rodriguez Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Από πού προκύπτει ότι το paypal ενημερώνει τον Euclid Tsakalotos αν ξεπεράσει τα 2500 ευρώ ετήσιο τζίρο? Προβλέπεται κανονικά διαδικασία lift limits στο paypal. Αν κάποιος το έχει κάνει, ας μας πει τι περιλαμβάνει η διαδικασία για να αρθούν τα όρια. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Του καταθέτουν χρήματα άλλοι πολίτες ΈΤΣΙ γιατί τον γουστάρουν. Γιατί θα πρέπει να δικαιολογήσει τις καταθέσεις; Το γεγονός ότι του καταθέτουν ΠΟΛΛΟΙ άλλοι άνθρωποι χρήματα δεν παραπέμπει σε μαύρο χρήμα (υπό την έννοια ότι θα ήταν ΠΟΛΥ χειρότερο να είχε ΕΝΑ μόνο μεγάλο εισερχόμενο έμβασμα των 50,000 από μία μόνο πηγή). Πιστεύετε πραγματικά τώρα μεταξύ μας ότι η εφορά τα ελέγχει όλα αυτά; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως ρωτάω; Το πιστεύετε πραγματικά; Εννοείται ότι ελέγχονται. Ηδη οι τόκοι από τις καταθέσεις εμφανίζονται από πέρσι στις φορολογικές δηλώσεις και επίσης από περσι η εφορία έχει πλήρη πρόσβαση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς για να κάνει ελέγχους. Οποτε εγω προσωπικά δε θα το έκανα αυτό. Αν υπάρχει κανείς που θέλει να το ρισκάρει του εύχομαι καλή τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δεν τίθεται θέμα προσπορισμού υψηλών κερδών από τόκους. Τη μία μέρα σου καταθέτει το ποσό στον ελληνικό λογαριασμό, την άλλη μέρα του στέλνεις τα αντίστοιχο ποσό στο paypal balance του. Το ισοζύγιο είναι ισορροπημένο. Δεν τίθεται θέμα κερδών από τόκους. Και τώρα the moment of truth, δεν είναι αγγελία, είναι βολιδοσκόπηση ενδιαφέροντος για ένα θέμα που μας αφορά όλους: Υπάρχει κανένας που να επιθυμεί να κάνει κατάθεση σε ελληνικό λογαριασμό μου και να του στείλω το ποσό ως paypal balance (να καλύπτονται εννοείται και τα fees μου)? Άντε να δω τι ενδιαφέρον θα προκύψει... (Δεν λέω ότι θα γίνει, θέλω να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον) Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Για οποιαδήποτε πράξη δεν εμπίπτει στην συνήθη δραστηριότητα του πελάτη η τράπεζα είναι πιθανό να ζητήσει αιτιολογία. Για την ακρίβεια είναι δουλειά της τράπεζας να το εντοπίσει και να ζητήσει. Αν ένας λογαριασμός με 10 πράξεις τον μήνα ξαφνικά έχει 100, εννοείται ότι ο κάτοχος του θα αναγκαστεί να τις δικαιολογήσει, όχι μόνο για θέματα φορολόγησης, αλλά για θέμα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος κ.α. αν βαλεις ενα κουμπακι donate, λες να υπαρχει προβλημα; δωρεα ειναι.. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Οι δωρεές κατάσχονται από τις τράπεζες, θες ειδική άδεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τι εννοείς οι δωρεές κατάσχονται. Δεν το έχω ακούσει ποτέ ξανά αυτό. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Λογαριασμοί που ανοίχτηκαν για να μαζέψουν λεφτά πχ για άρρωστα παιδιά και δεν είχαν άδεια δεν αποδωθηκαν στους δικαιούχους. Απορώ που δεν το έχεις ακούσει ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 αν βαλεις ενα κουμπακι donate, λες να υπαρχει προβλημα; δωρεα ειναι.. Ακόμα κι έτσι. Πως θα δικαιολογήσει κάποιος ότι ξαφνικά άρχισαν να του κάνουν δωρεές καθημερινά; Το τονίζω ξανά: οποιαδήποτε συναλλαγή δεν εμπίπτει στις συνήθεις δραστηριότητες του πελάτη - και στο οικονομικό του προφίλ - θεωρείται από την τράπεζα ύποπτη και ούτως ώστε να αποφύγει προβλήματα με θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης είναι υποχρεωμένη να ζητήσει στοιχεία. Υ.Γ. Στους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί στην Κύπρο υπήρχε στο τέλος του σχετικού νόμου σημείωση που έλεγε πως οποιαδήποτε προσπάθεια παράκαμψης των μέτρων απαγορεύεται. Αυτό μπήκε για να καλύπτει τις φαεινές ιδέες ορισμένων. Δεν ξέρω στην περίπτωση της Ελλάδας αν αναφέρεται κάτι σχετικά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Συγγνώμη, ελεύθερη οικονομία έχουμε. Απαγορεύεται ένας οποιασδήποτε πολίτης να καταθέσει χρήματα σε κάποιον οποιονδήποτε άλλον πολίτη; Ούτε ναρκωτικά πουλάμε, ούτε νταβατζήδες είμαστε. Εάν εγώ τρελαθώ και πάω αύριο και σου καταθέσω 500 ευρώ, μπορείς να το "αποτρέψεις" με οποιονδήποτε τρόπο. Άρα ΓΙΑΤΙ να έχει ευθύνη κάποιος που είναι αποδέκτης καταθέσεων, οι οποίες γίνονται από άλλα άτομα που ενεργούν αυτοβούλως; Δεν μπορεί να είμαι παράνομος (ως αποδέκτης καταθέσεων από άλλους έλληνες πολίτες) για κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω (τη δυνατότητα των άλλων πολιτών να καταθέσουν στον λογαριασμό μου). Ούτε τόκοι θα καταγραφούν στο Ε1 λόγω της γρήγορης ταχύτητας των συναλλαγών που δεν αφήνει περιθώριο στο να κερδίσεις τόκους, ούτε το ποσό θα αυξάνει γιατί απλά βάζεις και βγάζεις σχεδόν το ίδιο ποσό κάθε φορά που εισπράττεις το έμβασμα εσωτερικού (από αυτό που θέλει να το στείλεις paypal balance) και λαμβάνεις το paypal balance από τον "συνεργάτη σου" από το εξωτερικό. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Συγγνώμη, ελεύθερη οικονομία έχουμε. Απαγορεύεται ένας οποιασδήποτε πολίτης να καταθέσει χρήματα σε κάποιον οποιονδήποτε άλλον πολίτη; Όχι. Ούτε ναρκωτικά πουλάμε, ούτε νταβατζήδες είμαστε. Εάν εγώ τρελαθώ και πάω αύριο και σου καταθέσω 500 ευρώ, μπορείς να το "αποτρέψεις" με οποιονδήποτε τρόπο. Αν πάω λ.χ. εγώ και κάνω κατάθεση στον τάδε πολιτικό 100 χιλιάρικα και τον καταγγείλω για χρηματισμό είναι όλα καλά; 500 ευρώ δεν θα σε ρωτήσει κανένας (λογικά). Αλλά στην δέκατη κατάθεση των 500 ευρώ θα ρωτήσουν τον κάτοχο του λογαριασμού. Άρα ΓΙΑΤΙ να έχει ευθύνη κάποιος που είναι αποδέκτης καταθέσεων, οι οποίες γίνονται από άλλα άτομα που ενεργούν αυτοβούλως; Δεν μπορεί να είμαι παράνομος (ως αποδέκτης καταθέσεων από άλλους έλληνες πολίτες) για κάτι που δεν μπορώ να ελέγξω (τη δυνατότητα των άλλων πολιτών να καταθέσουν στον λογαριασμό μου). Δεν είναι δουλειά σου να το ελέγξεις. Είναι δουλειά της τράπεζας να κάνει σωστά τη δουλειά της και να το ελέγξει. Ούτε τόκοι θα καταγραφούν στο Ε1 λόγω της γρήγορης ταχύτητας των συναλλαγών που δεν αφήνει περιθώριο στο να κερδίσεις τόκους, ούτε το ποσό θα αυξάνει γιατί απλά βάζεις και βγάζεις σχεδόν το ίδιο ποσό κάθε φορά που εισπράττεις το έμβασμα εσωτερικού (από αυτό που θέλει να το στείλεις paypal balance) και λαμβάνεις το paypal balance από τον "συνεργάτη σου" από το εξωτερικό. Παράδειγμα: Ανοίγω λογαριασμό και δηλώνω ότι είμαι μισθωτός με μισθό 1000 ευρώ μηνιαίως. Στον λογαριασμό μπαίνουν κάθε μήνα δύο χιλιάδες. Αυτό θα έρθει η τράπεζα να το ελέγξει. Είτε μπει μια φορά 2 χιλιάδες, είτε 10 φορές από 200, είτε 100 από 20 το ίδιο είναι. Πάμε λοιπόν για τρίτη φορά: Οποιαδήποτε συναλλαγή δεν εμπίπτει στις συνήθεις δραστηριότητες του πελάτη - και στο οικονομικό του προφίλ - θεωρείται από την τράπεζα ύποπτη και ούτως ώστε να αποφύγει προβλήματα με θέματα κανονιστικής συμμόρφωσης είναι υποχρεωμένη να ζητήσει στοιχεία. Μην επιμένεις, ξέρω από πρώτο χέρι και περιορισμούς και κανονισμούς... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Εαν υπερβεις ενα συγκεκριμενο ποσο αθροιστικα, η τραπεζα το στελνει για περαιτερω ελεγχο φορολογικα, προφανως ΣΔΟΕ, εαν φυσικα το εισοδημα σου δικαιολογει το ποσο που ξοδεψες ή εαν εχεις εμπορικη δραστηριοτητα με ολα τα αποδεικτικα, τοτε κανενα προβλημα, συνεχισε, εαν ομως οχι θα σε καλεσουν απο την εφορια σου για ελεγχο. Μη σου συμβει, δεν θελεις πιστεψε με. Εαν εχεις πολλες καταθεσεις χρηματων απο τριτους αυτο θα ειναι εις βαρος σου, καποιοι απο αυτους θα κληθουν να καταθεσουν για τον λογο που σου εδωσαν χρηματα, αλιμονο σου εαν πουν οτι σου τα εδωσαν για να τα στειλεις εξωτερικο σε καποιον αλλο για να τα βαλει στο paypal και να κανεις αγορες οι οποιες ερχονται "παρανομα" (ανευ τελωνειου) στην ελλαδα.....θα πληρωσεις για ολα μα ολα!!! ακομη κ γι αυτα που δεν φταις!!! χαχα!!! Οσο για αμοιβες (φακελακια) σε πολιτικους-γιατρους-δικηγορους κλπ κανεις τους δεν παιρνει ετσι χρηματα, τρελος ειναι να αφησει στοιχεια και ιχνη, ολα γινονται με χρημα στο "χερι". Ενας λογος των καφαλαιακων ελεγχων ηταν και η παταξη του μαυρου χρηματος και της φοροδιαφυγης. Εξαλλου 60ευρω την μερα...ζεις βασιλιας!!! Τους εχεις για μακακες? Edited July 22, 2015 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Και τι ειναι το τοσο επείγον που ψαχνεται να βρείτε πλαγιους τρόπους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τι είναι το τόσο επείγον που δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε συναλλαγές εξωτερικού σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία (ebay, aliexpress, amazon, google, itunes κλπ.); Είναι ερώτηση αυτή "τι είναι τόσο επείγον". Έχουμε απομονωθεί οικονομικά. Είναι χούντα αυτό το πράγμα. Η πιστωτική κάρτα για την οικονομία είναι ότι το κινητό για την επικοινωνία μας. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Τι είναι το τόσο επείγον που δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε συναλλαγές εξωτερικού σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία (ebay, aliexpress, amazon, google, itunes κλπ.); Είναι ερώτηση αυτή "τι είναι τόσο επείγον". Έχουμε απομονωθεί οικονομικά. Είναι χούντα αυτό το πράγμα. Η πιστωτική κάρτα για την οικονομία είναι ότι το κινητό για την επικοινωνία μας. Δεν θα ανοίξουμε αυτό το θέμα, αλλά χωρίς τα περιοριστικά μέτρα ίσως η κατάσταση να ήταν ακόμη χειρότερη. Ίσως να μην υπήρχαν περιορισμοί αλλά να μην γίνονται αποδεκτές εξ ολοκλήρου κάρτες από ελληνικές τράπεζες... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Του καταθέτουν χρήματα άλλοι πολίτες ΈΤΣΙ γιατί τον γουστάρουν. Γιατί θα πρέπει να δικαιολογήσει τις καταθέσεις; Το γεγονός ότι του καταθέτουν ΠΟΛΛΟΙ άλλοι άνθρωποι χρήματα δεν παραπέμπει σε μαύρο χρήμα (υπό την έννοια ότι θα ήταν ΠΟΛΥ χειρότερο να είχε ΕΝΑ μόνο μεγάλο εισερχόμενο έμβασμα των 50,000 από μία μόνο πηγή). Πιστεύετε πραγματικά τώρα μεταξύ μας ότι η εφορία τα ελέγχει όλα αυτά; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ όμως ρωτάω; Το πιστεύετε πραγματικά; Φιλε μου, εισαι πραγματικα πολυ αθωος? καλος? ανενημερωτος? μαλλον ολα μαζι. ΔΕΝ τους ενδιαφερει αν εχεις ενα εβασμα των 500,000 ή αν εχεις 500,000 του ενος ευρω, ελεγχεσαι αθροιστικα!!! ελεγχεσαι για οτιδηποτε κανεις μεσω μιας τραπεζας, και το paypal τραπεζα ειναι!! οσο χρησιμοποιεις το balance δεν εχεις θεμα, αλλα την στιγμη που θα ξεφυγεις του οριου των ιδιωτων θα σου ζητησει στοιχεια για να ενημερωσει την τραπεζα σου να προβει σε περαιτερω ελεγχο, ασε που στα εμβασματα προς το paypal η τραπεζα θα καταλαβει οτι βγαζεις χρημα εξω (γερμανια) και τι το κανεις? δωρεα? και αν ναι, τοτε που? και για ποιον λογο και με τι σκοπο και φυσικα απο ΠΟΥ προερχεται αυτο το χρημα. ΠΡΟΣΕΧΕ με την καλοσυνη σου και την αθωοτητα σου μπορει να την πληρωσεις ασχημα, πολυ ασχημα. Αν θες να βγαζεις ετσι λεφτα εξω τοτε μια ειναι η λυση, Western Union, σου κοστιζει κατι παραπανω αλλα....... Φυσικα και εκει εχει ορια ετσι!!! Φαντασου!!! Edited July 22, 2015 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δεν θα ανοίξουμε αυτό το θέμα, αλλά χωρίς τα περιοριστικά μέτρα ίσως η κατάσταση να ήταν ακόμη χειρότερη. Ίσως να μην υπήρχαν περιορισμοί αλλά να μην γίνονται αποδεκτές εξ ολοκλήρου κάρτες από ελληνικές τράπεζες... Πες τα γιατί νομίζα ότι είμαι μόνο εγώ το έβλεπα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Πες τα γιατί νομίζα ότι είμαι μόνο εγώ το έβλεπα έτσι. Μα δεν είναι θέμα πως το βλέπει ο καθένας. Είναι θέμα απόλυτης λογικής. Για να μπουν ήταν αναγκαία. Πληροφοριακά, στην Κύπρο σκέφτονταν μετά το κούρεμα να ανοίξουν οι τράπεζες χωρίς περιορισμούς. Ευτυχώς άλλαξαν γνώμη, γιατί στον μήνα δεν θα είχε μείνει καμία. Και δεν είχαν 5 μήνες συνεχών εκροών όπως στην Ελλάδα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Φιλε μου, εισαι πραγματικα πολυ αθωος? καλος? ανενημερωτος? μαλλον ολα μαζι. ΔΕΝ τους ενδιαφερει αν εχεις ενα εβασμα των 500,000 ή αν εχεις 500,000 του ενος ευρω, ελεγχεσαι αθροιστικα!!! ελεγχεσαι για οτιδηποτε κανεις μεσω μιας τραπεζας, και το paypal τραπεζα ειναι!! οσο χρησιμοποιεις το balance δεν εχεις θεμα, αλλα την στιγμη που θα ξεφυγεις του οριου των ιδιωτων θα σου ζητησει στοιχεια για να ενημερωσει την τραπεζα σου να προβει σε περαιτερω ελεγχο, ασε που στα εμβασματα προς το paypal η τραπεζα θα καταλαβει οτι βγαζεις χρημα εξω (γερμανια) και τι το κανεις? δωρεα? και αν ναι, τοτε που? και για ποιον λογο και με τι σκοπο και φυσικα απο ΠΟΥ προερχεται αυτο το χρημα. ΠΡΟΣΕΧΕ με την καλοσυνη σου και την αθωοτητα σου μπορει να την πληρωσεις ασχημα, πολυ ασχημα. Αν θες να βγαζεις ετσι λεφτα εξω τοτε μια ειναι η λυση, Western Union, σου κοστιζει κατι παραπανω αλλα....... Φυσικα και εκει εχει ορια ετσι!!! Φαντασου!!! Και η western union έχει κανει αναστολή στις δοσοληψίες εκτός Ελλάδας. Το όριο ήταν 1000€ ,απο εκει και πάνω ζητάνε ΑΦΜ κλπ.Στέλνεις 990€ :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Και τι ειναι το τοσο επείγον που ψαχνεται να βρείτε πλαγιους τρόπους; Ειναι τοσο επειγον γιατι αυτη η χωρα ΔΕΝ παραγει τιποτα, και ολα ερχονται απο εξωτερικο, αρα? Π.Χ. η κορη μου ασχολειται με την ρομποτικη με πλατφορμα αναπτυξης το raspberry-pi, που να βρω ultrasonic sensors? line tracking sensors? motor control boards? για πες μου τωρα? ειναι επειγον? Αν θες την απαντηση μου, ΝΑΙ ειναι και πολυ μαλιστα, διοτι σταματαει το μελλον του παιδιου μου και πολλων αλλων, που διαπιστωνουμε οτι παιδεια δεν υπαρχει σ αυτο το κρατος, τα παιδια μας εχουν ηδη διαβατηριο, ειναι ηδη μεταναστες. Τι ειμαστε ρε φιλε? αλβανια και μας εκλεισαν τα συνορα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και η western union έχει κανει αναστολή στις δοσοληψίες εκτός Ελλάδας. Το όριο ήταν 1000€ ,απο εκει και πάνω ζητάνε ΑΦΜ κλπ.Στέλνεις 990€ :lol::lol: Η αναστολη αρθηκε σημερα...... ενημερωθηκα με sms. To οριο ηταν κατι χιλιαδες, αρθηκε τελειως η δυνατοτητα να στειλεις ή να λαβεις χρηματα οσο ειχαμε τραπεζικη αργια..... ΑΦΜ και ταυτοτητα σου ζητανε και σου ζητουσαν παντα ακομη και για 10 ευρω. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 AEOI: STATUS OF COMMITMENTS The table below summarises the intended implementation timelines of the new standard Countries Which Will Not Automatically Exchange Account Information Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Θα μπορούσαν να επιτρέπουν συναλλαγές με το εξωτερικό με κάποιο όριο, ώστε να κάνει κ ο κόσμος τη δουλειά του, το οποίο είναι αναφαιρετο δικαίωμά μας. Ολα γίνονται για την προστασία των τραπεζών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ειναι τοσο επειγον γιατι αυτη η χωρα ΔΕΝ παραγει τιποτα, και ολα ερχονται απο εξωτερικο, αρα? Π.Χ. η κορη μου ασχολειται με την ρομποτικη με πλατφορμα αναπτυξης το raspberry-pi, που να βρω ultrasonic sensors? line tracking sensors? motor control boards? για πες μου τωρα? ειναι επειγον? Αν θες την απαντηση μου, ΝΑΙ ειναι και πολυ μαλιστα, διοτι σταματαει το μελλον του παιδιου μου και πολλων αλλων, που διαπιστωνουμε οτι παιδεια δεν υπαρχει σ αυτο το κρατος, τα παιδια μας εχουν ηδη διαβατηριο, ειναι ηδη μεταναστες. Τι ειμαστε ρε φιλε? αλβανια και μας εκλεισαν τα συνορα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η αναστολη αρθηκε σημερα...... ενημερωθηκα με sms. To οριο ηταν κατι χιλιαδες, αρθηκε τελειως η δυνατοτητα να στειλεις ή να λαβεις χρηματα οσο ειχαμε τραπεζικη αργια..... ΑΦΜ και ταυτοτητα σου ζητανε και σου ζητουσαν παντα ακομη και για 10 ευρω. Αυτό είναι επείγον ,συμφωνώ.Το να αγοράσεις το νεο κινητό ή την θήκη με συγχωρείς αλλά δεν είναι.Εγώ που περιμένω χρήματα και εχω μεινει πανι με πανι τρεις εβδομάδες είμαι επείγουσα περίπτωση :p:lol: Εγινε άρση των περιορισμών και για εξωτερικό;Στην σελίδα τους δεν γράφουν κάτι,μόνο για το εσωτερικό γράφουν https://www.facebook.com/paylink.westernunion.greece?fref=nf Αφμ ποτέ δεν μου ζήτησαν ,μονο μια φορά που ήθελα να στείλω 1000€ αλλά και τοτε εστειλα λιγότερα και δεν έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Θα μπορούσαν να επιτρέπουν συναλλαγές με το εξωτερικό με κάποιο όριο, ώστε να κάνει κ ο κόσμος τη δουλειά του, το οποίο είναι αναφαιρετο δικαίωμά μας. Ολα γίνονται για την προστασία των τραπεζών... πολυ σωστα, δεν εχουν δικαιωμα να μας πουν απο που θα αγορασουμε, εκεινοι μας εμαθαν για την παγκοσμιοποιηση, και στην τελικη δεν θελω ευρω σε φυσικη μορφη, δεν με νοιζει κιολας ρε φιλε, πες μου οτι ξαφνικα τα χρηματα μου μετατραπηκαν σε credit του gran turismo, το θεμα ειναι να μπορω να τα διαχειριστω και να αγορασω απ οπου θελω, ελευθερος πολιτης ειμαι σε μια "ελευθερη" χωρα σε μια ελευθερη αγορα, μαλλον η λεξη ελευθερια εχει αρχισει να αλλαζει νοημα!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 [/color] Η αναστολη αρθηκε σημερα...... ενημερωθηκα με sms. To οριο ηταν κατι χιλιαδες, αρθηκε τελειως η δυνατοτητα να στειλεις ή να λαβεις χρηματα οσο ειχαμε τραπεζικη αργια..... ΑΦΜ και ταυτοτητα σου ζητανε και σου ζητουσαν παντα ακομη και για 10 ευρω. Αυτο που ήρθη στη western Union είναι η μεταφορά χρηματων ΕΝΤΟΣ Ελλάδας και όχι φυσικά εκτός! Αγαπητοί Πελάτες, Σας ενημερώνουμε ότι γίνονται πλέον εγχώρια εμβάσματα Western Union χωρίς τα όρια των capital controls. Ωστόσο, λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές, οι υπηρεσίες εξερχόμενων και εισερχόμενων από το εξωτερικό εμβασμάτων Western Union στην Ελλάδα, παραμένουν σε προσωρινή αναστολή. Σιγά μην αφήνανε να τα στελνεις έτσι έξω. Τότε δεν θα είχαμε capital controls..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Αυτό είναι επείγον ,συμφωνώ.Το να αγοράσεις το νεο κινητό ή την θήκη με συγχωρείς αλλά δεν είναι.Εγώ που περιμένω χρήματα και εχω μεινει πανι με πανι τρεις εβδομάδες είμαι επείγουσα περίπτωση :p:lol: Εγινε άρση των περιορισμών και για εξωτερικό;Στην σελίδα τους δεν γράφουν κάτι,μόνο για το εσωτερικό γράφουν https://www.facebook.com/paylink.westernunion.greece?fref=nf Αφμ ποτέ δεν μου ζήτησαν ,μονο μια φορά που ήθελα να στείλω 1000€ αλλά και τοτε εστειλα λιγότερα και δεν έβαλα. γιατι να μεινεις? εαν εισαι φοιτητης τοτε επιτρεπεται να σου στειλουν χρηματα μεχρια ενα οριο, εαν δε υπαρχει τοσο μεγαλη αναγκη υπαρχει και η οικονομικη επιτροπη, ας κανουν οι δικοι σου ή οποιος αλλος θελει να σου στειλει χρηματα μια αιτηση απο την τραπεζα για να γινει ελεγχος, εαν εισαι σε κατασταση αναγκης θα το επιτρεψουν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που ήρθη στη western Union είναι η μεταφορά χρηματων ΕΝΤΟΣ Ελλάδας και όχι φυσικά εκτός! Αγαπητοί Πελάτες, Σας ενημερώνουμε ότι γίνονται πλέον εγχώρια εμβάσματα Western Union χωρίς τα όρια των capital controls. Ωστόσο, λόγω των μέτρων που επιβλήθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές, οι υπηρεσίες εξερχόμενων και εισερχόμενων από το εξωτερικό εμβασμάτων Western Union στην Ελλάδα, παραμένουν σε προσωρινή αναστολή. Σιγά μην αφήνανε να τα στελνεις έτσι έξω. Τότε δεν θα είχαμε capital controls..... εχεις απολυτο δικιο, ζητω συγνωμη απ ολους , ΜΟΝΟ για εντος ελλαδος λεει το mail που ελαβα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts