dgeorge4 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Απορία. Έστω ότι κάνω αγορά των 600 ευρώ και πραγματοποιώ 12 δόσεις των 50 ευρώ. Έρχεται ο λογαριασμός τον επόμενο μήνα που λέει ότι πρέπει να πληρώσω τα 50 ευρώ. Αν το μήνυμα το λάβω σ/κ και πάω να πληρώσω δευτέρα θα τοκιστούν? Αν μου έρθει το μήνυμα μέσα στην βδομάδα μέχρι πότε μπορώ να πάω να πληρώσω χωρίς να τοκιστούν? Αν τοκιστούν πως το καταλαβάινω, στον επόμενο λογαριασμό? Πόσο παραπάνω θα πληρώσω 50 ευρώ * 15% που είναι το επιτόκιο της κάρτας? Επίσης αυτό θα γίνει για την δόση που άργησα και μετά οι επόμενες πάλι 50αρικο? Συγνώμη για την κούραση κι ευχαριστώ εκ των προτέρων 15% ειναι το επιτόκιο για ένα χρόνο, όποτε το μηνιαίο ειναι 15%/12, άρα και να αργήσεις μια δόση, ο τόκος ειναι αμελητέος στο 50ευρω...επίσης η τράπεζα θα σε ειδοποιεί αρκετά νωρίτερα και θα σου δίνει περιθώριο ώστε να προλαβαίνεις να πληρώνεις έγκαιρα και να μη πληρώσεις ούτε ευρώ τόκο ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αν πληρώσεις πριν λήξει ο λογαριασμός, δεν έχεις κάποια επιβάρυνση. Αν πληρώσεις αφού λήξει ο λογαριασμός, ναι, θα τοκιστεί το ληξιπρόθεσμο ποσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπέρα σας, Θα είμαι στην Αγγλία για τον επόμενο χρόνο. Έχω μία χρεωστική και μία πιστωτική (Miles and more) της Πειραιώς. Θα ήθελα τα φώτα σας όσον αφορά τι με συμφέρει να χρησιμοποιώ για αγορές. Χρεωστική, πιστωτική ή να κάνω αναλήψεις κάθε εβδομάδα 420 ευρω και να χρησιμοποιώ μετρητά. Ή μήπως με την πρώτη ευκαιρία όταν θα έρθω Έλλαδα (Χριστούγεννα) να βγάλω καμιά άλλη κάρτα από άλλη τράπεζα που να είναι πιο συμφέρουσα για συναλλαγές στο εξωτερικό? Δεδομένα μετά από συνομιλίες με Πειραιώς: -Για κάθε ανάληψη χρεώνει 4 ευρώ πάγια και 2% επί του ποσού μέχρι 6ευρώ το μέγιστο (δηλαδή 10 ευρώ αν κάνω αναλήψεις 420 ευρώ). -Για κάθε αγορά με χρεωστική ή πιστωτική χρεώνει 2% επί του ποσού.(γνωρίζω για τη visa ότι έχει στo site μηχανηματάκι που υπολογίζει τα κερατιάτικα. -Η miles and more επιβραβεύει με δωρέαν μίλια σε ταξίδια, αλλά δεν ξέρω πόσο απάτη είναι αυτό (με την έννοια πόσο πρέπει να ξοδέψω για να έχω ένα δωρεάν ταξίδί Αγγλία-Ελλάδα??? Αν σκεφτεί κανείς και ότι η αεροπορική εταιρία που το παρέχει είναι πολύ πιο ακριβή από αεροπορικές χαμηλού κόστους) Το πράγμα όμως μπλέκεται γιατί δεν ξέρω τι ισοτιμία τηρείται σε κάθε συναλλαγή (ανάληψη/χρήση χρεωστικής/χρήση πιστωτικής). Γνωρίζετε αν στις παραπάνω διαδικασίες υπάρχουν και άλλες χρεώσεις από οπουδήποτε? Οποιοσδήποτε ξέρει κάτι για τα παραπάνω, παρακαλώ ας βοηθήσει. SOS τα φώτα σας και το κοφτερό μυαλό σας. Συγγνώμη αν σας κούρασα. Φιλε μου τα πραγματα ειναι απλα! Θα ερθεις με το καλο Αγγλια και θα ανοιξεις εναν λογαριασμό σε μια τραπεζα (ερχεσαι για σπουδες, δουλεια; Θα χρειαστεις καποια παραστατικά για ανοιγμα λογαριασμού). Τα χρηματα, αν δεχτουμε την ως τωρα κατασταση θα τα στελνεις αρχες καθε μηνα με εμβασμα στην αγγλική σου μεσω ebanking. (Σημερινό οριο 500€). Αν θες για τον πρωτο καιρο να εχεις ρευστο κτλ, μαζεψε μετρητά, πηγαινε στην Εθνική στη γωνία του Συνταγματος (αν εισαι Αθηνα) και καντα συναλλαγμα. (Μεχρι 2000€ μπορεις να εχεις πανω σου στο αεροπλανο, με σημερινα δεδομενα). Αν τωρα σωνει και ντε θες να χρησιμοποιησεις ελληνικη καρτα, η Πειραιως ειναι η χειροτερη που υπαρχει για Αγγλια, λογω των χρεωσεων μετατροπης συναλλαγματος κτλ. Αν μεχρι να ερθεις, εχουν χαλαρωσει/αρθει τα cc πανε βγαλε μια εθνική να'χεις το κεφαλι σου ησυχο. Φιλικά, μ. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 15% ειναι το επιτόκιο για ένα χρόνο, όποτε το μηνιαίο ειναι 15%/12, άρα και να αργήσεις μια δόση, ο τόκος ειναι αμελητέος στο 50ευρω...επίσης η τράπεζα θα σε ειδοποιεί αρκετά νωρίτερα και θα σου δίνει περιθώριο ώστε να προλαβαίνεις να πληρώνεις έγκαιρα και να μη πληρώσεις ούτε ευρώ τόκο ποτέ ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Απορία. Έστω ότι κάνω αγορά των 600 ευρώ και πραγματοποιώ 12 δόσεις των 50 ευρώ. Έρχεται ο λογαριασμός τον επόμενο μήνα που λέει ότι πρέπει να πληρώσω τα 50 ευρώ. Αν το μήνυμα το λάβω σ/κ και πάω να πληρώσω δευτέρα θα τοκιστούν? Αν μου έρθει το μήνυμα μέσα στην βδομάδα μέχρι πότε μπορώ να πάω να πληρώσω χωρίς να τοκιστούν? Αν τοκιστούν πως το καταλαβάινω, στον επόμενο λογαριασμό? Πόσο παραπάνω θα πληρώσω 50 ευρώ * 15% που είναι το επιτόκιο της κάρτας? Επίσης αυτό θα γίνει για την δόση που άργησα και μετά οι επόμενες πάλι 50αρικο? Συγνώμη για την κούραση κι ευχαριστώ εκ των προτέρων Επισης το περιθωριο αποπληρωμης της μηνιαιας δοσης πεφτει παντα εργασιμη μερα. Ποτε σαββατοκυριακο ποτε αργιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 μολις ενεργοποιησα e banking στην εθνικη. με ειπαν να μπω το βραδυ ή καλυτερα αυριο. χρεωση 8 ευρω με ειπε, θα αφαιρεθουν απ τον λογαριασμο. ποτε θα γινει αυτο? στην πειραιως μαλλον θα τα κανω αυριο(εφοσον εκανα στην εθνικη, ολα οκ) μπηκα το βραδυ. ολα καλα. αλλα χρεωση 8 ευρω ΔΕΝ ειδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Αγόρασα από site του εξωτερικού ένα μικρό προγραμματάκι λογισμικού κόστους 18€ με την χρεωστική μου Πειραιώς Visa. Μου κράτησαν από την τράπεζα προμήθεια 0,36€, δηλαδή 2%. Είναι αυτό σωστό και προβλέπεται από κάπου; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Τιμολόγιο προμηθειών Πειραιώς: Χρεωστικές κάρτες: 7.5.2 Αγορές σε εμπορικές επιχειρήσεις εκτός ζώνης ευρώ : προμήθεια 2%, ανώτερη χρέωση 6€ Υποθέτω πως η αγορά ήταν σε άλλο νόμισμα απ'το €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Τιμολόγιο προμηθειών Πειραιώς: Χρεωστικές κάρτες: 7.5.2 Αγορές σε εμπορικές επιχειρήσεις εκτός ζώνης ευρώ : προμήθεια 2%, ανώτερη χρέωση 6€ Υποθέτω πως η αγορά ήταν σε άλλο νόμισμα απ'το €. Ναι, ήταν σε δολλάριο. Ευχαριστώ πολύ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 πηγα να κανω 2 αγορες με τη χρεωστικη καρτα της εθνικης απο site εξωτερικου που εχω ξανακανει επιτυχως ομως αυτη τη φορα μου εγραψε και στις 2 (Payment Declined) ειχα βαλει 30 ευρω στο λογαριασμο τραπεζης για να εχω για την αγορα ομως σημερα που ειδα δεν υπαρχουν, μιλησα πριν με το site που εκανα τις αγορες και μου ειπαν οτι αυτοι το site δηλαδη δε δεχθηκαν την αγορα για λογους ασφαλειας και οτι η δικη μου τραπεζα μετα μπλοκαρε το ποσο και θα μου το εμφανισει σε 2-3 εβδομαδες!!:worry: ετσι γινετε? γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 πηγα να κανω 2 αγορες με τη χρεωστικη καρτα της εθνικης απο site εξωτερικου που εχω ξανακανει επιτυχως ομως αυτη τη φορα μου εγραψε και στις 2 (Payment Declined) ειχα βαλει 30 ευρω στο λογαριασμο τραπεζης για να εχω για την αγορα ομως σημερα που ειδα δεν υπαρχουν, μιλησα πριν με το site που εκανα τις αγορες και μου ειπαν οτι αυτοι το site δηλαδη δε δεχθηκαν την αγορα για λογους ασφαλειας και οτι η δικη μου τραπεζα μετα μπλοκαρε το ποσο και θα μου το εμφανισει σε 2-3 εβδομαδες!!:worry: ετσι γινετε? γνωριζει κανεις? Δεν το εχω συναντησει αυτο. Και εχω κανει αρκετες αγορες με χρεωστικη (οχι εθνικης). Και πετυχιμενες αγορες, και αποτυχιες Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Δεν το εχω συναντησει αυτο. Και εχω κανει αρκετες αγορες με χρεωστικη (οχι εθνικης). Και πετυχιμενες αγορες, και αποτυχιες και εγω το ιδιο και στο συγκεκριμενο πολυ γνωστο κινεζικο site πολλες φορες μα πρωτη φορα μου εκανε Payment Declined δηλαδη αρνηθηκαν οι ιδιοι την πληρωμη και να πεις το ποσο ηταν μικρο 30 ευρω για 2 αγορες,το θεμα ειναι αφου αρνηθηκαν την πληρωμη γιατι τα χρηματα δεν ειναι στο λογαριασμο μου και μου λεει οτι η ιδια η τραπεζα θα μου τα κανει refund σε 2-3 εβδομαδες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Επικοινωνησε με την τραπεζα και ρωτησε τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 και εγω το ιδιο και στο συγκεκριμενο πολυ γνωστο κινεζικο site πολλες φορες μα πρωτη φορα μου εκανε Payment Declined δηλαδη αρνηθηκαν οι ιδιοι την πληρωμη και να πεις το ποσο ηταν μικρο 30 ευρω για 2 αγορες,το θεμα ειναι αφου αρνηθηκαν την πληρωμη γιατι τα χρηματα δεν ειναι στο λογαριασμο μου και μου λεει οτι η ιδια η τραπεζα θα μου τα κανει refund σε 2-3 εβδομαδες!! Μαθαινεις και με τηλεφωνημα στην τραπεζα ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 ενταξει παιδια ευχαριστω, ελεγα μηπως το γνωριζε κανεις να αποφυγω συνομιλια με τραπεζες γιατι ειναι εκνευριστικοι τις περισσοτερες φορες, θα παω σε ενα καταστημα να ρωτησω και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 ενταξει παιδια ευχαριστω, ελεγα μηπως το γνωριζε κανεις να αποφυγω συνομιλια με τραπεζες γιατι ειναι εκνευριστικοι τις περισσοτερες φορες, θα παω σε ενα καταστημα να ρωτησω και εκει. Και τηλεφωνικα .... Στο κξεντρο εξυπηρετησης. Και τωρα, ανοιχτα ειναι Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 σήμερα ήρθε ο κωδικός απο την κάρτα της skrill.... πήγα σε ένα ΑΤΜ τον αλλαξα και μετά σσ ένα σούπερ μάρκετ όπου ψωνισα με την skrill..... ολα δούλεψαν μια χαρά όπως έπρεπε.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 σήμερα ήρθε ο κωδικός απο την κάρτα της skrill.... πήγα σε ένα ΑΤΜ τον αλλαξα και μετά σσ ένα σούπερ μάρκετ όπου ψωνισα με την skrill..... ολα δούλεψαν μια χαρά όπως έπρεπε....γινεται αλλαγη pin σε atm ? σε ποια τραπεζα πηγες; Νομιζα οτι δν υπηρχε η αυτη η επιλογη για καρτες εκδοσεως διαφορετικης τραπεζας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 και βέβαια υπάρχει, το έγραφε άλλωστε στο πισω μέρος της επιστολής με την οποία μου έστειλαν το πιν.... σε αλφα τράπεζα πήγα Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 και βέβαια υπάρχει, το έγραφε άλλωστε στο πισω μέρος της επιστολής με την οποία μου έστειλαν το πιν.... σε αλφα τράπεζα πήγα Κι εγω αλλαξα στην Alpha το pin της καρτας Revolut Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μαθαινεις και με τηλεφωνημα στην τραπεζα ..... πηρα στην τραπεζα και μου λενε οτι σε αυτους δειχνει οτι οι αγορες εχουν γινει, πιασε το αβγο και κουρευτο δηλαδη:) μηπως το site ναι μεν απεριψε την πληρωμη αλλα εχουν δεσμευτει τα χρηματα προσωρινα και δεν φαινονται στο λογαριασμο μου?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Κι εγω αλλαξα στην Alpha το pin της καρτας Revolut ήρθε και η κάρτα της revolut.... βλεπω ότι σε αυτην αλλάζει το πιν και από την εφαρμογή.... όμορφα πράγματα :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 ήρθε και η κάρτα της revolut.... βλεπω ότι σε αυτην αλλάζει το πιν και από την εφαρμογή.... όμορφα πράγματα :) Ναι αλλαζει. Αλλα παλι πρεπει να πας σε ΑΤΜ. Οποτε ποιος ο λογος να το αλλαξεις απο την εφαρμογη; http://i1377.photobucket.com/albums/ah76/tzoumas/Screenshot_2015-11-26-22-28-13_zpsdupzmluw.jpeg Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 μια ευκολία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί καποια στιγμή... δεν μπορώ να σκεφτώ τωρα κάποιο τρόπο αλλα καλό ειναι να υπάρχει.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali13gr Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Δύσκολα να αλλάζει το PIN μέσα από την εφαρμογή. Είναι σαν το PIN στο κινητό, μόνο σε συσκευή αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts