτερο... αλλά το όριο παραμένει 1500.... μπέρδεμα... Φίλε spartak o λόγος είναι πολύ απλός: Αγορά με μετρητά -> κόστος 2000 Αγορά με dynamic -> κόστος 2000 και επιστροφή 20 ευρώ. Δε γνωρίζω για τη dynamic. Οταν είχα ρωτήσει το ίδιο πράγμα σε άλλη κάρτα μου είχαν πει αυτό που έγραψα. Πιθανόν στην dynamic να μην ισχύει αφου στο είπαν.... Γιατί δε ζητάς αύξηση πιστωτικού ορίου;; Πιο απλό δεν είναι αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Δε γνωρίζω για τη dynamic. Οταν είχα ρωτήσει το ίδιο πράγμα σε άλλη κάρτα μου είχαν πει αυτό που έγραψα. Πιθανόν στην dynamic να μην ισχύει αφου στο είπαν.... Γιατί δε ζητάς αύξηση πιστωτικού ορίου;; Πιο απλό δεν είναι αυτό;; Ίσως είναι πιο απλό αλλά η πληρωμή πρέπει να γίνει άμεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 gia tous foithtes (kai tous mathites) ebgale twra kai ethniki ena proion pou anoigeis enan logariasmo me kalytera epitokia apo ton katathetiko, isxyei gia 7 hronia toulahisto, metaksy allwn ehei kai yperanalipsi pou gia ta prwta 100 eyrw einai atoki kai an den kanw lathos dwrean pistwtikes gia olous tous syndikaiouxous. leptomereies tha sas pw otan ginw foithths... :) Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Στη θέση σου θα προτιμούσα της novabank γιατί θα έχεις την δυνατότητα να συνδέσεις την πιστωτική με τον υπάρχον λογαριασμό σου.. και γενικώς θα έχεις λιγότερο τρέξιμο αφού ήδη έχεις συνεργασία με την τράπεζα. Εγω αντιθέτως θα προτείνω την CITIBANK VODAFONE VISA. Θα πέρνεις επιστροφές στο κινητό vodafone δικο σου ή φίλου σου ή με΄λους της οικογένειας σου και δεν θα εχεις άλλες χρεώσεις Η Nova έχει μηνιαία έξοδα σε κάθε λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Μια ερωτηση για attica gift card. Οταν την εβγαλα επρεπε να βαλω τουλαχιστον 50 ευρω. Τωρα που θελω να ξαναβαλω λεφτα ισχυει παλι αυτο το οριο ή μπορω να βαλω και λιγοτερα; Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af9pk Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 [...] η barclaycard στην Ελλαδα ειναι απαισια! Η μονη πιστωτικη που μου παρουσιαζει συνεχεια προβληματα: - εξαιτιας λαθους τους εκανε 3 μηνες να βγει - δεν δουλευε σε μερικα e-shops, και αρχικα ουτε και η καρτα αντικαταστασης που μου εστειλαν - οι παγιες πληρωμες δεν μεταφερθηκαν στην καρτα αντικαταστασης και χρειαστηκε να τις ξανακανω με την νεα καρτα (αφου απορριφθηκαν ολες οι πληρωμες...) - δεν εχουν διεθνη αριθμο κλησης και βρισκομενος στο εξωτερικο δεν μπορουσα να επικοινωνισω μαζι τους. Σε δε (επειγον) email που τους εστειλα απο internet cafe απηντησαν σε 3 ημερες... Βεβαια ειναι δωρεαν για ΟΛΑ τα χρονια συνδρομης... Ποσο πισω ειναι ακομη τραπεζικα η Ελλαδα? Χμ, η barclaycard ειναι ... πολυ καλη! Με πηραν τηλεφωνο να με ενημερωσουν οτι κερδισα εναν διαγωνισμο (?!) που την χρεωνα το καλοκαιρι και πιστωνουν 250 ευρω στην καρτα. Θα ερθει λενε και εγγραφη ενημερωση! [Τελικα μηπως ειμαι περισσοτερο φθηνος απ'οσο πιστευα?] Παράθεση Ceci n'est pas une signature. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts