Jump to content

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

CptBill
 Κοινοποίηση

Έχεις Πιστωτική Κάρτα;  

1.716 members have voted

1. 1. Έχεις Πιστωτική Κάρτα;

• Έχω Visa
      927
    • Έχω MasterCard
      447
    • Έχω Amex [aka American Express]
      143
    • Έχω Cash Card [Maestro κλπ.]
      276
    • Έχω Άλλη [Euroline κλπ.]
      59
    • Τις Έχω Όλες [Είμαι Credit Card Addicted!!!]
      88
    • Έχω Diners
      78
    • Δεν Έχω
      452

Recommended Posts

Ξέρει κανείς ποιες πιστωτικές κάρτες δίνουν οποιαδήποτε είδους "επιβράβευση" για πληρωμή της εφορίας μέσω αυτών ? Στα περισσότερα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών, οι συναλλαγές με το δημόσιο εξαιρούνται.

Ξέρει κανείς ποιες πιστωτικές κάρτες δίνουν οποιαδήποτε είδους "επιβράβευση" για πληρωμή της εφορίας μέσω αυτών ? Στα περισσότερα προγράμματα επιβράβευσης των καρτών, οι συναλλαγές με το δημόσιο εξαιρούνται.

Ολες οι bonus της alpha bank

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και της Εθνικής. Σου δίνει πόντους πι όποιοι εξαργυρώνονται σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις. 1€ = 1 Πόντος για πληρωμές μέσω πιστωτικής.

Σίγουρο αυτό ? Γιατί δεν βρήκα κάτι τέτοιο στους όρους των συγκεκριμένων καρτών. Με τι αναλογία δίνονται οι πόντοι σε πληρωμή εφορίας ?

Ή ΕΤΕ έχει 12 δόσεις για Εφορία και δίνει πόντους με την "Go"

https://www.nbg.gr/el/go4more

Σε ποιες επιχειρήσεις μπορείς να εξαργυρώσεις ? Περίεργο που το επίσημο site δεν λέει τίποτε.

Σίγουρο αυτό ? Γιατί δεν βρήκα κάτι τέτοιο στους όρους των συγκεκριμένων καρτών. Με τι αναλογία δίνονται οι πόντοι σε πληρωμή εφορίας ?

1 ευρω ενας ποντος και η premium amex 1 ευρω 2 ποντοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://www.nbg.gr/el/go4more

Σε ποιες επιχειρήσεις μπορείς να εξαργυρώσεις ? Περίεργο που το επίσημο site δεν λέει τίποτε.

ΕΔΩ Θελει απλά να το ψάξεις με άλλο τρόπο...

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική δίνουν πόντους. Οι συνεργάτες που γράφει προσφέρουν παραπάνω. Εξαργύρωση μπορείς να κάνεις παντού, αν δε κάνω λάθος. Τα μηχανηματάκια είναι αυτόματα.

ΕΔΩ Θελει απλά να το ψάξεις με άλλο τρόπο...

Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική δίνουν πόντους. Οι συνεργάτες που γράφει προσφέρουν παραπάνω. Εξαργύρωση μπορείς να κάνεις παντού, αν δε κάνω λάθος. Τα μηχανηματάκια είναι αυτόματα.

εξαργύρωση μπορείς να κάνεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και κυρίως πάντα με τερματικό της Εθνικής. Εγώ το χρησιμοποιώ για βενζίνη σε ΕΚΟ. κοίτα δεν είναι κάτι φοβερό απο θέμα πόντων και κέρδους πλην όμως κάνω τόσες πολλές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων κλπ κλπ Που απο ολα αυτα παίρνεις ποντους οπότε καταλαβαινεις. μαζεύονται κανενα 10αριακι € στο 4μηνο και το εξαργυρωνω.

εξαργύρωση μπορείς να κάνεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και κυρίως πάντα με τερματικό της Εθνικής. Εγώ το χρησιμοποιώ για βενζίνη σε ΕΚΟ. κοίτα δεν είναι κάτι φοβερό απο θέμα πόντων και κέρδους πλην όμως κάνω τόσες πολλές πληρωμές και μεταφορές χρημάτων κλπ κλπ Που απο ολα αυτα παίρνεις ποντους οπότε καταλαβαινεις. μαζεύονται κανενα 10αριακι € στο 4μηνο και το εξαργυρωνω.

Άν έχεις κάποια ασφάλεια, προθεσμικό, υπόλοιπα σε λογαριασμούς...σιγά σιγά μαζεύονται αρκετοί. Αν το ψάξεις λιγάκι θα δείς οτι δε χρειάζεται να ξοδεύεις λεφτά, απλά να κάνεις τις συνηθισμένες συναλλαγές απο την Εθνική.

Άν έχεις κάποια ασφάλεια, προθεσμικό, υπόλοιπα σε λογαριασμούς...σιγά σιγά μαζεύονται αρκετοί. Αν το ψάξεις λιγάκι θα δείς οτι δε χρειάζεται να ξοδεύεις λεφτά, απλά να κάνεις τις συνηθισμένες συναλλαγές απο την Εθνική.

Μα ναι αυτό κάνω.οτι συναλλαγές κάνω απο το e banking. απλά αν έχεις κάτι πιστωτική Που Σου δίνει 1 πόντο για κάθε ευρώ Που πληρώνεις μαζεύεις γρηγορότερα

=pReHiStoRik;6442838 απλά αν έχεις κάτι πιστωτική Που Σου δίνει 1 πόντο για κάθε ευρώ Που πληρώνεις μαζεύεις γρηγορότερα

Και με χρεωστικη το ιδιο ειναι

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Και με χρεωστικη το ιδιο ειναι

Όχι για πληρωμές προς το Δημόσιο όμως.εφορίες ενφια τελη κυκλοφορίας

Όχι για πληρωμές προς το Δημόσιο όμως.εφορίες ενφια τελη κυκλοφορίας

Σωστα. Γιατι εκει δεν κανεις πληρωμη με καρτα αλλα μεσω λογαριασμου. (απο το e-banking)

Δεν με αφήνει κάν να την περάσω στο σύστημα για να κάνω αγορά. Άλλη λύση;

Κατι κανεις λαθος. Ισως τον CCV. Στην ΑΜΕΧ δεν πρεπει να βαλεις τον τριψηφιο της πισω πλευρας, αλλα τον τετραψηφιο που εχει μπροστα δεξια τυπωμενο.

Συνδρομή

ΗΗ συνδρομή της Πειραιώς MasterCard είναι δωρεάν τον πρώτο χρόνο. Η δωρεάν συνδρομή μπορεί να συνεχιστεί, εφόσον χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για συναλλαγές πάνω από 2.500€ το χρόνο. Διαφορετικά, από το δεύτερο χρόνο και μετά η συνδρομή είναι δωρεάν μόνο για τα πρόσθετα μέλη. Για τον κύριο κάτοχο της κάρτας η συνδρομή είναι 29€.

Αυτό γραφει η Πειραιως για τις πιστωτικες της.

Γνωρίζει καποιος αν στις συναλλαγες για τον υπολογισμό των 2500 € υπολογίζονται και οι πληρωμες που γινονται στο ebanking μεσω της κάρτας, σε ασφαλιστικα ταμέια και το δημοσιο ; (ΕΝΦΙΑ, ΤΚ, Φ.Εισ.)

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

χρησιμοποιει καποιος την σκριλλ?

Ναι. Εγω εδω και ενα μηνα

εχεις κανει καταθεση μεσω αλφα στην σκριλλ?

τρεις φορες

εκανες προσφατα καταθεση? εχω κανει απο τις 26/11 μεσω εθνικης 27 τους πηρα τηλε εστειλα το αποδεικτικο και περιμενω ακομα..

εκανες προσφατα καταθεση? εχω κανει απο τις 26/11 μεσω εθνικης 27 τους πηρα τηλε εστειλα το αποδεικτικο και περιμενω ακομα..

Και οι τρεις καταθεσεις που εχω κανει ειναι απο AlphaBank στον λογαριασμο τους της AlphaBank και εχουν εμφανιστει το βραδυ της επομενης εργασιμης ημερας

Εγω μια φορα μεχρι τωρα εκανα καταθεση στην skrill απο λογαριασμο eurobank και χρειαστηκε να ανοιξω case για να μου πιστωσουν τα λεφτα
υπογραφή εκτός ορίων

Εγω μια φορα μεχρι τωρα εκανα καταθεση στην skrill απο λογαριασμο eurobank και χρειαστηκε να ανοιξω case για να μου πιστωσουν τα λεφτα

και πλήρωσες και εξοδα για την μεταφορα

Όταν λες case;